2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937949 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

biraz zor oldu tabi...
Belki bir forma satış grafiği bulmuşsundur, orada ilk 15 günlük satışlar toplam satışın 6'da birine denk gelir tarzı bir araştırma yapmışlardır. :tabe:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

Belki bir forma satış grafiği bulmuşsundur, orada ilk 15 günlük satışlar toplam satışın 6'da birine denk gelir tarzı bir araştırma yapmışlardır. :tabe:

yok hocam ben o düşündüğün insan değilim... okaa zeki değilim yani.. o araştırmayı görsem bile anlamam  :biggrinking:

sadece tahmin bendeki...

Çevrimdışı cursedofdragon

yok hocam ben o düşündüğün insan değilim... okaa zeki değilim yani.. o araştırmayı görsem bile anlamam  :biggrinking:

sadece tahmin bendeki...

geçen sene 300 binden fazla satmıştık galiba :)

Bu sene 3 yıldızlı formalar ilk defa 300 binden daha fazla olur :)

Benim tahminim 400 bin üzerinde olacağı inşallah 500 bin geçerizde şu A klasmana çıkarız daha güzel formalar çıkar :)

Çevrimiçi Necmi

FFP yeni sponsorlara yasak mı getiriyor? yoksa yeni sponsorun sana b eleş futbolcu transfer etmesine mi yasak getiriyor?
Ben galiba FFP yi bütünüyle yanlış biliyormuşum
normal artışla gitmeyen sponsorluk gelirlerini kabul etmiyor
şimdi sen sezonluk 5 M forma göğüs sponsorluğu alıyorsun birden 15 M
ye çıktı bunu şaibeli buluyor tamamını gösteremezsin diyor onunla ilgili bir madde vardı.
yöneticilerden kulübe para bağışını kabul etmiyor belli bir miktarı geçmeme şartıyla borç verebilir.
ne gelirse sokabileceğin net gelirler tribün gelirleri kartal yuvası satışları gibi
sponsorlukla kulübe para ponpalanmasınında sınırları var. sermaye arttırımından gelen gelirin bile
tamamını gösteremiyorsun.

Çevrimdışı 38life

Fotograftaki 3 futbolcunun kazandığı kupa sayısı;66

Çevrimdışı murat baltacı

quaresmanın geç gelmesi sıkıntı değil bu sene baya maç oynadı geçen senede çok dinlenemedi buna takılmamak lazım benim takıldığım tarafı çinliler q7 yi dünya kupası var alırsak yatmaz oynar diye istiyolardı muhtemelen seneye yaş olarak finishe gelmiş bir q7 ve dünya kupasıda bitmiş olacak hangi kulüp neden alsın hadi aldı niye yüksek bonservis versin.

İnat etmeyip bu sene satılmış olsa belki marceloyu yollamamış defans konusunda kafamız rahat olacaktı kanat veya forvetten birini kiralar q7 den gelen parayıda diğerine basar kampada tüm oyuncular gelmiş şekilde başlar hocanın ve takımın performansını en üst seviyeye çıkarmış olurduk.Erken yapılan transferler şenol hocanın sezon içinde denemeler yapmaya ihtiyaç duymaması demek buda iki üç maçta kaybedilen puanları engeller.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşlı Superstar'ın oynadığı yeni reklam filmi

Çevrimdışı Koa_lAA

geçen sene 300 binden fazla satmıştık galiba :)

Bu sene 3 yıldızlı formalar ilk defa 300 binden daha fazla olur :)

Benim tahminim 400 bin üzerinde olacağı inşallah 500 bin geçerizde şu A klasmana çıkarız daha güzel formalar çıkar :)

tercih meselesi..ben o parayla gidip tişört aldım mesela.. hatta bugün 2 tane daha sipariş verdim.. çünkü beğenmedim tasarımı.. (bunu diyincede bi yüklenme geliyor ama yapcak bişey yok. beğenmedim.)
umarım satılır... keşke 1 milyon satsın lafım yok..

Çevrimdışı tuncaboylu

normal artışla gitmeyen sponsorluk gelirlerini kabul etmiyor
şimdi sen sezonluk 5 M forma göğüs sponsorluğu alıyorsun birden 15 M
ye çıktı bunu şaibeli buluyor tamamını gösteremezsin diyor onunla ilgili bir madde vardı.
yöneticilerden kulübe para bağışını kabul etmiyor belli bir miktarı geçmeme şartıyla borç verebilir.
ne gelirse sokabileceğin net gelirler tribün gelirleri kartal yuvası satışları gibi
sponsorlukla kulübe para ponpalanmasınında sınırları var. sermaye arttırımından gelen gelirin bile
tamamını gösteremiyorsun.
Bu Galatasaray geçen sene bilmem kaç yüz bin bileklik satıp FFP'yi atlattı ya. Bunu nasıl kabul ettiler?

UEFA'da saçma bir çifte standart var.

Çevrimdışı murat baltacı

Negredo lens mangala yap.
Yazin q7 yi sat.
Ocakta abu ile anlaş.
Yaz transfer sezonuna  rakiplerinden çok çok önde başla.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel plan ama ne kadar önde başlasakta seneye epey hareketli bir transfer sezonu yaşayacağız talisca ve mangala kiralık ama en iyi iki oyuncumuz olacak muhtemelen hadi q7 ozi cenk falan satılır bir bonservis girdisi olur taliscaya yürürüzde mangalaya nasıl yürüyeceğiz. Bu sene İnşallah şampiyon olursak önümüzdeki sezon için planı erken yapmak lazım adriano,q7 gibi oyunculardan iyi bonservis yakalarsak yerlerinede daha genç daha iyilerini sezon bitmeden ayarlarsak çok sıkıntı yaşamadan hem kadroyu gençleştirir hem gücümüzü artırmış oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

tercih meselesi..ben o parayla gidip tişört aldım mesela.. hatta bugün 2 tane daha sipariş verdim.. çünkü beğenmedim tasarımı.. (bunu diyincede bi yüklenme geliyor ama yapcak bişey yok. beğenmedim.)
umarım satılır... keşke 1 milyon satsın lafım yok..
Ben de dün come to Beşiktaş t-shirt aldım, henüz forma almadım.

Samsun'daki maçta 10-12 bin forma satılır, ligin ilk maçını veya kampanya bekleyenleri de sayarsak, Eylül başı gibi 100 bini çok rahat geçer.

Çevrimdışı murat baltacı

Yarım sezon Diego Costa devre arası da İbrahimoviç transferi nasıl olur acep ?
Fazlasıyla fantastik hem ligin içinden geçelim hem her türlü yıldızın tadına bakalım hem rakipleri imrendirelim hem taraftarları kuyruğa dizelim diyosun :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı abdusta

Ayakta duramıyor adam Atiba ya yük veriyor.

Kalbi temiz adamın,
Atibanın yeleği kralın eline dolanmış
yoksa el doğal konumunda

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Akşam 21 de hazırlık maçımız var :)

unutanlar vardır belki :D

Çevrimiçi Necmi

Kastenmi yaptılar acaba az satılsın diye, 500 limitini aşarsak bize ek para ödeyecekler sanırsam.
öyle değil şimdi yapılan anlaşmaya göre diyelim %35 formadan kar alıyoruz
anlaşmada satış rakamları 150 bini geçerse senin karın % 40 oluyor 250 bini geçerse
%45 oluyor gibi ek maddeler vardı rakamlar afakidir ama satış rakamlarına göre artan bir gelir
durumu var bildiğim kadarıyla adidas haklıydı anlaşmayı yaparken forma satışlarımız
100 bini bile görmüyordu anlaşma senesinden önceki satış rakamı 60 yada 70 bin gibi bir şeydi
fener 300-350 bin forma satıyordu onunla aynı anlaşmayı yapamazdı. başkan sert çıkmıştı
adidasa onlarda böyle bir çözüm bulmuşlardı satış rakamlarını aynı seviyeye çekin kazanç aynı olsun
dediler. hatta anlaşma senesi bize kıyak olsun diye a klas forma çıkardılar toyota gri forma
a klas formaydı. şimdi devran döndü. fenerin forma satışları düştü bizimkilerde ülke rekorunu kırıyor
bu sene 500 bin satarsak bu hiç bir takımın ulaşamayacağı bir rakam olacak bildiğim kadarıyla
zaten  sanırım daha doğrusu 500 bini geçersek a klas katagoriye çıkıyoruz kendi özel tasarımcılarımız olacak
olsun genede nıketan iyi onlar tek tip yapıp sadece renkleri değiştiriyorlar takımlara göre
adidas ne kadar kötüde desek nıke a göre on gömlek daha iyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 6 saat 12 dakika  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ekrembaser

fener islayı nasıl aldı diye merak ediyordum caglieri 4 milyon ödemişti geçen yıl bu sene bedelsiz geldi ama 7 Ağustos'ta hazırlık maçı ayarlanmış adamlarla muhtemelen maç hasılatı verilecektir tahminim biletlerin tamamı da satılmıştır. Daha doğrusu satıldı gösterilecektir. Acaba biz de bu tarz bir transfer olayına giremez miyiz? Radara yakalanırız diye mi yapmıyoruz acaba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi yide ekibine alırsa kabulumuzdur

saygılar
ben cem dizdarı tozlu arşiv odalarında kıstırırsam fena şeyler yaparım

Çevrimdışı Yado

Yayın hakkında bilgin var mı ?

Edit: Smartspor veriyormuş :)
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 15:02:01 Yado ]
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı saricasi

ben cem dizdarı tozlu arşiv odalarında kıstırırsam fena şeyler yaparım
hele benim elime düşse  :boxin:   :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tuncaboylu

fener islayı nasıl aldı diye merak ediyordum caglieri 4 milyon ödemişti geçen yıl bu sene bedelsiz geldi ama 7 Ağustos'ta hazırlık maçı ayarlanmış adamlarla muhtemelen maç hasılatı verilecektir tahminim biletlerin tamamı da satılmıştır. Daha doğrusu satıldı gösterilecektir. Acaba biz de bu tarz bir transfer olayına giremez miyiz? Radara yakalanırız diye mi yapmıyoruz acaba
Yahu merak edecek bir şey yok: Isla serbest kalma bedelini cebinden ödeyip, Fenerbahçe'den imza parası adı altında geri aldı.

Hazırlık maçı hasılatı da bu tutardan düşülecektir.

Biz de yaparız da, kasadan çıkan her para denk bütçe kriterini riske atıyor.

Aziz bu sene başkanlığın son senesi diye deli deli işler yapmakta, Ali Koç'a seneye FFP cezası almış bir Fenerbahçe bırakabilir.

Çevrimiçi tolga1903

Mbappe 180 milyon euro karşılığında reale gitmiş. Dünyada transfer çılgınlığı furyasını başlatan realden yine iğrenç bi hamle. Hangi insan hangi emek 180 milyon euro edebilir endüstriyel futbolunuz batsın.

Çevrimdışı Yado

Geçen sezon başında takıma katılanlar;

Aras
Fabri
Adriano
Caner
Utku
talisca
G.İnler
Atınç

Devre arası takıma katılanlar ;
Babel
Mitroviç
Demba

Toplamda 11 oyuncu transfer edilmiş ki gelenlerin çoğu rotasyonun hatta 11'in önemli parçaları idi.

Bu sezon nokta transferlerle takımı koruyarak gidiyoruz. Geçen senenin aksine 1 stoper hariç neredeyse herkez 11'i ezbere sayabilir bu çok önemli bence.

Orkan ve Pepe transferleri birçok açıdan olumlu hatta çok iyi transferler , bu takıma 1 tane de net leblebici alınırsa bazı çatlak seslerin aksine bu sezon hem avrupa hem ligde eseriz.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle değil şimdi yapılan anlaşmaya göre diyelim %35 formadan kar alıyoruz
anlaşmada satış rakamları 150 bini geçerse senin karın % 40 oluyor 250 bini geçerse
%45 oluyor gibi ek maddeler vardı rakamlar afakidir ama satış rakamlarına göre artan bir gelir
durumu var bildiğim kadarıyla adidas haklıydı anlaşmayı yaparken forma satışlarımız
100 bini bile görmüyordu anlaşma senesinden önceki satış rakamı 60 yada 70 bin gibi bir şeydi
fener 300-350 bin forma satıyordu onunla aynı anlaşmayı yapamazdı. başkan sert çıkmıştı
adidasa onlarda böyle bir çözüm bulmuşlardı satış rakamlarını aynı seviyeye çekin kazanç aynı olsun
dediler. hatta anlaşma senesi bize kıyak olsun diye a klas forma çıkardılar toyota gri forma
a klas formaydı. şimdi devran döndü. fenerin forma satışları düştü bizimkilerde ülke rekorunu kırıyor
bu sene 500 bin satarsak bu hiç bir takımın ulaşamayacağı bir rakam olacak bildiğim kadarıyla
zaten  sanırım daha doğrusu 500 bini geçersek a klas katagoriye çıkıyoruz kendi özel tasarımcılarımız olacak
olsun genede nıketan iyi onlar tek tip yapıp sadece renkleri değiştiriyorlar takımlara göre
adidas ne kadar kötüde desek nıke a göre on gömlek daha iyi
Bu çocuk formaları da sayılıyor mu toplam satışa?

Etiketler: