2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933246 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

FFP yeni sponsorlara yasak mı getiriyor? yoksa yeni sponsorun sana b eleş futbolcu transfer etmesine mi yasak getiriyor?
Ben galiba FFP yi bütünüyle yanlış biliyormuşum
Şöyle bir şey var galiba abi Man City'nin yaptığı gibi astronomik sponsorluk anlaşmaları için emsal şartları koymuşlar öyle uçuk 500 milyon euroluk sponsorluk anlaşması yapamıyorsun Ethiad v.b gibi ama zaten futbol ekonomisi öyle noktaya geldiki bu ücretlere çoktan ulaşıldı..
Ama tabiki normal şartlarda bi sponsorluğa engel getirmesi mümkün değil hukuken ve etiken.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 11:25:32 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

kesinlikle öyle abi 3.yıldızlı formalar hem güzel değil, hem de pr açısından epey sınıfta kaldı . Güzel formalarla ve iyi bir tanıtımla 600 bin forma satışını zorlayabileceğimizi düşünüyordum, ancak 450 bini bulmamız zor görünüyor. Antlaşmada bizim açımızdan pek karlı görünmüyor. Son 2 senenin şampiyon takımıyız, önümüzdeki birkaç senede en büyük favorisiyiz, ülkeyi Şl de başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. 10 m dolar civarlarında olması gerekiyorken 5 m dolar çok az görünüyor.
Anlaşmayı yaptığımız zaman 2014 senesinin Ocak ayı idi.

Sen son iki sene başarılı oldun diye zam istersen, Talisca'nın senden zam istemesine kızmayacaksın.

Başkan Çin'e gidiyor diye bik bik edenler var ya medyada, sırf o seyahatler bile 1.5 sene sonra yapılacak forma sponsorluğuna senelik fazladan 1 milyon dolar anlamına gelecek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen son iki sene başarılı oldun diye zam istersen, Talisca'nın senden zam istemesine kızmayacaksın.

Başkan Çin'e gidiyor diye bik bik edenler var ya medyada, sırf o seyahatler bile 1.5 sene sonra yapılacak forma sponsorluğuna senelik fazladan 1 milyon dolar anlamına gelecek.

zam isteyen kim kademeli olarak artmalıydı. 500 bin euro her sene artsaydı yine tolerans gösterilebilirdi. Adidas güzel forma yapamıyor, en azından ben beğenmiyorum. bu seneki 3 formada hiç güzel değil.

Çevrimdışı abdusta

Q7 dünden beri kampta
Fikret başkanla konuştu mazeretini anlattı ama 2 günlük cezayı
prosedür gereği alacak
sorun yok uzulmeyin,2-3 kilo zayıflamış ve fit geldi

saygılar

not:şakalaşmışlar,başkan ceza olarak seni seneye Çine satacağım demiş,Q7de klube yararı olacaksa
      beni satın demiş.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 11:30:56 abdusta ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu Talisca nere Forma anlaşması nere? Bi sürü firma zam talep ediyor forma sponsorlarından emsal anlaşmaları örnek gösterip ki aldılar bunları da.. Tamam anlaşma anlaşmadır diyebiliriz ama bu dönemde ben başarılı olduklarını düşünmüyorum diğer sponsorların çalışmalarını görünce, oldukça sönük kaldılar. Taraftara sorsan şu sponsorlar arasında en kötüsü hangisi diye açık ara Adidas işaretlenir.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2017, 11:32:06 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Q7 dünden beri kampta
Fikret başkanla konuştu mazeretini anlattı ama 2 günlük cezayı
prosedür gereği alacak
sorun yok uzulmeyin,2-3 kilo zayıflamış ve fit geldi

saygılar
üzülecek bir oyuncu değil ki neden üzülelim. böyle yaptıkça iyice taraftar soğuyor zaten.

Çevrimdışı abdusta

üzülecek bir oyuncu değil ki neden üzülelim. böyle yaptıkça iyice taraftar soğuyor zaten.
üzülecek konu şu

Alıntı
"şakalaşmışlar,başkan ceza olarak seni seneye Çine satacağım demiş,Q7de klube yararı olacaksa
      beni satın demiş"
.

seneye Quaresma olmayacak

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

zam isteyen kim kademeli olarak artmalıydı. 500 bin euro her sene artsaydı yine tolerans gösterilebilirdi. Adidas güzel forma yapamıyor, en azından ben beğenmiyorum. bu seneki 3 formada hiç güzel değil.
Yahu her sene 500 bin Euro artacak olsaydı, o zaman ilk sene 4 milyondan başlardı. Toplamda cebine girecek para da aynı kalırdı.

O zamanki forma değerimiz 5 senelik 25 milyon dolardı. Şimdi bence 50 milyona çıktı, bunu da 2019 kışında görüşeceğiz.

Ayrıca ben bizim formaları ben beğeniyorum, özellikle bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray'ın formalarını formalarını görünce en iyisi bizimki.

Çevrimdışı underworld

üzülecek konu şu
.

saygılar
Gene başkanı kaldırmasınlarda...

Çevrimiçi sozkul

kesinlikle öyle abi 3.yıldızlı formalar hem güzel değil, hem de pr açısından epey sınıfta kaldı . Güzel formalarla ve iyi bir tanıtımla 600 bin forma satışını zorlayabileceğimizi düşünüyordum, ancak 450 bini bulmamız zor görünüyor. Antlaşmada bizim açımızdan pek karlı görünmüyor. Son 2 senenin şampiyon takımıyız, önümüzdeki birkaç senede en büyük favorisiyiz, ülkeyi Şl de başarılı bir şekilde temsil ediyoruz. 10 m dolar civarlarında olması gerekiyorken 5 m dolar çok az görünüyor.

Kastenmi yaptılar acaba az satılsın diye, 500 limitini aşarsak bize ek para ödeyecekler sanırsam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

üzülecek konu şu
.

saygılar
  dünya kupasından sonra Çin'e gidecek o zaman abi

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Talisca nere Forma anlaşması nere? Bi sürü firma zam talep ediyor forma sponsorlarından emsal anlaşmaları örnek gösterip ki aldılar bunları da.. Tamam anlaşma anlaşmadır diyebiliriz ama bu dönemde ben başarılı olduklarını düşünmüyorum diğer sponsorların çalışmalarını görünce, oldukça sönük kaldılar. Taraftara sorsan şu sponsorlar arasında en kötüsü hangisi diye açık ara Adidas işaretlenir.
2014'te senelik 3 milyon olan anlaşmaya zam istemiş ve 5 milyon yapmışız zaten.
Bunu çok şık yaparsan, tadı kaçar.

Sene sonunda elimiz daha güçlü olacak zaten, 3 yıldızlı formalar yeni başladı satılmaya. Seneye 500 bin forma satışı ile karşılarına çıkacağız. 2019 Ocak ayı forma sponsorluğunu yenilemek için en iyi zaman, acele etmek hata olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu video da biraz kesitler var asistlerinden..

Çevrimdışı tuncaboylu

Cem Dizdar'ın açıklamalarını dinledim şimdi, sanki kulüp Atınç transferindeki şüpheleri ortadan kaldırmak için Cem Dizdar'a görev vermiş gibi geldi bana.

Eğer gerçekten öyleyse, çok kurnazca bir hamle.

Çevrimiçi sozkul

Cem Dizdar kulüpde 1ay 3ay inceleyecekmiş belgeleri. Fotoğraf makinaları bilgisayarlarla gelecekmiş kulübe.
Uzman arkadaşlarından yardım alacakmış. Kendi ratingini artırıyor. @mylife1903 haklı çıktı. Konuyu gereksiz uzatmış olacağız, sonunda isterse özür dilesin bu işden bir kazancımız olmayacak.

Çevrimiçi sozkul

Cem Dizdar'ın açıklamalarını dinledim şimdi, sanki kulüp Atınç transferindeki şüpheleri ortadan kaldırmak için Cem Dizdar'a görev vermiş gibi geldi bana.

Eğer gerçekten öyleyse, çok kurnazca bir hamle.

bende dinledim, sende bu izlenimi yaratan kısımları biliyorum, Beşiktaş'ın böyle bir çağrı yapmasının nekadar doğru olduğunu söylediği kulübü övdüğü bölümler değil mi. Onlar işin cila fırça kısmıydı bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cem Dizdar kulüpde 1ay 3ay inceleyecekmiş belgeleri. Fotoğraf makinaları bilgisayarlarla gelecekmiş kulübe.
Uzman arkadaşlarından yardım alacakmış. Kendi ratingini artırıyor. @mylife1903 haklı çıktı. Konuyu gereksiz uzatmış olacağız, sonunda isterse özür dilesin bu işden bir kazancımız olmayacak.
topu topu 10 tane belge vardır ne yapacakmış 1 ay? :) satış sözleşmesi, ödeme dekontları v.b
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

topu topu 10 tane belge vardır ne yapacakmış 1 ay? :) satış sözleşmesi, ödeme dekontları v.b

Bilmediği bir konuymuş, öğrenmeye çalışıyor, belki ekonomi mba'sı filanda yapar bu arada belgeleri anlamak için.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 12:02:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
cem dizdar kim ki görev verecek kulüp.
spk,bağımsız denetim kuruluşu ve uefanın incelediği şeyi niye cem dizdara inceletmek için görev versin kulüp güldürmeyin :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Samet Demir

üzülecek konu şu
.

saygılar
Olmasın bir zahmet abi. Yaşı kemale ermiş olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çay, kahve içip klimadan faydalanacaktır

Çevrimdışı 38life

Bu video da biraz kesitler var asistlerinden..

Şu adamı bitirsinler, uzatmasınlar... Ki ben Gignac Gignac diye ölen biriyim ama %20'yi zorlamak uğruna Negredo'yu kaçırmanın manası yok. Vakit de daralıyor biran önce transferler takıma katılmalı.

Çevrimdışı Fatih_

Temiz bi dayak yiyecek gibime geliyor bu arkadaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

bende dinledim, sende bu izlenimi yaratan kısımları biliyorum, Beşiktaş'ın böyle bir çağrı yapmasının nekadar doğru olduğunu söylediği kulübü övdüğü bölümler değil mi. Onlar işin cila fırça kısmıydı bence.
O ve Candaş Tolga'yla konuşmalarını anlattığı kısım.

Kulüpte bir kızgınlık olsa, iletişimden sorumlu yönetici bizzat arayıp kakara kikiri yapmaz diye düşünüyorum.

Sanki 1 ay boyunca Demba, Atınç ve Ersan transferlerini inceleyecek(Rhodolfo dosyasını saklayın ) ve hepsi temiz görünüyor diyecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu adamı bitirsinler, uzatmasınlar... Ki ben Gignac Gignac diye ölen biriyim ama %20'yi zorlamak uğruna Negredo'yu kaçırmanın manası yok. Vakit de daralıyor biran önce transferler takıma katılmalı.
Negredo da sıfır kiralama ücreti olursa super olur. Lens i bu sayede alabiliriz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: