2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953182 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Yahu bir oyuncunun ağır ve hantal olup olmadığını anlamak için haftalarca izlenmiyor. Artıları eksileri tam olarak öğrenilsin adam gibi rapor verilsin diye haftalarca izleniyor oyuncular. Biz burada ağır ve hamle konusunda yavaş kaldığını söylüyoruz bunun için bir sene izlememize gerek yok tek maçta belli oluyor zaten.

Kardeşim hem hızlı hem hamleli hem pozisyon bilgisi üst düzey hem hava toplarına hakim stoper alamıyoruz işte niye anlaşılamıyor bu konu? Yok vermiyor adamlar 2 senedir vida aşağı vida yukarı alamiyosun vermiyor adamlar. Tamam ben de isterim mitrovicin saydığın özelliklerde olmasını ama elimizdeki bu illa her maç stoper ikilisini orta sahada kurmak zorunda değilsin zaten şampiyonlar liginde en az 4 maç kapanarak oynamak durumunda kalıcaz muhtemelen. Pepe tosic atınç mitrovice hazirlayalim kendimizi eleştirince değişmeyecek hiç bişey. Gelirin belli giderin belli kural belli forvetin yok kanat rotasyonun yok ve takımda stoper oynayabilecek kişi sayısı Necip de dahil 7. Şu eksik yerlerimiz tamamlayalim önce para kalırsa ve hoca isterse alırız stoper Mitrovici tartışmaktansa forveti ne yapacağız onu düşünmek daha mantıklı değil mi? Çöp semih kaya ujfalusinin yanında nesta muamelesi gördü pepenin yanında oynayacak adam bi bekleyelim daha 1.5 ay var transfer sezonu sonuna.

Çevrimdışı Zafer55

19 yaşındasın sana çok önemli bir şey öğreteyim
bunu 40 yaşındaki adama öğretemezsin asla Beşiktaş oyuncusunu kötüleme
bunu yapanın tiksindiğim renklilerden hiç bir farkı kalmaz. şu yukarda yazdığın yorumu yazan biri Beşiktaşlı olamaz
Beşiktaşlı oyuncu eleştirilebilir ama çöp muamelesi yapamazsın
haddinizi bilin artık konuştuğunuz oyuncu Beşiktaş forması giyen bir oyuncu
eleştirininde bir sınırı var Beşiktaşın oyuncusuna saygı göstereceksin.
Abi böyle sert bir tepkiyi hakedecek bir şey yazmamış ki arkadaş  :alala: Art niyetsiz , kötüleme amacı gütmeyen bir yorum bence.Sadece yeterli olmadığını düşünmüş ve onu yazmış.

Çevrimiçi Necmi

Seri çabuk stoper ile hızlı stoper kavramı birbiri ile karıştırılıyor . Farkında olmadığımız bir şey de pozisyon bilgisi üst seviyede , karar ve müdahaleleri yerinde olan stoperin seri çabukluğu ile öne çıkan  stoperden daha değerli olduğu. Stoper boş alan yaratarak kendine pozisyon hazırlayan oyuncu değil , aklı ve zekasını doğru kullanıp düzgün pozisyon alan ve müdahalelerde bulunan oyuncudur.  Harıl harıl seri çabuk stoper aramamızın altında yatan büyük neden de çok sayıda rakip takım hücum oyuncularının maç içinde olması gerekenden fazla şekilde stoperler ile baş başa kalması , takım olarak savunma yapmadaki ciddi eksiklerimiz .
hücum oynayan bir takım savunma yapmayı bilmiyorsa zaten stoperler ne kadar
iyi olursa olsun hata yapma ihtimalleri yüksektir. Barçada hücum oynuyor ama dikkat edin topu
kaybettikleri anda 3 kişi basarlar rakibe iki pası yaptırmazlar bizde öylemi kjaer gibi bir
adam cenk eli belinde izlerken son saniyede kalemize bomboş orta yaptı. senin stoperlern
pepe ramos olsa ne olur. senin orta saha oyuncunun ana görevidir kaleye orta yaptırmamak
yaparsa avrupanın en iyilerinden hava hakimiyeti olan stoperin hata yapar işte

Çevrimdışı tuncaboylu

bir tek biz kendi elimizdekinin değerini bilmiyoruz
oyuncularımızı gömmek için kusur ararız sonrada ortada kasıla kasıla
Beşiktaşlıyız diye dolanırız. Basındaki Beşiktaşlılar kızarız takımı hiç savunmuyor
diye cem dizdara sürekli tepkiliyiz sürekli eleştirdiği için ama burda bile onun kopyası bir sürü insan var
o basındakilerde beşiktaş taraftarının içinden çıkıyor sonuçta o nedenle Beşiktaş taraftarından farklı değiller
Doğru bir nokta bu.

6 aydır 4.2 de 4.2, bu muhabbeti yapanlar da Beşiktaş'lılar ha. Renkli medya bile unuttu, burada hala 4.2.

Fenerbahçe ligin en iyi stoperlerine sahip diye bir algı çıktı, herifler 3 defansif orta sahayla ve ileride pres yaptığı için santraforunu azarlayan teknik direktöre rağmen bizden fazla gol yediler.

6 milyon bonservis bedeli 4 milyon maaş verdikleri Skrtel Avrupa Ligi'nde Krasnodar'a elenmelerine sebep oldu, 2 gün konuşulmadı. Bakın Mitrovic gibi penaltı kaçırmadı, bildiğim topu kaptırıp gol yedirdi.

Öve öve bitiremedikleri Kjaer'e teklif yok, 20 tane adam alan Milan'a bile satamadılar. Marcelo'dan daha genç olmasına ve Fransa Ligi görmesine karşın Lyon onu tercih etmedi ve ellerinde kaldı.

Biz Gökhan İnler'i serbest bırakınca Galatasaray'lıların sosyal medyadaki heyecanı bile çok şey anlatıyor, ama anlamak isteyene.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi böyle sert bir tepkiyi hakedecek bir şey yazmamış ki arkadaş  :alala: Art niyetsiz , kötüleme amacı gütmeyen bir yorum bence.Sadece yeterli olmadığını düşünmüş ve onu yazmış.
tek bir yorumuna yazmadım sürekli her yorumu Beşiktaş oyuncularını kötüleme şeklinde
biraz Beşiktaş taraftarı olduğunu hatırlasın renkliler gibi yazıp durmasın :bandit:
Beşiktaş taraftarını renklilerden ayıran özellikler var bu konuda hassas olmasak bu kafada yetişenlerle bu
özellikleri kaybederiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim hem hızlı hem hamleli hem pozisyon bilgisi üst düzey hem hava toplarına hakim stoper alamıyoruz işte niye anlaşılamıyor bu konu? Yok vermiyor adamlar 2 senedir vida aşağı vida yukarı alamiyosun vermiyor adamlar. Tamam ben de isterim mitrovicin saydığın özelliklerde olmasını ama elimizdeki bu illa her maç stoper ikilisini orta sahada kurmak zorunda değilsin zaten şampiyonlar liginde en az 4 maç kapanarak oynamak durumunda kalıcaz muhtemelen. Pepe tosic atınç mitrovice hazirlayalim kendimizi eleştirince değişmeyecek hiç bişey. Gelirin belli giderin belli kural belli forvetin yok kanat rotasyonun yok ve takımda stoper oynayabilecek kişi sayısı Necip de dahil 7. Şu eksik yerlerimiz tamamlayalim önce para kalırsa ve hoca isterse alırız stoper Mitrovici tartışmaktansa forveti ne yapacağız onu düşünmek daha mantıklı değil mi? Çöp semih kaya ujfalusinin yanında nesta muamelesi gördü pepenin yanında oynayacak adam bi bekleyelim daha 1.5 ay var transfer sezonu sonuna.
Elimizde zaten Pepe-Marcelo gibi iki iyi stoper vardı. Birisini sattıysak yerini doldurmak zorundayız.  Forvet yok kanat yok ama stoperin de yok. Senede 4 maç kapanarak oynayacağız diye Mitrovice mi güvenelim? Yönetim zaten stoper alacak biz neyi tartışıyoruz onu da anlamıyorum. Benim tek söylediğim şey  Şu anki Mitrovic bu takımın ilk 11 inde oynayacak kadar kaliteli bir stoper değil diyorum bu kadar basit. İleride kendisini geliştirirse bilemeyiz tabii ki futbol bu. Siz ilk 11 de oynayacak kadar kaliteli olduğunu düşünüyorsanız o sizin fikrinizdir saygı duyarım.

Çevrimdışı Yado

Talisca İstanbul'a gelmiş.

Osmanlıspor'un formaları enteresan bakmayı unutmayın.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Anıl1903

bir tek biz kendi elimizdekinin değerini bilmiyoruz
oyuncularımızı gömmek için kusur ararız sonrada ortada kasıla kasıla
Beşiktaşlıyız diye dolanırız. Basındaki Beşiktaşlılar kızarız takımı hiç savunmuyor
diye cem dizdara sürekli tepkiliyiz sürekli eleştirdiği için ama burda bile onun kopyası bir sürü insan var
o basındakilerde beşiktaş taraftarının içinden çıkıyor sonuçta o nedenle Beşiktaş taraftarından farklı değiller
Haklısın abi.

Çevrimdışı sozkul

Dün akşam ki Maicon performansından sonra forumda ki Mitroviç yorumları birden değişiverdi!

Ne olursa olsun kendi futbolcumuzun kıymetini bilelim. Gömelim ama biraz insaflı gömelim derim.

komşunun tavuğu civciv çıktı bu defa..  :)

Çevrimiçi tolga1903

Elimizde zaten Pepe-Marcelo gibi iki iyi stoper vardı. Birisini sattıysak yerini doldurmak zorundayız.  Forvet yok kanat yok ama stoperin de yok. Senede 4 maç kapanarak oynayacağız diye Mitrovice mi güvenelim? Yönetim zaten stoper alacak biz neyi tartışıyoruz onu da anlamıyorum. Benim tek söylediğim şey  Şu anki Mitrovic bu takımın ilk 11 inde oynayacak kadar kaliteli bir stoper değil diyorum bu kadar basit. İleride kendisini geliştirirse bilemeyiz tabii ki futbol bu. Siz ilk 11 de oynayacak kadar kaliteli olduğunu düşünüyorsanız o sizin fikrinizdir saygı duyarım.

Peki söyler misin bana bu sene basaksehir deplasmanında cengiz underin Marcelonun yanından basıp gittiği ve gol attığı pozisyonda çalımı yiyen Mitrovic olsaydı neler konuşulurdu? Senede 4 maç oynayacağız diye güvenilmez dediğin 4 maç için zaten bütün bu tantana. Lig için mi yetmez Mitrovic? Kusura bakma ben hiç bir takımın kadrosunda agueronun ismini göremiyorum ligdeki. Gol kralı vagner love bu ligin eğer hızsa tüm derdimiz bahse girerim love kadar hızı vardır bizimkininde. Aynen boşa tartışıyoruz stoper alınırsa onu yorumlarız alınmazsa eldekini kullanmaya mecburuz ve güvenmek zorundayız.

Çevrimdışı brkntcnr

tek bir yorumuna yazmadım sürekli her yorumu Beşiktaş oyuncularını kötüleme şeklinde
biraz Beşiktaş taraftarı olduğunu hatırlasın renkliler gibi yazıp durmasın :bandit:
Beşiktaş taraftarını renklilerden ayıran özellikler var bu konuda hassas olmasak bu kafada yetişenlerle bu
özellikleri kaybederiz.
Alakası yok. senin görüşlerine göre hareket etmeyenleri "renkli" ya da başka şeyler söyleyerek iftira atamazsın. Mitrovic kötüyse kötü derim, Quaresma takım oyunu oynamıyorsa takım oyuncusu değil derim. Her yorumum Beşiktaş oyuncularını kötüleme şeklinde falan da değil seninle aynı görüşte olmak zorunda da değilim. Pepe geldiğinde nasıl Allah razı olsun dediysem,  Mitrovic geldiğinde de kötü transfer olduğunu söyleyip eleştirdim. Ama asla senin Gökhan Töre' ye yaptığın gibi aslı astarı belli olmayan iftiralarla, hakaret edip Beşiktaş formasını giyen oyuncuya saygısızlık yapmadım. Biz Beşiktaşlılığı böyle öğrendik. İyiye iyi, kötüye de kötü deriz. Gerçek Beşiktaşlılık budur. Biat kültürü, yancılık bizim kitabımızda yoktur. Asıl bizim gibi yetişenler bu kulübü kurtaracaktır. O yüzden gençlerden korkmayın.

Çevrimiçi Necmi

Doğru bir nokta bu.

6 aydır 4.2 de 4.2, bu muhabbeti yapanlar da Beşiktaş'lılar ha. Renkli medya bile unuttu, burada hala 4.2.

Fenerbahçe ligin en iyi stoperlerine sahip diye bir algı çıktı, herifler 3 defansif orta sahayla ve ileride pres yaptığı için santraforunu azarlayan teknik direktöre rağmen bizden fazla gol yediler.

6 milyon bonservis bedeli 4 milyon maaş verdikleri Skrtel Avrupa Ligi'nde Krasnodar'a elenmelerine sebep oldu, 2 gün konuşulmadı. Bakın Mitrovic gibi penaltı kaçırmadı, bildiğim topu kaptırıp gol yedirdi.

Öve öve bitiremedikleri Kjaer'e teklif yok, 20 tane adam alan Milan'a bile satamadılar. Marcelo'dan daha genç olmasına ve Fransa Ligi görmesine karşın Lyon onu tercih etmedi ve ellerinde kaldı.

Biz Gökhan İnler'i serbest bırakınca Galatasaray'lıların sosyal medyadaki heyecanı bile çok şey anlatıyor, ama anlamak isteyene.

emre bol söyledi işte kjaere 4 M teklif varmış hepsi o ve burda bir senedir göklere çıkarılırken
bizim stoperlerimiz gömüldü. Ben hatırlarsanız kjaer güzellemesi yapıldığında Marcelo ondan çok daha iyi bir stoper
dediğimde dalga geçiyordu insanlar.  Bizde hız diye tutturmuşlar ama fenerin iki stoperide (Hakaret Yasak)₁
yere göğe sığdıramıyorlar. bunun nedeni basın algısı ve o algıyı yiyen bizim taraftar.
adamlar toz kondurmuyor çöpüne 20 M fiyat biçiyor biz burda kendi oyuncumuzu gömüyoruz.
milletinde ağzına laf veririz. sonrada marcelo satılırken kjaere teklif olmayınca renkliler hemen
ffp maniplasyonu der neymiş o parayı etmeyen çöpü yoksa nasıl satarmışız. neden böyle diyorlar
çünkü avrupanın en iyi hava hakimiyeti olan stoperlerinden birini daha gelir gelmez çöp yaptık ve damgaladık.
şimdi aynı şeyi mitrovic için yapıyoruz. yarın mükemmel bile olsa bu yaratılan algı yüzünden
hiç bir zaman değerini bulamayacak bunu yapanda kusura bakmasınlar futbolun f sinden anlamayan bir
avuç ergen her şeyi kendileri çok iyi bildiklerini sanır.
Kendi oyuncunu gömerek sadece Beşiktaşa zarar verirsin
renkli basınından taraftarına kadar herkes kjaer yüksek fiyata satılacak oyuncu alınacak diyordu
şimdide aziz çok inatçıymış çok yüksek para istemiş pazarlık yapmıyormuşda o nedenle satılmıyormuş
yok işte isteyen yok ne pazarlığı 7-8 veren olsa davul çalarak gönderecekler. Ama genede oyuncuya toz kondurnuyorlar.
biz napıyoruz daha forma giyememiş gencecik oyuncuyu gömüp bitiriyoruz. bizden basın alıp manşet yapıyor
onlardan yurt dışı basın alıyor al işte sana algı. bir anda oyuncuyu işe yaramaz hale getirdin.
sonrada ortalığa Beşiktaşlıyım diye çıkıp dolanırlar

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hücum oynayan bir takım savunma yapmayı bilmiyorsa zaten stoperler ne kadar
iyi olursa olsun hata yapma ihtimalleri yüksektir. Barçada hücum oynuyor ama dikkat edin topu
kaybettikleri anda 3 kişi basarlar rakibe iki pası yaptırmazlar bizde öylemi kjaer gibi bir
adam cenk eli belinde izlerken son saniyede kalemize bomboş orta yaptı. senin stoperlern
pepe ramos olsa ne olur. senin orta saha oyuncunun ana görevidir kaleye orta yaptırmamak
yaparsa avrupanın en iyilerinden hava hakimiyeti olan stoperin hata yapar işte
Hocanın oyun anlayışının yarattığı sorunlar kanatların takımdan bağımsız bir yapı gibi hareket etmesi, takımın sahaya yayılışındaki yanlışlar  gibi savunma anlamında ciddi problemler doğuruyor . Bunu aşmanın bir yolu takımın omurgasının sert olması ama  bakıyoruz  omurgaya Cenk,Oğuzhan,Talisca gibi isimler. Bu isimlerin yanına Atiba'yı da katmak mümkün. Tüm bu yanlışlar silsilesini de çabuk hamleli stoper ile kapatacağımız sanılıyor. Biz bunları görüyoruz ama bizden çok Hoca'nın artık bunları görüp bir şeyler yapması lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Peki söyler misin bana bu sene basaksehir deplasmanında cengiz underin Marcelonun yanından basıp gittiği ve gol attığı pozisyonda çalımı yiyen Mitrovic olsaydı neler konuşulurdu? Senede 4 maç oynayacağız diye güvenilmez dediğin 4 maç için zaten bütün bu tantana. Lig için mi yetmez Mitrovic? Kusura bakma ben hiç bir takımın kadrosunda agueronun ismini göremiyorum ligdeki. Gol kralı vagner love bu ligin eğer hızsa tüm derdimiz bahse girerim love kadar hızı vardır bizimkininde. Aynen boşa tartışıyoruz stoper alınırsa onu yorumlarız alınmazsa eldekini kullanmaya mecburuz ve güvenmek zorundayız.
Marcelo da kusursuz bir stoper değildi. Biz de Beşiktaş' ın gerçeklerinin farkındayız Ramos istemiyoruz zaten. Mitrovic 300 bin € ya gelseydi ağzımı bile açmazdım. Ama madem paramız yok niye gidip devre arasında bu adama o kadar para verdik. O kadar para verdiysek daha iyi olmasını beklemek yanlış mı? Lig zaten kalitesiz iki senedir İsmaille Tosic' le şampiyon oluyoruz. Ama üç senedir Avrupa' dan da  takımdaki oyuncuların kalitesine nazaran daha az kaliteli oyuncular yüzünden eleniyoruz (bkz. Tolga,Tosic). Şenol Hocanın kendi sözü :  "Savunmamız yaşlı diyorsunuz. Ama genç aldık da ne oldu? Mitrovic, Perdo ve Milosevic genç değil mi? Marcelo'yu genç mi aldık?" Hoca bile Mitrovici Pedro ve Milosevic sınıfına sokuyorsa bence daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.

Çevrimdışı autopsy

Doğru bir nokta bu.

Çünkü bizim memlekette adın çıkmayacak abicim. Adın kötüye çıktı mı sonsuza dek gömülürsün , ayrıca tam tersi de geçerlidir. Bir kere adın iyiye çıkarsa sonsuz kredin vardır, ne kadar saçmalarsan saçmala iyisindir artık. Akdeniz insanı duygusallığı bu başka hiçbir şey değil. Quaresma'nın çok rezil maçları oldu mesela kimse ağzını açmaz, ama Necip tüm maç iyi oynasın sonra tek hata yapsın bütün maç ona yıkılır vs vs . Mitrovic iyi sinyaller vermedi bence de ama küçük bir ligden, üstelik de devre arası gelen bir adamı gömmek için erken olduğunu düşünüyorum. Hele ki pozisyon savunmaysa biraz daha beklemek lazım . Uyum, tecrübe vs çok önemli o bölgelerde. Mitrovic fiziksel özellikleri çok iyi bir oyuncu değil, biraz hantal ama ayağı temiz. Eğer iyi bir savunmacı olacaksa pozisyon bilgisi ve soğukkanlılıkla olabilir ancak. Bu da zamanla olur. Savunmacı vardır, çok hızlıdır . Çalımı yese bile döner yakalar vs ama Mitrovic öyle bir adam değil, hiç bir zaman da olmayacak. Kjaer örneğine de katılıyorum. Kjaer iyi oyuncu ama geniş alanda patates olacağı konusunda iddaalıyım. FB zaten bildiğin 3 tane DMC ile oynuyor, 6 ay antreman yapıp çıksam çok sırıtmam diye düşünüyorum :D  Bizim takım zaten önde oynayan, çok risk alan bir takım ve dolayısıyla savunmacıların işi hiç kolay değil. Beşiktaş oyuncusu değerlidir, sabretmek lazım. Gömmek hiçbir şey kazandırmaz. Yeterince şans verdikten sonra halen olmuyorsa zaten yol verilir kendisine. Adamı itibarsızlaştırmak sadece kişisel tatmine yarar, başka birşeye değil .

Çevrimdışı brkntcnr

Eksik gördüğün oyuncuyu eleştirerek Beşiktaş' a zarar vermezsin, Beşiktaş' ın gelişmesini, güçlenmesini istediğin için yapılan bir eleştiridir bu. Real Madrid taraftarı Cristiano Ronaldo' yu ıslıkladı biz şurada Mitrovic' i eleştirdik diye renkli ilan edildik iyi mi :lol:

Çevrimiçi Necmi

Alakası yok. senin görüşlerine göre hareket etmeyenleri "renkli" ya da başka şeyler söyleyerek iftira atamazsın. Mitrovic kötüyse kötü derim, Quaresma takım oyunu oynamıyorsa takım oyuncusu değil derim. Her yorumum Beşiktaş oyuncularını kötüleme şeklinde falan da değil seninle aynı görüşte olmak zorunda da değilim. Pepe geldiğinde nasıl Allah razı olsun dediysem,  Mitrovic geldiğinde de kötü transfer olduğunu söyleyip eleştirdim. Ama asla senin Gökhan Töre' ye yaptığın gibi aslı astarı belli olmayan iftiralarla, hakaret edip Beşiktaş formasını giyen oyuncuya saygısızlık yapmadım. Biz Beşiktaşlılığı böyle öğrendik. İyiye iyi, kötüye de kötü deriz. Gerçek Beşiktaşlılık budur. Biat kültürü, yancılık bizim kitabımızda yoktur. Asıl bizim gibi yetişenler bu kulübü kurtaracaktır. O yüzden gençlerden korkmayın.
kendi oyuncunu batırarakmı kurtaracaksın Beşiktaşı.
aslı astarı belli olmayan derken bütün türkiyenin gözü önünde olan şeyden bahsediyorum
Beşiktaş raporlarına girmiş şeylerden bahsediyorum görmek istersen belgelerde var tv yayınlarında dön o maçları tekrar izle
ben biat kültürü yancılık dediğin şeye Beşiktaş sevgisi diyorum Beşiktaşada yancılık yapmam diyorsan yürü git işine
Beşiktaş oyuncusunu yedirmemek yancılık değildir önce git Beşiktaşlı olmanın gereklerini öğren sonra
Beşiktaş forumlarında yaz.
Beşiktaş oyuncusuna kötü diyen adam Beşiktaşlı değildir Beşiktaşın yapısına uymadı diyebilirsin
uyum sağlamadı diyebilirsin ama direk çöp yapmak kusura bakma bunun hiç bir yerinde Beşiktaşlılık yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kadromuzdaki mevcut oyuncularla kurulan 11 ;

Fabri
                             (Tolga)

Gökhan         Pepe               Tosic            Adriano
(Beck)          (Mitrovic)        (Atınç)         (Caner)

Oğuzhan        Atiba 
                    (Tolgay)         (Necip)

Quaresma               Talisca                      Babel
(Aras)                                                    (Töre * Sakat)

Cenk Tosun
                              Pektemek

Çevrimdışı sametbagan

Doğru bir nokta bu.

Biz mitroviç alıyoruz ,adamlar bonnicciyi almışızda mitroviç performansı vermiş gibi eleştiriyor.
Mitroviç da bu altı,üstü,sağı,solu hatta kalın boynu.Hem bi sabredin da salın şu adamıya.
Toplansan en fazla 5 maç 11 çıkmış 4'ünde alışık olmadığı sol stoperde oynamış yerinde oynadığı maç partneri tosiç rakip lyon uefa çeyrek maçı
Ben taraftar olarak stada gittiğimde takım sahaya çıkarken kalbim yerinden çıkacakmış gibi hecanlanıyorum.
Adam Takımın geçen seneki en kritik maçlarına çıkıyor ve siz ondan bonicci performansı bekliyonuz.
Bi gidin hava alın oksijen soluyun kapalı ortamda fazla kalmayın.
Adam hele bi 8-10 maç istikrarlı bi şekilde oynasın baktık yapamıyor hep beraber helvasını kavurur yeriz.
Söyleyeceklerim bu kadar  :D

Çevrimiçi Necmi

Marcelo da kusursuz bir stoper değildi. Biz de Beşiktaş' ın gerçeklerinin farkındayız Ramos istemiyoruz zaten. Mitrovic 300 bin € ya gelseydi ağzımı bile açmazdım. Ama madem paramız yok niye gidip devre arasında bu adama o kadar para verdik. O kadar para verdiysek daha iyi olmasını beklemek yanlış mı? Lig zaten kalitesiz iki senedir İsmaille Tosic' le şampiyon oluyoruz. Ama üç senedir Avrupa' dan da  takımdaki oyuncuların kalitesine nazaran daha az kaliteli oyuncular yüzünden eleniyoruz (bkz. Tolga,Tosic). Şenol Hocanın kendi sözü :  "Savunmamız yaşlı diyorsunuz. Ama genç aldık da ne oldu? Mitrovic, Perdo ve Milosevic genç değil mi? Marcelo'yu genç mi aldık?" Hoca bile Mitrovici Pedro ve Milosevic sınıfına sokuyorsa bence daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.
ha lig kalitesiz biz o nedenle iki yıldır şampiyon oluyoruz yoksa biz kaliteli değiliz. Öylemi
Başlarım senin gibi Beşiktyaşlıya

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Beşiktaş oyuncusuna saygı göstereceksin eleştirinin de bir sınırı var diyorsun da yazdıklarımın içinde tek bir kelime hakaret ya da saygısızlık yok. Oyuncu ağır, hantal, bu takımda yedeğe zar zor girer demek kişisel fikirlerdir saygısızlık değil. 

Beşiktaş forması giyen oyuncu kötüleme demek kadar saçma bir şey de olamaz. Oyuncu kötüyse kötüleriz, iyiyse de överiz. Babasının hayrına o formayı giymiyor. Bizim emeğimizden ekmeğimizden arttırıp bu kulübe verdiğimiz katkılarla onların maaşına gidiyor.Tabii ki de kötüyse kötü diyeceğim bu benim en doğal hakkım. Ayrıca bir şeylerin gelişmesini istiyorsak eksik yanlarını söyleyip gelişmesini isteriz. Eleştirmek Beşiktaş JK için yapılacak en büyük hizmetlerden birisidir. Biat etmektense, eleştirmeyi tercih ederim.

Ha illa da saygısızlıktan bahsedeceksek senin burada yerin dibine soktuğun Gökhan Töre hangi takımın formasını giyiyor?  Birini yazdıkları yüzünden yargılamak, renkli konumuna sokmak kimsenin haddine değil.
  :claps:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

özellikleri kaybederiz.
yok yok  biraz  degil epey  sert  ciktin  cocuga Necmi abi   :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şimdi trollük manasında değil de Mitroviçi Behzat Ç. " deki Harun'a benzeten başka arkadaş var mı? Merak ettim de. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Eksik gördüğün oyuncuyu eleştirerek Beşiktaş' a zarar vermezsin, Beşiktaş' ın gelişmesini, güçlenmesini istediğin için yapılan bir eleştiridir bu. Real Madrid taraftarı Cristiano Ronaldo' yu ıslıkladı biz şurada Mitrovic' i eleştirdik diye renkli ilan edildik iyi mi :lol:
eleştiriyle kötülemeyi önce birbirinden ayırt et.
Her Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı olmuyor. Önce bunun değerlerini hayat felsefesi haline
getirmen gerekiyor. lig şampiyonluğunu bile lig kötü olduğu için Beşiktaş şampiyon oldu diyen biri
evet renklidir.
brkntcnr Beşiktaşlıya yakışmayan üsluptan dolayı üyeliği sonlandırıldı.

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi trollük manasında değil de Mitroviçi Behzat Ç. " deki Harun'a benzeten başka arkadaş var mı? Merak ettim de. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vidyosu var mi?

Etiketler: