2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954095 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nerede yazıyor Hierro gibi adam diye?

1-2 çıkışla rol biçemem ben. Problemin salt oyuncu kaynaklı olmadığını düşündüğüm için yazdım bunu. Bu arada mesajın başında "Türkiye ligi" ibaresi var. Gözünden kaçmış olabilir.
yukarda da yazdım Marcelo'nun gidişi bir şans olabilir hoca değerlendirirse ama Marcelo gitmeseydi bu sene ilk 18 i bile zor görürdü ligde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

ne kadar ezbere konuşuyorsunuz.
tek maçlıkmı israilde oynadı hatırlıyormusun bir hatasını taş gibi takımdı
oly maçında oynadı. lyonda iki maçtada oynadı bir iki hatası oldu ama onun kadar
başka oyuncularında hatası oldu. lyon hücum hattına karşı ne yapabilirki genede çok iyi oyun
çıkmıştı rakibi kolay kolay kutuya sokmadılar. israil deplasmanında rakip bayağı baskı yapıyordu
oly maçındada öyle kazanması gereken bir maça geldi üstümüze geldikçe gol yediler.
oly maçında tosic tandemiyle lacezetti ve fekire karşı oynadı.
Mitrovicin şansızlığı yanında hep tek hamleli ve yatarak hamle yapabilen tosicle oynaması
devre arası yabancı bir takıma geliyorsun ilk çıkışın yurt dışına ve birden şampiyonluk kovalayan avrupada çeyrek final oynayan bir takımın
11 inde buluyorsun kendini. normal oyuncular bile vodafone parka çıkamıyor bu çocuk eminim ayakları titriyordur çıkarken
ilk geldiği sene marceloda farklı değildi herkes çok yavaş belini döndüremiyor kafa vurmaktan
başka marifeti yok diyordu.
Mitrovic yavaş bir oyuncu değil olmadığını osmanlı maçını tekrar izleyerek anlarsınız çocuk doğru dürüst maç
yapmadı takıma yeni oyunculara yeni şansınada oynadığı maçların hepsi risk düzeyi yüksek maçlardı.
ve rakip forvetlerde çok hızlıydı.
Alıştık her oyuncuyu takıma sokar sokmaz oynamasına uyum sorunu yaşadığında kötü oyuncu damgası vuruyoruz.
geldiği şehre bakınca istanbulda yaşamak bile 3 ay başını döndürür sersem sersem dolanır. 30 una gelmiş tecrübe abidesi değilki
Mitrovic' in hantal ya da ağır olduğunu söylemek ezbercilik değil gerçekçiliktir. Ayaklarının titremesiyle yavaşlığının ne alakası var? 4.2 milyon vermişiz adama riskli maçlarda oynatmayıp ZTK da mı oynatıcaz? Hapoel Beer Sheva mı taş gibi takımdı  :lol: ? Topla çıkış yapabildiği tek maç fenerbahçe maçıydı onun dışında diğer maçlarda hiçbir meziyetini göremedik. Bizde oynadığı maçlarda da Tosic' in yanındaki kule stoper rolündeydi. Pepe' nin yanındayken de birden koşan, basan, pas dağıtan bir adama dönüşmeyecek. Oynadığı maçların neredeyse tamamında aksadı. Belki bu sezon kampla falan Pepe' nin yedeğiyken gelişebilir. Ama yine de ilk 11 e yazılmaz hele Pepe' nin yanına yazılması facia olur.

Çevrimdışı tangaz

yukarda da yazdım Marcelo'nun gidişi bir şans olabilir hoca değerlendirirse ama Marcelo gitmeseydi bu sene ilk 18 i bile zor görürdü ligde..

göremezdi geçen sene sonunda da göremiyordu. şayet yeni bi stoper gelirse gene göremeyecek hatta tosiç te göremeyecek 11+7 kuralı var kulübedeki stoper atınç olacaktır, şayet yeni stoper gelirse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Abi Marcelo gitmeseydi bu sene ligde kadroya bile giremeyecekti çok da şey yapmamak lazım bence.
Maksimum Pepe' nin yedeği olabilecek adamı gidip ilk 11 e yazmaya başladılar. Stoper alınmasa bile hoca Mitrovic' i değil Tosic' i oynatacaktır. 4.2 milyon € verdiğimiz Mitrovic şu anki haliyle ZTK da ya da daha garanti maçlarda oynar anca.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Savunmaya oyuncu almasak bile ben Mitroviç'in oynayacağını düşünmüyorum sakatlık veya ceza olmadığı taktirde Pepe-Tosiç oynayacaktır.

Çevrimdışı Orhan_

Ben Mitroviç'i tartışmıyorum ki. Hocanın 2 senelik problemleri hala oyuncu üzerinden değerlendirmesini yanlış bulduğumu söylüyorum. Bunun altını çizmek içinde geri hattımızın ligin en iyisi olduğunu söyledim. Bir yanlış anlama var sanki?

Ha Mitrovic olayına gelirsek 1-2 maçla Hierro yapmak ne kadar yanlış ise, 1-2 maçta gömmek de o kadar yanlış..

Çevrimdışı atalay

İki Başakşehir maçının ilk 30-35 dakikalarına yeniden göz atın. Personel yerleşimi, metot ve karşı plan konusundaki yetersizliği bir daha izleyin. İlaveten orada iki oyuncu yetersizliği de var. 

Çevrimdışı brkntcnr

göremezdi geçen sene sonunda da göremiyordu. şayet yeni bi stoper gelirse gene göremeyecek hatta tosiç te göremeyecek 11+7 kuralı var kulübedeki stoper atınç olacaktır, şayet yeni stoper gelirse...
İlk 11 de Oğuzhan ve Gökhan garanti, yedeklerde de Tolga,Caner,Necip,Tolgay,Tosun olacaktır. Yani hoca isterse koyabilir ama sakatlık, ceza olmadığı sürece koymayacaktır.

Çevrimdışı Orhan_

Mitrovic' in hantal ya da ağır olduğunu söylemek ezbercilik değil gerçekçiliktir. Ayaklarının titremesiyle yavaşlığının ne alakası var? 4.2 milyon vermişiz adama riskli maçlarda oynatmayıp ZTK da mı oynatıcaz? Hapoel Beer Sheva mı taş gibi takımdı  :lol: ? Topla çıkış yapabildiği tek maç fenerbahçe maçıydı onun dışında diğer maçlarda hiçbir meziyetini göremedik. Bizde oynadığı maçlarda da Tosic' in yanındaki kule stoper rolündeydi. Pepe' nin yanındayken de birden koşan, basan, pas dağıtan bir adama dönüşmeyecek. Oynadığı maçların neredeyse tamamında aksadı. Belki bu sezon kampla falan Pepe' nin yedeğiyken gelişebilir. Ama yine de ilk 11 e yazılmaz hele Pepe' nin yanına yazılması facia olur.

Yahu bu adam hakkında karar verilebilecek kadar bir oyun oynamadı ki. Bir de defans hattı. Alışkanlıkların-deneyimin en fazla ihtiyaç olduğu pozisyon. Haklısın ya da haksızsın meselesi değil. O kadar erken konuşuyorsunuz ki.. Bu işin prof.ları bile bir oyuncuyu haftalarca izlerken siz iki maçta bütün notu veriyorsunuz...

Çevrimdışı tuncaboylu

Maksimum Pepe' nin yedeği olabilecek adamı gidip ilk 11 e yazmaya başladılar. Stoper alınmasa bile hoca Mitrovic' i değil Tosic' i oynatacaktır. 4.2 milyon € verdiğimiz Mitrovic şu anki haliyle ZTK da ya da daha garanti maçlarda oynar anca.
Hay şu 4.2 kadar başınıza taş düşsün diyeceğim de, seviyorum sizi ve kıyamıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

mitroviç bu yaşta bu fizikle bu denli ağırken maykon yaşına geldiğinde görürüz kağnı gibi olacağını...

durmak yok gömüye dewam mitroviçten cacık olmaz  :icool:
gene on dakikadamı karar verdin :alala:
stoperde hızın nasıl bir katkısı var bunu bilemiyorum
bana hamleli stoper olsun yeter hızlı olmasına gerek yok olimpiyoatlarda
yüz metre koşturmak için almıyoruz. Ağzınıza almışsınız bir hız kelimesini :D
bence hamleli seri arka arkaya müdahale yapabilme yeteneğini hızla karıştırıyorsunuz
stoper rakip forvetle birlikte koşmuyor ki hızlı olsun adam karşılayan oyuncu yanından geçen forvete
müdahale edemediyse hızlı olmasıda hiç bir şeyi değiştirmez forveti yakalayamaz
sanki kontraatak oynayan takıma forvet arıyoruzda hız arıyoruz :bandit:
pepe çok seri bir stoper arka arkaya çok hızlı hamleler yapabiliyor ama hızlımı
bilemiyorum ben onu hiç koşarken görmedim :D

Çevrimdışı abdusta

Tartışılan kişi Mitroviç
Hırvatistan milli takımının stoperi
karar verecekseniz orada 3 maçlık performansını izleyin lütfen

soru şu:Bu adam madem bu kadar kotu neden Milli takım seviyesinde?

başka sorum yok

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

gene on dakikadamı karar verdin :alala:
stoperde hızın nasıl bir katkısı var bunu bilemiyorum
bana hamleli stoper olsun yeter hızlı olmasına gerek yok olimpiyoatlarda
yüz metre koşturmak için almıyoruz. Ağzınıza almışsınız bir hız kelimesini :D
bence hamleli seri arka arkaya müdahale yapabilme yeteneğini hızla karıştırıyorsunuz
stoper rakip forvetle birlikte koşmuyor ki hızlı olsun adam karşılayan oyuncu yanından geçen forvete
müdahale edemediyse hızlı olmasıda hiç bir şeyi değiştirmez forveti yakalayamaz
sanki kontraatak oynayan takıma forvet arıyoruzda hız arıyoruz :bandit:
pepe çok seri bir stoper arka arkaya çok hızlı hamleler yapabiliyor ama hızlımı
bilemiyorum ben onu hiç koşarken görmedim :D
Kilo fazlasi var mi sence abi?

Çevrimdışı sermet00

Mitrovic Bilic döneminde gelse ligin en iyi stoperi derdik.Çakılı defansta top geçirmiyor adam eski maçalarına baktım oldukça başarılı.Ancak oyunu rakip sahaya yıkan takımlarda Mitrovic'in bu hızla ve teknikle başarılı olması pek mümkün değil gibi.Bence kilo fazlası da var yeterince fit değil.

Çevrimdışı mylife1903

Tartışılan kişi Mitroviç
Hırvatistan milli takımının stoperi
karar verecekseniz orada 3 maçlık performansını izleyin lütfen

soru şu:Bu adam madem bu kadar kotu neden Milli takım seviyesinde?

başka sorum yok

saygılar
Baska turlu sorabiliriz, lovren neden oynamiyor?

Mesela dunya kupasina subotic giderse, mitrovicin oynama sansi kalmaz

Çevrimdışı sermet00

Devre arası kesin Vida gelecek deseler Pepe-Tosic-Mitrovic'e razıyım,transfer yapmayalım

Çevrimdışı Anıl1903

Başakşehir imza töreninde geçen bir diyalog;

Mevlüt: Burada çok önemli golcüler var mesela Cenk Tosun..

G.Gümüşdağ: Adebayor'da var.

Herkesin ağızında Beşiktaş ve oyuncuları...

Çevrimdışı cagdas44

Devre arası kesin Vida gelecek deseler Pepe-Tosic-Mitrovic'e razıyım,transfer yapmayalım

Santrofora adam gibi bir gelsin Vida'ya hiç de gerek yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Baska turlu sorabiliriz, lovren neden oynamiyor?

Mesela dunya kupasina subotic giderse, mitrovicin oynama sansi kalmaz
Subotic önce Sivok'u kessin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

19 yaşındasın sana çok önemli bir şey öğreteyim
bunu 40 yaşındaki adama öğretemezsin asla Beşiktaş oyuncusunu kötüleme
bunu yapanın tiksindiğim renklilerden hiç bir farkı kalmaz. şu yukarda yazdığın yorumu yazan biri Beşiktaşlı olamaz
Beşiktaşlı oyuncu eleştirilebilir ama çöp muamelesi yapamazsın
haddinizi bilin artık konuştuğunuz oyuncu Beşiktaş forması giyen bir oyuncu
eleştirininde bir sınırı var Beşiktaşın oyuncusuna saygı göstereceksin.

Çevrimdışı sermet00

Semih'i ve hiç oynamayan Cenk'i nasıl satmış bunlar?
Ahmet Bulut Milosevic,Pedro,Aras,Pektemek'e de klüp bulsa ya.

Çevrimdışı brkntcnr

Yahu bu adam hakkında karar verilebilecek kadar bir oyun oynamadı ki. Bir de defans hattı. Alışkanlıkların-deneyimin en fazla ihtiyaç olduğu pozisyon. Haklısın ya da haksızsın meselesi değil. O kadar erken konuşuyorsunuz ki.. Bu işin prof.ları bile bir oyuncuyu haftalarca izlerken siz iki maçta bütün notu veriyorsunuz...
Yahu bir oyuncunun ağır ve hantal olup olmadığını anlamak için haftalarca izlenmiyor. Artıları eksileri tam olarak öğrenilsin adam gibi rapor verilsin diye haftalarca izleniyor oyuncular. Biz burada ağır ve hamle konusunda yavaş kaldığını söylüyoruz bunun için bir sene izlememize gerek yok tek maçta belli oluyor zaten.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Seri çabuk stoper ile hızlı stoper kavramı birbiri ile karıştırılıyor . Farkında olmadığımız bir şey de pozisyon bilgisi üst seviyede , karar ve müdahaleleri yerinde olan stoperin seri çabukluğu ile öne çıkan  stoperden daha değerli olduğu. Stoper boş alan yaratarak kendine pozisyon hazırlayan oyuncu değil , aklı ve zekasını doğru kullanıp düzgün pozisyon alan ve müdahalelerde bulunan oyuncudur.  Harıl harıl seri çabuk stoper aramamızın altında yatan büyük neden de çok sayıda rakip takım hücum oyuncularının maç içinde olması gerekenden fazla şekilde stoperler ile baş başa kalması , takım olarak savunma yapmadaki ciddi eksiklerimiz .

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir imza töreninde geçen bir diyalog;

Mevlüt: Burada çok önemli golcüler var mesela Cenk Tosun..

G.Gümüşdağ: Adebayor'da var.

Herkesin ağızında Beşiktaş ve oyuncuları...
bir tek biz kendi elimizdekinin değerini bilmiyoruz
oyuncularımızı gömmek için kusur ararız sonrada ortada kasıla kasıla
Beşiktaşlıyız diye dolanırız. Basındaki Beşiktaşlılar kızarız takımı hiç savunmuyor
diye cem dizdara sürekli tepkiliyiz sürekli eleştirdiği için ama burda bile onun kopyası bir sürü insan var
o basındakilerde beşiktaş taraftarının içinden çıkıyor sonuçta o nedenle Beşiktaş taraftarından farklı değiller

Çevrimdışı brkntcnr

19 yaşındasın sana çok önemli bir şey öğreteyim
bunu 40 yaşındaki adama öğretemezsin asla Beşiktaş oyuncusunu kötüleme
bunu yapanın tiksindiğim renklilerden hiç bir farkı kalmaz. şu yukarda yazdığın yorumu yazan biri Beşiktaşlı olamaz
Beşiktaşlı oyuncu eleştirilebilir ama çöp muamelesi yapamazsın
haddinizi bilin artık konuştuğunuz oyuncu Beşiktaş forması giyen bir oyuncu
eleştirininde bir sınırı var Beşiktaşın oyuncusuna saygı göstereceksin.
Beşiktaş oyuncusuna saygı göstereceksin eleştirinin de bir sınırı var diyorsun da yazdıklarımın içinde tek bir kelime hakaret ya da saygısızlık yok. Oyuncu ağır, hantal, bu takımda yedeğe zar zor girer demek kişisel fikirlerdir saygısızlık değil. 

Beşiktaş forması giyen oyuncu kötüleme demek kadar saçma bir şey de olamaz. Oyuncu kötüyse kötüleriz, iyiyse de överiz. Babasının hayrına o formayı giymiyor. Bizim emeğimizden ekmeğimizden arttırıp bu kulübe verdiğimiz katkılarla onların maaşına gidiyor.Tabii ki de kötüyse kötü diyeceğim bu benim en doğal hakkım. Ayrıca bir şeylerin gelişmesini istiyorsak eksik yanlarını söyleyip gelişmesini isteriz. Eleştirmek Beşiktaş JK için yapılacak en büyük hizmetlerden birisidir. Biat etmektense, eleştirmeyi tercih ederim.

Ha illa da saygısızlıktan bahsedeceksek senin burada yerin dibine soktuğun Gökhan Töre hangi takımın formasını giyiyor?  Birini yazdıkları yüzünden yargılamak, renkli konumuna sokmak kimsenin haddine değil.

Etiketler: