2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957629 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Trabzonspor'la pazarlık halindeler, gider yakında.
Visca fena adam değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Visca fena adam değil.

Trabzonspor'a gitmesi iyi olur o yüzden, basınç dengelensin.

Çevrimdışı tangaz

Once @Necmi bana haklisin, dedi
Sonra @tuncaboylu katiliyorum, dedi @Serhat Akkaya ya

Hmmm bi cisim yaklasiyor

Soz angara situdyolarinda @tangaz

Kalan arkadaslar ise yanlarina demir semsiye alarak evden ciksinlar, baslarina tas yagabulu

abi çok dikkatimi çekiyor bu detay sokağa çıkarken kıçımı başımı kollayarak dolanıyorum zaten :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

Trabzonspor'a gitmesi iyi olur o yüzden, basınç dengelensin.

TS 3.5 m euro + Yusuf Erdoğan'ı veriyormuş. Başakşehir seviyesi için hem yeri dolar hem kasaya para girer. Tribün baskısı olmadan genç yeteneklere yatırım yapabildiğinde, böyle karşılığını alıyorsun işte. Bu 4 büyüklerde biraz zor. Tek örneği feda sezonları.

Çevrimdışı tuncaboylu

TS 3.5 m euro + Yusuf Erdoğan'ı veriyormuş. Başakşehir seviyesi için hem yeri dolar hem kasaya para girer. Tribün baskısı olmadan genç yeteneklere yatırım yapabildiğinde, böyle karşılığını alıyorsun işte. Bu 4 büyüklerde biraz zor. Tek örneği feda sezonları.

Genel fikrini destekliyorum, öte yandan Başakşehir'im gençlere çok yatırım yaptığını düşünmüyorum.

Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci dışında bir yatırım yok ve son aldıkları adamların hepsi 30 yaş ve üzeri. Şu anda kadro yaş ortalaması 28. Ayrılacak Cengiz'i ve hiç şans bulamayacakları belli gençleri çıkarınca bu 30'u buluyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Rotasyon için Moting' i istiyoruz da 2 milyondan aşağı maaş almaz. Babel kadar para verdiğin adamı da kulübede oturtamazsın paraya yazık olur.

Çevrimdışı sozkul

Olay tek 90 değil @atalay.

Galatasaray'da sezon başı, hazır değil muhabbeti yapılamayacak tek adam Maicon. Çünkü  Brezilya'da 7 lig maçı yapıp geldi ve daha 20 gün önce resmi maç oynadı.

Uyumsuzluk yaşasa yine anlarım, ama ad bildiğin yetersizlik gösterdi.

Sao Paolo tarihinde hiç bir oyuncuya 10 milyon Euro üstü bonservis ödememiş. 5'in üstünde ödediği oyuncu bile 2 ya da 3 tane. Brezilya'dan bahsediyoruz bir de, futbolcu fabrikası. Bu takım 27 yaşındaki bu stopere nasıl 12 milyon Euro verdi geçen sene. Hadi verdi, bu sene neden 8'e sattı?

Benim aklıma yatmıyor.

8e satabilmek için 12 göstermişlerdir.  :icool:

Çevrimdışı cagdas44

Vedat Okyar, Yusuf Tunaoğlu, Şan Ökten ve Cenk Koray için Anma Törenleri Düzenlenecek
Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan, daima kalbimizde yaşattığımız değerli büyüklerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Anma törenlerimizin programı şöyledir:

20 Temmuz Perşembe 11.00
Vedat Okyar - Zincirlikuyu Mezarlığı
Servis: 10.15

22 Temmuz Cumartesi 11.00
Yusuf Tunaoğlu - Zincirlikuyu Mezarlığı

24 Temmuz Pazartesi 11.00
Şan Ökten - Kuzguncuk Nakkaştepe
Servis: 10.00

25 Temmuz Salı 11.00
Cenk Koray - Karacaahmet Mezarlığı

Not: Servisler, Vodafone Park'ta bulunan kulüp binamız önünden kalkacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rotasyon için Moting' i istiyoruz da 2 milyondan aşağı maaş almaz. Babel kadar para verdiğin adamı da kulübede oturtamazsın paraya yazık olur.
Haklısın.

Orkan'ı neden açıklamıyorlar hala?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

11 yabancı ,11 yerli güzeldir  efenim...

yusuf kardeşimize ben o kadar soğuk değilim.
gelsin kenarda dursun iş yapma ihtimali var  (şartlar neticesinde tabi).

Babacar için IQ testi + ingilizce + 1 kiralık -3,4 opsiyonlu olacaksa uçak biletleri benden  :friendship:

saygılar

Çevrimdışı benyv-

Genel fikrini destekliyorum, öte yandan Başakşehir'im gençlere çok yatırım yaptığını düşünmüyorum.

Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci dışında bir yatırım yok ve son aldıkları adamların hepsi 30 yaş ve üzeri. Şu anda kadro yaş ortalaması 28. Ayrılacak Cengiz'i ve hiç şans bulamayacakları belli gençleri çıkarınca bu 30'u buluyor.

Haklısın, tamamen gençlere yatırımdan ziyade, oyuncuları parlatmaya yönelik yatırım desek daha doğru olur. Tabi çok planlı bir TD ile yıllarca devam etmenin ürünleri bunlar. Biz de Şenol Hoca ile umarım devam ederiz, birkaç yıl sonra günü kurtarma planlamasından uzun vadeli planlamalara geçmiş oluruz sportif açıdan.

Çevrimdışı abdusta

Babacardaki ayrıntı

Fiorentina Babacarı 8 milyon Euro bonservisle satmak istiyor.
yönetim ise kiralayarak parlatalım teklifinde bulunmuş
2 yıl önce Gomezi de parlatıp Fiorentinanın bonservis miktarında
usulsüz yaptığını iddia eden yönetim diyet peşindemi?
Bu alışverişe bir anlam yükleyemedim.
Bu durumda Babacar işi kolay değil.
Kulagımızdan sonra gözümüzde Aboubakarda olsun.
Porto da sorun yok butun mesele Fransızları dize getirmek,
Aboubakar bu sezon satılmadıkça 7 milyon Euroları buhar olacak
İngiltereden sadece ligi 15ci sırada bitirmiş swansea nın
ilgisi 4milyon pound bonservis olursa, 1 yılı kalmış oyuncu için bu değerin yeterli olduğunu düşünüyorlar

Saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Haklısın.

Belki ilk 11 e transfer kovalıyorlarsa Orkan' ı bekletiyor olabilirler.

Çevrimdışı tangaz

Haklısın.

santrafor işini halletmeye odaklıyız çünkü parayı elde tutup gelişmelere ve kalacak bütçeye göre hareket ediyoruz muhtemelen.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı özgür

Babacardaki ayrıntı

Fiorentina Babacarı 8 milyon Euro bonservisle satmak istiyor.
yönetim ise kiralayarak parlatalım teklifinde bulunmuş
2 yıl önce Gomezi de parlatıp Fiorentinanın bonservis miktarında
usulsüz yaptığını iddia eden yönetim diyet peşindemi?
Bu alışverişe bir anlam yükleyemedim.
Bu durumda Babacar işi kolay değil.
Kulagımızdan sonra gözümüzde Aboubakarda olsun.
Porto da sorun yok butun mesele Fransızları dize getirmek,
Aboubakar bu sezon satılmadıkça 7 milyon Euroları buhar olacak
İngiltereden sadece ligi 15ci sırada bitirmiş swansea nın
ilgisi 4milyon pound bonservis olursa, 1 yılı kalmış oyuncu için bu değerin yeterli olduğunu düşünüyorlar

Saygılar

Babacar...
24 yaşında...
Gomez'in tutunamadığı Fiorentina'da tutunmuş...
Futboldan ve futbolcudan anlamam ama bir şekilde bize gelirse ve tutunursa;
İhtimal dahilinde düşününce eğer kiralık gelirse sene sonu yine stres yaşamamak adına ya bonservisi ile alalım yada uygun opsiyonla kiralık olsun derim.

Saygılar bizden abi.

Çevrimdışı Zafer55

Belki ilk 11 e transfer kovalıyorlarsa Orkan' ı bekletiyor olabilirler.
  Bize zaten 2 kanat lazım değilmi ki.Töre sakatlanmadan önce 1 garanti  2 belki diyorduk.Şimdi sadece babel ve q7 var.İki kanat şart görünüyor.Acaba diyorum Abubakar mı bekleniyor hala..Şenol hoca abu için onu kanatta da kullanıyorduk.İki mevki için de kullanabiliriz demişti .Orkanın açıklanmamasını anlayamıyorum başka türlü  :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

http://www.maisfutebol.iol.pt/liga/mercado/fc-porto-agente-de-aboubakar-afasta-cenario-de-renovacao

Saygılar
Bence bizimkiler suan abubakara yürüyor. Diğer söylenen adamlar basın uydurması. Bu açıklama'nın başka izahi olamaz bence.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı terapati

Teşekkürler dostum, elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım. :ok:

Tabii ki her transfer şaibeli degildir, ama işin içinde hep aynı menajerler ve kulüpler olunca garipsiyorum.
Forum yönetiminden rica edelim; sağ taraftaki "Moderatöre rapor et" butonunun yanına sizin için "FIFA'ya şikayet et" butonu eklesin  :biggrinking: Şaka bir yana tespitler çok da olası görünüyor, paylaşıma devam  :ok:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, son 1,5 yıldır ağırlıklı olarak Marcelo'nun bloklar arasına yerden gönderdiği paslar ile oyun kuruyordu. Fakat kadroda bu işi farklı şekilde yapabilecek oyuncular var. Oyun kurma demişken; bölgeler arasını uzun metrajlı (yüksek açılı vertical) paslar ile topsuz geçmekte, hem de topla mesafe katedip baskıyı kırmakta böylesine meziyetli bir oyuncun Juve'den Milan'a bu kadar kolay geçiyor olması ilginç. Bonucci, Milan'da işleri çok kolaylaştırır.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 13:36:05 atalay ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

pepe nezaman kampa katiliyor?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı leucocyte

pepe nezaman kampa katiliyor?

İspanya kampına katılacak diye biliyorum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Temmuz 2017, 13:58:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
brugge-başakcity
şampiyonlar ligi ön elemesi dişine göre çekti bu turu geçebilir ama son turda şansları yok.
şampiyonlar ligi katılım parası bize gelir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Başakşehir'de Kerim Frei adlı bir çocuk kayıp. Görenlerin ilgisine...

Bulmuşlar. Avcı, ondan geri dönüş alabilirse şapka çıkarılır.

Çevrimdışı tuncaboylu

CL eşleşmeleri belli oldu, iyi de oldu. Nice Ajax'ı elerse, 3. torbaya yaklaşacağız. Olympiakos da kıllı bir takım olan Partizan ile eşleşti.

Son eleme turuna gerek kalmadan 3. torbaya atabiliriz kendimizi.

Etiketler: