2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954903 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Once @Necmi bana haklisin, dedi
Sonra @tuncaboylu katiliyorum, dedi @Serhat Akkaya ya

Hmmm bi cisim yaklasiyor

Soz angara situdyolarinda @tangaz

Kalan arkadaslar ise yanlarina demir semsiye alarak evden ciksinlar, baslarina tas yagabulu

Çevrimdışı mylife1903

moting patlar yalan olur ben uyarayım şimdiden  :bandit:
Gomsunun tavugu kaz karisi pamela enderson

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

moting patlar yalan olur ben uyarayım şimdiden  :bandit:
bekleyip görelim  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

o transferde maicon için 6 milyon ödenmiş 2 de oyuncu verilmiş oyuncuları 3erden saymışlar ve totalde 12 denmiş.

adam cidden çok kötü ve bu adam hazır oyuncu maçlar oynanırken gelen biri hani yorucu kamptan çıktı vbvb gibi bi açıklaması da yok. yenilen 2 golde de korkunç şeyler yapıyor bildiğin kabus inşallah yanına yeni bir maicon daha alırlar  :evillol:

Emin misin abi, transfermarkt'ta Porto'nun Sap Paolo'dan satın aldığı son oyuncu 2005 yılındaki Luis Fabiano görünüyor.

Çevrimdışı mylife1903

Emin misin abi, transfermarkt'ta Porto'nun Sap Paolo'dan satın aldığı son oyuncu 2005 yılındaki Luis Fabiano görünüyor.
Su transfermarketi sizin sirkette yasaklasarda kurtulsak, aaaaaaaa

Çevrimdışı tuncaboylu

Su transfermarketi sizin sirkette yasaklasarda kurtulsak, aaaaaaaa

Yasak zaten, translate sayfasına basarak giriyorum. :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Bu Galatasaray'a kitledikleri Maicon'da bir acayiplik sezen ben miyim?

Keresteden bozma bu adamı Sao Paolo geçen sene 12 milyon verip almış olabilir mi sizce? Yoksa Porto FFP'ye girmesin diye satışı 12'den gösterilmiş bir hülle kokusu alan var mı aranızda? Sao Paolo tarihini uzak ara en pahalı transferi olan adam bu mu olmalı sizce de? Sen ne dersin @atalay?

Bizle ilgisi ne derseniz, devamlı bizle adı yazılan Cueva da orada oynuyor. Devamlı Beşiktaş 10 milyon önerdi haberleri geliyor. Yalan olduğu belli de, bu takımı bir mercek altına alalım ve oyuncu alırken dikkat edelim.
Bu tarz konulara siz değerli büyüklerimiz özellikle sen abi çok dikkat ediyorsun ben hayatta anlamam fenerin sow da yaptığı gibi açık seçik olmadığı sürece. .
Özellikle geçen birkaç gun aralıkla attığın mesajlarda bahsettiğin konu çok ilgimi  çekti.
Bu tarz bonservisi ile yıllık  maaşı  birebir aynı olma durumu olan başka oyuncular dikkatini çekerse paylaşmaya devam et lütfen @tuncaboylu

Çevrimiçi Koa_lAA

Başakşehir totem yapıyor aklı sıra inleri alarak ama yemezler.hem bzimle 1 yıl söleşmesi kalmıştı.Başakşehirle net 3 yıllık anlaşmış.3 yılda en az 5 milyon € cebe indirir.

başakcity bu sene başarılı oldu oldu yoksa bu maaş yüküyle patlarlar... aldıkları adamlara 1,5-2 den aşağı maaş verdiklerini sanmıyorum...

yakında istanbulda belediye fiyatları 5 tl falan olur :D

Çevrimdışı atalay

Sherlock Holmes 🕵🏻 Hemen tek 90'la notunu vermişsiniz. @tuncaboylu | Bunu, bu oyuncuların performanslarına ve potansiyellerine paye biçip-fiyatlandıran ve kulübün kapısını bu doğrultuda çalanlara sormak lazım. @brkntcnr Yaş, kulübüyle kalan kontrat süresi, kulüp ve menajer network'ü vs. gibi etkenler de belirleyici.   

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakcity bu sene başarılı oldu oldu yoksa bu maaş yüküyle patlarlar... aldıkları adamlara 1,5-2 den aşağı maaş verdiklerini sanmıyorum...

yakında istanbulda belediye fiyatları 5 tl falan olur :D
Gözü kör olsun Başakşehir'in, o kadar adamı aldı da bir pektemek'i almadı  :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Ben bu motingden talisca elektriği alıyorum sanki.

Adam taliscanın kanatta oynayan versiyonu gibi,uzun boylu zayıf , gerektiğinde forvet oynayabiliyor,hava hakimiyeti iyi sadece frikik kullanamıyor sanırım.

Gelirse ben faydalı olacağı kanaatindeyim.tek sıkıntı sol açık ve tamamlayıcı forvet rolünde oynayabiliyor  sağda pek oynayamıyor gibi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben bu motingden talisca elektriği alıyorum sanki.

Adam taliscanın kanatta oynayan versiyonu gibi,uzun boylu zayıf , gerektiğinde forvet oynayabiliyor,hava hakimiyeti iyi sadece frikik kullanamıyor sanırım.

Gelirse ben faydalı olacağı kanaatindeyim.tek sıkıntı sol açık ve tamamlayıcı forvet rolünde oynayabiliyor  sağda pek oynayamıyor gibi
aynen

Çevrimdışı benyv-

aynen

Moting gelirse forvet sorunu da çözülür kanat sorunu da çözülür, Hem Babel hem Moting ileride her tarafta oynayabiliyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Moting gelirse forvet sorunu da çözülür kanat sorunu da çözülür, Hem Babel hem Moting ileride her tarafta oynayabiliyor.
bir taşta iki kuş  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Sherlock Holmes 🕵🏻 Hemen tek 90'la notunu vermişsiniz. @tuncaboylu | Bunu, bu oyuncuların performanslarına ve potansiyellerine paye biçip-fiyatlandıran ve kulübün kapısını bu doğrultuda çalanlara sormak lazım. @brkntcnr Yaş, kulübüyle kalan kontrat süresi, kulüp ve menajer network'ü vs. gibi etkenler de belirleyici.

Olay tek 90 değil @atalay.

Galatasaray'da sezon başı, hazır değil muhabbeti yapılamayacak tek adam Maicon. Çünkü  Brezilya'da 7 lig maçı yapıp geldi ve daha 20 gün önce resmi maç oynadı.

Uyumsuzluk yaşasa yine anlarım, ama ad bildiğin yetersizlik gösterdi.

Sao Paolo tarihinde hiç bir oyuncuya 10 milyon Euro üstü bonservis ödememiş. 5'in üstünde ödediği oyuncu bile 2 ya da 3 tane. Brezilya'dan bahsediyoruz bir de, futbolcu fabrikası. Bu takım 27 yaşındaki bu stopere nasıl 12 milyon Euro verdi geçen sene. Hadi verdi, bu sene neden 8'e sattı?

Benim aklıma yatmıyor.

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir'in transferleri gayet kaliteli ve düşük maliyetli. Zaten borçları sıfır. Clichy, Adebayor, Elia, Chedjiu, İnler, Mevlüt gibi oyunculara toplasan 5 milyon bonservis vermeden aldı. Sadece cengizden 10 milyon üzeri kazanıyor. Hem maddi hem sportif açıdan gayet sıkıntısızlar, istediği kadar alsın gelir gider dengesini her türlü yakalıyorlar.

Çevrimiçi Koa_lAA

Gözü kör olsun Başakşehir'in, o kadar adamı aldı da bir pektemek'i almadı  :evillol:

bizden emekli olur o zatı şahaneleri..

Çevrimdışı mylife1903

Olay tek 90 değil @atalay.

Galatasaray'da sezon başı, hazır değil muhabbeti yapılamayacak tek adam Maicon. Çünkü  Brezilya'da 7 lig maçı yapıp geldi ve daha 20 gün önce resmi maç oynadı.

Uyumsuzluk yaşasa yine anlarım, ama ad bildiğin yetersizlik gösterdi.

Sao Paolo tarihinde hiç bir oyuncuya 10 milyon Euro üstü bonservis ödememiş. 5'in üstünde ödediği oyuncu bile 2 ya da 3 tane. Brezilya'dan bahsediyoruz bir de, futbolcu fabrikası. Bu takım 27 yaşındaki bu stopere nasıl 12 milyon Euro verdi geçen sene. Hadi verdi, bu sene neden 8'e sattı?

Benim aklıma yatmıyor.
Olay maykon degilki, sen ramosu alip yaninda ahmet caliki oynatirsan ramos bile rezil rusva paspas olur

Kimya 101 yahu yavas olan hizi belirler

Kotu stoper iyi olanin seviyesine cikamayacagi icin iyi olan kotu olanin seviyesine iner.
Simdi tosic ile marselo ne guzel anlasiyorlardi, mitro ile ise anlasamiyorlardi. Simdi nasil soylesem boyle iki salak bi akilli bi salaktan daha komiktir mesela holivud filminde, bolivudda da boyledir.

Daha serdar aziz falan oynayacak adamlarda.

Bizde pepe tosic baslayip mitor-pepeye evriliriz belki

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu tarz konulara siz değerli büyüklerimiz özellikle sen abi çok dikkat ediyorsun ben hayatta anlamam fenerin sow da yaptığı gibi açık seçik olmadığı sürece. .
Özellikle geçen birkaç gun aralıkla attığın mesajlarda bahsettiğin konu çok ilgimi  çekti.
Bu tarz bonservisi ile yıllık  maaşı  birebir aynı olma durumu olan başka oyuncular dikkatini çekerse paylaşmaya devam et lütfen @tuncaboylu

Teşekkürler dostum, elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım. :ok:

Tabii ki her transfer şaibeli degildir, ama işin içinde hep aynı menajerler ve kulüpler olunca garipsiyorum.

Çevrimdışı atalay

Sana, Agatha Christie'den bir doz Hercule Poirot yazıyorum. Bu işi çözersin. @tuncaboylu Belki de çözmüşsündür, dediğin gibidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olay maykon degilki, sen ramosu alip yaninda ahmet caliki oynatirsan ramos bile rezil rusva paspas olur

Kimya 101 yahu yavas olan hizi belirler

Kotu stoper iyi olanin seviyesine cikamayacagi icin iyi olan kotu olanin seviyesine iner.
Simdi tosic ile marselo ne guzel anlasiyorlardi, mitro ile ise anlasamiyorlardi. Simdi nasil soylesem boyle iki salak bi akilli bi salaktan daha komiktir mesela holivud filminde, bolivudda da boyledir.

Daha serdar aziz falan oynayacak adamlarda.

Bizde pepe tosic baslayip mitor-pepeye evriliriz belki
yani iki salak, bir akılı- bir salaktan daha iyidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir'in transferleri gayet kaliteli ve düşük maliyetli. Zaten borçları sıfır. Clichy, Adebayor, Elia, Chedjiu, İnler, Mevlüt gibi oyunculara toplasan 5 milyon bonservis vermeden aldı. Sadece cengizden 10 milyon üzeri kazanıyor. Hem maddi hem sportif açıdan gayet sıkıntısızlar, istediği kadar alsın gelir gider dengesini her türlü yakalıyorlar.

Çok düşük maliyetli olduklarından emin değilim. Bonservis açısından haklısın, ama Clichy'e epey yüklü bir imza parası verdiklerinden eminim. Adebayor'un bu seneki maaşı da Başakşehir'in sezonluk tribün gelirlerinin 10 katı olabilir.

Yine de akıllı işler yaptıklarına katılıyorum. Elia'yı 1'e alıp Visca'yı 5'e satmak falan ticaret başarısı.

Bizimle birlikte en iyi yönetilen takım oldukları kesin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok düşük maliyetli olduklarından emin değilim. Bonservis açısından haklısın, ama Clichy'e epey yüklü bir imza parası verdiklerinden eminim. Adebayor'un bu seneki maaşı da Başakşehir'in sezonluk tribün gelirlerinin 10 katı olabilir.

Yine de akıllı işler yaptıklarına katılıyorum. Elia'yı 1'e alıp Visca'yı 5'e satmak falan ticaret başarısı.

Bizimle birlikte en iyi yönetilen takım oldukları kesin.
visca satıldı mı ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Sana, Agatha Christie'den bir doz Hercule Poirot yazıyorum. Bu işi çözersin. @tuncaboylu Belki de çözmüşsündür, dediğin gibidir.

En sevdiğim yazarın en favori karakteri @atalay. Rugan ve her daim ayağını sıkan ayakkabıları, komik bıyıkları ve yumurta kafası. Dizilerinin tümünü de izledim, David Suchet muazzamdı. :tabe:

Sen de şüpheli bir durum görüyor musun diye merak ettim, mesajından o imayı aldım. :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

visca satıldı mı ?

Trabzonspor'la pazarlık halindeler, gider yakında.

Etiketler: