2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955461 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Dünyanın en çabuk g.t olan taraftarı bu gs taraftarı. Bu sene şampiyon kim olur diye yapılan her ankete abandılar da abandılar. Daha sezon başında avrupadan elenme noktasındalar üstelik rakip takımın ilk avrupa maçıymış. Dilerim en dibi görürler batar yok olur giderler.
Bu sene kurdukları kadro geçen seneden daha da zayıf oldu.Bu sene anca 5-6.olurlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 günde 18k forma satışı gerçekleşmiş, Cuma,Cumartesi ve Pazar 50 bini bulabilir. Geçen sene 400 bin forma satışı yapılmış. Costa veya o kalitede biri gelirse 550 binleri bile bulabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ntv spora göre , gignac için 4 m euro gözden çıkarmışız. Tigres'ten yanıt bekleniyormuş.

Çevrimdışı sametbagan

Nacizane fikrimi soyleyim.

Ffp sebebiyle paraya sikisik oldugumuzu bildikleri icin oluculuk yapmaya calisiyorlar.

Bu arada Bruma Gs icin takimin yarisiymis gercekten. Topu tek basina one tasiyabilen yegane oyunculari idi. Gs'dan hic birsey olmaz bu sene. Fb'nin hazirlik maclarini da izlemeye calistim kismen de olsa. Onlarda da takim oyunu felan 0. Takim olmalari en erken devreyi bulurlar.

Basaksehir ciddi kadro kurdu. Biraz gormek lazim oyunlarini ama bu senenin aynisi olacagini dusunuyorum. Basaksehirle yarisiriz.
Cengiz gitti visca da trabzona gidecek gibi duruyor emre fb söylentisi var onun için bu sene ki rakibimiz fener olur diyorum ben.
Lizbon maçı izledim eğer valbuena ekici iyi anlaşırsa bir de iyi kaliteli bir forvet alırlarsa anca bizi zorlarlar.Bu sene de belirleyici biz olacağız.
Ama geçen sene ki gibi rakibi yaklaştırmamak lazım.Ayağımızı gazdan hiç çekmemeliyiz.Fırsatını buldukça puan farkını açmalıyız.
Eyşanın da dediği gibi acımasız olmalıyız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugun portoya bunu yapan yarin besiktasa ne yapmaz
Adamı hayatından bezdirmişler orada, geldiğinde hayatta dönmem, bana çok kötü davrandılar dedi defalarca.

Şimdi eline 6 ay sonra kurtulma şansı gelmişken neden sözleşmesini uzatsın?

Daha önce de dedim, Abou bu sene olmasa bile seneye bizde. Bu sene  Porto'da idmanda müzik dinleyerek koşular yapsın, seneye gelsin.

Biz de Babacar'ı kiralayalım, bu seneyi idare edelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı federo

Adamı hayatından bezdirmişler orada, geldiğinde hayatta dönmem, bana çok kötü davrandılar dedi defalarca.

Şimdi eline 6 ay sonra kurtulma şansı gelmişken neden sözleşmesini uzatsın?

Daha önce de dedim, Abou bu sene olmasa bile seneye bizde. Bu sene  Porto'da idmanda müzik dinleyerek koşular yapsın, seneye gelsin.

Biz de Babacar'ı kiralayalım, bu seneyi idare edelim.

Bence gignac ı alalım üstüne abu gelsin. Bu sene Gignac Cenk Mustafa olsun sonra abu gelsin mustafa gitsin. :)

Çevrimdışı benyv-

Bir güzel haber daha, Yusuf Erdoğan'dan kurtulduk  :D Edin Visca'yı alırken Başak'a vereceklermiş. Çok iyi oldu, çok da güzel oldu. Moting var mis gibi, çöksünler.

Çevrimdışı esguel

Yusuf erdoğan şampiyonlar liginde nasıl oynayacak bizim holoskoya yada elden çıkarmak istediğimiz oyuncu+ para teklifini yusuf için yapıyorlar bizde bu adamı alıp getirecez başak alır inşallah rahat ederiz

Çevrimdışı esguel

Yusuf erdoğan şampiyonlar liginde nasıl oynayacak bizim holoskoya yada elden çıkarmak istediğimiz oyuncu+ para teklifini yusuf için yapıyorlar bizde bu adamı alıp getirecez başak alır inşallah rahat ederiz

Çevrimdışı sametbagan

Bir güzel haber daha, Yusuf Erdoğan'dan kurtulduk  :D Edin Visca'yı alırken Başak'a vereceklermiş. Çok iyi oldu, çok da güzel oldu. Moting var mis gibi, çöksünler.
Aynen gelecek vaat eden türk almak istiyorsak bu orkan olur ferdi kadıoğlu olur ama yusuf erdoğan olmaz.
Motingin 10 yıl budnesliga tecrübesi var,beleş sıkışırsan forvet oynat.Fikret Orman bunu beğendi :icool:
Bir de biz altyapıdan yetiştiremiyorsak eğer yetiştirenden alıp city gibi kiraya verip parladımı satıp para kazanmalıyız.
İlla oynatacağız diye bi kural yok ya.Biz de bu modeli benimsemeliyiz bence.Öyle çok yetenekli bulursak ta koyarız kadroya her türlü win win

Çevrimdışı brkntcnr

Umarım Babacar gelmez Aboubakar' ı bile mumla ararız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

G. İnler Başakşehir e bonservissiz olarak satıldı olsaydı ne farkedecekti. Belli ki bş ye gitmeyi kafaya koymuş. Belki üç beş birşey de gelecekti. Cengizden 10 üstü alan bş verirdi bence
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Koa_lAA

buna çok güldüm dün akşam... paylaşıldımı burda bilmiyorum..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Galatasaray'a kitledikleri Maicon'da bir acayiplik sezen ben miyim?

Keresteden bozma bu adamı Sao Paolo geçen sene 12 milyon verip almış olabilir mi sizce? Yoksa Porto FFP'ye girmesin diye satışı 12'den gösterilmiş bir hülle kokusu alan var mı aranızda? Sao Paolo tarihini uzak ara en pahalı transferi olan adam bu mu olmalı sizce de? Sen ne dersin @atalay?

Bizle ilgisi ne derseniz, devamlı bizle adı yazılan Cueva da orada oynuyor. Devamlı Beşiktaş 10 milyon önerdi haberleri geliyor. Yalan olduğu belli de, bu takımı bir mercek altına alalım ve oyuncu alırken dikkat edelim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Babacar ismine nötr olmakla birlikte Şenol Hoca'nın tanımına Abou'dan çok daha uyan bir oyuncu, boyu, fiziği ve kafa toplarındaki etkinliği ile birlikte. Burak Yılmaz'dan gol kralı çıkartan hoca Babacar'dan da verim alacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Babacar ismine nötr olmakla birlikte Şenol Hoca'nın tanımına Abou'dan çok daha uyan bir oyuncu, boyu, fiziği ve kafa toplarındaki etkinliği ile birlikte. Burak Yılmaz'dan gol kralı çıkartan hoca Babacar'dan da verim alacaktır.
Doğru tespit.

Çevrimdışı tangaz

Keresteden bozma bu adamı Sao Paolo geçen sene 12 milyon verip almış olabilir mi sizce? Yoksa Porto FFP'ye girmesin diye satışı 12'den gösterilmiş bir hülle kokusu alan var mı aranızda? Sao Paolo tarihini uzak ara en pahalı transferi olan adam bu mu olmalı sizce de? Sen ne dersin @atalay?

Bizle ilgisi ne derseniz, devamlı bizle adı yazılan Cueva da orada oynuyor. Devamlı Beşiktaş 10 milyon önerdi haberleri geliyor. Yalan olduğu belli de, bu takımı bir mercek altına alalım ve oyuncu alırken dikkat edelim.

o transferde maicon için 6 milyon ödenmiş 2 de oyuncu verilmiş oyuncuları 3erden saymışlar ve totalde 12 denmiş.

adam cidden çok kötü ve bu adam hazır oyuncu maçlar oynanırken gelen biri hani yorucu kamptan çıktı vbvb gibi bi açıklaması da yok. yenilen 2 golde de korkunç şeyler yapıyor bildiğin kabus inşallah yanına yeni bir maicon daha alırlar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

G. İnler Başakşehir e bonservissiz olarak satıldı olsaydı ne farkedecekti. Belli ki bş ye gitmeyi kafaya koymuş. Belki üç beş birşey de gelecekti. Cengizden 10 üstü alan bş verirdi bence
Hasan abi, tepeden bir yerden telefon gelme olasılığı da yüksek  :D

Çevrimdışı benyv-

Aynen gelecek vaat eden türk almak istiyorsak bu orkan olur ferdi kadıoğlu olur ama yusuf erdoğan olmaz.
Motingin 10 yıl budnesliga tecrübesi var,beleş sıkışırsan forvet oynat.Fikret Orman bunu beğendi :icool:
Bir de biz altyapıdan yetiştiremiyorsak eğer yetiştirenden alıp city gibi kiraya verip parladımı satıp para kazanmalıyız.
İlla oynatacağız diye bi kural yok ya.Biz de bu modeli benimsemeliyiz bence.Öyle çok yetenekli bulursak ta koyarız kadroya her türlü win win

Şu an bize hem rotasyonda hem 11'de forma giyebilecek ucuz maliyetli birisi lazım. Bu tanıma da forvet ve kanat oynayabilen Moting tam oturuyor. Bu işi bitirirsek çok başarılı bir hamle yapmış oluruz. Mali açıdan daha 3-5 sene böyle gideceğiz, sonra önümüz açık inşallah. Büyük yatırımları şu an yapamayız oyuncu adına.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben sezdim Brezilyada 12 milyon € bonservis mi olur stopere.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o transferde maicon için 6 milyon ödenmiş 2 de oyuncu verilmiş oyuncuları 3erden saymışlar ve totalde 12 denmiş.

adam cidden çok kötü ve bu adam hazır oyuncu maçlar oynanırken gelen biri hani yorucu kamptan çıktı vbvb gibi bi açıklaması da yok. yenilen 2 golde de korkunç şeyler yapıyor bildiğin kabus inşallah yanına yeni bir maicon daha alırlar  :evillol:
bence çok kötü değil de dünya yansa umurunda değil gibiydi. Adamda haklı murat abi 4 yıllık kontratı almış 10 m euro cepte  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bi telefona bakardi o is. Hatta lobi yapip bi kehake cikartsak pektemek+inler+veliye 10 milyon da verirlerdi. Istanbullular zamciklari dusunsun simdi, zamcigi koyacaklar hasirt diye yakinda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an bize hem rotasyonda hem 11'de forma giyebilecek ucuz maliyetli birisi lazım. Bu tanıma da forvet ve kanat oynayabilen Moting tam oturuyor. Bu işi bitirirsek çok başarılı bir hamle yapmış oluruz. Mali açıdan daha 3-5 sene böyle gideceğiz, sonra önümüz açık inşallah. Büyük yatırımları şu an yapamayız oyuncu adına.
aynen mouting gayet iyi olur.

Çevrimdışı sametbagan

Başakşehir totem yapıyor aklı sıra inleri alarak ama yemezler.hem bzimle 1 yıl söleşmesi kalmıştı.Başakşehirle net 3 yıllık anlaşmış.3 yılda en az 5 milyon € cebe indirir.

Çevrimdışı tangaz

aynen mouting gayet iyi olur.

moting patlar yalan olur ben uyarayım şimdiden  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: