2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951852 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bur başka Mendes oyuncusu Semedo 50 milyon Euro'ya Barcelona'ya gitmiş.
Bunlar nasıl paralar artık ya, sağ beke bu kadar para mı verilir? Bu futbol ikliminde ayakta kalmamız çok zor cidden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu işi yalnızca Mendes' e atmak çok doğru değil. Benfica da Lizbon da Porto da çok iyi bir altyapıya ve scout ekibine sahip. Bu yüzden de kaliteli oyuncuları yakalayıp geliştiriyorlar. Menajerler de işin tuzu biberi oluyor. Son dönemde Lindelöf, Ederson, Semedo, Renato Sanchez, Guedes, Gaitan, Andre Gomes, Bernardo Silva gibi çok yetenekli isimler çıkarttılar. Daha da geçmişe gidersek Oblak, Di Maria, David Luiz gibi yıldızları da yetiştirdiler. Maalesef ki Benfica' dan tek eksiğimiz menajerler değil daha başka birçok konuda örnek almalıyız.

Çevrimdışı Çağatay

Hahaha, Kjaer Fener'in elinde kaldı o zaman.

Bunlar santrafor falan da alamazlar, bir de Aboubakar'ı almaya çalışıyorlardı. :evillol:

Dusunsene kjaer i juve aliyomus :D
O degilde rugani miydi neydi bi stoper var genc cocuk
Onu kiralasak aslinda pepe abisinin yanina
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Hahaha, Kjaer Fener'in elinde kaldı o zaman.

Bunlar santrafor falan da alamazlar, bir de Aboubakar'ı almaya çalışıyorlardı. :evillol:

Sözde 15-20 istedikleri Kjaer' i bile elden çıkaramıyorlar. Yıllık 4 milyon maaş verirsen tabi gitmez adam bulmuş burada yolunacak kaz yol babam yol. Üstüne hala yıllık maaşları saçıp duruyorlar.
Galatasaray desen o da aynı terane para eden tek oyuncuları Bruma' yı sattılar gelen parayı da saçma sapan oyunculara saçtılar 10. hafta hoca kovarlar bu sezonu yine erkenden bırakırlar.
Bizim 30 yaş üstü Marcelo, Adriano, Quaresma ve hatta Atiba' ya bile teklif gelirken onların bu durumu ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu işi yalnızca Mendes' e atmak çok doğru değil. Benfica da Lizbon da Porto da çok iyi bir altyapıya ve scout ekibine sahip. Bu yüzden de kaliteli oyuncuları yakalayıp geliştiriyorlar. Menajerler de işin tuzu biberi oluyor. Son dönemde Lindelöf, Ederson, Semedo, Renato Sanchez, Guedes, Gaitan, Andre Gomes, Bernardo Silva gibi çok yetenekli isimler çıkarttılar. Daha da geçmişe gidersek Oblak, Di Maria, David Luiz gibi yıldızları da yetiştirdiler. Maalesef ki Benfica' dan tek eksiğimiz menajerler değil daha başka birçok konuda örnek almalıyız.
Gel gör ki o kadar satışa rağmen Benfica en borçlu kulüpler listesinde tepede, Porto da FFP'ye girdi.

O oyuncuların kalitesi şüpheli, Lindelöf vs.

Guedes gitti, forma bile bulamıyor. Andre Gomez Porto'yla 10 tanesi penaltıdan 20 gol attı, 40 milyona satıldı.

Olay potansiyel değil yani sadece, o adamın bonservisinin en az 25'i Mendes'e ve aracılara gitmediyse şaşarım.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Başakcity Kerim Frei yi kadrosuna katmak için görüşmelere başlamış Yalnız bu bunlar çok hızlı gidiyor bukadar hız felaket başa bela
Şaka bi yana Türkiyede Beşiktaş tan başka takımda oynamam diyen frei efendiyi de yakından tanıma fırsatı doğdu bize bakalım sözünü yiyecekmi

Çevrimdışı Ensar

aabi o adam chelsea gitmedi mi geçen gün ya :)

gerçi sen başka adamdan bahsediyorsun sanırım :)
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 00:46:26 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Savaş

Bur başka Mendes oyuncusu Semedo 50 milyon Euro'ya Barcelona'ya gitmiş.
Bunlar nasıl paralar artık ya, sağ beke bu kadar para mı verilir? Bu futbol ikliminde ayakta kalmamız çok zor cidden.

Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama Benfica ve Porto'nun menajerlerin paravan takımları olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Her alt yapıdan çıkan oyuncuyu bu kadar fahiş fiyatlardan özellikle Mendes'in göndermesi normal değil. Ayrıca bu kadar altyapıdan oyuncu çıkartıp hala borç içinde olmaları da normal değil. Çok enteresan.

Çevrimdışı Neo Nesil

Sarışınlar derteşirkene   :D :naughty:

''Maçı izlerken inanın kendi takımım gözümün önüne geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ı toplasan, düzgün bir maç oynayabilecek bir takım çıkmaz.  [...]
Bu sistemle Gomis attığı normal gol sayısını da zor yakalar [...]
Beşiktaş hazırlık maçı yaptı mı takip etmedim bilmiyorum ama şimdiden söylemek çok zor değil, önümüzdeki yıl da yine Beşiktaş'ı seyredeceğiz takımlarımız sayesinde.''

o da bir şey mi?

ekşi ve dh futbolda renklilerin birbiriyle dayanışması gırla.

Ben zaten fb ve gsnin birbirine düşman olduğuna inanmıyordum. ŞS ve ASY'deki derbilerde, birbirlerine yaptıkları jestler beni haklı çıkardı. 
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 00:48:47 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı brkntcnr

Bence en temizi Zouma olur. Hem sol stoper hem de genç. Chelsea nin elinde de stoperden bol bir şey yok. Bu sezon bi de Christensen ile Rüdiger katıldı. Zaten Cahill, David Luiz, Azpilicueta ve Marcos Alonso da o bölgede oynayabilen oyuncular. Bir veya iki sene kiralasak çok iyi olur. Sözleşmesi de 2019 da bitiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Başakcity Kerim Frei yi kadrosuna katmak için görüşmelere başlamış Yalnız bu bunlar çok hızlı gidiyor bukadar hız felaket başa bela
Şaka bi yana Türkiyede Beşiktaş tan başka takımda oynamam diyen frei efendiyi de yakından tanıma fırsatı doğdu bize bakalım sözünü yiyecekmi

Basak guzel hamleler yapiyor ama önemli olan takim kimyasidir
Ben bu sene bunu saglayabileceklerini sanmiyorum
Gecen seneki o ruhu bu sene bulamayabilirler
Ve sonuc buyuk husran olabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ | Beşiktaş bu sezon 500.000 forma satması halinde 2018-2019 sezonunda Adidas A kategorisinde yer alacak.

Yüklen yüklen :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Gel gör ki o kadar satışa rağmen Benfica en borçlu kulüpler listesinde tepede, Porto da FFP'ye girdi.

O oyuncuların kalitesi şüpheli, Lindelöf vs.

Guedes gitti, forma bile bulamıyor. Andre Gomez Porto'yla 10 tanesi penaltıdan 20 gol attı, 40 milyona satıldı.

Olay potansiyel değil yani sadece, o adamın bonservisinin en az 25'i Mendes'e ve aracılara gitmediyse şaşarım.

Hepsi için konuşamayız sonuçta daha yeni gidenler var ama Bernardo Silva City' nin oyuncusu, Andre Gomes Barcelona' nın, Renato Sanches Münih' in. İttirmeyle de bi yere kadar iyi oyuncu olmasalar ilk gittikleri kulüpte çökerler. Ama oyuncuların bir çoğu yükseliyor. Anlaşalım bakalım Mendes' le satabiliyorsa Oğuzhanı satsın 40 a 10 milyonunu alsın. Satamaz. Sadece menajerle olsa bir kere olur iki kere olur. Elli kere olmaz.

Çevrimdışı Neo Nesil

yalnız şöyle birşey de var, çok dikkatimi çekti.

Avrupa'da bize gol atan adamlar bir sonraki sezon başka takımlara yüksek bedellerle transfer oluyor  :lol:

Falcao(Porto - Atletico) , Lacazette (lyon-arsenal), Slimani (Sporting - Leicester) Semedo(benfica-barcelona), Guedes(benfica-psg), Tolisso(Lyon-Bayern Münih), Salvio(Atletico - Benfica) Gabbiadini(Napoli - Southampton).

Bir de şu var, Avrupa'da bize karşı gol atan veya fark yaratan adamlarsa, bir sonraki sezon ligimizden diğer büyüklere transfer olup sezon sonu büyükler tarafından şutlandılar

Misimovic (Wolfsburg - GS) (2010-11)

Jaja (Metalist - Trabzon) (2010-11)

De Sutter (Brugge - Bursaspor) (2015-16)

Valbuena (Lyon - FB) (Loading...) (2017 - ...)
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 01:03:04 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Basak guzel hamleler yapiyor ama önemli olan takim kimyasidir
Ben bu sene bunu saglayabileceklerini sanmiyorum
Gecen seneki o ruhu bu sene bulamayabilirler
Ve sonuc buyuk husran olabilir
Basaksehir in transfer dönemini bukadar hareketli geçirmesi meşhur bi meseleyi hatırlattı bana
2015-2016 sezonunda Nani Van Persie ve bir çok oyuncu alıp bu oyunculara 70 milyon verip şampiyon olmayı beceremeyen malum takım aklıma geldi bi an
Transfer tabiki yapacaklar ama fazla hızlı gidiyorlar sonları bu senenin 3.sü gibi olucak zannedersem.
Şampiyonlar ligi içinde kolları sıvadılar tabi Clichy felan.

Çevrimiçi tolga1903

Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama Benfica ve Porto'nun menajerlerin paravan takımları olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Her alt yapıdan çıkan oyuncuyu bu kadar fahiş fiyatlardan özellikle Mendes'in göndermesi normal değil. Ayrıca bu kadar altyapıdan oyuncu çıkartıp hala borç içinde olmaları da normal değil. Çok enteresan.

Geçen sezon çeyrek finalde yarıştığımız takım 60 milyon euroya forvetini, 40 milyon euroya orta sahasını sattı. Ha keza şampiyonlar ligi gruplarindaki rakibimiz sağ bekini 50 milyon euroya stoperini 35 milyon euroya sattı. Bizim tarihimizin en yüksek bedelli satışı yanlış hatırlamıyorsam demba ba 13 milyon euro. Gerçekten aradaki uçurum artık akıl alır gibi değil. Bu adamlarla yarisabilmek git gide zorlaşıyor. Oyuncu burda 15 milyon euroya alıcı buluyorken edirneden çıktığı an 25 30'u görüyor. Biz nasıl baş edicez bu vahşi piyasayla? Birgün biz de real madrid olur muyuz diyorum ama 115 yaşındaki kulüp daha benficanin binde biri kadar oyuncu satamamış ve satacak gibi de görünmüyor bu şartlarda. Tamamen yerel rekabete mı odaklansak acaba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Niyet okuması yapmışsın.

Ben artık kendini Beşiktaş'a ait hissetmeyen bir oyuncunun kadroda kalmasını desteklemiyorum. Olcay'da o bağ kopmuştu bir sebepten.

İsmail gidene kadar o bağ kopmamıştı, Fener'e Köybaşı tezahüratı yapıyordu kutlamalarda. İsmail'i savunmamım bir sebebi de buydu.

Yedek kanat çok fazla şans bulamaz gerçekten, o yüzden Yusuf Erdoğan gibi uygun ve yerli oyuncu istiyorum.

Trabzonspor'da Olcay'ın yedeğini niye istiyorum peki? Çünkü bu çocuğun antrenmanlarda frikik kullanırken Quaresma diye bağırdığını okudum, Quaresma'yı medya lincinden kurtardığını gördüm, her fırsatta Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiğini duydum.

Bu adam bizde canını dişine kadar, Quaresma'nın yerine oyuna girerken heyecandan çimleri ısırır ve 100 üzerinden 70'lik oyuncu ise 80'lik katkı verir.

O yüzden Olcay'ın gitmesi de doğru, Yusuf'un alınması da.

Olcaydan daha fazla takıma adanmış oyuncumu var? İstediğin yerden tutuyorsun hep Marcelo eşi ağladı diye methiyeler düzülüyor(bana görede çok güzel bir aile olmak) Olcay kendi ağlayarak gitti.Sahi İsmail üzüldümü?Beşiktaşın parasını deniz gördü umrunda olmadı. Ben senin niyetini yanlış okumuşum sende Olcay ve İsmailin diyelim kapatalım konuyu. Yusuf Erdoğan mı Orkan mı benim tercihimde Orkan.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kanata Yusuf Erdoğan in geleceği az çok belli ve aşikar
Forvet burda en kritik ve en belirsiz nokta
Babacar in gelme ihtimali biraz daha ağır basıyor gignac a göre ama tecrübesi ve bitiricilik açısından Gignac
Daha 30 yaşında hoca da çok istiyor Gignac a yoğunlaşması lazım bizimkilerin bu adam gelirse taş üstünde taş bırakmaz bu ligde çok ciddiyim.

Çevrimdışı Çağatay

Basaksehir in transfer dönemini bukadar hareketli geçirmesi meşhur bi meseleyi hatırlattı bana
2015-2016 sezonunda Nani Van Persie ve bir çok oyuncu alıp bu oyunculara 70 milyon verip şampiyon olmayı beceremeyen malum takım aklıma geldi bi an
Transfer tabiki yapacaklar ama fazla hızlı gidiyorlar sonları bu senenin 3.sü gibi olucak zannedersem.
Şampiyonlar ligi içinde kolları sıvadılar tabi Clichy felan.

Şl icinse bu yapilanlar pek bi hayal mahsulü gibi
Cunku şl ye kalamazlar
Ligde de bi cuvallama gorursem sasirmayacam
Sonuc olarak empati yapalim biraz
Sen bir futbolcusun ve arsenalde city de top oynamissin
Birden bire sunun surasinda birkac sene once kurulmus bir takima transfer oluyorsun keza digerleri de oyle
Acikcasi ben oyle bi ruh bi kimya filan olusabilecegini sanmiyorum
Yerli kaliteleri de yuksek degil zaten
Emre yasli babacan sessiz sakin adam
Mevlut zaten daha taze
Bi cacik beklemiyorum

Çevrimdışı Neo Nesil

Geçen sezon çeyrek finalde yarıştığımız takım 60 milyon euroya forvetini, 40 milyon euroya orta sahasını sattı. Ha keza şampiyonlar ligi gruplarindaki rakibimiz sağ bekini 50 milyon euroya stoperini 35 milyon euroya sattı. Bizim tarihimizin en yüksek bedelli satışı yanlış hatırlamıyorsam demba ba 13 milyon euro. Gerçekten aradaki uçurum artık akıl alır gibi değil. Bu adamlarla yarisabilmek git gide zorlaşıyor. Oyuncu burda 15 milyon euroya alıcı buluyorken edirneden çıktığı an 25 30'u görüyor. Biz nasıl baş edicez bu vahşi piyasayla? Birgün biz de real madrid olur muyuz diyorum ama 115 yaşındaki kulüp daha benficanin binde biri kadar oyuncu satamamış ve satacak gibi de görünmüyor bu şartlarda. Tamamen yerel rekabete mı odaklansak acaba.

Hocam bu tamamen ligimizle alakalı bir durum.

Ligde sistem olmayan takımlara asla ve katta bu paraları vermezler. örnek Yunanistan ve Türkiye süper ligi

Piyasanın kafayı yediği zamanlarda 5 elit ligin kulüplerinden biri Fransa, Portekiz, Hollanda, Belçika liglerine fahiş fiyatlar verirken, bize gelince ya kiralık ya da maksimum 15 civarı teklif ediyorlar

Ben bu zamana kadar Avrupa ülkelerine 15 üzeri sattığımızı hatırlamıyorum.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2017, 01:34:09 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Çağatay

Bence en temizi Zouma olur. Hem sol stoper hem de genç. Chelsea nin elinde de stoperden bol bir şey yok. Bu sezon bi de Christensen ile Rüdiger katıldı. Zaten Cahill, David Luiz, Azpilicueta ve Marcos Alonso da o bölgede oynayabilen oyuncular. Bir veya iki sene kiralasak çok iyi olur. Sözleşmesi de 2019 da bitiyor.

Azpili be alonsoyu cikar onlar tam olarak 3lu stoperi oynayamayabilirler ama destek atarlar necip gibi dusun
 geriye cahil luis rudi ve christensen kalıyor 4 adamda yeterli zaten
Zouma iyi ama cok agir bir sakatliktan cikti
Yine de gelsin cok isterim gol yemeyiz ligde sanirim

Çevrimdışı Türkay

Merakımdan soruyorum Babacar'ın Cenk Tosun'dan ne farkı var? Bildiğim Babacar'ın CL tecrübesi de yok?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi tolga1903

Hocam bu tamamen ligimizle alakalı bir durum.

Ligde sistem olmayan takımlara asla ve katta bu paraları vermezler. örnek Yunanistan ve Türkiye süper ligi

Piyasanın kafayı yediği zamanlarda 5 elit ligin kulüplerinden biri Fransa, Portekiz, Hollanda, Belçika liglerine fahiş fiyatlar verirken, bize gelince ya kiralık ya da maksimum 15 civarı teklif ediyorlar

Ben bu zamana kadar Avrupa ülkelerine 15 üzeri sattığımızı hatırlamıyorum.

Aslında sporting lizbon benfica porto bizdeki üç istanbul takımı gibi çekişme halinde. Arada bir de braga avrupada boy gösteriyor onun dışında şampiyonlar liginde hatirladigim son portekiz takımı boavista ki onlarında şuan durumu içler acısı. Öyle çok rekabetçi bi lig de değil ama adamlar bir şekilde fahiş oyuncu satıyor her sene. Sanırım bu üç portekiz kulübünün altyapı sistemini taklit etmemiz ve scouting ağlarının başarısında izledikleri yolları bir şekilde kenimize örnek almalıyız. Çünkü başka türlü baş edemeyecegiz bu adamlarla bu işi nasıl yapıyorlar bir şekilde öğrenmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

Merakımdan soruyorum Babacar'ın Cenk Tosun'dan ne farkı var? Bildiğim Babacar'ın CL tecrübesi de yok?
CL tecrübesi olsa ne olacak :alala:
önemli olan kalitesi kalite varsa tecrübe kazandırılır işte
biraz videolarını izledim tipi tıpkı sow kardeşi gibi
yetenek Ba tıpkı onun gibi topları kepçeliyor. vuruş tarzıda aynı
iş yaparmı bilemiyorum bizim seviyemizde bir takımda oynamamış
patlamada yapabilir kaybolupda gidebilir. Ama fio alt yapısına alıp bunca
yıl kurtulmadığına göre bir ışık görüyor demekki düzgün bir opsiyonla
kiralanır denenir yatırım transferi olarak birinci forvet olarak güvenilip alınmaz
o nedenle cl tecrübeside çok önemli değil.

Çevrimdışı Türkay

CL tecrübesi olsa ne olacak :alala:
önemli olan kalitesi kalite varsa tecrübe kazandırılır işte
biraz videolarını izledim tipi tıpkı sow kardeşi gibi
yetenek Ba tıpkı onun gibi topları kepçeliyor. vuruş tarzıda aynı
iş yaparmı bilemiyorum bizim seviyemizde bir takımda oynamamış
patlamada yapabilir kaybolupda gidebilir. Ama fio alt yapısına alıp bunca
yıl kurtulmadığına göre bir ışık görüyor demekki düzgün bir opsiyonla
kiralanır denenir yatırım transferi olarak birinci forvet olarak güvenilip alınmaz
o nedenle cl tecrübeside çok önemli değil.

Abi şimdi geçen sene Abubakar'a 6 milyon euro bağladık 1 sene de Cenk Tosundan az gol attı gitti. Bu adam da gelirse muhtemelen aynı paralara gelecek yine aynı şey olsun istemiyorum bu maddi sıkışıklıkta bu paralara en azından elimizde olan futbolcudan daha iyisini almalıyız bence.

Çevrimdışı Türkay

Abi şimdi geçen sene Abubakar'a 6 milyon euro bağladık 1 sene de Cenk Tosundan az gol attı gitti. Bu adam da gelirse muhtemelen aynı paralara gelecek yine aynı şey olsun istemiyorum bu maddi sıkışıklıkta bu paralara en azından elimizde olan futbolcudan daha iyisini almalıyız bence.

Agüero veya Benzema falan dermişim :D

Etiketler: