2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6509871 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Choupo-Moting enteresan bir oyuncu. Ağırlık merkezi yüksekte olduğu için hızlı gibi durmasa da özellikle koridordan dışa doğru kısa adımlarla sürdüğü toplarda, uzun bacakları sayesinde hızlı ve çabuk mesafe katediyor. Ceza sahası çevresi, yay ve kutu etkinliği; hem yerden, hem havadan iyi. Hem ters kanattan havuza gelen toplarda, hem de kenardan ceza sahasına girerken yaptığı direkt, çapraz ve sızma koşuları etkili. Link-up ve kaleden uzak oynama konusunda yetersiz. Fakat merkez forvet dahil ön bölgede her yerde kullanılabilecek, üstelik sırtı dönük de oynayabilme özelliği olan bir oyuncu. Oyunun ihtiyaçlarını karşılayabileceği düşünülüyor, aynı zamanda maliyeti de düşük olacak ise yerleşerek oynayan Beşiktaş'ın üçüncü bölgesinde etkili olup, yeterli skor katkısı verebilir.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 12:23:26 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Fiyatlarına göre overrated üçü de. Özellikle Conti ve Silva gerçek  değerlerinin en az 3 katına transfer oldular.

Transferde bu kadar bonkör ve özensiz davranan bir takımın Ghezzal'ı alması, Ghezzal'ı olduğundan daha değerli yapmaz benim gözümde.

Napoli ya da Roma alsa, "Acaba yanılıyor muyum?" diye sorardım kendime. Ama Milan alınca, "Milan yanılıyor" derim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuları fiyatlarına göre değerlendirmek ne kadar sağlıklı? Sonuçta parayı veren milan, alan da kulüpleri. Bonservis bedeli oyuncunun değerini göstermez.  Nasılsa bu sezon göreceğiz. Geçen sezon Kessie mükemmel oynadı. Conti de Kessie kadar iyi olmasa da o da iyiydi. Milan' da beklerin çürüme olayı diye bir şey de var Abate, De Sciglio gibi orası ayrı.Kendi liglerinden aldığı iki oyuncunun menajer ittirmesi olduğunu düşünmüyorum. Porto' dan giden her oyuncu menajer ittirmesiyle gidiyor zaten Falcao' da öyle gitti Hulk' da veya bir başkası da.
Ghezzal' ın değerini ilgilenen kulüplere göre yapacaksak Roma ve Sevilla da ilgilendi. Oyuncuya çöp muamelesi yapılması yanlış. Çok para istiyor denilse ona zaten eyvallah. Ama burada çöp yazanların bazıları oyuncu bize gelse iki youtube videosu izleyip iyi oyuncu iyi transfer falan yazacaktı.

Çevrimdışı brkntcnr

Choupo-Moting enteresan bir oyuncu. Ağırlık merkezi yüksekte olduğu için hızlı gibi durmasa da özellikle koridordan dışa doğru kısa adımlarla sürdüğü toplarda, uzun bacakları sayesinde hızlı ve çabuk mesafe katediyor. Ceza sahası çevresi, yay ve kutu etkinliği; hem yerden, hem havadan iyi. Hem ters kanattan havuza gelen toplarda, hem de kenardan ceza sahasına girerken direkt ve sızma koşuları etkili. Link-up ve kalenden uzak oynama konusunda yetersiz. Fakat merkez forvet dahil ön bölgede her yerde kullanılabilecek, üstelik sırtı dönük de oynayabilme özelliği olan bir oyuncu. Oyunun ihtiyaçlarını karşılayabileceği düşünülüyor, aynı zamanda maliyeti de düşük olacak ise yerleşerek oynayan Beşiktaş'ın üçüncü bölgesinde etkili olup, yeterli skor katkısı verebilir.
Abi peki Moting kariyerinde sağ kanatta ne kadar oynadı bir bilgin var mı?

Çevrimdışı atalay

Mainz dönemi merkez forvette daha çok kullanıldı. Fakat son senelerde ağırlıklı olarak sol kenarda oynuyor. Sağ kenarda oynama pratiği düşük.

Çevrimdışı kartal190321

cengizin  12  15 m euro ettiği piyasada ,oguzhana  aynı düzeyde teklif gelmemesi çok ilginç,2 sene şampiyon olmuş,takım kaptanı,şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi ,milli takımda oynamış oyuncu.9  11 m  euro rakamlar telafuz ediliyor ne derece doğru tabi bilinmez, kriter ne acaba bonservis fiyatı belirlemede :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı cagdas44

Düzelttim abi. Perşembe yola çıkıyorum demişti sosyal medya hesabından . Yarın burda inş.

Yalnız aradaki saat farkını da ele alınca Cumartesi sabah iner sanıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

cengizin  12  15 m euro ettiği piyasada ,oguzhana  aynı düzeyde teklif gelmemesi çok ilginç,2 sene şampiyon olmuş,takım kaptanı,şampiyonlar ligi, uefa avrupa ligi ,milli takımda oynamış oyuncu.9  11 m  euro rakamlar telafuz ediliyor ne derece doğru tabi bilinmez, kriter ne acaba bonservis fiyatı belirlemede :alala:
Bizimkilerin menajerlerinde iş yok galiba..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncuları fiyatlarına göre değerlendirmek ne kadar sağlıklı? Sonuçta parayı veren milan, alan da kulüpleri. Bonservis bedeli oyuncunun değerini göstermez.  Nasılsa bu sezon göreceğiz. Geçen sezon Kessie mükemmel oynadı. Conti de Kessie kadar iyi olmasa da o da iyiydi. Milan' da beklerin çürüme olayı diye bir şey de var Abate, De Sciglio gibi orası ayrı.Kendi liglerinden aldığı iki oyuncunun menajer ittirmesi olduğunu düşünmüyorum. Porto' dan giden her oyuncu menajer ittirmesiyle gidiyor zaten Falcao' da öyle gitti Hulk' da veya bir başkası da.
Ghezzal' ın değerini ilgilenen kulüplere göre yapacaksak Roma ve Sevilla da ilgilendi. Oyuncuya çöp muamelesi yapılması yanlış. Çok para istiyor denilse ona zaten eyvallah. Ama burada çöp yazanların bazıları oyuncu bize gelse iki youtube videosu izleyip iyi oyuncu iyi transfer falan yazacaktı.

Andre Silva bu sezon attığı 20 golün 10 tanesini penaltıdan atmış. Şu Cenk Tosun'un menajerliğini Mendes'e mi verseler?

Conti geçen sene 850 bin Euro'luk oyuncu iken ve ligde toplam 800 dakika forma giymiş bir adamken, bir sene iyi oynayıp 25 milyona transfer oldu. İyi oynadığı pozisyon da sağ açık bu arada, bek değil.

A milli olamamış, U-21 milli takımındaki 17 maçından 12'sini 22 yaşından sonra oynamış. (Şaka değil, gerçekten)

Menajer ittirmesi değilse bile, özensiz ve pahalı bir transfer. Ghezzal'ı Sevilla ve Roma gerçekten istedi mi, menajer dedikodusu mu, bakmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

bu soruna yanıt olabilecek detaylı veri paylaşmıştım tüm maçlarında kaç maç nerede oynadı kaç gol asist yaptı die, eski iletilerimde (son birkaç gün) görebilirsin. en az oynadığı mevki sağ kanat gibi duruyor. bu pencereden bakınca ben doğru transfer olarak görmüyorum. bize sağ kanat pratiği daha yüksek bir winger gerekiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Gavur, cengizin maksimumunu gormediginu, oguzhanin ise makeimumunun bu oldugunu dusunuyordur.
Oguzhani 15e alsa iki sene oynatip 25e satma ihtimali cengizi 20ye satma ihtimalinden azdir. Ustelik oguzhani almak icin oguzhana da 5 falan onermen lazim vergiler dahil. Cengize 1:5 falan verirler

Çevrimdışı kartal190321

peki cengizi romaya menejerinmi götürdügünü düşünüyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kriter menajer.

Formül belli. Penaltıları kullandır, transfermarkt'tan iki adama para yedirip sene sonunda değerini 20 milyon göster, medyadaki bağlantılarına Dortmund istiyor haberleri uçur, Everton'a 30'a kitle.

Çevrimdışı mylife1903

Kriter menajer.

Formül belli. Penaltıları kullandır, transfermarkt'tan iki adama para yedirip sene sonunda değerini 20 milyon göster, medyadaki bağlantılarına Dortmund istiyor haberleri uçur, Everton'a 30'a kitle.

Ismail koybasi olayinda ayni seyleri yazmistim. Transfermarket degeri nasil gelisti ismaelin acaba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gavur, cengizin maksimumunu gormediginu, oguzhanin ise makeimumunun bu oldugunu dusunuyordur.
Oguzhani 15e alsa iki sene oynatip 25e satma ihtimali cengizi 20ye satma ihtimalinden azdir. Ustelik oguzhani almak icin oguzhana da 5 falan onermen lazim vergiler dahil. Cengize 1:5 falan verirler
Oğuzhan a göre Cengiz golcü özellikleri daha yüksek bi oyuncu mevkisi gereği, Oğuzhan tipinde oyunculardan skora direk veya endirek daha çok katkı yapması beklenmiyor yeni futbol düzeninde o yüzden ben belli bir barajı aşamayacağını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

peki cengizi romaya menejerinmi götürdügünü düşünüyorsun.
Hayır sadece ironi yaptım, bi sonraki iletimde durumu açıkladım zaten kendimce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ismail koybasi olayinda ayni seyleri yazmistim. Transfermarket degeri nasil gelisti ismaelin acaba
Onun transfermarkt değerinde manipülasyon yok pek. Onun menajeri Batur Altıparmak zaten, onun çapı transfermarkt'a yetmez.

Raiola, Mendes gibi adamlar yapıyor bu işi.

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan bu yaşları EPL'de reserve ligde, bizde Fernandes ve Veli'nin arkasında geçirdi. Oradaki 3-4 yıl ve 19-20-21 yaş, yaptığınız yatırıma karşılık ödediniz bedelin fiyatını arttırıyor. 20 ile 24 arasında yeni bir kontrat, en az artı bir transfer daha var.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 11:48:05 atalay ]

Çevrimdışı kartal190321

oguzhan    seg  danışmanlıgın oyuncusu
cengiz   Futbolcu Menajeri   :   
ÖMER KORAY UZUN
 seg tanınmış danışmanlık epey futbolcu grubu var.
cengizin menejeri sadece sadece altınordu kulübüyle ilişkili
cengizin transferi bana göre monchinin listesinde olan oyuncu başka açıklamasıda yok sevillada kalmış olsaydı sevillaya aldırırdı.
fikret başkanın bir şekilde monchiyle  iletişim kurması beşiktaşımız için epey faydalı olabilir .futbolcu satmak veya almada  yararlanabiliriz.

Çevrimdışı underworld

Pepe geldiğinde Marcelo'nun gideceği çok belliydi çünkü ikisi de sağ stoper.
Şimdi adı geçen Zouma, o da sağ stoper ...

Marcelo -- Tosic  :alala:
Pepe -- Tosic   :dontknow:

Sol stoper alın arkadaş Sol sol sol ...  :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 11:48:37 underworld ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2017, 11:52:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gignac Meksikalardan bizi takibe aldı hayırdır inşallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Onun transfermarkt değerinde manipülasyon yok pek. Onun menajeri Batur Altıparmak zaten, onun çapı transfermarkt'a yetmez.

Raiola, Mendes gibi adamlar yapıyor bu işi.

Mackolike gucu yetiyir gibi. Onun bunun gotune carpip gomezin onune dusunleri mackolik asist sayarken, transfermarket saymiyor.

Çevrimdışı Ensar

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Mackolike gucu yetiyir gibi. Onun bunun gotune carpip gomezin onune dusunleri mackolik asist sayarken, transfermarket saymiyor.

bizim eskiden berberlerimiz ortaktı bu baturla berberde bolbol transfer dedikodusu olurdu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bizim eskiden berberlerimiz ortaktı bu baturla berberde bolbol transfer dedikodusu olurdu
Berber deme abi bizimde bulent korkmazla berber ayniydi sonra seri sampiyonluklar geldi

Etiketler: