2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949035 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

kardeş demişken bu donnaruma milanla kontrat yenilemiş arada 26-27 yaşında bir abisi varmış milana onu da kitlemiş  :D
O da kaleciymiş, Asteras Tripoli'de oynuyormuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Gelen paranın bir kısmı ile Aboubakar ve vida öncelikli çözülmeye çalışıyor,
Babacar seçeneklerden birisi ama Babacar dün ilk antremanına çıktı ve ağustos ortalarına doğru takımda kalıp kalmayacağı
belli olacak,Fiorente is satarsa bonservisiyle yollamayı düşünüyor (udinese talip,10milyon Euro bonservis dusunuluyor)
satın alma opsiyonlu kiralama ancak oyuncu satılamazsa ağustos sonu mumkun gözüküyor.
stoper sahasını bir şekilde elimizdekilerle çözeriz ancak forvet seçenekleri çok fazlaymış gibi gözüküyor ama hepside zor ve maliyetli seçenekler
bu nedenle öncelik aboubakar

saygılar
marcelodan gelen parayla stoper için bütçe ayırmak bence saçmalık stoper bizim en son transfer hedefimiz olmalı nitekim iki senedir şampiyon olan stoper marcelo tosic ten daha iyi bir pepe tosic ikilisi olur en kötü ama ısrarla mitrovicin kullanılmasındsn yanayım pepe ona çok şeyler katacak. Stoper işi son iş olmalı ilk hedefimiz hızlı bir şekilde tartışmaya kapalı bir forvet olmak olmalı. Kanat ise en rahat bölge olarak görüyorum alternatif açısından ama forvette elimizi çabuk tutmalıyız
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada cengiz ünder işi kesinleşmiş roma 12,5 diyorlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı esguel

Taliscadan haber var mı bugün binecekti

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou gelsin, o olmazsa Babacar da gayet iyi görünüyor. 31 yaşındaki göbekliye bonservis vermez başkan.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Taliscadan haber var mı bugün binecekti

Bugün yola çıkacakmış . Yarın olur.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 10:55:52 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Saat 13:00'de Ümraniye'de olacak ins.
Olmassa kendisi düşünsün artık.
Yarın (Cuma) İstanbul'da olacak diye okudum

Çevrimdışı brkntcnr

Rachid Ghezzal ve kardeşi‚ Milan ile transfer görüşmesi yapmak için İtalya´da.[Sky Italia]

Bu adama biz çöp muamelesi yapıyoruz milan alıyo  :biggrinking:
Çöp falan değil burada genelde izlemeyenler de görüş belirttiği için öyle söyleniyor.

Çevrimdışı Ensar

Mitroviçten herkez umudu kesmiş durumda bu birazda şenol hocanın zamansız yakışıksız açıklamalarından kaynaklı fakat ben 3 maç üst üste görsek pepe ile çok sağlam bir tandem oluşturacakları düşüncesindeyim.
bende güveniyorum o çocuğa , en azından biraz patlatıp zarar etmeden satmamız lazim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çöp falan değil burada genelde izlemeyenler de görüş belirttiği için öyle söyleniyor.
Milan takım mı ya? :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada cengiz ünder işi kesinleşmiş roma 12,5 diyorlar.
yanlış seçim, sonu salih gibi olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 m euro civarı imza parası istiyormuş, o paraları vermek mantıklı olmazdı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 m euro civarı imza parası istiyormuş, o paraları vermek mantıklı olmazdı.
Bonservis vermek istemeyen ve parası olan takımlar için ideal, bizim için bu şartlarda uygun değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Hiç olur mu canıım milan da kimmiş hep çöpleri toplamış. Bkz. Musacchio, Ricardo Rodriguez, Conti, Franck Kessie, Çalhanoğlu, Andre Silva  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

El değiştiren Milan'a bu sene transfer olmak büyük bir referans değil, çünkü menajerlerin oyuncağı olmuş bir şekilde abuk sabuk transferler yapıyorlar. Sırf bu sene biraz parlayan Conti, Kessie, Andre Silva gibi oyunculara 90 milyon Euro para verdiler.

Tabii bu transferlerde muazzam komisyonlar ödendiğini de tahmin edebiliriz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yarın (Cuma) İstanbul'da olacak diye okudum

Düzelttim abi. Perşembe yola çıkıyorum demişti sosyal medya hesabından . Yarın burda inş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vida bizim için doğru tercih değil, bir de 6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama boyko+3 m euro verirsek çok büyük yanlış yapmış oluruz. 2..5 m euro maaş ve + 3 m euro imza parası ya da bonservisle bu transfere kesinlikle karşıyım. o adamı alacağımıza Tosic oynasın sesimi çıkarmam.

Çevrimdışı Ensar

yanlış seçim, sonu salih gibi olacak
bence de secim yanlış ,  italya hiç uygun değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Ersan, Demba Ba, Marcelo. Bu oyuncular bu takım için büyük fedakarlık yaptılar. Tarih asla unutmayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç olur mu canıım milan da kimmiş hep çöpleri toplamış. Bkz. Musacchio, Ricardo Rodriguez, Conti, Franck Kessie, Çalhanoğlu, Andre Silva 
23 yaşına kadar İtalya milli takımına seçilemeyen, 1 senede transfermarkt'ta değeri her nasılsa 10 katına çıkan Conti ve Porto'da 1 sene oynayıp 16 gol atan Andre Silva çok mu matah gerçekten?

Menajer dürtmesi ikisi de. Bence Kessie de o sınıfa girer de, onun kredisi daha fazla.

Çevrimdışı brkntcnr

23 yaşına kadar İtalya milli takımına seçilemeyen, 1 senede transfermarkt'ta değeri her nasılsa 10 katına çıkan Conti ve Porto'da 1 sene oynayıp 16 gol atan Andre Silva çok mu matah gerçekten?

Menajer dürtmesi ikisi de. Bence Kessie de o sınıfa girer de, onun kredisi daha fazla.

Conti ve Kessie kendi liglerinde parladıkları için transfer yaptılar. Andre Silva' da menajer dürtmesi olsa da olmasa da bu oyuncular "çöp" statüsünde oyuncular değil.

Çevrimdışı kartal190321

aynı şeyleri romaya transfer olan cengiz ünder içinde söleyebilirmisin...menajer dürtmesimi 
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı brkntcnr

Marcelo' nun gidişi bence yaş ve fiyat olarak kötü iş sayılmaz. Gelen parayla forvet, kanatı da halledebiliriz. Önemli olan yerine kimi koyacağımız. Kiralık Zouma, Az bonservise Vida, Subotic, Badstuber gibi birisi gelirse az masraf yaparak stoper bölgesinin kalitesini korumuş oluruz.
Üstelik santrafor ve kanat için de fena olmayan bir bütçe elde edebiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Conti ve Kessie kendi liglerinde parladıkları için transfer yaptılar. Andre Silva' da menajer dürtmesi olsa da olmasa da bu oyuncular "çöp" statüsünde oyuncular değil.
Fiyatlarına göre overrated üçü de. Özellikle Conti ve Silva gerçek  değerlerinin en az 3 katına transfer oldular.

Transferde bu kadar bonkör ve özensiz davranan bir takımın Ghezzal'ı alması, Ghezzal'ı olduğundan daha değerli yapmaz benim gözümde.

Napoli ya da Roma alsa, "Acaba yanılıyor muyum?" diye sorardım kendime. Ama Milan alınca, "Milan yanılıyor" derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı şeyleri romaya transfer olan cengiz ünder içinde söleyebilirmisin...menajer dürtmesimi
Roma öyle taklaya gelecek bir takım değil, o yüzden diyemem.

Ama bence çok para verdiler.

Etiketler: