2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949009 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Beni bağışlayın dostlarım ama ben Gignac ile hangi noktada ilgilenmeye başladığımızı kaçırdım.
Cidden böyle bir girişim var mı? Bu transfer ile ilgili söylem kime ait?

Çevrimdışı tuncaboylu

ya yapma etme semih kaya bile transfer yapıyor :D

Semih Kaya transferi Ujfalusi sayesinde olmuş münferit bir vaka. Sayılamayan 20 tane örnek da sayabiliriz bir çırpıda.

Çevrimdışı Ensar

pardonda ortada 2 milyonluk bir teklif varda birtek sen mi biliyorsun bu tekliften başkanın bile haberi yok sadece senin mi var  :)
ekici kaça gidecekti 2 milyon di mi , biz olcaya karşı almıyor muyduk , basit bir çıkarım sadece , ayrıca herkes oyunculara fiyat belirliyor bana mı fırça kayıyorsun abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

bu arada cinyak için la galaxyden 15mio bonservis teklifinin tigresin masasında oldugu söylentileri var. bu bilgide kenarda dursun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle16

O zaman gignacta hayal oldu diyorsun
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tangaz

ekici kaça gidecekti 2 milyon di mi , biz olcaya karşı almıyor muyduk , basit bir çıkarım sadece , ayrıca herkes oyunculara fiyat belirliyor bana mı fırça kayıyorsun abi :D

yoo fırça değil kimsenin bilmediği bilgileri paylaştığın için faydalanalım istedim sadece  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Akil Emre

bu arada cinyak için la galaxyden 15mio bonservis teklifinin tigresin masasında oldugu söylentileri var. bu bilgide kenarda dursun.

Tigresin başkanı Shaktarın başkanından hallice gibi, bizimkiler fazla kasmadan Babacar, yanında da bonus olarak Demba 'yı getirebilirse yeterli olur. Bu şekilde kanatta hem Cenk ten hem de Babacar dan yaralanabiliriz. Formda bir Demba = Cenk+Babacar

Çevrimdışı BlackEagle16

Semih Kaya transferi Ujfalusi sayesinde olmuş münferit bir vaka. Sayılamayan 20 tane örnek da sayabiliriz bir çırpıda.
kesinlikle katılıyorum ve ben bunun için pepe gibi bir değer varken elimizde her zaman yanında bi stoper çıkarmasını bekleyenlerden mitroviç olur atınç olur birileri parlamalı

Çevrimdışı tangaz

O zaman gignacta hayal oldu diyorsun

hayal mi bilmem ama değişik bir oluşum bu tigres başkanları muhtemelen karapara aklıyor gibi duruyor

Çevrimdışı Akil Emre

kesinlikle katılıyorum ve ben bunun için pepe gibi bir değer varken elimizde her zaman yanında bi stoper çıkarmasını bekleyenlerden mitroviç olur atınç olur birileri parlamalı
Benim Atınçtan çok umudum yok. Pepe var diye Atınca güvenmek bizi ligde zorlayabilir,benim gözümde sakarlık oranı baya yüksek bir oyuncu. Bu sebeple Marcelo ayarında bir stoperle anlaşıp yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de Major League Soccer takımları sembolik ücret dışında bonservis ödeyemiyor diye bir bilgi okudum.

Yani o teklif balon olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin komik tarafı Semih'i Sparta Prag'a transfer ettiren kişi de Ujfalusi, kulübe isim olarak önermiş.

Çevrimdışı tangaz

Ben de Major League Soccer takımları sembolik ücret dışında bonservis ödeyemiyor diye bir bilgi okudum.

Yani o teklif balon olabilir.

birkaç sene evvel şu eski bursalı altidore için yüklü bir bonservis ve maaş ödendi die hatırlıyorum

Çevrimdışı BlackEagle16

hayal mi bilmem ama değişik bir oluşum bu tigres başkanları muhtemelen karapara aklıyor gibi duruyor
ortada o şekilde bir durum varsa zaten bizim için o transfer hayaldir bizim kiralıkta olsa tekrardan oyun sistemine uygun bi santrofor acilen trasfer etmemiz lazım daha önümüzdeki hafta santrofor belirsizliği kalkmalı benim kanaatimce kalan zamanda stoper ve kanat alternatiflerine yoğunlaşılır sosa ve mangala zorlanma fena olmaz

Çevrimdışı tangaz

İşin komik tarafı Semih'i Sparta Prag'a transfer ettiren kişi de Ujfalusi, kulübe isim olarak önermiş.

aksi halde çekyalıların semih kaya die birinden haberi dahi olmayacaktı yalnız ujfaluside kendine sezon içerisinde iyi sövdürtecek bu girişimi ile, kesin bilgi yayalım  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

birkaç sene evvel şu eski bursalı altidore için yüklü bir bonservis ve maaş ödendi die hatırlıyorum
Bonservisi açıklanmamış, ama tarihte çok yüksek bonservis ödenen oyuncu pek göremedim transfermarkt'ta.

Çevrimdışı BlackEagle16

Benim Atınçtan çok umudum yok. Pepe var diye Atınca güvenmek bizi ligde zorlayabilir,benim gözümde sakarlık oranı baya yüksek bir oyuncu. Bu sebeple Marcelo ayarında bir stoperle anlaşıp yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.
atınç güçlenirse aynı zamanda pozisyon bilgisinin üstüne koyduğu takdirde ileride iyi bir stoper olma yönünde ben geleceği olduğunu düşünüyorum

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Rachid Ghezzal ve kardeşi‚ Milan ile transfer görüşmesi yapmak için İtalya´da.[Sky Italia]

Bu adama biz çöp muamelesi yapıyoruz milan alıyo  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Bonservisi açıklanmamış, ama tarihte çok yüksek bonservis ödenen oyuncu pek göremedim transfermarkt'ta.

yüksekten kastım  15-18 gibi bir rakamdı aklımda kalmasının nedeni de şu; elemana çift haneli maaş vermişlerdi ohaa olmuştum okurken

Çevrimdışı tangaz

Rachid Ghezzal ve kardeşi‚ Milan ile transfer görüşmesi yapmak için İtalya´da.[Sky Italia]

kardeşinden dolayı ilgilenmedik bak kardeşini de yanında itelemeye çalışıyor  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservisi hülle ile ödemiş olabilirler: "Al sana 15 milyon maaş, 12'sini düşürmeden Sunderland'a götür" demişlerdir belki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Milan bu sene epey çöp topladı zaten.

Çevrimdışı tangaz

kardeş demişken bu donnaruma milanla kontrat yenilemiş arada 26-27 yaşında bir abisi varmış milana onu da kitlemiş  :D

Çevrimdışı abdusta

Baskan Marcelo'dan gelen parayi Aboukafabasmaz'a gomerse aglarim  :bawling:

Gelen paranın bir kısmı ile Aboubakar ve vida öncelikli çözülmeye çalışıyor,
Babacar seçeneklerden birisi ama Babacar dün ilk antremanına çıktı ve ağustos ortalarına doğru takımda kalıp kalmayacağı
belli olacak,Fiorente is satarsa bonservisiyle yollamayı düşünüyor (udinese talip,10milyon Euro bonservis dusunuluyor)
satın alma opsiyonlu kiralama ancak oyuncu satılamazsa ağustos sonu mumkun gözüküyor.
stoper sahasını bir şekilde elimizdekilerle çözeriz ancak forvet seçenekleri çok fazlaymış gibi gözüküyor ama hepside zor ve maliyetli seçenekler
bu nedenle öncelik aboubakar

saygılar

Çevrimdışı BlackEagle16

Mitroviçten herkez umudu kesmiş durumda bu birazda şenol hocanın zamansız yakışıksız açıklamalarından kaynaklı fakat ben 3 maç üst üste görsek pepe ile çok sağlam bir tandem oluşturacakları düşüncesindeyim.

Etiketler: