2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951070 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Babacarla son asamaya gelinmis babacar gelse bile bir forvet alinicakmis babacar yatirim icin yapilan transfermis oyle dediler a sporda
Cenk ne olacak o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağatay

Senin dediğini anlıyorum.

Benim dediğim nokta farklı. Şimdi biz Ukrayna'dan oyuncu alırken 50 kere düşünüyoruz, çünkü Boyko orada iyiyken burada tutmadı. Diğer takımlar da aynı şekilde olumsuz tecrübe yaşayınca, oradan satışlar geriliyor.

Haklısın. Oyuncu parlatmakta olumlu bir referansı kız var, ama bizde iyi oynayan adamlar orada iyi oynamaya çok para etmeyecek bu durum.

Boyko orneginden gidelim
Aslinda boyko da daha gelmeden hatali transferdi cunku dnipro ile biz ayni takimlar degiliz bile herseyimiz farkli oyun planlari sablonlari ukrayna futbolu vs
Bu da oyuncu performansini direkt etkiliyor
Gerci buna rağmen boykonun bos oldugu gelmeden belliydi her ne kadar cok isteyen fanlari da vardi burda ve geldi ama iste sonuc ortada birazda kumaş meselesi
Misal Ukraynadan yarmo ile ilgilenilmesi gibi bi durum olsa kim hayir diyebilir yada dur ya bi dusunelim denir mi
aha @mylife1903 dayi orda ona sor
Kissadan hisse tabiki bizden giden basarili olsun sonucta para kazandiriyor ama olamazsa da biraz alanin hatası vardir ki bazi seyleri hesaplayamamıştır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

3.cü forvet.

Yada belki satılcak.
isteyen var diye duymuştum. Pek inanmamıştım  :D  Belki satılır.

Çevrimdışı ozankarakoc

Fifa 17'de an itibarıyla Spor Toto Süper Lig'in en yüksek puanlı 5 oyuncusu:

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

isteyen var diye duymuştum. Pek inanmamıştım  :D  Belki satılır.

Cenk'te satılsın yaklaşmakta olan biraz daha yaklaşsın  :bandit:

Fifa 17'de an itibarıyla Spor Toto Süper Lig'in en yüksek puanlı 5 oyuncusu:

Quaresma 85 olur seneye ayrıca bu listeye talisca'da eklenir bence :)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu Kanadali  16'lik Alphonso kid mukemmel .. Bonservisiyle almak gerek.. 22-23unde  18-20 milyona okutulur  bu ...
Fizigi  16'sinda boyleyse iki uc  yil sonra  dusunemiyorum

Yorgo

Çevrimiçi levitate

3.cü forvet.

Yada belki satılcak.
3. forvet olmaya sıcak bakmaz bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Marcelo gitmese iyiydi seneler sonra pepe marcelo ile sağlam bi tandem kurmuştuk ama malum şartlar bunu gerektirdi şimdiden ah vah etmeye gerek yok dünya kupası nedeniyle iyi oyuncular gelecektir bide pepe gibi adamın yanında orta sınıf bir stoper bile sırıtmadan oynar ama şöyle kalite bi stoperde düşerse efsane olur.

Kolarov alınırsa ben adrianonunda satılmasından yanayım kolarıv gibi adamı alıp sadece stoperde değerlendirmektense canerin performansına göre sol bektede değerlendirip adrianodan iyi bir gelir elde edebiliriz. gökhan-pepe-kolarov-caner tandemide iyi olur ama stoper tandeminde gerektiğinde kolarovu sol beke kaydırıp pepe ile oynayacak bir stoper alınmalı gs de kiralık olan denayer olabilir.

kolarov(mangala)-gignac-lens tandemi rahatlıkla kurulabilir lens kiralık geliyo zaten gignacda 3 milyona biter geri kalan parayıda iyi bir stopere senelik ücret olarakda verebiliriz ama adrianoda iyi fiyata satılırsa geleceğe dönük yatırımlık bir iki oyuncuda alınabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Yanliz Jorge Mendez ile bukadar fazla icli disli olmak beni iyice rahatsiz ediyor. Jorge Mendez'e oyuncu verebiliriz ama ondan 1-2'den fazla oyuncu almak beni tedirgin ediyor dogrusu.

Çevrimiçi Necmi

Yanliz Jorge Mendez ile bukadar fazla icli disli olmak beni iyice rahatsiz ediyor. Jorge Mendez'e oyuncu verebiliriz ama ondan 1-2'den fazla oyuncu almak beni tedirgin ediyor dogrusu.
nasıl içli dışlı olduk pepeyi aldık bunun mendesle bir ilgisi yok menejeri o sonuçta
mecbur onunla pazarlığa oturacaksın.
menejerden oyuncu almak onunla içli dışlı olmak değildir. Menejerlerle iyi ilişki içinde olmazsan
oyuncu falan alamazsın tersi elindeki oyuncuyuda kaybedersin örnek GG bulutla iyi ilişkimiz ve
azizin kötü ilişkisi sayesinde kolayca alındı.
menejerlere takılı kalınıyor ama menejerlik yasa dışı bir iş değil tam tersi fifa yetkili bir iş her oyuncunun
menejeri var ve onlarla oturup pazarlık etmek zorundasın. ve kulüp menejeride var yada yetkilendirdiğin menejer
sen mendesle içli dışlı olmazsan pepe yi alamazsın bu kadar basit. istersen olma. buna mecbursun
kaldıki doğru kullanırsan bunlardanda büyük kazanırsın benficadaki portodaki büyük yıldızları bunlardan çok
menejerler buluyor bunların önüne getiriyor çoğundada ortak çalışıyorlar 10M değeri olan bir oyuncuyu 40M a
nasıl satıldığını sanıyorsunuz. neymiş yarısını menejer götürmüş ilgisi yok sen 10 M ederi oyuncudan 20 kazanıyorsun
şimdi sen oziyi 15 e bile satamazsın mendez gider epl ye 40 a çakar 20 sini sana verir zararmı etmiş oluyorsun
o olmasa 40 ı rüyanda bile göremezsin. Atletico madrit şimdiki gücüne bu şekilde ulaştı. Benficada bu şekilde
birinci torbaya girebiliyor. menejerle çalış yeterki uyanık ol. kazan kazan politikasıyla yürü. bizim son 3 senedir
şu kadroyu kurmamızda Ahmet Bulutun katkısını kimse yok sayamaz. Bizi şampiyonluğa taşıyan oyuncular uçaktan inerken
yanında kim var bakmak lazım. mendez i yok say sayabilirsen ahmet bulut onun Türkiye ortağı

Çevrimiçi COB

nasıl içli dışlı olduk pepeyi aldık bunun mendesle bir ilgisi yok menejeri o sonuçta
mecbur onunla pazarlığa oturacaksın.
menejerden oyuncu almak onunla içli dışlı olmak değildir. Menejerlerle iyi ilişki içinde olmazsan
oyuncu falan alamazsın tersi elindeki oyuncuyuda kaybedersin örnek GG bulutla iyi ilişkimiz ve
azizin kötü ilişkisi sayesinde kolayca alındı.
menejerlere takılı kalınıyor ama menejerlik yasa dışı bir iş değil tam tersi fifa yetkili bir iş her oyuncunun
menejeri var ve onlarla oturup pazarlık etmek zorundasın. ve kulüp menejeride var yada yetkilendirdiğin menejer
sen mendesle içli dışlı olmazsan pepe yi alamazsın bu kadar basit. istersen olma. buna mecbursun
kaldıki doğru kullanırsan bunlardanda büyük kazanırsın benficadaki portodaki büyük yıldızları bunlardan çok
menejerler buluyor bunların önüne getiriyor çoğundada ortak çalışıyorlar 10M değeri olan bir oyuncuyu 40M a
nasıl satıldığını sanıyorsunuz. neymiş yarısını menejer götürmüş ilgisi yok sen 10 M ederi oyuncudan 20 kazanıyorsun
şimdi sen oziyi 15 e bile satamazsın mendez gider epl ye 40 a çakar 20 sini sana verir zararmı etmiş oluyorsun
o olmasa 40 ı rüyanda bile göremezsin. Atletico madrit şimdiki gücüne bu şekilde ulaştı. Benficada bu şekilde
birinci torbaya girebiliyor. menejerle çalış yeterki uyanık ol. kazan kazan politikasıyla yürü. bizim son 3 senedir
şu kadroyu kurmamızda Ahmet Bulutun katkısını kimse yok sayamaz. Bizi şampiyonluğa taşıyan oyuncular uçaktan inerken
yanında kim var bakmak lazım. mendez i yok say sayabilirsen ahmet bulut onun Türkiye ortağı

Bende senin gibi düşünmek istiyorum ama nedense aklima Simao, Almeida, Q7, Fernandez ve Julio Alves geliyor. Mendez ile iyi iliskilerimiz sayesinde Julio Alvesin bonservisinin 50% için 3 milyon euro ödedik hiç oynatmadik ve bedavaya gitti. Aslinda hepsi bedavaya gitti. Pepe konusunda birsey demiyorum. Aldiği menajerlik ücreti de helali hoş olsun ama içeriye mümkünse fazla oyuncu sokmasin. 2 maksimum 3.

Ahmet Bulut'un bize direk bir yanlişini hatirlamiyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bende senin gibi düşünmek istiyorum ama nedense aklima Simao, Almeida, Q7, Fernandez ve Julio Alves geliyor. Mendez ile iyi iliskilerimiz sayesinde Julio Alvesin bonservisinin 50% için 3 milyon euro ödedik hiç oynatmadik ve bedavaya gitti. Aslinda hepsi bedavaya gitti. Pepe konusunda birsey demiyorum. Aldiği menajerlik ücreti de helali hoş olsun ama içeriye mümkünse fazla oyuncu sokmasin. 2 maksimum 3.

Ahmet Bulut'un bize direk bir yanlişini hatirlamiyorum.
Değerlendirme yanlış.

Fernandese 10 küsür milyon veriyorlardi vermedik bedavaya gitti,

Q7 için city 20 verdi tupcu satmadi.

Simao işinde bir sorun yok bence. Adam yaşına göre oynadi gitti.

J.alves transferi sorun oda necmi abinin dediği gibi uyanik olup o adami almayacaksin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
04 Aralık 2016, 19:38:57
Bu ligin en önemli dinamiklerinden biri; hücumda problem çözebilme yeteneği ve çeşitliliği yüksek, final aksiyonlarını doğru kurgulayan, sonuca giderken zoru basit gösteren oyunculara sahip olmaktır. Yeterince güçlü ve alternatifli plan, şablon veya metoda sahip olmasanız da eldeki zenginliği doğru hücum stratejileri ile birleştirirseniz işleri olabildiğince kolaylaştırır ve oyununuzun karşılığından fazlasını alabilirsiniz.

Detaylı tarifin dışında net, basit: Öne skorer lazım. Hem de bir değil, iki tane. Burayı zenginleştirip, çeşitlendirmek gerek. Oyun ve arkadaki oyuncular zaten bizden yana. Tabii, oradan da bir ayrılık olmazsa. Oyun etkinliği de çok önemli, ama güvenilir bir skorer elzem. Şu anda skorer kimliği yüksek, hayal ettiren yalnızca iki oyuncu var. Kaldı ki o ikiliden biri halen piyasada yok.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 08:16:58 atalay ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Baskan Lens'i kiralamadi mi henuz ? Santrafor anca Agustos'ta gelir, hic beklemeyin.

Marcelo'nun yeri doldurulabilir ancak adam cok yakisiyordu Besiktas'a. Karakteri, ailesi, performansi cok iyiydi. Umarim Lyon'da basarili olur.

Ben Mitovic'ten umutluyum ama Senol hoca begenmiyor belliki. 

Tore'nin sakatligindan sonra kanat transferini santrafor transferi kadar muhim goruyorum. Q7'e guvenip cikilmaz bu yola.

Bu sezonda kiraliklarla idare edelim, onumuzdeki sene FFP'den kurtulunca guzel takviyeler yapariz. Bu seneki tek hedef  ustuste 3. sampiyonluk (bonus CL'de gruplardan cikmak)
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 07:59:19 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Baskan Marcelo'dan gelen parayi Aboukafabasmaz'a gomerse aglarim  :bawling:

Çevrimdışı sermet00

Trabzonlu kaynaklar 1,5'a Yusuf Erdoğan transferinin bittiğini yazıyor.Umarım doğru değildir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Trabzonlu kaynaklar 1,5'a Yusuf Erdoğan transferinin bittiğini yazıyor.Umarım doğru değildir
Olcay'a karşılık 200 bin euroya versinler. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Marcelo nun giderken havaalanı görüntüsünü izledim yüzünden düşen bin parça
Keşke kalsaydı neyse umarım yerini dolduracak birini alırlar.

Çevrimdışı Ensar

Olcay'a karşılık 200 bin euroya versinler.
olması gereken zaten bu degil mı? hayırımıza mı verdik olcayı bedavaya? karşılığı olmayacak mı?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olması gereken zaten bu degil mı? hayırımıza mı verdik olcayı bedavaya? karşılığı olmayacak mı?
Valla olması gereken bu ama Olcay işini anlamadım hiç. Ekici gitmesin diye verdik olayı da saçma yine gitti Fenere. Gelseydi 13 puan fark attığımız Fener'i şampiyon mu yapacaktı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atakan eraslan

Karşılığı ekicinin fenere transferine izin vermemek idi. beyan olarak kabul etmedi kimse ama resim bu.

Çevrimdışı Ensar

Valla olması gereken bu ama Olcay işini anlamadım hiç. Ekici gitmesin diye verdik olayı da saçma yine gitti Fenere. Gelseydi 13 puan fark attığımız Fener'i şampiyon mu yapacaktı?
hiç , ekiciden mı korktukta oyuncumuzu bedava verdik

Çevrimdışı Ensar

Karşılığı ekicinin fenere transferine izin vermemek idi. beyan olarak kabul etmedi kimse ama resim bu.
ekiciden mı korktuk abi , bu mudur yani , ekici fenere gitse ne olurdu ?

Etiketler: