2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952724 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Keşke iyi oynasa...

Sosa'dan sonra bu da tutmazsa, kimseyi satamayız kolay kolay. Beşiktaş'tam alınan adamlar mantar çıkıyor dedirtmemek lazım.

Tersten bak , bize gelmek için can atanlar da olabilir , mantarlar bile tutuo piyasa yapıo orda , ben tam gaz uçuşa geçerim diye  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Babacar son aşamaya geldi diyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa tutmadı mı?
Tuttu mu? Milan memnun mu Sosa transferinden?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Babacarla son asamaya gelinmis babacar gelse bile bir forvet alinicakmis babacar yatirim icin yapilan transfermis oyle dediler a sporda

Aslinda bi transfere ve saglam bir pr calismasina bakardi
Vodafone halletse bu işi 7 degil 17 kat artardi

bire yedilere burun kıvırır olduk yaw, fikret başkan sen ne güzel bi başkanmışsın be nerden nereye geldi kulüp hey gidi hey. O Pr a da herkes el atsın madem iş başa düştü , misal ben maçla alakası olmayan kadın erkek kim varsa gazlıorum şşş forma alın bizahmet artık ayıptır falan filan diye :) tamam alırız diyenin tepesine dikiliyorum , gir internete hadi madem falan. 

Çevrimdışı Çağatay

Bize ne milanin mutlu olmasindan
Biz sattik mi sattik
Benfica markovici liverpool a kitlerken sonrasini dusundu mu adam simdi nerde kimsenin umrunda degil ben en son fb de hatirliyorum
Neyse
Onemli olan bizde iyi oynamasi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi murat

Gelmeyecek zaten bosa heveslemesin kimse
Kiralik biri gelir
Kiralik bi kanat yada lens gelir
Bi de belki bi stoper daha gelir yoksa devre arasina kadar bunlar idare eder arada vida beleş gelir

Gelecekse kiralık gelsin satın alma opsiyonlu.zaten maaşı *2 veriyoruz kalmak için çaba sarfeder.tutmazsada 4 yıl pektemek gibi göndermekle uğraşmayız.santrafor işi hiç belli olmuyor, gol makinası diye alırsın çamasır makinası çıkar.birde bunların maaşı deli gibi.atsan atılmaz satsan satılır satılır letgo olmuyor.bizim satabilmemiz için basarılı olması şart.

Çevrimdışı Kalyoncu

Son düzlükteki performansından memnunlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gelecekse kiralık gelsin satın alma opsiyonlu.zaten maaşı *2 veriyoruz kalmak için çaba sarfeder.tutmazsada 4 yıl pektemek gibi göndermekle uğraşmayız.santrafor işi hiç belli olmuyor, gol makinası diye alırsın çamasır makinası çıkar.birde bunların maaşı deli gibi.atsan atılmaz satsan satılır satılır letgo olmuyor.bizim satabilmemiz için basarılı olması şart.

katılıyorum

Çevrimiçi tolga1903

Hakan Gündoğar ve aspor desem  :lol:

:) Bitmiş abi o zaman hayırlı olsun:)

Çevrimdışı tuncaboylu

Babacarla son asamaya gelinmis babacar gelse bile bir forvet alinicakmis babacar yatirim icin yapilan transfermis oyle dediler a sporda
Aspor'a baksan, stoperleri Vida-Rami'ydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bize ne milanin mutlu olmasindan
Biz sattik mi sattik
Benfica markovici liverpool a kitlerken sonrasini dusundu mu adam simdi nerde kimsenin umrunda degil ben en son fb de hatirliyorum
Neyse
Onemli olan bizde iyi oynamasi
Sattığın bütün adamlar patlak çıkarsa, bu olumsuz referanstır bizim için. Buna karşı çıkmak yersiz.

Benfica'nın sattıklarından iyi çıkan da çok oldu, kötü çıkması çok etkilemez.

Çevrimdışı Çağatay

Satmak icin de iyi reklamini yapmasi lazim
Abou bizde kötü bir performans sergileseydi su an forvet ile ugrasmazdik cunku zaten abou bizde olurdu kimse yuzune bakmazdi
Bu sene bizde oynayacak forvetin milli takimda ya ilk 11 de yada onun yedegi olan bir forvet olmasi lazim misal giroud nun yedegi gignac gibi
Bu sene forvetlerin genel performanslari ust duzey olur seneye dunya kupasi var cunku
Daha once gomezin bizde yaptigi gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

Son düzlükteki performansından memnunlar.
Hiç sanmıyorum, ama öyle olsun.

Çevrimdışı ozankarakoc

O değil de, Fikret Başkan'ın "Yolun açık olsun Marcelo'm" lafı ne güzel ya...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Aspor'a baksan, stoperleri Vida-Rami'ydi.

Hele hakan gündoğar tam bombacı. elinde telefonla oynayıp duruo ya canlı yayında sanki buna sürekli bilgi akıyor gibi , komedi filmi herif.

Çevrimiçi tolga1903

Şu marcelo pepe tandemini bi maç olsun izleseseydik be gidecekse yine gitseydi  :by2: gerçi izlesek belki ayrılmak daha zor olacaktı

Çevrimdışı tangaz

stoper beklemeden geçirdiğimiz gün sayısı kaçta kaldı 1 hafta oldu mu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Sattığın bütün adamlar patlak çıkarsa, bu olumsuz referanstır bizim için. Buna karşı çıkmak yersiz.

Benfica'nın sattıklarından iyi çıkan da çok oldu, kötü çıkması çok etkilemez.

İyide sende yada şöyle söyleyeyim senin oynattigin sistemde harikalar yaratan adam senden sonra gittigi takimda belki farkli bir sistem ile yada baska bir sebepten oturu kötü oynamasi bizi niye etkilesin ki
Misal guiza fb ye geldiginde gol kraliydi adam ne hallere düştü
Şunu soylemek istiyorum
Su anda gomezi almak isteyen bir takim wolfsburg videolarini mi izler yoksa bizdeki maclarin kayitlarini mi izler
Adam orda batirmis ama bizde dehşet
Hadi gomezi de bizim sattigimizi düşün
Ayni sekilde sosayi da dusunebilirsin
Bu performanslar ne onlari kötü yapar ne de bizi
Not: şöyle bir dusundum de bizden bonservisiyle yada kiralik gidip basarili olan neredeyse yok
Demba cine gitti avrupaya degil
Ersan ayni sekilde hatta bu ikili geri döndü
Gomez batirdi
Sosa batirdi
Tore batirdi
Atinc gitti geri dondu
Boykoya deginmiyorum bile
Bi olcay basarili oldu o da tsde
Bi de ismail :D
Ama biz bu adamlarla sampiyon olduk

Çevrimiçi Necmi

Takım çine bugünmü gidiyordu?

Çevrimiçi Samet Ç

Takım çine bugünmü gidiyordu?
16 Temmuz olması lazım. 20 Temmuz'da da Schalke ile hazırlık maçı yapılacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyide sende yada şöyle söyleyeyim senin oynattigin sistemde harikalar yaratan adam senden sonra gittigi takimda belki farkli bir sistem ile yada baska bir sebepten oturu kötü oynamasi bizi niye etkilesin ki
Misal guiza fb ye geldiginde gol kraliydi adam ne hallere düştü
Şunu soylemek istiyorum
Su anda gomezi almak isteyen bir takim wolfsburg videolarini mi izler yoksa bizdeki maclarin kayitlarini mi izler
Adam orda batirmis ama bizde dehşet
Hadi gomezi de bizim sattigimizi düşün
Ayni sekilde sosayi da dusunebilirsin
Bu performanslar ne onlari kötü yapar ne de bizi
Not: şöyle bir dusundum de bizden bonservisiyle yada kiralik gidip basarili olan neredeyse yok
Demba cine gitti avrupaya degil
Ersan ayni sekilde hatta bu ikili geri döndü
Gomez batirdi
Sosa batirdi
Tore batirdi
Atinc gitti geri dondu
Boykoya deginmiyorum bile
Bi olcay basarili oldu o da tsde
Bi de ismail :D
Ama biz bu adamlarla sampiyon olduk

Senin dediğini anlıyorum.

Benim dediğim nokta farklı. Şimdi biz Ukrayna'dan oyuncu alırken 50 kere düşünüyoruz, çünkü Boyko orada iyiyken burada tutmadı. Diğer takımlar da aynı şekilde olumsuz tecrübe yaşayınca, oradan satışlar geriliyor.

Haklısın. Oyuncu parlatmakta olumlu bir referansı kız var, ama bizde iyi oynayan adamlar orada iyi oynamaya çok para etmeyecek bu durum.

Etiketler: