2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954128 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı tangaz

Gignac'in Tigres'te attigi goller.
https://www.youtube.com/watch?v=9tEdsGUb0fc&feature=youtu.be

Skills videolarina hic onem vermem, ama golculerin gol videolari cok sey anlatir. Aboubakar'i fazla izlememistim, ama attigi gollerin videosunu gordugum an bizde 15'i mumkun degil gecemez demistim, golcu vurusu denilen vurusla attigi gol sayisi bir elin parmagini gecmez.
Gignac'a bakiyorum, adam her turlu gol atiyor. Uzaktan sut, sert sut, plase, kafa, sag ayak, sol ayak, Inzaghi golu, her turlu gol atiyor adam.
Belki fiziksel olarak zayif, rakiple hic mucadele etmez, dripling fazla yapamaz ama bildigin ayi gibi golcu.
Gomez'in bir alt modeli gibi, hatta su form durumuyla Gomez'den farksiz.
Sampiyonlar ligi icin ideal tipte golcu degil bizim icin, ama bizim asil hedefimiz lig olmali.
Ve lig icin bildigin ideal golcu herif. Saglikli kalip ciddi bir sayida mac oynayabilirse bizim takimda 25'ten asagi mumkun degil atmaz, 30'u gecebilir.

doğru tepitler ilave olarak 4 kg fazlası var bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

heryer 8,5 diyor resmi açıklama gelince görürüz çin seyahatinden öle bir sürpriz beklemiyor değilim hani az evvel balkonda 2 tek atarken aklımdan bu geçti şu çinden pelle alan goulart üçlüsünü kapıp getirsek die geçirdim içimden  :D

sakallıyı kapsın gelsinler çinden yeter , graziano pelleee, fanucci, fibonacci -ti li -li li bi İtalyan şöyle. Akdenizli bidene santrofor lazım bize, bunlar çok cüretkar oluyor, özgüven fena oluyor bunlarda , keyfi yerinde oldummu hiç yoktan tarihin en brezilyasına 3 tane tıkılıyorlar en kötü anlarında mesela, ve bunu gayet normal bişiymiş gibi yapabiliyorlar. akşam da viskisini yudumluyorlardır evde , buzlu buzlu.yanına ne gider onun bilemedim yalnız.

Çevrimdışı tangaz

sakallıyı kapsın gelsinler çinden yeter , graziano pelleee, fanucci, fibonacci -ti li -li li bi İtalyan şöyle. Akdenizli bidene santrofor lazım bize, bunlar çok cüretkar oluyor, özgüven fena oluyor bunlarda , keyfi yerinde oldummu hiç yoktan tarihin en brezilyasına 3 tane tıkılıyorlar en kötü anlarında mesela, ve bunu gayet normal bişiymiş gibi yapabiliyorlar. akşam da viskisini yudumluyorlardır evde , buzlu buzlu.yanına ne gider onun bilemedim yalnız.

feyenorddan beri takibimde o fizikle rövaşata golü sokuyordu gelsin 30 golü var. kesin bilgi yayalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

4 kg fazlaligi burdada vermez butun kariyeri boyunca kilo sorunu yasadi. Fransadan gitmesinde buyuk etkesi oldu burda hep dalga gecildi biraz formdan dusunce.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2017, 00:02:26 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

feyenorddan beri takibimde o fizikle rövaşata golü sokuyordu gelsin 30 golü var. kesin bilgi yayalım  :bandit:

hani nasıl diyor dostlar burda , 30 olmadı da 25 oldu , o da olumlu  :D bide sokmak var sokmak var, bu soktummu rakibin moralini de bozar.

Çevrimdışı Zafer55

"Marcelo+Tosic şampiyon oldu,
Pepe+Tosic olmaz mı?" deniyor ya.
Bizzat transfer komitesine sordum.
"Olur ama daha iyisini alacağız" dediler.(fırat günayer)

Çevrimdışı Ensar

Bu arada 2017 Kartal Yuvası ilk gün forma satışı, 2016 ilk gün forma satışının tam 7 katı fazla gerçekleşmiş..
Hakikaten büyük iş..

firat
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gökhan Almar

son Kanada milli maçında 2 gol attığında dikkatimi çektiği için buraya yazmıştım.
2000 doğumlu elemanın adı Alphonso Davies.
Alınabilir bir risk olduğunu düşünüyorum, Atiba' ya söylersek kulağından tutup getirir.

Ben de yazdim bu cocugu ama cok kisitli izledim. Bayagi bi iyi fizigi o yasa gore

Çevrimdışı Gökhan Almar

son Kanada milli maçında 2 gol attığında dikkatimi çektiği için buraya yazmıştım.
2000 doğumlu elemanın adı Alphonso Davies.
Alınabilir bir risk olduğunu düşünüyorum, Atiba' ya söylersek kulağından tutup getirir.

Ben de yazdim bu cocugu ama cok kisitli izledim. Bayagi bi iyi fizigi o yasa gore

Çevrimdışı Zafer55

Yeni sezon formaları ilk gün geçen seneye göre 7 kat fazla satmış. :ok:

Çevrimdışı Ensar

Bu arada 2017 Kartal Yuvası ilk gün forma satışı, 2016 ilk gün forma satışının tam 7 katı fazla gerçekleşmiş..
Hakikaten büyük iş..

firat

maşşallah akıyor diyen herifin resmini koyacaktım şuraya kolpaçinodaki , beceremem diye kastırmadım  :D onu da bi şeeden olur heral. en beyazından bidene alıp arkasına da marcelo yazdıracam bu üzüntü devam ederse alasıya kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2017 Kartal Yuvası ilk gün forma satışı, 2016 ilk gün forma satışının tam 7 katı fazla gerçekleşmiş..
Hakikaten büyük iş.. :halay: :halay:

Via Firat Gunayer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

maşşallah akıyor diyen herifin resmini koyacaktım şuraya kolpaçinodaki , beceremem diye kastırmadım  :D onu da bi şeeden olur heral. en beyazından bidene alıp arkasına da marcelo yazdıracam bu üzüntü devam ederse alasıya kadar.
:D :D

Çevrimdışı Çağatay

Gelmeyecek zaten bosa heveslemesin kimse
Kiralik biri gelir
Kiralik bi kanat yada lens gelir
Bi de belki bi stoper daha gelir yoksa devre arasina kadar bunlar idare eder arada vida beleş gelir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi tolga1903

4 kg fazlaligi burdada vermez butun kariyeri boyunca kilo sorunu yasadi. Fransadan gitmesinde buyuk etkesi oldu burda hep dalga gecildi biraz formdan dusunce.

Higuain'in de var kilo problemi hatta resmen göbeği vardı bi ara adamın ama müthiş bitirici adam. Bu gignac aynı higuain gibi çok sağlam bitirici bizim ligde iş yapamaması mucize olur hele ki bu sezon gol kralı olan wagner love örneği varken önümüzde tabi o adamında fm tabiriyle 18 falan gol vuruşu. Yani böyle adamlar üzmez taraftarı bence şartlar sağlanırsa ilk tercih gignac olmalı.

Üzülüyor insan hem cok karakterli hemde cok profesyonel kendine bakan bir adam

Takıma son derece uyum sağlamış tatile bile ulkesine gitmeyip Turkiyede yapmış bir adam

Çocuklarını bile ozleyecegiz Istiklal marsi ve Beşiktaş marşı okumalarini falan..

Boyle adamlar gidince cok koyuyor adama gönül isterdiki Jubilesini bizde yapsin ama kismet buraya kadarmış Fedakarlik yaptı oda Ersan ve Ba gibi

Gitmek istemedigini defalarca hocaya ve yönetime bildirdi ama kulubun menfaatleri doğrultusunda para kazandırmak icin gidebileceğini de soyledi ve oyle de yapti ins bir gun yollarimiz yeniden kesişir Yolu acik olsun

Çevrimdışı Berat

Taraftarımızın eline kesesine sağlık, düzgün bir süreç yönetimi ve tanıtım ile hezeyan artardı ama  :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Taraftarımızın eline kesesine sağlık, düzgün bir süreç yönetimi ve tanıtım ile hezeyan artardı ama  :bandit:

Aslinda bi transfere ve saglam bir pr calismasina bakardi
Vodafone halletse bu işi 7 degil 17 kat artardi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Keşke iyi oynasa...

Sosa'dan sonra bu da tutmazsa, kimseyi satamayız kolay kolay. Beşiktaş'tam alınan adamlar mantar çıkıyor dedirtmemek lazım.
Sosa tutmadı mı?

Üzülüyor insan hem cok karakterli hemde cok profesyonel kendine bakan bir adam

Takıma son derece uyum sağlamış tatile bile ulkesine gitmeyip Turkiyede yapmış bir adam

Çocuklarını bile ozleyecegiz Istiklal marsi ve Beşiktaş marşı okumalarini falan..

Boyle adamlar gidince cok koyuyor adama gönül isterdiki Jubilesini bizde yapsin ama kismet buraya kadarmış Fedakarlik yaptı oda Ersan ve Ba gibi

Gitmek istemedigini defalarca hocaya ve yönetime bildirdi ama kulubun menfaatleri doğrultusunda para kazandırmak icin gidebileceğini de soyledi ve oyle de yapti ins bir gun yollarimiz yeniden kesişir Yolu acik olsun

Bütün bunların üzerine benim en çok değer verdiğim özelliği Beşiktaşın kıymetini bilmesiydi Marcelonun. Nerden geldiğini ve nereye geldiğini çok iyi biliyordu, farkındaydı bunun ve o yüzden sıkıca tutundu Beşiktaşa , bunu hissettiriyordu. Ve benim fikrim, eğer çok ihtiyacı olmasa kulübün 15 milyona bile bırakmazdı başkan onu sırf bu yüzden. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı Berat

Aslinda bi transfere ve saglam bir pr calismasina bakardi
Vodafone halletse bu işi 7 degil 17 kat artardi

Katılmamak elde değil.

Etiketler: