2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938156 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Giden Oyuncular ;

Rhodolfo 1.4 milyon €
İnler (Bedava)
Marcelo 7.5 milyon €
Ersan (Kiralık Sözleşmesi bitti)
Demba ba (Kiralık sözleşmesi bitti)
Abuobakar (Kiralık Sözleşmesi bitti)
Ömer (Sözleşmesi bitti)

8.9 milyon €

Gelen Oyuncular ;

Utku Yuvakuran (Bonservis ?)
Caner Erkin (750 bin €)
Talisca (Kiralama Ücreti 2 milyon €)
Pepe (Bedava)
Boyko (Kiralıktan Döndü)
Franco (Kiralıktan Döndü)
Milosevic (Kiralıktan Döndü)
Atınç Nukan (Kiralama Ücreti 150 bin €)
Töre (Kiralıktan Döndü)
Pektemek (Kiralıktan Döndü)

2,950 milyon €

Elimizde kalan para : 5,95 milyon €

Forvet-Kanat ve Stoper ?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2017, 16:33:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Marcelo'nun yerine adam gibi stoper alamazlarsa ayvayı yeriz. Tosic çekirge misali ligde 2 sezon sıçradı, 3. sezonda yakalanır. Cl'yi geçtim Ligde daha çok baş ağrıtır. Tarafınızdan linç yiyeceğim ama şayet Stoper transferi yapamazlarsa Pepe-Mitrovic bana daha uygun gibi, kadromuz zaten yaşlandı. mitrovic şenol hocanın kampında hazır oldu oldu, aksi takdirde 4.2m euro boşa gider.

Bu sezonki süper lig zor olacak. Gs-Başak-Antalya,TS kadrolarını güçleniyorlar. Fb'de ise hiçbir numara yok, kadroları yaşlı ve rezalet, şimdi ise ilk 4'ü göremez bunlar. Kayseri abartıldığı kadar güçlü değil. Antalya'nın 2 sezon önceki sıralamalarda olurlar.

Çevrimdışı astalavista

hocam bu forumda daha önce mitroviç'in ne kadar düz oyuncu oldugunu yazdım demişsiniz ama şimdi baktıgımda yukarıda ki mesajınız ilk mesaj olarak gözüküyor.
ortalık zaten karışık  :alala:

:D Daha önceki üyelik bilgilerimi hatırlamıyorum, o nedenle tekrar üye oldum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu satış sonrasında haftasonuna kadar 3 transfer bekliyorum  :bandit:
1 tane iyi adam gelsin sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

Al sen bunu oku abi, öyle işkembeden sallama. Söylemediğimiz şeyleri söylüyormuş gibi gösterip insanları zan altında bırakıyorsun sonra böyle kalıyorsun..

bir tane olumlu mesajını bulmuşsun şimdi bana çöpü karıştırtma istersen
seni neden zan altında bırakayım zaten zanlısın. :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Marcelo gittiyse Vida'dan daha iyisi olmak zorunda.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 16:38:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu süper isimlerle görüşülüyor muhabbetide takipçi kasmak amaclı yazılmıyorsa bende bişey bilmiyorum.
serdar sarıdağ favorim klasik cümleleri var şunlar;
domino etkisi
yaklaşıyor yaklaşmakta olan
ölü taklidi
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı caner.eryigit

Abdusta nın askerleriyiz.yaz abi boşver takılma sen şu forumda düzenli takip ettiğim 4-5 kişiden birisin eline koluna sağlık.tangaz,mylife1903 ve sen sıkı takipçinizim Saygılar

Çevrimdışı astalavista

Bir çok taraftar forma tasarımlarını özensiz buldu, bu nedenle hem adidas'a hem de bu forma tasarımına onay yönetime çok kızgın.
Şahsen ben de forma tasarımlarını oldukça özensiz, temel tasarım bilgilerinden noksan olan kişiler tarafından tasarladığını düşünüyorum. Bunu bir çok tasarımcı arkadaşımdan duydum.

Ama benim asıl takıldığım nokta forma tanıtımı,
Dün resmi sosyal medya hesaplarından ilk paylaşılan resimleri görünce oldukça şaşırdım çünkü forma resimleri halının üzerinde çekilmiş daha da kötüsü yanına paintte çizilmiş kırmızı yıldızlar konmuştu. Bugün de bu paintte çizilmiş reklamlar halen devam ediyor. Kalite çok düşük. Fikret Orman'ı tanıyan kişiler bu konuda kendisini uyarmalı çünkü vizyou uluslararası başarı hedefi olan bir kulübe böyle basit çalışmalar yakışmıyor.
Bizim kulüp olarak bu konuda ciddi bir problemimiz olduğunu düşünüyorum.

Dünyanın farklı ülkelerindeki farklı forma lansmanlarına ya da reklamlarına bakın ne demek istediğimi gayet iyi anlayacaksınız.

Çevrimdışı tangaz

kimse kızmasın ama ben marcelonun gidişine üzülmedim  :D

o parayla var ya offfff  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı federo

Hafta sonuna kadar olur mu bilmiyorum ama min. 3 transfer olacaktır. Stoper-kanat-forvet

Çevrimdışı Volkan Başaran

Marcelonun gidişi abartılıyor.

Kulübün oyuncu alacak durumu yoksa mutlaka birileri satılacaktı.

Tolgay Olur
Quaresma olur
Marcelo olur

Birisi olacaktı.

Türkiye ligi şampiyonluğu için defans hattının iyi olması gerektiğine çok inanmayanlardanım. Benim için bu senede önce hedef lig şampiyonluğu. Mantıklı düşündüğünde bence Başkan ve yönetim içinde durum öyle..

Ki zaten geçen seneden daha iyi bir defans hattımız var şu an. Pepe, Marcelodan felan çok üstün oyuncudur.

Dünyanın en iyi defans oyuncularından birisini kaybetmedik ama dünyanın en iyi defans oyuncularından birisini kazandık..

Babel Quaresma ayarında bir kanat ve iyi bir santrafor yeterli olacaktır bu sene için zaten. Oda bu parayla olur sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim anlamadığım Marcelo'ya bu kadar teklif geleceğini nerden bilebilirdik ve bir anda nasıl forvet transferi için zorunlu gibi gösterildi bu transfer?

Planı yok muydu yönetimin? diye sorasım geliyo ama, malum..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Neo Nesil

bir de şöyle bir şey var.

Galiba bu sezonki transfer akışı FFP'nin neden devam edildiğini gösteriyor. giderler gelirden 1m daha fazla. herhalde mitrovic transferi sayesinde

https://www.transfermarkt.com.tr/be%C5%9Fikta%C5%9F-jk/transfers/verein/114/plus/0?saison_id=2016&pos=&detailpos=&w_s=

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kimse kızmasın ama ben marcelonun gidişine üzülmedim  :D

o parayla var ya offfff  :evillol:
O paraya öküz alacağız hayırlısıyla :)

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı cagdas44

1 tane gelirse öp de başına koy abi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 16:46:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Benim anlamadığım Marcelo'ya bu kadar teklif geleceğini nerden bilebilirdik ve bir anda nasıl forvet transferi için zorunlu gibi gösterildi bu transfer?

en azından şimdi gitti lyon ffp miz var diye bizi sıkıştırıp oyalıyorlardı ffp olmasa 12 basıp alırlardı.
ya eylülde alsalardı şimdi 1 ay var önümüzde...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Istanbulun havasi gibi degisiyor ihtiyacimiz

o lafı dedikten sonra Ba sakatlandı Abou işi yattı.
otomatikman gündeme forvet işi girdi. o zamanki planda
yeni bir forvet transferi yoktu.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne planı? Güldürme beni.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezon yaşanan problemlerin nedeni Ffp'den daha çok Mitroviç transferi. Mitroviç transferinin ilk açıklandığı günlerde yine bu forumda, Mitroviç'in ne kadar düz bir oyuncu olduğunu yazmıştım. Hatta bazı arkadaşlar bana kızmıştı nereden biliyorsun diye. O günlerde bir iki hareketli hırvat forumuna girip taraftarların düşüncelerini okumuştum. Ve bir çoğu inanılmaz mutluydu. Avrupa transfer piyasasında gerçekten yetenekli genç futbolcuların binlerce scout tarafından takip edildiğini herkes bilir, nasıl olurda Mitroviç herkesin gözünden kaçmış sadece Beşiktaş uyanmış diye de söylemiştim. Zaman beni haklı çıkardı. Bir kaç maç oynadıktan sonra temel stoper bilgileri konusunda sorun yaşadığı da ortaya çıktı, Şenol Güneş'in de gözünden kaçmadı ve hemen yedeğe çekti ve sonrası düşünmedi, halen düşündüğünü de sanmıyorum.

Mitrovic kulübünde 100 bin euro civarı bir para kazanıyordu. Biz 1,2 milyon euro teklif ettik ve 4 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübüne de 4,2 milyon euro bonservis ödedik. Ve üzerine menejer ücreti gibi extra ücretler.

Şimdi ise 1-2 milyon euronun hesabını yapar duruma geldik. Önce çuvaldızı kendimize batırıp daha sonra ffp meselesini gündeme getirmeliyiz. Böyle anlamsız bir transfer dönüp dolaşıp bizi kilitledi ve Marcelo-Pepe gibi müthiş bir ikili bize hayal haline geldi. İnsanoğlu hata yapar ama bu hatalardan ders çıkarmak önemli, kişisel görüşüm Fikret Orman ve ekibi de çok pişman olmuştur.
Sen önce FFP maddelerini tekrar okuyup, ondan sonra  çıkarım yap istersen.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Güle güle Marcelo. :by2:

Pepe'nin transferini önceden çıtlatan futbolcular arasında Tolgay da vardı. Tosic'in bir videosunu tweetlemişti hatırlarsanız. Bu Tolgay'dan korkulur valla. Pepe'nin bu sezonki partnerini işaret ediyormuş meğer.

Bu benim de aklıma geldi.

Çevrimdışı Çağatay

geriden geliyorum okuduğumda gerekli olanı yaptım zaten.
hangi yönetici yaptı onu anlayamadım. Ben olayın içinde bir yönetici yada denetçi görmedim
gözümden ne kaçtı :alala:

Beni yonetici yaparsan sorun çözülür :D
Hem ben yonetici olursam karizmaya kötü söz söyleyene lahmacun ismarlarim
Hadi bakalim hodri meydan oylari alalim
karijma mi lahmacun mu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Ne planı? Güldürme beni.

@Kalyoncu kervan yolda düzülür  :bandit: şimdi düzmek falan deyince @Yusuf Tekeli farklı anlamlar yükleyecektir ama o da olumlu  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

O teklif daha sene başından beri masada bence.

Hatta ben Mitrovic transferi Marcelo'yu satmak için öncü hareket dediğimde karşı çıkan çok olmuştu.

Etiketler: