2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6937664 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

doğru bende 12den aşağı bırakmayalım diyordum duygusallıkla ama öte yandan şuan eksideyiz santrafor ve kanat alıcaz en kötü kiralıycaz ve bunların hepsine para lazım. özetle tok satıcı değiliz.
şöyle düşünmek lazım marcelonun yokluğu bizim için ne kadar kötü
pepe geldi şu anda bile geçen seneden daha iyi bir savunma yapımız var
ama hücum kaliteli bir forvet gelmezse bu bizi şampiyonluktan eder.
marcelonun gitmesi bizi şampiyonluktan etmez nihayetinde. kanatta çok önemli değil
alternatif çözümler üretebiliriz ama forvet olmazsa olmaz bir durum.
bu arada arası takıma kaynamış gibi gördüm geçen seneki kenarda duran aras yok
bu sene katkı verirse şaşırmam. o boş biri değil bence

Çevrimdışı kyiv

bahanesi işte abi şans falan bulamaz. Parayı bırakmak istemediği çok açık.

Halbuki bu tip adamlığı yapacak yapıda gözüküyordu. Hepimizi yanılttı. İnsan da biraz vicdan olur. Zaten iyileşsen ve kendini göstersen bu kulüp sana feda ettiğini fazlasıyla öder ama nerdeee. Helal olsun Ersan ve Gökhan İnlere ikisi de adammış!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Marcelo satışı kesinleştikden sonra
gelecek akarla klubun B planını akşama yazacağım
çok şaşıracaksınız,bilgi doğru kanaldan geldi

saygılar
Neden şimdi değil de akşam ?
Marcelo satışı olmasa ne farkedecek, açıklamayacakmısın o zaman  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Pepe>marselo
Tosic=tosic

Pepe-tosic>marselo-tosic

Tek uzuldugum sampiyon kadronun bozulmasi, iki senedir derinden yaraliyor beni. Yoksa marselo seytan tuyu olan sakar bir stoperdi, kim gitse uzulecektim, marselo gitti gene cok uzuldum.

Insallah iyi paralar kazanir, basarili olur.

Stoper 6ustu fazla kurcalamaya gerek yok. Bize topu kaleye sokan adam lazimdi hala lazim.

Insallah yonetim gidip parayi abuya basmaz.

Sene basi tarifi vermistik, verimsizleri gonder, tunay, aydin, adem gibi ikinci sansi hakedenlere buyuk takim firsati ver musa, deniz turuc, okay gibi oyunculardan alabildiklerini al, kadroyu tut. Lige 5te 5 basla

Santrafor transferinden sonra daha saglikli aciklamalar yapariz.

Çevrimdışı mylife1903

şöyle düşünmek lazım marcelonun yokluğu bizim için ne kadar kötü
pepe geldi şu anda bile geçen seneden daha iyi bir savunma yapımız var
ama hücum kaliteli bir forvet gelmezse bu bizi şampiyonluktan eder.
marcelonun gitmesi bizi şampiyonluktan etmez nihayetinde. kanatta çok önemli değil
alternatif çözümler üretebiliriz ama forvet olmazsa olmaz bir durum.
bu arada arası takıma kaynamış gibi gördüm geçen seneki kenarda duran aras yok
bu sene katkı verirse şaşırmam. o boş biri değil bence
Istanbulun havasi gibi degisiyor ihtiyacimiz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Neden şimdi değil de akşam ?
Marcelo satışı olmasa ne farkedecek, açıklamayacakmısın o zaman  :)

çünkü satış daha sözlü ,yazılı resmiyet olmadı
olmasını bekleyelim,
az sabır

saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

olmasını bekleyelim,
az sabır

saygılar
Ben şahsen her durumda kulübün b planını bilmek isterim  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

sosyal medyada taraftarda bir çöküş üzüntü ağlama marcelo gidiyor diye.
tamam üzüldük ama pepe geldi.
pepe ben marcelodan başkasıyla yapamam mı demiş.
pepe nin yanına manken koy rakip yine bir çekinir.
alınacaktır iyi biri alınmasa da tosiç mitroviç pepe ile yine iyidir...

Boşver onları, yönetim sosyal medyayı dinlese kulüp Galatasaray'a döner.

Şu konuşulan rakamların en düşüğüne göre  (7.5) elimizde 6 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi oluştu.

Yönetim geçen sene bu paraya Talisca, Aboubakar ve Adriano hamlelerini halletti. Bu sene sadece 2 yeri dolduracaklar.

O yüzden ahlar vahlar içine girmeye gerek yok, 6 milyon iyi para.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kimi sevdiysek gitti bu nasil is arkadaş ya

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı kyiv

Artık seneye kurtulalım şu ffp sıkıntısından. Her sene yaz ayları, futbol oynanan diğer aylardan daha stresli geçiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Costa'yı Atletico alırsa bize kiralayamaz diyenler bu transferi nasıl açıklıyorlar

TRANSFER - Atletico, Sevilla'nın orta saha oyuncusu Vitolo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Vitolo, ocak ayına kadar Las Palmas'ta oynayacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Costa'yı Atletico alırsa bize kiralayamaz diyenler bu transferi nasıl açıklıyorlar

TRANSFER - Atletico, Sevilla'nın orta saha oyuncusu Vitolo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Vitolo, ocak ayına kadar Las Palmas'ta oynayacak.

bu daha kötü ya.

Olurda şimdi costa'yı atl madrid alıp 1 sene bize kiralarsa marceloyu boşuna boşuna satmış olucaz.

Costa-Cenk yeticekti.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

olmasını bekleyelim,
az sabır

saygılar
Buyur @abdusta kap geldi ..... Bekliyoruz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Türkay

Resmi olarak gitti komutan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

kazanılan 2 şampiyonluk ve sadece şlden 70 milyon der susarım geri laf kalabalığı olacaktır...
şampiyon olduğunda sadece kazanım şl den kasaya giren 70 değil
şampiyon olduğun için aldığın prim var naklen yayın gelirlerinde büyük pastayı almak var
ürün satışlarındaki artışı falan katmıyorum bile sırf şampiyon olduğumuz için iki senede
kasamıza 150 M€ girdi katıksız net çil çil buda iki senedir satabildiğimiz oyunculardan gelen paralarla
yaptığımız takviyeler nedeniyle oldu. ama bunu anlayabilmek düz mantıkla bakan biri için çok zor.

Çevrimdışı bjk4ever

Ben acikcasi yonetime kizamiyorum. Bence hepimizin tercihi Marcelo'nun kalmasi, eldeki copleri satmak ve artan parayla oldugu kadar bonservissiz veya kiralik bir forvet+kanat ile lige girmek. Boyle takimdan kimse ayrilmamis olurdu ve cok saglam bir tandemimiz olurdu.
Ama sanirim eldekiler icin teklif gelmeyince ve o sartlara uygun forvet+kanat bulunamayinca ve ustune G.Tore sakatlaninca baska care kalmadi.
Acikcasi Marcelo'nun satisinin hayirli mi hayirsiz mi olacagini bundan sonraki hamleler belirleyecek. Insallah kiralik forvet almayiz, 2 senedir kiraliklardan belimiz dogrulmadi. Ucuz giri bir alternatif gibi gozukuyor, ama o da degil. Talisca icin 2 seneligine maas haric 4 milyon euro odedik, Sosa'nin bonservisinden az. 2 sene sonra elin bos. Aboubakar'in bize gecen yilki maliyeti 6.3 milyon euro idi. O paraya Brezilya'dan gelecek vaad edecen 500 bin-1 milyon euro'ya oynayacak yetenekli forvet alirsin. Ve ertesi sene kara kara dusunmezsin.
Marcelo'dan gelecek paranin 6-7 milyonu Aboubakar'a yatirilacaksa cok pis soverim bu duruma. Ama mesela o parayla Gignac gibi bir forvet alinacaksa ve artan parayla saglam bir kanat ve olursa bir stoper bulabilirsek gayet hayirli bir is yapmis oluruz.
Umarim yonetim Aboubakar kerestesinin bonservisini almak icin Marcelo'yu satmamistir.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 15:51:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
KAP geldi marcelo gitti.
evet B planlarımızı duymak istiyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli'nin hiç fedakarlık yapma ya da gitme gibi niyeti yok mu? Tamam oynarken iyidi de 2 yıldır kimse kusura bakmasın asalak oldu. Yattığı yerden 2. bir pektemek vakası.
Ben daha ilk sakatlandığı dönemde yazdım ama ekmek parası, burası ticarethane değil gibi söylemlerle karşılandım ama adam olanlar kendini belli ediyor, inler gibi. 2 yıl yattığı yerden parasını alabilirdi ama bi dakika bile tenezzül etmedi, bizimkisi 3 senedir takıma dönecek de biz de faydalanacağız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Diego Costa’yı neden kiralayamaz?

Atletico Madrid’in yeni sözleşme imzaladığı oyuncuların başka kulübe transfer etmesi, bu oyuncuların federal haklarına sahip olmadığı için imkansız diye konuşan İspanyol spor hukuku uzmanı Palazzo, “Atletico’nun örneğin Diego Costa’yı transfer edip bir başka takıma kiralayabilmesi için oyuncunun federatif haklarına sahip olması gerekir. Oyuncunun haklarına sahip olabilmesi için de oyuncuyu kaydetmesi yani tescil ettirmesi gerekir. Bu durumda Atletico Madrid, Diego Costa’yı Ocak ayına kadar kaydettiremeyeceği için oyuncunun haklarına sahip de olamayacak. Haklarına sahip olmadığı bir oyuncuyu da bir başka takıma kiralayamayacak” ifadelerini kullanarak olayı aydınlığa kavuşturdu.

Beşiktaş, Diego Costa’yı nasıl transfer edebilir?

Böyle bir durumda Beşiktaş’ın Diego Costa’yı Atletico Madrid’den kiralık olarak alması imkansız görünüyor. Beşiktaş’ın Diego Costa’yı transfer etmesi için Chelsea ile anlaşması gerekiyor. Chelsea ve Atletico Madrid, kendi aralarında bir anlaşma yaparak Diego Costa’nın 6 aylığına Beşiktaş’a kiralanmasını sağlayabilir. 6 ay sonunda Chelsea, oyuncuyu Atletico Madrid’e satabilir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 15:57:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ben acikcasi yonetime kizamiyorum. Bence hepimizin tercihi Marcelo'nun kalmasi, eldeki copleri satmak ve artan parayla oldugu kadar bonservissiz veya kiralik bir forvet+kanat ile lige girmek. Boyle takimdan kimse ayrilmamis olurdu ve cok saglam bir tandemimiz olurdu.
Ama sanirim eldekiler icin teklif gelmeyince ve o sartlara uygun forvet+kanat bulunamayinca ve ustune G.Tore sakatlaninca baska care kalmadi.
Acikcasi Marcelo'nun satisinin hayirli mi hayirsiz mi olacagini bundan sonraki hamleler belirleyecek. Insallah kiralik forvet almayiz, 2 senedir kiraliklardan belimiz dogrulmadi. Ucuz giri bir alternatif gibi gozukuyor, ama o da degil. Talisca icin 2 seneligine maas haric 4 milyon euro odedik, Sosa'nin bonservisinden az. 2 sene sonra elin bos. Aboubakar'in bize gecen yilki maliyeti 6.3 milyon euro idi. O paraya Brezilya'dan gelecek vaad edecen 500 bin-1 milyon euro'ya oynayacak yetenekli forvet alirsin. Ve ertesi sene kara kara dusunmezsin.
Marcelo'dan gelecek paranin 6-7 milyonu Aboubakar'a yatirilacaksa cok pis soverim bu duruma. Ama mesela o parayla Gignac gibi bir forvet alinacaksa ve artan parayla saglam bir kanat ve olursa bir stoper bulabilirsek gayet hayirli bir is yapmis oluruz.
Umarim yonetim Aboubakar kerestesinin bonservisini almak icin Marcelo'yu satmamistir.
keresteyi sil bence.
iyi bir forvet gelecek az sabır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağatay

Yonetimin b planini soyleyeyim
Kolarov
A plani ne ama onu bende bilmiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Fatih_

Etiketler: