2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946834 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

stoper gönderip as mevkisi stoper olmayan birinimi alacaksın stopere :alala:
mitrovic pepe gayet iyi olur. Başkanın sözünü unuttunu mitrovici ya oynatacağız yada kiralayacağız
dedi. daha kiralamadık :evillol:
Başkan Mitrovic için "ya oynatacaz ya satacaz, kiralamayı düşünmüyoruz" demişti.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 09:53:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Başkan onu dediğinde atınç tekrar kiralanmamıştı.Belki o 2 stoper atınç ve pepe dir.Keşke Atınç Pepe tandemi izleyebilsek.Çok isterim atıncın o performansı göstermesini.(amin)
atınç oynadığı maçlarda arkasına atılan toplarda hep kaçırdı adamını pozisyon verdik.
10 kişi defans yapan takımda rahat oynar ama biz gibi sürekli hücum yapan takımda arka veya araya atılan toplarda doğru hamle yapacak adamı kaçırmayacak adam gerekli...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

Marcelo giderse başka birisi alınmaz gelen para Forvet kanata harcanır büyük ihtimalle. Ortada bedava bi stoper de yok öyle üst düzey.
Mangala gittimi bi yerlere :alala: kendi ağzından Beşiktaşın ilgisini biliyorum kararı city verecek diye bir açıklama duymuştum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marcelo giderse başka birisi alınmaz gelen para Forvet kanata harcanır büyük ihtimalle. Ortada bedava bi stoper de yok öyle üst düzey.
Bir stoper ile görüşmüşüz Marcelo gidebilir diye. Marcelı giderse onu alacakmışız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Bir stoper ile görüşmüşüz Marcelo gidebilir diye. Marcelı giderse onu alacakmışız.

şu medel ne oldu acaba... tigres e gittimiki.. gitmediyse onu zorlayabilirler aslında... hem stoper hemde atibayı yedekleyebilir... çok güzel olurdu..

Çevrimdışı Zafer55

atınç oynadığı maçlarda arkasına atılan toplarda hep kaçırdı adamını pozisyon verdik.
10 kişi defans yapan takımda rahat oynar ama biz gibi sürekli hücum yapan takımda arka veya araya atılan toplarda doğru hamle yapacak adamı kaçırmayacak adam gerekli...
Atınç eksikleri olan ama potansiyeli de olan bir Evlat.Benim ki bir temenni sadece.Zaten cümlem "keşke" ile başlayıp "amin" ile bitiyor  :)

Çevrimdışı Zafer55

şu medel ne oldu acaba... tigres e gittimiki.. gitmediyse onu zorlayabilirler aslında... hem stoper hemde atibayı yedekleyebilir... çok güzel olurdu..
1.5 m stopermi olur ya.
İzledim oluyomuş  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

1.5 m stopermi olur ya.
İzledim oluyomuş  :D

olur olmazmı yahu.. taş taş...

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı sermet00

Gary Medel bize uyar mı?İstersek alırız bu adamı

Çevrimdışı tangaz

bonservisi 5den aşağı olmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sermet00

bonservisi 5den aşağı olmaz...
Olsun,9 cash gelecek.

Moting--->Free
Babacar--->2-3
Medel--->5-6

Çevrimdışı tangaz

Olsun,9 cash gelecek.

Moting--->Free
Babacar--->2-3
Medel--->5-6

5-6 çok yaa stoper için max. 3 verilmeli stoper bonservisine. olgun tecrübeli 3 bilemedin 3,5 bonservisi olan biri uygun olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

istesekte alamayız gibime geliyor :D

tigres baya baya istiyormuş...iyide para veriyolarmış diye söyleniyordu.. bu tigres meksikanın fb si sanırım... 1 eden adama 10 maaş veriolar sanırım.

Çevrimdışı sermet00

istesekte alamayız gibime geliyor :D

tigres baya baya istiyormuş...iyide para veriyolarmış diye söyleniyordu.. bu tigres meksikanın fb si sanırım... 1 eden adama 10 maaş veriolar sanırım.
Trabzon bile yarışın içindeyse biz girersek bitiririz.Tigres mi ŞL'mi Tigres diyorsa gitsin zaten 29 yaşında piyasası biter.Daha dönemez Avrupa'ya.Pepe'nin geldiğini görmesi bile etkileyecektir.

Çevrimdışı tangaz

miranda die bir stoper vardı zamanında free olarak biz almaya çalışıyorduk brezilyadan son anda atletico piyasaya çıkınca herif uçak biletini değiştirmişti. şimdi interde galiba o herife yürüyelim marcelo giderse.

Çevrimdışı tangaz

bu arada pepe yanına medel forvete de d.costa gelirse ben her kavgaya dalarım  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

bu arada pepe yanına medel forvete de d.costa gelirse ben her kavgaya dalarım  :D

kazanacağını bildiğin kavgaya girmek en mantıklısı.. riske gerek yok..  :ok:

Çevrimdışı atalay

Zamanında Beşiktaş'ın oyuncu izleme komitesi ve yönetimi, Cengiz Ünder için ikna edilemedi. Neyse ki, Monchi ikna olmuş. Burnunuzun dibindeki yeteneği keşfedip, paye biçemiyor iken gelişmiş scoutingden bahsedemezsiniz. Fakat böylesi iyi oldu. Beşiktaş, yarım devre kanat oyuncusundan yoksun; yarım devre aynı pozisyona alternatif bulamadığı bir sezonda, onun için iyi bir fırsat sunamaz idi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zamanında Beşiktaş'ın oyuncu izleme komitesi ve yönetimi, Cengiz Ünder için ikna edilemedi. Neyse ki, Monchi ikna olmuş. Burnunuzun dibindeki yeteneği keşfedip, paye biçemiyor iken gelişmiş scoutingden bahsedemezsiniz. Fakat böylesi iyi oldu. Beşiktaş, yarım devre kanat oyuncusundan yoksun; yarım devre aynı pozisyona alternatif bulamadığı bir sezonda, onun için iyi bir fırsat sunamaz idi.
Zaten Beşiktaş'ta forma bulamazdı, Çok paraydı o para verilmezdi, üst düzey bir oyuncu değil. Benim aklıma gelenler bunlar geri kalanını isteyen tamamlayabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Real Madrid'in yaş ortalaması 26.1 Beşiktaş'ın yaş ortalaması 28.5 ve Real halen gençlere yatırım yapıyor son 2 sezon 2 CL 1 de lig şampiyonlukları var. Birazcık feyz alsak fena olmaz önümüzdeki seneden itibaren.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 10:53:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Zaten Beşiktaş'ta forma bulamazdı, Çok paraydı o para verilmezdi, üst düzey bir oyuncu değil. Benim aklıma gelenler bunlar geri kalanını isteyen tamamlayabilir..
forma giyemezdi ve keşfedilemeden çürür giderdi.
bize rezerv takım lazım maçlarını takip edip oyuncuların performansını gözleyeceğimiz.
Kocaeli takımı da yalan oldu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

forma giyemezdi ve keşfedilemeden çürür giderdi.
bize rezerv takım lazım maçlarını takip edip oyuncuların performansını gözleyeceğimiz.
Kocaeli takımı da yalan oldu...
Bazı adamları alıp direk koyar oynatırsın, Cengiz'de o tarzda bi çocuk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Bu oyuncuyu, bizim büyük takımlardan daha fazla majör kulüplerin scoutları izledi. Defalarca raporlandı, 14/15 sezonun başında teklif ettik. Sadece Beşiktaş özelinde değil. Bu oyuncunun; FB, GS, TS değil de, Başakşehir üzerinden Avrupa yapması birçok şeyin ters gittiğine işaret.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alınsaydı, bunların hepsini ilk olarak sen yazardın :evillol:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: