2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948488 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Marcelo gitsin bence yerine forvet alalım neciple, tosicle de ligde şampiyon oluruz zaten pepe-tosic ikilisi gayet yeterli lig için
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı bordele

Şu an anladığım kadarıyla Lyon Marcelo için 7.5 milyon euro teklif ediyor, biz ise 9'u görürsek satıyoruz. O yüzden gitme ihtimali çok yüksek, ben bu akşam Marcelo'nun intagram hikayesine "pls stay  :bawling:" mesajımı atarak üzerime düşeni yaptım, gerisi kendisine kalmış.

Sene başında bütçe açıklanırken bütçenin zarar göstermeyeceği hesap tablosunda futbolcu satışlarından 70 trilyon gelir elde edileceği gösterilmişti.Bu rakamın diğer alacak kalemleriyle kompanse edilmesi zor gözüküyor. Marcelo'nun satılması bu seneki transfere gelir yaratmanın yanı sıra genel bütçenin sene sonunda zarar göstermemesi adına olumlu olacak. -Marcelo'nun takımdan ayrılmasının yaşatacağı oyunsal tüm olumsuzlukları kabul şerhiyle...-
Av zamanı

Çevrimdışı Kutay

Marcelo gitsin Abu gelsin  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim kadro bir Tosic daha kaldırır mı, ne dersin @mylife1903?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kasper

Eksikler kapansin diye beklerken giderek artiyor

Bir forvet alalim derken kanat işi çıktı, simdi de stoper..

Adrianoyu da cine satip bi de sol bek eksigi yaratin da tam olsun bari.. :/ noluyoruz yav

Çevrimdışı Çağatay

Pepe-marcelo tandemi bozulmamali
Yanlis isler bunlar
Sadece bir kiralik forvet yeterdi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Marcelo yerine uygun birini getireceksek gitmeli. Mesela Free Kolarov geliyorsa Marcelo gidebilir. Ondan gelen parayla da eksikleri kapatırız.

Çevrimdışı ozankarakoc

Aslında planlama kötü değil de, 'Beşiktaş şanssızlığı' oldu yine...

Demba Ba sağlam dönseydi, Cenk'le beraber bizi bu sene götürürdü.
Gökhan Töre sağlam dönseydi, kanat oyuncusuna ihtiyacımız olmazdı.
Ersan sağlam dönseydi, sapasağlam bir yedek olurdu, Marcelo'yu da satma derdiyle uğraşmazdık.

Üçü de hesapta olmayan işler...

Bu arada Talisca'ya kesin gözüyle bakıyoruz ama, ben hala inceden tedirginim... Haftaya 'Talisca'ya şok teklif' diye manşet okusak, Marsilya falan gibi bir takım Benfica'ya 25'i teklif etse ne yaparız, hiç bilemiyorum... Siz ne düşünüyorsunuz?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Pepe-marcelo tandemi bozulmamali
Yanlis isler bunlar
Sadece bir kiralik forvet yeterdi
aralık ayında bedelsiz vidaya yürüyorlarsa neden bozulmasın 8.5 M
marcelo satıyorsun bonservissiz vida alıyorsun böyle bir proje varsa pek alada
idare ederiz. kaldıki pepe tek başınada yeter bu lige yanında mitrovic veya tosiçle
rahat götürür. iki senedir marcelo tosiç tandemiyle şampiyon olabiliyorsak
pepe tosic tandemiylede oluruz. kiralık forvet nereye alıyorsun kiralama ücreti olmayacakmı
bizim seviyemizde bir forvet zaten bonservisiyle alamayacağız marcelo gitse bile kiralayacağız

Çevrimiçi Necmi

Marcelo yerine uygun birini getireceksek gitmeli. Mesela Free Kolarov geliyorsa Marcelo gidebilir. Ondan gelen parayla da eksikleri kapatırız.

stoper gönderip as mevkisi stoper olmayan birinimi alacaksın stopere :alala:
mitrovic pepe gayet iyi olur. Başkanın sözünü unuttunu mitrovici ya oynatacağız yada kiralayacağız
dedi. daha kiralamadık :evillol:

Çevrimdışı federo

Sakin olmak lazım maalesef transfer sezonu bitene kadar işkenceye devam ama bence sonu yine güzel olacak.
Marcelo giderse stoper gelecektir + forvet + hücumcu kanat gelecektir diye düşünüyorum. Atibaya alternatif gelmesi de ekstra olabilir.
Tabi bir de eldeki fazlalıkların gönderilmesi var..

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Keşke free bir badstuber (kronik sakat olmadığını varsayarak) alınsa....Marcelodan gelen satış bedeli ile bonservisli bir Forvet, free bir kanat oyuncusu alınabilse

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke free bir badstuber (kronik sakat olmadığını varsayarak) alınsa....Marcelodan gelen satış bedeli ile bonservisli bir Forvet, free bir kanat oyuncusu alınabilse
Bizim istediğimiz seviyede bonservisli bir forvet yok. Forvet konusunda büyük oynuyoruz. Zaten Marcelo satılsa da satılmasa da forvet alınacak. Marcelo satılırsa yerine bir stoper alınacak. Başkanın eski açıklamalarına bakarsanız anlarsınız. Sırf tık almak için yalan söyleyenlere inanmayın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

free balotelli var ona çöksünler.

Marceloyu satmasınlar.

Balotelli mi kaldı, adam sözleşme uzatalı ay oluyor.

Çevrimdışı Zafer55

aralık ayında bedelsiz vidaya yürüyorlarsa neden bozulmasın 8.5 M
marcelo satıyorsun bonservissiz vida alıyorsun böyle bir proje varsa pek alada
idare ederiz. kaldıki pepe tek başınada yeter bu lige yanında mitrovic veya tosiçle
rahat götürür. iki senedir marcelo tosiç tandemiyle şampiyon olabiliyorsak
pepe tosic tandemiylede oluruz. kiralık forvet nereye alıyorsun kiralama ücreti olmayacakmı
bizim seviyemizde bir forvet zaten bonservisiyle alamayacağız marcelo gitse bile kiralayacağız
Tosic de bi bal var bu kesin..
G.B de sol bek oynarken deselerdiki 2 sene sonra Pepe ile beraber Beşiktaşın stoper ikilisi olacan,kendi bile inanmazdı  :D

Çevrimdışı Yasin A.

Marcelo iyi ama 9 M EUR para da iyi kimse inkar edemez, ilaç gibi gelir ama Marcelo gider agalar.
Pepe - Mitrovic götürür ligi, Mitroviç maç alışkanlıgı kazandıkça biraz daha iyileşir diye ümit ediyorum olmadı Tosic - Pepe götürecektir korkunuz olmasın, beklerimiz de çok sağlam zaten kademe hatası çok yapmıyoruz.

9 M EUR ile winner bir forvet alırız diye düşünüyorum almayacaksak başka işler yapacaksak hiç göndermeyelim Marcelo'yu.
Ama Vida ile ön protokol yaptıysa bizimkiler Aralıktan sonra bedava gelmek için, Marcelo çoktan satılmış demektir başkan su anda kazdan daha fazla tüy yolma peşindedir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 08:59:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Marcelo iyi ama 9 M EUR para da iyi kimse inkar edemez, ilaç gibi gelir ama Marcelo gider agalar.
Pepe - Mitrovic götürür ligi, Mitroviç maç alışkanlıgı kazandıkça biraz daha iyileşir diye ümit ediyorum olmadı Tosic - Pepe götürecektir korkunuz olmasın, beklerimiz de çok sağlam zaten kademe hatası çok yapmıyoruz.

9 M EUR ile winner bir forvet alırız diye düşünüyorum almayacaksak başka işler yapacaksak hiç göndermeyelim Marcelo'yu.
Ama Vida ile ön protokol yaptıysa bizimkiler Aralıktan sonra bedava gelmek için, Marcelo çoktan satılmış demektir başkan su anda kazdan daha fazla tüy yolma peşindedir.
Marcelo giderse 2 tane stoper alacağız demişti başkan. Marcelo giderse yeni stoper gelir. Artı elimizde bir miktar para kalır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2017, 09:11:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
stoper gönderip as mevkisi stoper olmayan birinimi alacaksın stopere :alala:
mitrovic pepe gayet iyi olur. Başkanın sözünü unuttunu mitrovici ya oynatacağız yada kiralayacağız
dedi. daha kiralamadık :evillol:
hocanın tosiç sevgisi bir başka.
marcelo giderse mitroviçe şans vermez bence.
halbuki 4-5 maç oynasa çok şey öğrenir pepeden hatalarını minimuma indirir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

Bildiğim 1.5m eksideyiz..kanat transferi de yapılacak daha.bir de utkunun bonservisi olması alıbdıdiye biliyorum ona nekadar gitti bilmiyorum.Kısacası santrafor için elde net 8-9 gibi bir para kalacağını sanmıyorum.Umarım pedro milo boyko dan bişeyler gelir..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında planlama kötü değil de, 'Beşiktaş şanssızlığı' oldu yine...

Demba Ba sağlam dönseydi, Cenk'le beraber bizi bu sene götürürdü.
Gökhan Töre sağlam dönseydi, kanat oyuncusuna ihtiyacımız olmazdı.
Ersan sağlam dönseydi, sapasağlam bir yedek olurdu, Marcelo'yu da satma derdiyle uğraşmazdık.

Üçü de hesapta olmayan işler...

Bu arada Talisca'ya kesin gözüyle bakıyoruz ama, ben hala inceden tedirginim... Haftaya 'Talisca'ya şok teklif' diye manşet okusak, Marsilya falan gibi bir takım Benfica'ya 25'i teklif etse ne yaparız, hiç bilemiyorum... Siz ne düşünüyorsunuz?
Ba sağlam dönmez dedik dinletemedik, Ersan Ekimden beri maç yapmıyor nerede bu dedik dinletemedik ikisi de önümüzdeki senenin transferi dendi. Neredeler acaba? Az kalsın Ersan'ı GS'a kaptıracaktık almasaydık :( Gökhan Töre'nin ki şanssızlık ama geçen senenin tamamını sakat geçirmiş bu adam çok da ona güvenip yola çıkmak biraz da iyi niyet. Ayrıca Ersan sağlam dönseydi marcelo yu satma derdiyle uğraşmazdık diyorsun ersan sol ayaklı ve zaten Atınç alındı o mantığı da anlayamadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Marcelo giderse 2 tane stoper alacağız demişti başkan. Marcelo giderse yeni stoper gelir. Artı elimizde bir miktar para kalır.
Başkan onu dediğinde atınç tekrar kiralanmamıştı.Belki o 2 stoper atınç ve pepe dir.Keşke Atınç Pepe tandemi izleyebilsek.Çok isterim atıncın o performansı göstermesini.(amin)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan onu dediğinde atınç tekrar kiralanmamıştı.Belki o 2 stoper atınç ve pepe dir.Keşke Atınç Pepe tandemi izleyebilsek.Çok isterim atıncın o performansı göstermesini.(amin)
Atınç mı? Yapmayın lütfen ya. Zaten geçen sene bizim oyuncumuzdu atınç neden 2 transfer yapacaz desin öyleyse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Atınç mı? Yapmayın lütfen ya. Zaten geçen sene bizim oyuncumuzdu atınç neden 2 transfer yapacaz desin öyleyse..
Bana da çok mantıklı gelmiyor ama belki dedim işte  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana da çok mantıklı gelmiyor ama belki dedim işte  :)
Marcelo giderse başka birisi alınmaz gelen para Forvet kanata harcanır büyük ihtimalle. Ortada bedava bi stoper de yok öyle üst düzey.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: