Formaların tasarımı çok basit olmuş. Şu formayı gidip bir an önce almalıyım diye bir heves yok içimde. Bir çok kişininde olduğunu zannetmiyorum. Armaya zarar vermeden nasıl bir tepki koyabiliriz? Çoğu sene aynı şey oluyor. Sonraki seneler için tepki vermeliyiz. En azından 1 forma traftarın tasarımlarından seçilen 5 forma içinden, klüp resmi sitesinden oylanarak seçilebilir. Bugün bunu yüksek sesle dillendirmezsek, seneyede aynısı olacak. Mesela twiterda, @seneyebirformayıtaraftartasarlasın diye bir tag açıp, üzerine yürüsek @Necmi abi organize edebilir misin, aklına yatıyorsa? Taraftarın tasarladığı formalardan 5 i bir yerde görsel hazırlayıp. Üzerine @seneyebirformayıtaraftartasarlasın tagı. Bir kaç günde sesimizi duyurabilirsek, devre arasında hatırlatırız
olmayacak işlerle uğraşmam ben formalarda gayet güzel ne istediğinizi
anlamıyorum. senin tasarlayacağın formayı adidas yapmaz adamların bir çizgisi
var. Kendi çizgilerinin dışına çıkmazlar sadece forma değilki tüm ürünlerinde kullanıyorlar o çizgiyi
zaten taraftar tasarımı olsa bunu herkes beğenecekmi gene çıkacak birileri şimdi
olduğu gibi bin tane laf söyleyecek. görsel estetiklik çok görece kavramdır kime göre
güzel olmamış. bakıyorum insanlara beyaza çoğunluk bayılmış gri içinde genelde beğeni
sunuluyor. forma bu basit olmalı zaten karma karışık yapıpda ortada bizi palyaço gibimi
dolandırsınlar. Beyaz forma olabilecek en şatafatlı şekilde olmuş beyaz forma işte
daha nasıl bir şatafat olmalı. birtek sade diye gri formaya denir ama oda zaten sokakta giyilsin diye tasarlanmış
formadaki tek kötü şey yıldızların dizilimi olmuş