2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951167 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Serdar Sarıdağ Beşiktaş brezilya dan bi Santrafor bakıyor demiş.

Çevrimdışı ekrembaser

geldiği saat bile yarın diyor.
8 gün ediyor yarını saymadım.
8 gün * 60bin yuro =500bin yuro maaşının 3 te 1 i gitti.
özür dileyip ağlarsa felan maaşına zam yapıyormuş gibi 500 binlik cezayı silerim devam eder...

00:15 te inecek uçağa binmemiş işte gelmiyo

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa Antalyaspor dan yıllık 5 milyon euro istemiş Antalyaspor da vazgeçmiş  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:11:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bekleyecek ne kaldı ki adam 11 gündür yok ne zaman gelecek ne zaman antreman yapacak adamın bonservisi bizde olsa bi nebze adam kiralık hangi ara gelip hangi ara takıma katılacak.
annesini bahane edip erken gitti hadi onu anladık.
annesini bahane edip geç gelecem dedi tatilden fotolarını paylaşıyordu cıbıldak cıbıldak.
daha neyini bekleyecez adam sosyal medyadan foto atıp bizi soğutacağını sanıyor.
benfica da da böyle şeyler yapıyormuş adam edin şunu diyip verdiler ama karakter değiştirilemiyor maalesef.
yoksa benfica kendi kullanır çoktan okuturmuş bu yetenekte bir oyuncuyu...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru takım arkadaşları idman yaparken tatilden instagram mesajı paylaşmak tam tribünlük hareket.
Yerine adam bakmak için erken henüz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Yerine adam bakmak için erken henüz.

1 ay kaldı ligin başlamasına yapmayın etmeyin ne erkeni

Çevrimdışı Serhat Akkaya

annesini bahane edip erken gitti hadi onu anladık.
annesini bahane edip geç gelecem dedi tatilden fotolarını paylaşıyordu cıbıldak cıbıldak.
daha neyini bekleyecez adam sosyal medyadan foto atıp bizi soğutacağını sanıyor.
benfica da da böyle şeyler yapıyormuş adam edin şunu diyip verdiler ama karakter değiştirilemiyor maalesef.
yoksa benfica kendi kullanır çoktan okuturmuş bu yetenekte bir oyuncuyu...
Şu yetenekli ama sorunlu kişileri alıp adam etme misyonu her zaman tutmuyor bence. Şu sevdadan vazgeçsek keşke ama paramız yok işte. Mecburen böyle akılsız adamlarla yola devam etmek zorunda kalıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca giderse Sosa + Emre Akbaba yapılmasını isterim şahsen. Talisca kalsa da Emre Akbaba ya da Yusuf Yazıcı' yla uğraşmalıyız Volkan Şen, Adem Büyük' le değil.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 10:32:26 brkntcnr ]

Çevrimdışı tuncaboylu

1 ay kaldı ligin başlamasına yapmayın etmeyin ne erkeni
Talisca'yı bir çırpıda silecek ekonomik ve kadro genişliği lüksümüz yok.
Takımda daha 1. santrafor ve 3. kanat yokken 10 numara arayacak paraya da sahip değiliz.
Şu anda elimiz mahkum bu şopara.
Önümüzdeki sene için iyi bir işaret oldu, kimsenin Talisca'nın bonservisi için böbrek satmasına gerek yok artık.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:21:12
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı sermet00

Şenol hoca yine basının tuzağına düştü.Mitrovic ve Talisca 2 futbolcusunu yedi.İç işlerindeki sıkıntıları beş para etmez muhabirlere oyuncak edersen böyle olur.Talisca gelsin çek konuş gerekirse cezasını ver.Niye medya önünde saygısız falan dersin ki?

Aynı şey mitrovic için de geçerli bildiğin yanlış transfer dedi kadrosunda gelecek sezon oynayacak oyuncuya.Şenol hocayı severiz ama şu basın toplantılarında biraz düşünüp cevap vermesi gerekiyor,zaten Karadeniz insanının tipik sorunu da bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca yine basının tuzağına düştü.Mitrovic ve Talisca 2 futbolcusunu yedi.İç işlerindeki sıkıntıları beş para etmez muhabirlere oyuncak edersen böyle olur.Talisca gelsin çek konuş gerekirse cezasını ver.Niye medya önünde saygısız falan dersin ki?

Aynı şey mitrovic için de geçerli bildiğin yanlış transfer dedi kadrosunda gelecek sezon oynayacak oyuncuya.Şenol hocayı severiz ama şu basın toplantılarında biraz düşünüp cevap vermesi gerekiyor,zaten Karadeniz insanının tipik sorunu da bu.
Mitrovic gelecek sene kadroya bile giremeyecek, bu onu doğru transfer yapmıyor. Talisca için de .... ... demiş ne var ki bunda? Ayrıca açıklamayı dikkatli izleyin yinede kazanacağız onu takım olarak yönetim olarak dedi. Hiç bir şey olmamış gibi mi davranacak belkide en önemli oyuncularından birisi ortada yokken?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:32:16

Karadenizliyim ama tipik sorunumuz neymiş anlayamadım içten olmak,kalbi başka dili başka olmamak mı.
illa sahtekar mı olsun yüzüne söylediğiyle içinde beslediği farklı insanlara alışmışsınız.
basındakiler sordular cevap verdi.
taliscaya saygısız demedi işine saygısız dedi takıma zarar vermeden çözecez dedi daha ne desin.
mitroviçe yanlış transfer demedi yaş konusunda ismini zikretti.
pepeyi övdü aslında alınacaksa yaş önemli değil stoperde en iyisi olsun babında konuştu...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karadenizliyim ama tipik sorunumuz neymiş anlayamadım içten olmak,kalbi başka dili başka olmamak mı.
illa sahtekar mı olsun yüzüne söylediğiyle içinde beslediği farklı insanlara alışmışsınız.
basındakiler sordular cevap verdi.
taliscaya saygısız demedi işine saygısız dedi takıma zarar vermeden çözecez dedi daha ne desin.
mitroviçe yanlış transfer demedi yaş konusunda ismini zikretti.
pepeyi övdü aslında alınacaksa yaş önemli değil stoperde en iyisi olsun babında konuştu...
İnsanlar istedikleri gibi cımbızlayıp öyle algılıyorlar sonra işe yaramaz taraftar grupları gibi hocayı gömmeye başlıyorlar. Hoca dün böyle olmadı her zaman böyleydi yeni bir şeymiş gibi bunları yazmak manasız geliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih_

Dün erken saatlerde Sabiha Gökçen Havalimanındaydım, işim gereği 3-4 saat giden yolcu katında bulundum.
Üstünde Beşiktaş formalı o kadar insan gördüm ki şaşırdım açıkçası. Giymişler formayı ohh miss göğüslerini gere gere uçağa binip seyahate gidiyolar, bir kaç turistin üstün dede formamız dan vardı :D

Çevrimdışı ekrembaser

İnsanlar istedikleri gibi cımbızlayıp öyle algılıyorlar sonra işe yaramaz taraftar grupları gibi hocayı gömmeye başlıyorlar. Hoca dün böyle olmadı her zaman böyleydi yeni bir şeymiş gibi bunları yazmak manasız geliyor..

Hocanın en sakin basın toplantılarından biriydi ne kimseye kapak yaptı ne rakipler hakkında konuştu baştan sona dinledim ben hiç rahatsız olmadım

Çevrimdışı esguel

Taliscanın bonservisini feshetsek bu sene verdiğimiz 2 milyonu alıyor muyuz geri ?

Çevrimdışı ekrembaser

Taliscanın bonservisini feshetsek bu sene verdiğimiz 2 milyonu alıyor muyuz geri ?

Yok alamayız bu durum talisca ile Beşiktaş arasında Benficayı alakadar etmez

Çevrimdışı esguel

O halde yönetim alabileceği bonservissiz oyunculara yüklenmeli böyle oyunculara güvenip yola çıkılmaz ve taliscanın yaptığı bu hareket takımı da etkiler

Çevrimdışı tuncaboylu

O halde yönetim alabileceği bonservissiz oyunculara yüklenmeli böyle oyunculara güvenip yola çıkılmaz ve taliscanın yaptığı bu hareket takımı da etkiler
Talisca yola çıkılmayacak bir adam değil, çıktığın yolda seni götürüyor gayet güzelce.

Sadece üstüne uzun vadeli plan yapılacak bir adam değil, her yaz sıkıntı çıkarabilir. Seneye göndeririz, Benfica uğraşır.

Çevrimdışı cagdas44

Hocanın en sakin basın toplantılarından biriydi ne kimseye kapak yaptı ne rakipler hakkında konuştu baştan sona dinledim ben hiç rahatsız olmadım

Ek olarak eleştirilen her şey soru ile geldi anlık yanıt vermesi hocanın zayıf yanı oldu. Ama diğer yandan idmanların yapıldığı hava koşulları ve kamp programı hakkındaki yorumu ne kadar rahat olduğunu işaret ediyordu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:52:05
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İşte yeni sezon forması

Etiketler: