2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952339 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 09:47:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
sırayla giydiriyordum ben yazana kadar başkası yazmış bu talisca hani dün geceyarısından sonra geliyordu tam dümdüz sövmelik olma yolunda ilerliyor...
gelirse idmanı basalım :kar:
hatırlıyorumda milne zamanında taraftar antremanı basıp hocayı futbolcuları kovalardı...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sırayla giydiriyordum ben yazana kadar başkası yazmış bu talisca hani dün geceyarısından sonra geliyordu tam dümdüz sövmelik olma yolunda ilerliyor...
Bizim kontratlı oyuncumuz değil kiralık, bence sövebiliriz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Koa_lAA

Dün ilgili taraftar grubuna kibarca bişi söyledim diye engellendim bi sosyal medya sitesinden :) Aynı taraftar grubunun meşhur forumundan da demirören zamanında güzel dileklerimi ilettiğim için banlanmıştım. İkisiyle de gurur duyuyorum :)

bende bu yazımdan kaynaklı engel yemişim... pişmanmıyım..tabiki hayır..

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 m euromuzu alalım, sözleşmeyi feshedelim uğraşmaya değmez. iyi bir forvetle bu işi çözeriz gibi görünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forvet arkası diyelim o zaman
aynen abi :)  çok büyük terbiyesizlik yaptığı, ciddi ceza vermek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

aynen anca Hoca eleştiriliyor, madem öyle Başkanı ve yönetimi eleştirin. Şenol hoca gibi bir değerin farkında değiller abi uzun süre kalmalı Şenol hocanın kaldığı her sene şampiyonluğun favorisiyiz.
Konustugunu anlamiyom, saci da bi garip, gecen cikmis tiviye aciip bi pantalon pacasi, gitsin hoca vizyonu dar, gitar da calmiyor

Çevrimdışı doctore

Tabi canım vizyonatif Bilic'le şampiyon olduk, Samet'le ise çağ atladık ama Şenol Hoca'nın vizyonu yok, yönetim, futbolcular, teknik heyetin toplam başarısıdır bu durum kimseyi birbirinden ayrı tutamayız. Hoca Türkiye futbolunun üstünde birisi zamanında çoğu kişiye hocalık yapmış halen yapan birisi, hocaya sen şunu söyleme bunu söyle dersen hoca bir dk durmaz senin takımında. 2 senedir burada şeffaflık şeffaflık diyen adama sansür uygulayalım demek biraz abes kaçıyor. b

1- Biliç ten bahseden kim?
2- Evet dönemin şartları içinde Samet le çağ atladık.
3- Hocanın hocalığına laf eden kim?
4- hoca Beşiktaş ın da mı üstünde? yeri geldiğinde herkes susmasını da bilecek. Burası Beşiktaş. 2 dk durmazmış, sen burayı akçaabat sebat spor sandın herhalde.
5- sansür uygulamak başka bir şey öyle her ağzına geleni söyleme demek başka birşey. transfer komitesi kılı kırk yarıyor. bu iş strateji ve psikolojik harp işi. ettiğin bir laf seni transfer çalışmalarında dezavantajlı duruma düşürebilir, gelecek olan futbolcunun gelmemesine sebep olabilir...
abes olan senin yaptığın gibi hocayı kulübün üstünde görmek asıl.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 09:55:53 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ekrembaser

aynen abi :)  çok büyük terbiyesizlik yaptığı, ciddi ceza vermek lazım.
gs sneidere 3 küsür milyon euro ceza kesmiş, biz de maaşı kadar bi ceza kesip oynatmayalım bu sene

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1- Biliç ten bahseden kim?
2- Evet dönemin şartları içinde Samet le çağ atladık.
3- Hocanın hocalığına laf eden kim?
4- hoca Beşiktaş ın da mı üstünde? yeri geldiğinde herkes susmasını da bilecek. Burası Beşiktaş. 2 dk durmazmış, sen burayı akçaabat sebat spor sandın herhalde.
5- sansür uygulamak başka bir şey öyle her ağzına geleni söyleme demek başka birşey. transfer komitesi kılı kırk yarıyor. bu iş strateji ve psikolojik harp işi. ettiğin bir laf seni transfer çalışmalarında avantajsız duruma düşürebilir, gelecek olan futbolcunun gelmemesine sebep olabilir...
abes olan senin yaptığın gibi hocayı kulübün üstünde görmek asıl.
Hocayı kulübün üstünde görmedim gormemde, durum değerlendirmesi yaptım. Başkan Burak Yılmaz'ı isterken de eleştirseydiniz keşke de samimiyetinize inansaydım yazdım ama pek cevap alamadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 09:56:57
Dün ilgili taraftar grubuna kibarca bişi söyledim diye engellendim bi sosyal medya sitesinden :) Aynı taraftar grubunun meşhur forumundan da demirören zamanında güzel dileklerimi ilettiğim için banlanmıştım. İkisiyle de gurur duyuyorum :)
çok çok ağır çarşı eleştirilmiş twitin yorumlarında.
taraftarın bilinçlendiğini tepki koymasını öğrendiğini görünce  vay be dedim.
sen naif eleştirip banlandıysan neler yazmışlardı hepsi banlanmıştır...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çok çok ağır çarşı eleştirilmiş twitin yorumlarında.
taraftarın bilinçlendiğini tepki koymasını öğrendiğini görünce  vay be dedim.
sen naif eleştirip banlandıysan neler yazmışlardı hepsi banlanmıştır...
Sizi de takip çıkıyorum artık yazmıştım sonrasında engellemişler :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca nın bugün gelip takıma katılması bekleniyormuş 00:15 te.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs sneidere 3 küsür milyon euro ceza kesmiş, biz de maaşı kadar bi ceza kesip oynatmayalım bu sene
abi o cezalar  hiç gerçekçi değil. Bir de oyuncudan verim alabilecek miyiz o da önemli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konustugunu anlamiyom, saci da bi garip, gecen cikmis tiviye aciip bi pantalon pacasi, gitsin hoca vizyonu dar, gitar da calmiyor
statlarda sigarada içmiyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:02:50
4 m euromuzu alalım, sözleşmeyi feshedelim uğraşmaya değmez. iyi bir forvetle bu işi çözeriz gibi görünüyor.
satılsa sevinirim gerçekten karakter zayıf çıktı.
bedava oynatıp verim aldık deriz üstüne de 4 milyon verirler forvet alırız...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı doctore

Fikret Orman Burak Yılmaz'a sıcak bakarım dediğinde de keşke eleştirseydiniz de (kimin eleştirdiğini biliyorum o konuda saygım sonsuz) samimiyetinize inansaydık..

burada yazmadım ama kesinlikle Fikret Orman da hatalıydı ki Ahmet Nur Çebi son anda çıkardı o topu yönetim adına. bu kadar Beşiktaşlılıktan, bahsedipte şeref hak gibi mottolarla yola çıkıpta Burak gibi Volkan gibi tipleri bu camianın içine sokmak bence çok yanlış hareketler.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ekrembaser

abi o cezalar  hiç gerçekçi değil. Bir de oyuncudan verim alabilecek miyiz o da önemli.

Onlar ffp den kaçmak için yaptı doğru oyuncu da kabul etti şimdi koz olarak kullanıyo gs yönetimi kaldı ki ben artık geri döneceğini düşünmüyorum taliscanın

Çevrimdışı tuncaboylu

satılsa sevinirim gerçekten karakter zayıf çıktı.
bedava oynatıp verim aldık deriz üstüne de 4 milyon verirler forvet alırız...
Biraz bekleyelim. Geçen hafta da gömdük, akşamına Instagram'da mesaj paylaştı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca gideceksen git bizi de oyalama artık. Şu gün gelecek bu gün gelecek dedik yok adam hala takılıyor kafasına göre.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 10:06:07
Talisca nın bugün gelip takıma katılması bekleniyormuş 00:15 te.
geldiği saat bile yarın diyor.
8 gün ediyor yarını saymadım.
8 gün * 60bin yuro =500bin yuro maaşının 3 te 1 i gitti.
özür dileyip ağlarsa felan maaşına zam yapıyormuş gibi 500 binlik cezayı silerim devam eder...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Onlar ffp den kaçmak için yaptı doğru oyuncu da kabul etti şimdi koz olarak kullanıyo gs yönetimi kaldı ki ben artık geri döneceğini düşünmüyorum taliscanın
Dönsede böyle karaktersiz adamlarla yola çıkmak canımı sıkıyor. Parasızlık bizi bunun gibi gereksiz adamlarla yola çıkmaya zorluyor, bu yüzden kiralık filan adam istemiyorum ya sene sonunda ya başında bi şekilde bi arıza çıkartıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Bekleyecek ne kaldı ki adam 11 gündür yok ne zaman gelecek ne zaman antreman yapacak adamın bonservisi bizde olsa bi nebze adam kiralık hangi ara gelip hangi ara takıma katılacak.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru takım arkadaşları idman yaparken tatilden instagram mesajı paylaşmak tam tribünlük hareket.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: