2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948278 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca dengesini bozdu, numenelik futbolcular var yemin ediyorum
Bir tanesi fransizcadan baska dil bilmedigi icin gol kacirir
Oburu hoca genc aldik performans veremedi, dedigi icin ziplayamaz

Simdi bizim hoca pektemeke ihtiyacim var, gondermem dedi pektemekin icinden bir benzema cikabilir

Hoca Pektemek'i oynatmaz,yönetime mesaj veriyor abi 2 tane santrafor istemiştir.

Çevrimdışı doctore

Şenol hocanın şu sezon öncesi basın toplantılarını hiç sevmiyorum. Hoca resmen bu toplantılarda bütün enerjimi alıyor. eminim yönetiminde motivasyonunu düşürüyordur. yönetim Pepe yi getiriyor, costa peşinde koşuyor, hoca volkan şen burak yılmaz diyor. geçen senede eren derdiyok u istedim almadılar diyordu. hoca iyi antrenör, iyi bir öğretmen ama ciddi vizyon sıkıntısı var. bu basın toplantılarında hala isim zikretmesi yönetime saygısızlık. hele hem basın toplantısında hemde Bilal Şen nin programında Arda dan bahsetmesi... bize ne hoca Arda dan, Beşiktaşın topçusu mu Arda yada sen milli takım hocasımısın... Hiçbirimizin umurunda da değil Arda. sen Gökhan İnler gibi bir değeri neden istemedin. Necip ten daha mı kötüydü bu adam. bunlardan bahset bana ne Arda dan. birilerinin hocayı bu konularda uyarması lazım bence.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı atalay

Maç ritmi kaybolup, fizik kalitesi ve temposu düşünce reaksiyon hızı da düşüyor. Fakat doğru oyun-doğru rol iş görür. Mitrovic kalmalı, rotasyonda da şans bulmalı. @Serhat Akkaya Yatırım yapmak, sadece parayı bastırıp almak demek değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hocanın şu sezon öncesi basın toplantılarını hiç sevmiyorum. Hoca resmen bu toplantılarda bütün enerjimi alıyor. eminim yönetiminde motivasyonunu düşürüyordur. yönetim Pepe yi getiriyor, costa peşinde koşuyor, hoca volkan şen burak yılmaz diyor. geçen senede eren derdiyok u istedim almadılar diyordu. hoca iyi antrenör, iyi bir öğretmen ama ciddi vizyon sıkıntısı var. bu basın toplantılarında hala isim zikretmesi yönetime saygısızlık. hele hem basın toplantısında hemde Bilal Şen nin programında Arda dan bahsetmesi... bize ne hoca Arda dan, Beşiktaşın topçusu mu Arda yada sen milli takım hocasımısın... Hiçbirimizin umurunda da değil Arda. sen Gökhan İnler gibi bir değeri neden istemedin. Necip ten daha mı kötüydü bu adam. bunlardan bahset bana ne Arda dan. birilerinin hocayı bu konularda uyarması lazım bence.
Tabi canım vizyonatif Bilic'le şampiyon olduk, Samet'le ise çağ atladık ama Şenol Hoca'nın vizyonu yok, yönetim, futbolcular, teknik heyetin toplam başarısıdır bu durum kimseyi birbirinden ayrı tutamayız. Hoca Türkiye futbolunun üstünde birisi zamanında çoğu kişiye hocalık yapmış halen yapan birisi, hocaya sen şunu söyleme bunu söyle dersen hoca bir dk durmaz senin takımında. 2 senedir burada şeffaflık şeffaflık diyen adama sansür uygulayalım demek biraz abes kaçıyor. b
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 09:16:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
şöyle bir düşündüm de dünkü hocanın basın toplantısı sanki bilerek yapılmış mizansen gibi geldi.
bilerek saçma sapan isimler felan konuşuldu asıl amacın başka isimler olduğunu düşünüyorum.
konuşulan isimlerin haricinde kişiler alınacak bence.
basın ve taraftarın algısını başka yöne çekmek istediler gibi geldi.
söyledikleri arasında sadece kanat ve forvet alacağız cümlesi gerçekçi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman Burak Yılmaz'a sıcak bakarım dediğinde de keşke eleştirseydiniz de (kimin eleştirdiğini biliyorum o konuda saygım sonsuz) samimiyetinize inansaydık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç ritmi kaybolup, fizik kalitesi ve temposu düşünce reaksiyon hızı da düşüyor. Fakat doğru oyun-doğru rol iş görür. Mitrovic kalmalı, rotasyonda da şans bulmalı. @Serhat Akkaya Yatırım yapmak, sadece parayı bastırıp almak demek değil.
Şu yazıyı aklı başında birinin yazması hoşuma gitti.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Mitrovic'in en önemli fiziksel handikabı: Beli kalın. Pozisyon bilgisi ve oyun sezgisi iyi olup, karşılama mesafelerini doğru kurgulasa da reaksiyon hızı düşük ve manevra özelliği yetersiz kalıyor. Temas oyununda daha etkili olması lazım. Gerçi bizim ligde Marcelo, Tosic, Rhodolfo, Skrtel, Kjaer, Balta, Çalık, Epureanu, Yalçın vesaire hepsinin beli dönmüyor. Fakat bu ligde atletik özellikleri iyi; hızlı, çabuk, seri, manevralı oyuncuların da genel olarak oyun zekası ve temel parametreleri düşük oluyor. Zaten bunlarının tamamın örtüştüğü bir stoperi almak kolay değil diyeceğim ama aldık.

Ben yüksek toplarda da inanılmaz zaafı olduğunu düşünüyorum topları kafasının yan tarafıyla uzaklaştırıp indiriyor indirdiği toplar sahipsiz bölgeye  düştüğünden rakibe giden toplarda tehlike yaşıyoruz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman Burak Yılmaz'a sıcak bakarım dediğinde de keşke eleştirseydiniz de (kimin eleştirdiğini biliyorum o konuda saygım sonsuz) samimiyetinize inansaydık..
aynen anca Hoca eleştiriliyor, madem öyle Başkanı ve yönetimi eleştirin. Şenol hoca gibi bir değerin farkında değiller abi uzun süre kalmalı Şenol hocanın kaldığı her sene şampiyonluğun favorisiyiz.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2017, 09:23:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
başkan da bilerek söyledi onun ismini yem atılıyor.
tangaz hariç kimse burakı istemiyor.
tonla para alıyor çinden biz vermeyiz o paraları zaten ona çinden gelecekse dembaba gelir sadece.
o kadar maaşı verebiliyorsak ne isimler var o paraya gelecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Ben yüksek toplarda da inanılmaz zaafı olduğunu düşünüyorum topları kafasının yan tarafıyla uzaklaştırıp indiriyor indirdiği toplar sahipsiz bölgeye düştüğünden rakibe giden toplarda tehlike yaşıyoruz

Evet, Atınç ve Gökhan Gönül'de de sezon boyunca aynı sıkıntıyı gördüm. Yüksek topları tehlikeli bölgeye doğru indirdikleri çok sayıda pozisyon oldu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet, Atınç ve Gökhan Gönül'de de sezon boyunca aynı sıkıntıyı gördüm. Yüksek topları tehlikeli bölgeye doğru indirdikleri çok sayıda pozisyon oldu.
Fener derbisinde Atınç neredeyse Alper'e asist yapıyordu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fener derbisinde Atınç neredeyse Alper'e asist yapıyordu.
Stoper olmanın birinci kuralıdır belki topu tehlikeli bölgeye verme biz ise asist yapıyoruz resmen çoğu zaman. Bunu zamanında Toraman çok yapardı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Şu yazıyı aklı başında birinin yazması hoşuma gitti.

Merci. 🍻

Çevrimdışı tangaz

mitroviçin pedro ve miloştan tek farkı bonservisi üçünü topla tek adam etmez ama üçünün maliyetine bonservisli bir mangala alınır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gece de söyledim zamanında marco mehmet aurelloya gıkını çıkarmayan hiç kimse burak yılmaz transferine posta koyamaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gece de söyledim zamanında marco mehmet aurelloya gıkını çıkarmayan hiç kimse burak yılmaz transferine posta koyamaz.
Dün ilgili taraftar grubuna kibarca bişi söyledim diye engellendim bi sosyal medya sitesinden :) Aynı taraftar grubunun meşhur forumundan da demirören zamanında güzel dileklerimi ilettiğim için banlanmıştım. İkisiyle de gurur duyuyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Talisca bileti olduğu halde uçağa binmemiş diyolar bu sene planları onsuz yapmamız gerekecek sanırım nurtopu gibi 10 numara sorunumuz oldu sanırım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca bileti olduğu halde uçağa binmemiş diyolar bu sene planları onsuz yapmamız gerekecek sanırım nurtopu gibi 10 numara sorunumuz oldu sanırım
Her sene aynı şeyler, bağışıklık kazandık artık :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Tandoğan da vardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

mitroviçin pedro ve miloştan tek farkı bonservisi üçünü topla tek adam etmez ama üçünün maliyetine bonservisli bir mangala alınır...
Bir Mangala kaç para, haberin var mı senin?

Çevrimdışı tangaz

Ali Tandoğan da vardı.

örnekleri çoğaltmak mümkün ben en dramatiklerinden birini seçtim. benim nazarımda marco aurello ile kıyaslayınca burak yılmaz zemzem suyu ile yıkanmıştır.

Çevrimdışı tangaz

Bir Mangala kaç para, haberin var mı senin?

bu kontranın geleceğini ve senden geleceğini öngörmüştüm  :D

30 milyonluk mangala olmadı da 10 milyonluk mangala oldu (doğru zamanda doğru yerde) o da olumlu  :eyes

Çevrimdışı tangaz

sırayla giydiriyordum ben yazana kadar başkası yazmış bu talisca hani dün geceyarısından sonra geliyordu tam dümdüz sövmelik olma yolunda ilerliyor...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Talisca 10 numara değil ki  :)

Etiketler: