2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950821 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Toplantıda hoca öncelik santrafor ve kanat dedi.Ama ilave olarak da bu iki mevkiyi hallettikten sonra kadroyu kaleciler hariç 20 ye tamamlayacak çalışmalarımız olacak gibi biseyler söyledi.Yani sanki 1-2 tane daha ekstra transfer imasında bulundu.Gerçi sayı zaten 12 yabancı+santrafor+kanat+ gönül caner atınç tolgay oğuzhan cenk necip=21  :alala:
o transfer iması değil bence tersi  :by2:

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko,franco,milosevic,veli,aras,pektemek

bu oyunculardan ne zaman kurtulcaz.

Çevrimiçi Necmi

Gerçekten bir tribün grubu kendi kendini nasıl bitirebilir canlı canlı gördük. Sosyal yardımları için eyvallah hep destekçisiyiz ama tribünde, stad içerisinde gerçekten hiç saygınlıkları kalmadı.

Koskoca Çarşı'yı stad içerisinde kimse sallamıyor. Bu günleri de gördük. Resmen kendi ayaklarına sıktılar.
bunun olacağını daha stad açılmadan söylemiştim görünen köy klavuz istemiyor
neyse en azından Beşiktaşın gerçek taraftar gücü ortaya çıktı
Diğer taraftan çarşı artık onların özelinde bir kelime değil tüm Beşiktaş taraftarı bu şekilde tanınıyor.
çarşı Beşiktaş taraftarının adı oldu. şu anda bir kimlik bulma dönemi yaşanıyor taşlar yeniden
yerlerine oturuyor. taraftar daha katılımcı olurken gruplar pasifize ediliyor. Beşiktaş taraftarının lidere
hiç bir zaman ihtiyacı olmadı. taraftar gruplarının bile lideri yoktur aslında taraftar çok hızlı organize olur
bir bütün gibi düşünüp haraket eder Beşiktaş menfaatleri söz konusu olduğunda bütün ayrımlar çizgiler ortadan
kalkar. böyle güzel

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı fatihbjk

Benim hocada kizdigim en onemli nokta, medyanin cakallarinin onunde konusulacak sey var konusulmayacak sey var.

Hepimiz az cok biliyoruz menajerler inanilmaz cakal insanlar. Hocanin hatta taraftarin tavirlarina gore bile fiyatlarin oynadigini dusunuorum.

Ha hocanin bazi durumlardan endisesi, talebi vs. ne varsa, gider yonetimle konusursun. Disari cok fazla laf cikartmanin alemi yok bana gore.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 02:13:17 fatihbjk ]

Çevrimdışı Kasper

Burak transferi polemikten baska bir sey getirmez Beşiktaş'a. 2 senedir gerisinde kaldiklari takimi gecmek icin saha dışında da savas acacak fb ve gs. Medya, basin hep ayni sampiyonu istemez, farkli hikayelerin ekmegini yemek ister. Kısacası Beşiktaş'a vurmak icin malzeme arayacaklar, Burak mevzusu ekmeklerine yag surer. Hic gerek yok. Dunyada futbolcu mu kalmadı, form olarak da düşüşte, fizik olarak da iyi degil. Yilin en az 3te birini sakat gecirir. Yarardan cok zarar verir bu iş..

Çevrimdışı Kasper

UEFA klüpler genel sıralaması değişmiş artık.

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

Biz 35'teyiz. Gs 45 te Fb 60 da. Ts 73 te.
semih akilli adam
45. gs'den 40. Sparta'ya transfer yapti :/

Çevrimdışı fatihbjk

Safak Malatya twitterda yazmis.

Ahmet Bulut Nani'yi bonservissiz ve uygun maasla ( fb'de ki maasindan ) getirebilecegini soylemis.

Anladigim kadariyla dunya kupasi icin iyi bir sezon gecirecegi kulup ariyorlar. Bu sebepten Nani de iyi olabilir diye dusunuyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abuş gelsin, Oğuzhan'la verkaçı yapıp suya inen öküz gibi yardıra yardıra ceza sahasına girsin, rakip stoperler çoktan ambale olmuşlar bile... Başka şampiyon isteyen medya da kimmiş? Medya ne zaman Beşiktaş şampiyon olsun istemiş ki?

Çevrimdışı murat baltacı

Marcelo'yu satıp Tosic'e Mitro'ya kalma diye bir senaryo yok ki. Ne Fikret Orman ne Şenol hoca ne de ben böyle birşey söylemedim. Böyle birşeyi zaten ne yönetim ne hoca ne taraftar kabul eder. Marcelo satılırsa yerine aynı kalibrede bir stoper alınır. Eğer alınamayacaksa asla satılmaz. Ha bunlar bir yana ama ben Adriano'nun bizim için Marcelo'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum.
Marcelo satılırsa yerine aynı kalibrede bir stoper alamayız bütçemiz yetmez marcelo düşeş bir transferdi aslına bakarsak ilk geldiği hali çoğumuzu tatmin etmedi alışıp uyum sağlayıp performans sergilemesi geçtiğimiz sezon oldu marcelonun geçen seneki katkısını almamız için 8-10 milyonluk bir stoper almamız gerekir direk katkı vermesi için yada mangala tarzı birini kiralamamız gerekir her oyuncuyuda buraya getiremiyoruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Simdi bu aciklamalarindan yola cikarsak kafadan Mitro'yu oldurmus. Begenmedigini direk soylemis oluyor. Simdi oyuncu bunu duysa hangi ozguvenle oynayacak bundan sonra?

Diger konuya gelirsem. Hoca bu sekilde transfer baskisi yaptikca transfer yapacak herkimse(transferi yapacak yonetim) yanlisa surukluyor. Alel acele transferler yapilsa iyi mi olur?

Bir diger konu elimizdeki oyunculara talip takimlar ve yurtdisindan almayi dusundugumuz oyuncular icin ama indirim bekledigimiz kuluplere karsi elimizi zayiflatiyor. Yani bu ne demek? Adamlar bakiyor hoca yonetimine baski yapiyor diyorlar. E paraya da sikisiklar diyorlar. O yuzden kendi sartlarini kabul ettirmeye calisiyorlar. ( biraz karisik oldu ama anlatabilmisimdir umarim )
aynen katılıyorum hocanın konuşmalarının elle tutulur bir yanı yok zararının
Beşiktaşa ne olacağını düşünmeden bodoslamadan girdi. Bunu her zamanda yapıyor

Çevrimiçi Necmi

Marcelo satılırsa yerine aynı kalibrede bir stoper alamayız bütçemiz yetmez marcelo düşeş bir transferdi aslına bakarsak ilk geldiği hali çoğumuzu tatmin etmedi alışıp uyum sağlayıp performans sergilemesi geçtiğimiz sezon oldu marcelonun geçen seneki katkısını almamız için 8-10 milyonluk bir stoper almamız gerekir direk katkı vermesi için yada mangala tarzı birini kiralamamız gerekir her oyuncuyuda buraya getiremiyoruz.
mangalayı lyon bile alamadı marceloya döndü unutmayalım
mangala yerine marceloyu tercih ediyor zaten biz neden marcelo yerine mangala
tercih edelim eminim aynı maliyete gelir. marcelo satılırsa stoper alınmaz
pepe tosiç tandemi görürüz devre arasıda vida gelir büyük ihtimal zaten vida alınacaksa
makul olanda bu olur.

Çevrimdışı Neo Nesil

:claps:

bir de, marcelo yerine tosici izlemeye daha fazla bünyem kaldırmaz. ligde olsun clde olsun tosic'in hata yapma potansiyeli gayet yüksek.
kiev faciasında hakemden çok tosiçin katkıları büyük. pepe-tosic olacaksa marcelo satılmasın daha iyi.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 03:08:04 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Bir de Ferdi Kadıoğlu'nu kaçırmamamız gerekiyor. Oğuzhan v2 adeta.

Çevrimdışı Türkay

Nani'yi bonservissiz alabiliyorsak Marcelo'yu satmakta acele etmeyiz umarım. Nani Pepe Quaresma Dünya kupası için ekstra mücadele edeceklerdir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Simdi bu aciklamalarindan yola cikarsak kafadan Mitro'yu oldurmus. Begenmedigini direk soylemis oluyor. Simdi oyuncu bunu duysa hangi ozguvenle oynayacak bundan sonra?

Diger konuya gelirsem. Hoca bu sekilde transfer baskisi yaptikca transfer yapacak herkimse(transferi yapacak yonetim) yanlisa surukluyor. Alel acele transferler yapilsa iyi mi olur?

Bir diger konu elimizdeki oyunculara talip takimlar ve yurtdisindan almayi dusundugumuz oyuncular icin ama indirim bekledigimiz kuluplere karsi elimizi zayiflatiyor. Yani bu ne demek? Adamlar bakiyor hoca yonetimine baski yapiyor diyorlar. E paraya da sikisiklar diyorlar. O yuzden kendi sartlarini kabul ettirmeye calisiyorlar. ( biraz karisik oldu ama anlatabilmisimdir umarim )
Mitroviç yetersiz degil yani hoca söyleyince yetersiz oluyor. Sozkul abim dün yazmisti başarılı olursa yönetimin basarisi tutmazsa hoca oynatamadi. Marcelo giderse herkes Tosic e kalırız diye agliyor Mitroviç in adi geçmiyor ama hoca hata yaptı, bravo valla muhteşem mantık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Mitroviç yetersiz degil yani hoca söyleyince yetersiz oluyor. Sozkul abim dün yazmisti başarılı olursa yönetimin basarisi tutmazsa hoca oynatamadi. Marcelo giderse herkes Tosic e kalırız diye agliyor Mitroviç in adi geçmiyor ama hoca hata yaptı, bravo valla muhteşem mantık..
Haaa bi de mitrovic vardi onu unuttuk bak.
Kamyonlan stoper olunca elde sira gelmiyor

Istesek bi kamyon stoper alir gelirsin, ama biz koca koca stoperleri hersene bu ulkeye sokamiyoruz, hepsi gidecek, azicik sabret

Stoper hafriyati lazim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haaa bi de mitrovic vardi onu unuttuk bak.
Kamyonlan stoper olunca elde sira gelmiyor

Istesek bi kamyon stoper alir gelirsin, ama biz koca koca stoperleri hersene bu ulkeye sokamiyoruz, hepsi gidecek, azicik sabret

Stoper hafriyati lazim
Thuram gibi adamdı Mitrovic hoca konuşunca Gökhan Zan oldu bir gecede :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Thuram gibi adamdı Mitrovic hoca konuşunca Gökhan Zan oldu bir gecede :(
Hoca dengesini bozdu, numenelik futbolcular var yemin ediyorum
Bir tanesi fransizcadan baska dil bilmedigi icin gol kacirir
Oburu hoca genc aldik performans veremedi, dedigi icin ziplayamaz

Simdi bizim hoca pektemeke ihtiyacim var, gondermem dedi pektemekin icinden bir benzema cikabilir

Çevrimdışı atalay

Mitrovic'in en önemli fiziksel handikabı: Beli kalın. Pozisyon bilgisi ve oyun sezgisi iyi olup, karşılama mesafelerini doğru kurgulasa da reaksiyon hızı düşük ve manevra özelliği yetersiz kalıyor. Temas oyununda daha etkili olması lazım. Gerçi bizim ligde Marcelo, Tosic, Rhodolfo, Skrtel, Kjaer, Balta, Çalık, Epureanu, Yalçın vesaire hepsinin beli dönmüyor. Fakat bu ligde atletik özellikleri iyi; hızlı, çabuk, seri, manevralı oyuncuların da genel olarak oyun zekası ve temel parametreleri düşük oluyor. Zaten bunlarının tamamın örtüştüğü bir stoperi almak kolay değil diyeceğim ama aldık.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2017, 08:45:28 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada aşağıdaki rotasyonda sakatlık ve cezalı olmadığı sürece Mitrovic ligde bütün sezon kadroya bile giremeyecek, kupa maçlarında ve cezalı sakat durumlarında kadroda veya ilk 11 de görebiliriz.

Pepe
Marcelo
Tosic
Atınç
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

İnler'in de beli dönmüyordu. Temposu ve fizik kalitesi düşmüştü. Gideceği takımdaki teknik adamın onun oyun mesafelerini kısa tutması lazım. Onu, regista rolü vererek kullanmak iyi olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnler'in de beli dönmüyordu. Temposu ve fizik kalitesi düşmüştü. Gideceği takımdaki teknik adamın onun oyun mesafelerini kısa tutması lazım. Onu, regista rolü vererek kullanmak iyi olabilir.
Belden öte futboldan uzak kalınca yaşına bağlı olarak tepki sürelerinde sıkıntı gördüm ben izlediğim maçlarda, beyin vücud koordinasyonu ciddi anlamda zayıflamış.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada aşağıdaki rotasyonda sakatlık ve cezalı olmadığı sürece Mitrovic ligde bütün sezon kadroya bile giremeyecek, kupa maçlarında ve cezalı sakat durumlarında kadroda veya ilk 11 de görebiliriz.

Pepe
Marcelo
Tosic
Atınç

aynen abi kiralamak lazım. Başakşehir olabilir mesela chedjou en az 3 ay yokmuş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ginler'i taktir ediyorum. Darısı Pektemek ve Veli'nin başına...

Etiketler: