2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953144 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi bu dediklerin olsa başkan çoktan 3'e 5 'e bakmadan sözleşmesini feshederdi bence yanlış bilgi almış olabilir misin ?
sahada görmüyormusun nesi yanlış sosanın dembaba nın biliçin demeçlerini dinlemedinizmi o zaman
sözleşme fesihi o kadar kolay bir şey değil bütün parasını ödersin oda alır parayı senden gider
renklilerden birine imza atar parasını ödedikten sonra dursun ödeyeyim belki kör bir alıcı çıkar dehlersin.
3-5 bir şeyler kazanırsın.

Çevrimdışı brkntcnr

Ah be Töre biraz beynini kullansan çok bambaşka bi oyuncu olabilirdin. Canlı izlediğim en güçlü kanat oyuncularındandı. Yazık etti kendine.

Çevrimdışı arda

Indi, marjinal bisi yazacam linc etmeyiniz. Arda, evet yazdim

Her ne kadar 1 senelik sözleşmesi kalsa da Porto ucuza bırakmaz. Marcelo giderse gelen parayı buna gömmek zorunda kalırız. Gel gelelim Pepe'yle güzel tandem olabilirler.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 38life

Muhtemelen yerli kanat alacağız.2 tane Türk oyuncu kaybettik.

Şuan 2 tane kanat'a ihtiyaç var zaten. 1'i yerli olur.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

önce linc etmeyin yaziyorsun, sonra arda yaziyorsun, nasil olacak bu iş  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Her ne kadar 1 senelik sözleşmesi kalsa da Porto ucuza bırakmaz. Marcelo giderse gelen parayı buna gömmek zorunda kalırız. Gel gelelim Pepe'yle güzel tandem olabilirler.

O indi o indi değil.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa yi almak şart bide lens.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2017, 20:11:06 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosayi simdi daha cok istiyorum hem kanat hemde 10 numarada kullaniriz :bandit:

Yada Lensi alalim bir kanat şart artik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

sahada görmüyormusun nesi yanlış sosanın dembaba nın biliçin demeçlerini dinlemedinizmi o zaman
sözleşme fesihi o kadar kolay bir şey değil bütün parasını ödersin oda alır parayı senden gider
renklilerden birine imza atar parasını ödedikten sonra dursun ödeyeyim belki kör bir alıcı çıkar dehlersin.
3-5 bir şeyler kazanırsın.
abi renklilere niye gitsin ki en iyi stat bizde ,en iyi taraftar bizde,en iyi takım bizde,şampiyonlar ligi bileti bizim cebimizde avrupaya gitmek için pislik yapmış olabilir ama renklilere gideceğine ihtimal vermem.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Sosa lazım bize sosa! Hem Talisca'yı hem Babel'i yedekleyecek...
Aklin yolu bir , bende simdi ayni seyi yazdım az once senin mesajını gormeden , geriden geliyorum :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

önce linc etmeyin yaziyorsun, sonra arda yaziyorsun, nasil olacak bu iş  :D
Bi gideri var ama.
Simdi barca bunu gonderecek, kiralik gelsin. Hem kendi rezilligini unutturabilir, hem gsliler kendilerini intihar eder, iyi bi hamle.
Piyari iyi yapilirsa guzel ekmek cikar burdan.

Burak yilmaz yerine ardayi tercih ederim.

Baya baya algi yapilir arda ustunden, surec iyi yonetilirse

Çevrimdışı Savaş

Bi gideri var ama.
Simdi barca bunu gonderecek, kiralik gelsin. Hem kendi rezilligini unutturabilir, hem gsliler kendilerini intihar eder, iyi bi hamle.
Piyari iyi yapilirsa guzel ekmek cikar burdan.

Burak yilmaz yerine ardayi tercih ederim.

Baya baya algi yapilir arda ustunden, surec iyi yonetilirse

Benim vücudum bile Arda'nın vücudundan iyi abi napıyosun ya :D

Benim için bir Emre, iki Arda, üç Burak. Ötesi yok yani.

Çevrimdışı mylife1903

Benim vücudum bile Arda'nın vücudundan iyi abi napıyosun ya :D

Benim için bir Emre, iki Arda, üç Burak. Ötesi yok yani.
Zayiflar zayiflar. Kolay mi babeli quaresmayi taliskayi kesmek. It gibi calisir

Çevrimdışı Savaş

Zayiflar zayiflar. Kolay mi babeli quaresmayi taliskayi kesmek. It gibi calisir

Barca'da şekerpareyi bırakan adam burada tulumbaya döner abi. Olmaz o iş. Unut bence o işi. :D

Çevrimdışı mylife1903

Barca'da şekerpareyi bırakan adam burada tulumbaya döner abi. Olmaz o iş. Unut bence o işi. :D
Yok is bitti zaten, imzalar atildi beko sponsorlugunda da ben pozitif algisini yapiyom, alistira alistira

:steamed: :steamed: :steamed:

Sen yazmadin bizde okumadik abi konu kilit :bandit:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kasper

Martins indi duyumu mu geldi :/

Çevrimdışı Zafer55

Hararetli bir ünlemle başlayıp, saçma kelimesi ile devam eden ve sevgilerle biten bir üslup. Töre'nin kendi yapısı gibi tutarsız olmuş.
Ünlemi şaşkınlık ifadesi olarak kullandım ve mesajına şaşırdığım için cümlemin sonuna ! İşareti koydum.
 Sen buna cevaben nefes alıp düşünmemi tavsiye ettin.Düşündüm saçma geldi dedim ve sonuna  :) koydum.
  Cevaben biraz daha nefes alın yazdığında güldüm ve sonu sevgiyle biten mesajımı yazdım.
  Ben seninle kavga etmiyorum ama sanırım sen benimle kavga ettiğini düşünmüşsün.No problem.Bundan sonra senin yazdığın birşeye yorum yapmadan önce iki kere ve bol nefes alarak  düşünürüm.
 Sevgiler

Çevrimdışı tuncaboylu

iki sene önce dizinden yaralanıp 7 gün oynamayınca iki sene sonra
diz yaralanması yaşadığında kronikmi oluyor :alala:
gerçekten nirvana bu :D
sakatlık geçmişini vermişsin hep başka başka sakatlıklar.
nasıl kroniklik var anlamadım
burda kronikleşmiş bir şey varsa bu törenin sakatlığı değil bence :D
Haha, aynen öyle.

Bir de insanda iki diz var, o konuya hiç girmiyorum bile.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre'nin sakatlanan bacağı geçen seneki bacak değil bu arada, öbür bacağı. Hayırlatmış olayım.
Olsun, bacak bacaktır.

Çevrimdışı 38life

Töre'nin sakatlığı antrenmanda aldığı darbe yüzünden olmuş. Kesin Pektemek, Aras, Milosevic falandır. Böyle işin içine ediyim ben.

Çevrimdışı sermet00

Milosevic,Pedro,Pektemek,Boyko takımda İnler ve Töre gibi 2 adam 1 günde elden gitti.

Sabır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok is bitti zaten, imzalar atildi beko sponsorlugunda da ben pozitif algisini yapiyom, alistira alistira
Volkan Şen'i tercih ederim.

Çevrimdışı 38life

Bi de kronik, mronik diyip duranlar var. İnsan hayret ediyor gerçekten. Adamın bacağa girmişler resmen antrenmanda. Hemde problem olmayan bacağı... Ama yok yine suçlusu Töre ve yönetim. Tabi canım.

Etiketler: