2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953076 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı sermet00

Transfer işleri yine Arap saçına döndü.Orta saha-Kanat-Santrafor lazım.

Çevrimiçi Necmi

Yoo veri denen şeyler var gecmis istatistikler.. cok basit aslında.. o donemde yasananlari ve öncesinde olanlari hiç yazmadım bile
iki sene önce dizinden yaralanıp 7 gün oynamayınca iki sene sonra
diz yaralanması yaşadığında kronikmi oluyor :alala:
gerçekten nirvana bu :D
sakatlık geçmişini vermişsin hep başka başka sakatlıklar.
nasıl kroniklik var anlamadım
burda kronikleşmiş bir şey varsa bu törenin sakatlığı değil bence :D

Çevrimdışı Yado

Bir futbolcunun sakatlanması "sebebiyle" o futbolcudan performans bekleyen insanları eleştirmek sanırım bir insanın yapabileceği en mantıksız şey.
+1
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iki sene önce dizinden yaralanıp 7 gün oynamayınca iki sene sonra
diz yaralanması yaşadığında kronikmi oluyor :alala:
gerçekten nirvana bu :D
sakatlık geçmişini vermişsin hep başka başka sakatlıklar.
nasıl kroniklik var anlamadım
burda kronikleşmiş bir şey varsa bu törenin sakatlığı değil bence :D
2 kere meniskus yirtmis üstüne yine ara ara sakatlik geçirmiş dizden 160 gün ortadan kaybolmuş üstüne  4 ay daha yok. Kronik olması icin veli gibi omur boyu ortadan mi kalksin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Sosa > Ghezzal > Ben Arfa

3'ü de hem ortasaha hem Kanat oynayabilen oyuncular. Al birini. Orkan'ı da cüzzi bir miktara al forvete odaklan.

Çevrimdışı Karabay

Emre moru kiralayamazmıyız törenin yerine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 kere meniskus yirtmis üstüne yine ara ara sakatlik geçirmiş dizden 160 gün ortadan kaybolmuş üstüne  4 ay daha yok. Kronik olması icin veli gibi omur boyu ortadan mi kalksin?
Bunları diyen kişi de veli donecek diyen kişi:) sonra biz nirvana oluyoruz:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Töre'nin sakatlanan bacağı geçen seneki bacak değil bu arada, öbür bacağı. Hayırlatmış olayım.

Çevrimdışı Neo Nesil

yusuf erdoğan gelsin abi, şenol güneşin elinde pırlanta olur. ek olarak da orkan çınar...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Emre moru kiralayamazmıyız törenin yerine.

Kerim Frei 2 . Ek olarak onda bir karakter sorunu var basımıza bela olur gibi . Milli takımda bile bu yasta sıkıntı oldu .

Çevrimdışı Zafer55

Ne bu şiddet bu celal? Nefes alıp da düşünün.
İlk önce yazdığın tuhaf gelmişti.Sonra tavsiyene uydum.Derin derin nefes aldım bir daha düşündüm.Ve artık tuhaf değil Saçma geliyor :)

Çevrimdışı sermet00

Ghezzal hala boşta.Niye almaz kimse bu adamı çok ilginç

Çevrimdışı Berat

İlk önce yazdığın tuhaf gelmişti.Sonra tavsiyene uydum.Derin derin nefes aldım bir daha düşündüm.Ve artık tuhaf değil Saçma geliyor :)

Biraz daha alın.

Çevrimdışı Alper1903

Töre aynı Töre hiç değişmemiş...

Çevrimdışı Zafer55

Biraz daha alın.
"Saçma" da kalmayı tercih ediyorum.Uzatmaya da gerek görmüyorum.
  Sevgiler

Çevrimdışı 38life

Ghezzal hala boşta.Niye almaz kimse bu adamı çok ilginç

Teklifler vardır değerlendiriyordur. Daha büyük kulüplerden teklif bekliyordur. Acelesi yok sonuçta adamın. Teklif yaparsak bizi geri çevireceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Kutay

takımı satan bizim oyuncumuz olunca gözlerimizimi kapatalım.
adam sattı göz göre göre sattı hemde.  bir kerede değil
futbol hayatı bitse bir gram üzülmem. bir insanın daha ne yapması lazım
görmeniz için tekrarmı şampiyonluğu bıraktırsın.
alacağı var diye sahaya çıkmamak çıktığındada önüne atılan topa bile dokunmamak
takımda huzursuzluk yaratmak sonraki sene kulübe defalarca avukatını göndermek devre arası beni satın
bu takımda oynamak istemiyorum diye tutturmak yazın west hama rahatlıkla kitleyeceğimiz
halde bizi köşeye sıkıştırıp kiralık gitmesi gitmek için öyle baskı yaptıki o baskı west hamın elini
rahatlattı. satabilecekken kiralık diye tutturdular bizde vermiyoruz diyemedik biliçle bir olup
bizi kucağa oturttular.  Daha ne yapması lazım tv lere çıkıp sövmesimi gerekiyor
bu arada sürekli barlarda sabahladığınıda es geçmeyelim
abi bu dediklerin olsa başkan çoktan 3'e 5 'e bakmadan sözleşmesini feshederdi bence yanlış bilgi almış olabilir misin ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sermet00

Teklifler vardır değerlendiriyordur. Daha büyük kulüplerden teklif bekliyordur. Acelesi yok sonuçta adamın. Teklif yaparsak bizi geri çevireceğini sanmıyorum.
Muhtemelen yerli kanat alacağız.2 tane Türk oyuncu kaybettik.

Çevrimiçi tolga1903

takımı satan bizim oyuncumuz olunca gözlerimizimi kapatalım.
adam sattı göz göre göre sattı hemde.  bir kerede değil
futbol hayatı bitse bir gram üzülmem. bir insanın daha ne yapması lazım
görmeniz için tekrarmı şampiyonluğu bıraktırsın.
alacağı var diye sahaya çıkmamak çıktığındada önüne atılan topa bile dokunmamak
takımda huzursuzluk yaratmak sonraki sene kulübe defalarca avukatını göndermek devre arası beni satın
bu takımda oynamak istemiyorum diye tutturmak yazın west hama rahatlıkla kitleyeceğimiz
halde bizi köşeye sıkıştırıp kiralık gitmesi gitmek için öyle baskı yaptıki o baskı west hamın elini
rahatlattı. satabilecekken kiralık diye tutturdular bizde vermiyoruz diyemedik biliçle bir olup
bizi kucağa oturttular.  Daha ne yapması lazım tv lere çıkıp sövmesimi gerekiyor
bu arada sürekli barlarda sabahladığınıda es geçmeyelim

Abi bu adamın saydığın rezilliklerini yönetim görmemezlikten mi geldi acaba? Çünkü geçen sene sosa konusunda başkanın tavrı netti ki sosa dediğimiz oyuncunun kariyeri belli gökhan kimki bize bu kadar sıkıntı verdi çok merak ediyorum. Sırf para ediyo satarız mantığıyla ses edilmediyse hata yapmış yönetim kimse koskoca Beşiktaş'la böyle oynamaya cesaret edememeli. Sakatlanlandığına üzülemedim adamın söylediklerinizden sonra :)

Çevrimdışı mylife1903

Indi, marjinal bisi yazacam linc etmeyiniz. Arda, evet yazdim

Çevrimdışı Savaş

Indi, marjinal bisi yazacam linc etmeyiniz. Arda, evet yazdim

Gözlerim kanadı abi.

Çevrimiçi Necmi

menisküs kronik bir sakatlık değildir dizden 160 gün geçen sene geçirdi şimdi diğer
dizinden sakatlanmış sen kronik olayını yanlış biliyorsun sanırım :D
velinin sorunu hep aynı yerde ona artık kronik diyebilirsin ama o bile kronik değil
çünkü o sakatlığın tesbitide tedaviside çok zor o nedenlede bir türlü tedavi edemediler
omuz kasları bir sürü kasın üst üste katman yapmış olduğu için sıkıntıyı tesbit zor oluyor
bir sakatlığı tedavi edersin gene nükseder tekrar tedavi edersin tekrarlar o zaman dersin kronik
bir dizi sakatlanmış diğer dizide sakatlanınca kronik olmaz ama. biri 100 kere sakatlanır hepside
farklı yerlerden olur bunada kronik diyemezsin sadece bahtsız bedevi olur.

Çevrimiçi Necmi

Abi bu adamın saydığın rezilliklerini yönetim görmemezlikten mi geldi acaba? Çünkü geçen sene sosa konusunda başkanın tavrı netti ki sosa dediğimiz oyuncunun kariyeri belli gökhan kimki bize bu kadar sıkıntı verdi çok merak ediyorum. Sırf para ediyo satarız mantığıyla ses edilmediyse hata yapmış yönetim kimse koskoca Beşiktaş'la böyle oynamaya cesaret edememeli. Sakatlanlandığına üzülemedim adamın söylediklerinizden sonra :)
işte ederi olan bir oyuncu olunca satarız mantığı ağır basıyor her gün borçla boğuşunca
çöpleri karıştırırsın para eden bir şey varmı diye at kurtul kolay olan ama bunu sat kurtul yapmak
daha güzel olan oluyor. sosayada tavır koyduk ama sattık ondan tüm zararımızı çıkarttık oynadığı
kar kaldı törenin bonservisi kiralayarak kurtardık birde verdiğimiz paralar var onlarıda çıkaracak bir teklif
geldiğinde iki kere düşünmemek lazım. ama ben ihtimal vermiyorum bundan bir yol olmaz.

Çevrimdışı Berat

"Saçma" da kalmayı tercih ediyorum.Uzatmaya da gerek görmüyorum.
  Sevgiler

Hararetli bir ünlemle başlayıp, saçma kelimesi ile devam eden ve sevgilerle biten bir üslup. Töre'nin kendi yapısı gibi tutarsız olmuş.

Etiketler: