2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963980 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı onder23

Şu come to beşiktaş muhabbetini oldukça saçma buluyorum.
Goy goy da bir yere kadar her yere yazıyorlar dağda ki keçiye bile come to beşiktaş yazılmış.
Futbolcuya sevgi göstermek ayrı bir şey. Bu resmen işsizlik
Umarım bir an önce son verilir

Çevrimdışı eaglekartal

bence come to Beşiktaş olayı saçmalık değil.ilk öyle gibi gelmişti ama bir nevi reklam pr çalışması gibi düşünün.milyonlarca taraftarın dünyanın en önemli sporcularına bu klübün adını ezberletiyor.avrupa basınında haberleri yapılıyor.bence olumlu bir reklam.ilerde transfer edeceğimiz birçok oyuncu klbün ismini taraftarınışimdidden duymuş oluyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2017, 13:53:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu sene tribünlere Come to Beşiktaş pankartı asılırsa şaşırmam...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

Goy goy da bir yere kadar her yere yazıyorlar dağda ki keçiye bile come to beşiktaş yazılmış.
Espiri yapmaya calisanlar illa ki olacaktir cenke de yazmislar mesela o komikti.. genel olusturdugu sinerjiye odaklanmak lazim..o da suana kadar yaptigimiz en buyuk islerden biri taraftar olarak..

Çevrimdışı cagdas44

Mete GÜLAÇTI‏ @Mete_Gulacti

Çevrimdışı arda

Tribünde goygoy yapmaktansa sosyal medyada #cometobesiktas iyidir bence.   
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2017, 14:11:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Oluşum Saçma değil sadece saçmalayanlar var...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP : Beşiktaş'ımız Atınç Nukan'ın 200 bin Euro karşılığında bir sezon daha kiralandığını açıkladı. Atınç Nukan'ın satın alma opsiyonu ise 3 milyon Euro. Atınç'a bu sezon için 800 bin Euro garanti ücret ve puan başı 4 bin Euro ödenecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Jovetic interden ayrılacakmış, gelirse 21 tane  bırakır

Çevrimdışı cagdas44

Mirror Diego Costa'nın nereye transfer olacağına dair anket başlatmış.
#ComeToBeşiktaş tayfa göreve. RT RT
LİNK: http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/diego-costa-instagram-besiktas-fans-10759039

Çevrimiçi 38life

peki mısır da bu halıyı bulmuş olmama ne dersiniz :D

Ortasındaki Türk bayrağının üstüne basılmaması için silinmiş olması güzel. Gerçi bana kalsa Beşiktaşla ilgili hiçbirşeyi yere sermem de... Havlu, İç çamaşırı, Halı gibi şeylere karşıyım. Ama herkesten bu hassasiyeti bekleyemiyorsun.

Çevrimdışı Sercan62

" Come to Beşiktaş " akımı bir anda internet fenomenine dönüşebilir. İngiltere'nin önemli gazetelerinden olan mirror, Diego Costa'nın profiline olan ilgiyi haber yapmış. Taraftarlar alakalı alakasız her ünlü insanın foto altına yazıyor. Bir anda büyük bir pr sağlayabilir.

Örneğin nusret'in o saçma tuzlama hareketi bir anda tüm dünyada popüler oldu. Yarın öbür gün yabancı uyruklu insanların da bu alakasız profiller altında Come to Beşiktaş ya da kendi tuttuğu takımı yazıp bunu komiklik olarak kabul etmesi mümkün olabilir. Bu da takımımızın tanınırlığına büyük etki sağlayabilir. Gidişhat bu yönde :)

Çevrimiçi 38life

Costa gelmezse zaten bu yazdıklarımı çoğu kişi yazacak.Olmazdı,biz işin eğlencesindeydik vs vs.Dediğin gibi çoğu kişi hayallere kapılmış durumda işsizlik değil insanı yaşatan umut ama ben de o yok

Sende umut olmaması milletin umudunu baltalamanı gerektirmiyor. Tamam yazdın bitti. Ama sürekli aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun. Gerek yok buna.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 15:18:52 38life ]

Çevrimiçi 38life

D.Costaya Come to Beşiktaş yetmez

Atletico Madrid alacaksa onada come to Beşiktaş  yapılması lazım (rent to Beşiktaş!!)
Chealseyede come to Beşiktas lazım(send to Beşiktaş!!)

saygılar

Kimse yazmamış. Ben ilk fitili ateşledim ama büyük bir hesabın yardımını ihtiyaç var.

Çevrimiçi 38life

bence come to Beşiktaş olayı saçmalık değil.ilk öyle gibi gelmişti ama bir nevi reklam pr çalışması gibi düşünün.milyonlarca taraftarın dünyanın en önemli sporcularına bu klübün adını ezberletiyor.avrupa basınında haberleri yapılıyor.bence olumlu bir reklam.ilerde transfer edeceğimiz birçok oyuncu klbün ismini taraftarınışimdidden duymuş oluyor.

Pepe kendi ağzıyla basının önünde söyledi. Buna kim saçma diyebilir ki? Saçma diyen kendisi saçmadır. Ha işin cılkını çıkartanlar var mı var. Onlara çok kızıyorum zaten. İşin ciddiyeti ve işe yararlığını azaltıyorlar.

Çevrimiçi 38life

" Come to Beşiktaş " akımı bir anda internet fenomenine dönüşebilir. İngiltere'nin önemli gazetelerinden olan mirror, Diego Costa'nın profiline olan ilgiyi haber yapmış. Taraftarlar alakalı alakasız her ünlü insanın foto altına yazıyor. Bir anda büyük bir pr sağlayabilir.

Örneğin nusret'in o saçma tuzlama hareketi bir anda tüm dünyada popüler oldu. Yarın öbür gün yabancı uyruklu insanların da bu alakasız profiller altında Come to Beşiktaş ya da kendi tuttuğu takımı yazıp bunu komiklik olarak kabul etmesi mümkün olabilir. Bu da takımımızın tanınırlığına büyük etki sağlayabilir. Gidişhat bu yönde :)

Aynen öyle. Bugünkü küresel dünyada reklamdan daha değerli hiçbirşey yok.

Çevrimiçi 38life

Murat Boz da akıma kapılmış :) Oluşturulan etkiyi görebiliyor musunuz?

Çevrimiçi 38life

Diego Costa ile Arda  iyi arkadasmis  Sosa ile beraber oynadi Simao ve Demba ile tanisiyorlar via. Alper Bahadır.

Çevrimiçi 38life

Demba Ba, Instagram hesabından Diego Costa'yı takip etmeye başladı.

Çevrimdışı Yado

Bu arada ben buraya bir bomba bırakayım. Diyelim ki Atletico Costa'yı aldı ve bize 6 aylığına kiraladı. Ocak 2018 de Costa'yı alıp Torres'i vermeyi şart koştu. Buyrun  :alala:

Abicim sabah sabah senin de kafa paris heralde , bu nasıl bir senaryo  :lol:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi 38life

Pepe'nin malum Geatfe maçının 90 dakikası. Gerçekten müthiş bir maç olmuş.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Lyon yine marcelo icin devreye girdi diyolar abi nediyosun tam stoper aldik sonunda diyoruz bu sefer elimizdekini gondermeye calisiyoruz hic anlamiyorum ya morelim bozuldu 😑

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lyon yine marcelo icin devreye girdi diyolar abi nediyosun tam stoper aldik sonunda diyoruz bu sefer elimizdekini gondermeye calisiyoruz hic anlamiyorum ya morelim bozuldu 😑
Gitmez kalır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şükran Ovalı:
Bana yenge diyenler oluyor ama
ben Besiktaşın kızıyım.Enişte olan Caner. O Beşiktaş'a çok yakıştı. 🦅
haklı  :alala:

Etiketler: