2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965084 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

1.86 olurmu :alala:
O olur

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Dediğim gibi:

Atletico Costa'yı bize 6 ay kiralarsa ne biz ne de Atletico bundan karlı çıkar. 1 sene daha mantıklı gibi. O da imkansız.

Ek olarak da; Atletico'nun Costa için bizle yapılacak sözleşmede Costa Cl'de oynatılmayacaktır. maddesini koydurma ihtimali yüksek  :s20:
1 sene kiralayacaksa CL'de neden oynattırmasınlar? :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 sene kiralayacaksa CL'de neden oynattırmasınlar? :alala:

Sene başında kimseyi 6 aylığına kiralamayız zaten. Devre arası olsa neyse.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Llorente,Pelle,Costa çıkan isimlere bakılırsa Şenol hoca nın istediği gibi hareket ediyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapma bunu. Bak @mylife1903 ün bebesi gibi benim ufaklık da arada kaynayabilir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toplu sunnet toreni gibi aradan cikartiriz

Çevrimdışı Ensar

bakın bu resmi bugün @rubi_tobin  yunanistanda bir oyuncakçıda çekti gönderdi
sizler farketmiyorsunuz Beşiktaşın avrupada geldiği noktayı bakın sepete ne göreceksiniz.
peki mısır da bu halıyı bulmuş olmama ne dersiniz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Demir

bakın bu resmi bugün @rubi_tobin  yunanistanda bir oyuncakçıda çekti gönderdi
sizler farketmiyorsunuz Beşiktaşın avrupada geldiği noktayı bakın sepete ne göreceksiniz.
Çalıştığım şirkette kimse futbol muhabbeti yapmıyor abi. Sezon bitmeden önce basketbol vardı. Bu haftaya kadar biraz heveslenmislerdi Pepe gelince o hevesde son buldu.

Bu senede sampiyonuz inşallah. Ama benim istegim avrupa da en kotu çeyrek final ya da uefa kupasi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin

Şenol Güneş: Ricardo bu yaşta işine duyduğu saygı ve çalışma azminden ötürü oynuyor. Ben işini seven adamı severim.

Biz söyleyince suclu oluyoruz .

Quaresma disiplinsiz yaaa , Hoca ile arasi iyi degil yaaa , Hoca mecburiyetten oynatıyor yaaaa

Hoca onu kadro disi bırakır yaaa..
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 09:39:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Safak Malatya Orkan da imzalar atildi diyor

Ozaman Yusuf alinmayacak , Hem yusuf hem Orkan cok fazla luks olur

Benim tercihim Orkandan yana daha fazla potansiyeli var Yusufa göre

Cocuk acayip kivrak ve hareketli cok yetenekli cok sivrilmisti ki bir anda sakatlandi , toparlarsa cok iyi bir oyuncu kazanmış olacağız
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 09:45:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Tore Antrenmanlarda Cok hirsli ve cok iyi , cok çalışıyor diyorlar , Burnu baya surtmus demekki

Eger adam olmaya niyetliyse buyursun yoksa cehennemin dibine kadar yolu var :bandit:

Çevrimdışı arda

Çalıştığım şirkette kimse futbol muhabbeti yapmıyor abi. Sezon bitmeden önce basketbol vardı. Bu haftaya kadar biraz heveslenmislerdi Pepe gelince o hevesde son buldu.

Bu senede sampiyonuz inşallah. Ama benim istegim avrupa da en kotu çeyrek final ya da uefa kupasi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah ama iki senemiz kaldı şu abidik gubidik puanlardan, YD enkazından kurtulmak için.. Bu iki senede Ligi almamız lazım!! Geçen seneki gibi galibiyet yüzdesi ile 20 puan barajı hedef olmalı..  Kabaca; ilk 20 için 80 ilk 10 için 110 puan gerekiyor son 5 senenin toplamı olarak.. Sürdürülebilir bir başarının sonunda gelebilecek bir kupa ile o sezon puan olarak zaten zirve yapacağız ve bunun sonunda avrupa sıralamasında ilk 10 hedef olmalı.. Kupayı aldıktan sonra o mevkilerde direnebilmek için ayakları yere sağlam basan gelişerek büyüyen gençleşen bir yapı şart oğlu şart yoksa, mevsimlik çiçekler gibi açıp solarız! 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Adriano: "Teklifler olduğunu basında görüyorum ancak menajerime bana bu konuyla gelmemesini söyledim. Burada mutluyum."

Şenol Güneş : "Oyuncularıma önemli olmayın, değerli olun diyorum." (Trtspor)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Talisca'dan haber var mı?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

#come to beşiktaş  :icool:
İt's now or never 😁
Costa ya yapılan yorumlar 1.650.000 olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

İt's now or never 😁
Costa ya yapılan yorumlar 1.650.000 olmuş

imzaya kadar 5 milyon olur  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı doctore

D.Costa da durum şu; Conte biletini kesti, chelsea de satmak istiyor, Athletico da almak istiyor. bu iki kulüpte fiyatta anlaşırlar burada hiçbir sorun yok. tek sorun Athletico 2018 ocak a kadar futbolcunun formdan düşmesini istemiyor. çünkü daha önce dünyada yapılan bütün bu tip bekletme transferlerinde istisnasız hepsinde yarım sene anormal form düşüklüğü olmuş. bu yüzden D.costa nın iddialı bir kulüpte yarım sezonda olsa oynamasını istiyor. araya mendez i soktular ve birdenbire futbolcu Beşiktaşın gündemine düştü.  belli ki mendez direkt bize önerdi. bizde yarım sezon olmaz bir sene kiralasınlar dedik. Athletico ile de chelsea ile de ilişkiler çok çok iyi.
gelinen noktada bence bu transfer bitti. A.Madrid bir sene kiralık vermeyi bence kabul etti. Beşiktaştan daha iyi ve Beşiktaşın şartları itibari ile daha uygun kulüp bulamazlar. hemde muhtemelen sembolik rakamlarla gelecek. sadece maaşını fln veririz belki. ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. bir sene dünyanın en iyi 3-4 golcüsünden birini takımda izleyeceğiz. bir sene sonunda da FFP yi atlatıp önümüze bakacağız.  :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 11:27:46 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

imzaya kadar 5 milyon olur  :money:
Forumdaki kardeşleri bazen anlayamıyorum. Yukarıda Necmi ayrıntılı yazmış, ben şunu eklemek isterim ki kimse Beşiktaş'ın kara kaşına beyaz gözüne oyuncu göndermiyor. Biz gerçekten iyi bir aileyiz. Yani hiç bir şirketin Çin' i çok sevdiği için iş gücü yatırımını orada yapmaması gibi. Kısaca kazan kazan olayı. O yüzden ben ümitliyim. Diyelim ki olmadı yaptığımız sükse, vitrin yeter
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

D.Costa da durum şu; Conte biletini kesti, chelsea de satmak istiyor, Athletico da almak istiyor. bu iki kulüpte fiyatta anlaşırlar burada hiçbir sorun yok. tek sorun Athletico 2018 ocak a kadar futbolcunun formdan düşmesini istemiyor. çünkü daha önce dünyada yapılan bütün bu tip bekletme transferlerinde istisnasız hepsinde yarım sene anormal form düşüklüğü olmuş. bu yüzden D.costa nın iddialı bir kulüpte yarım sezonda olsa oynamasını istiyor. araya mendez i soktular ve birdenbire futbolcu Beşiktaşın gündemine düştü.  belli ki mendez direkt bize önerdi. bizde yarım sezon olmaz bir sene kiralasınlar dedik. Athletico ile de chelsea ile de ilişkiler çok çok iyi.
gelinen noktada bence bu transfer bitti. A.Madrid bir sene kiralık vermeyi bence kabul etti. Beşiktaştan daha iyi ve Beşiktaşın şartları itibari ile daha uygun kulüp bulamazlar. hemde muhtemelen sembolik rakamlarla gelecek. sadece maaşını fln veririz belki. ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. bir sene dünyanın en iyi 3-4 golcüsünden birini takımda izleyeceğiz. bir sene sonunda da FFP yi atlatıp önümüze bakacağız.  :claps: :claps: :claps:
Evlendirme programlarindan bi gelin ayarlariz kostaya, asik olur, vatandasliga gecer kalir burda.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sermet00

Ne Costa'sı be kardeşim ayaklarımız yerine bassın.ATM'nin 35m€'luk teklifini taze reddettiler.Costa'ya senelik 5 versek Chelsea'ye kiralama olarak 6-7m€ versek Ancak gelir.
Zaten oyuncu satmak lazım.Marcelo'yu çok beğensem de bence ayrılması gerekiyor
10'a satsak stoper-forvet mevkileri doldurulur

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada ben buraya bir bomba bırakayım. Diyelim ki Atletico Costa'yı aldı ve bize 6 aylığına kiraladı. Ocak 2018 de Costa'yı alıp Torres'i vermeyi şart koştu. Buyrun  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Forumdaki kardeşleri bazen anlayamıyorum. Yukarıda Necmi ayrıntılı yazmış, ben şunu eklemek isterim ki kimse Beşiktaş'ın kara kaşına beyaz gözüne oyuncu göndermiyor. Biz gerçekten iyi bir aileyiz. Yani hiç bir şirketin Çin' i çok sevdiği için iş gücü yatırımını orada yapmaması gibi. Kısaca kazan kazan olayı. O yüzden ben ümitliyim. Diyelim ki olmadı yaptığımız sükse, vitrin yeter

abi zaten dünyada talip olduğu tüm oyuncuları alan takım yok burada mesele ortaya konan vizyon. birde dün yazmaya çalıştım bence artık forvet işini her sene böle kiralık yapmalıyız çıtayı yükseltmek istiyoruz ama o çıtadaki elemanların bonservisini ödemek zor kiralama formülü ile yürüyebilirz.

Çevrimdışı Kasper

Llorente,Pelle,Costa çıkan isimlere bakılırsa Şenol hoca nın istediği gibi hareket ediyoruz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pelle'ye ben fitim, Costa felan olmasa da olur. Pelle damgasini vurur bu lige

Etiketler: