2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967649 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslinda degin gibi  :D Kusura bakmayin renklileri pek takip etmiyorum. Sneijder belhanda ile pisti oldu derken ? Sneijder de mi gidiyor ?
Adam seneye alacağı paranın tamamını isteyince gönderemediler, ellerinde kaldı. Yerine aldıkları Belhanda'yla aynı pozisyonda oynuyor, mecbur birini yedekte bırakacaklar ya da verimsiz olduğu kanada koyacaklar. Tam bir plansızlık, rezalet.

Sneijder'in yüksek maaşından da kurtulamadıkları için yeni transfer yapmaları zora girdi. Çünkü FFP'nin maaş bütçesini aşarlarsa ceza yiyecekler.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

STSL'de bu sezon düdük çalacak hakemler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Malaga Cenk Gönen'i alıyormuş. İnanılmaz gerçekten.
Boyko'ya alıcı bulamazsak, transfer komitesi eksiyi yer benden.

Çevrimdışı tuncaboylu

STSL'de bu sezon düdük çalacak hakemler.

Bülo emekli olmamış mı? :alala:

PAOK'a kiralanıcak boyko.

Çevrimiçi Sinan66

Adam seneye alacağı paranın tamamını isteyince gönderemediler, ellerinde kaldı. Yerine aldıkları Belhanda'yla aynı pozisyonda oynuyor, mecbur birini yedekte bırakacaklar ya da verimsiz olduğu kanada koyacaklar. Tam bir plansızlık, rezalet.

Sneijder'in yüksek maaşından da kurtulamadıkları için yeni transfer yapmaları zora girdi. Çünkü FFP'nin maaş bütçesini aşarlarsa ceza yiyecekler.

berbat durumlari desene. çok üzüldüm aslinda :( futbolcular feda demiyor mu  ? :evillol:

Çimlere bakınca kalbime birşey saplanıyor :D

Çevrimdışı arda

Tüm kaynaklara bakılınca en azından %95 alındı. Tabi son dakika gelişmesi olur da çok daha maliyetli başka bir durum çıkarsa yönetim fikrini değiştirebilir, belli olmaz bizim işler.

Övünç Bey?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Türkiye'ye gelmiş en kariyerli, en iyi futbolcular ektedir ; diğerleri ise
Hagi,Alex , V.B Futbolcular sadece Türkiye'de iyi oynamış futbolculardır
NOKTA !

Çevrimdışı Savaş

Boyko'nun opsiyonu kullanmayıp geri gönderen Malaga Cenk'i mi alıyor?

Demek Cenk'ten bile kötü kaleciye 3 milyon euro verdik he vay be..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyko'nun opsiyonu kullanmayıp geri gönderen Malaga Cenk'i mi alıyor?

Demek Cenk'ten bile kötü kaleciye 3 milyon euro verdik he vay be..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MalAGA bunlar :D  :evillol:

Buraları yine çok durgunlaştı :)

Çevrimdışı sozkul

yoo hakaret etmedimki bizim köyde g.te g.t denir. :D
o fıkrayı biliyormusun
köylü doktora gidiyor doktor fitil veriyor anüsden uygulanacak yazıyor köylü gidiyor
ertesi gün geliyor doktor bey ben anüsü anlamadım diyor. doktorda tamam diyor
tekrar yazıyor receteyi makattan uygulanacak diyor köylü ertesi gün tekrar geliyor doktor bey ben bu makatıda anlamadım
diyor. Doktor sinirleniyor kardeşim g.tüne sokacaksın işte diyor. köylü hee tamam diyor sonra ama doktor
bey bizim köyde g.te g.t denir diyor.
bu fıkranın başka bir versiyonu daha vardı sanırım

haklısın söylemek istediğinde töre aklıma geldikçe sinirlerime
hakim olamıyorum.

Burası sizin köy kadar özü sözü bir demokrat bir ortam değilki Necmi, burda göte göt demek yasak  :D

Çevrimiçi Koa_lAA

talisca nerde yav... dün geliom dedi hala gelmedi... uçak falanda yok ortada.. ne işler çeviriyo bu genç acaba..

Çevrimdışı Kutay

Yasaklı link bony ile ilgilendiğimizi yazmış 28 yaşında adam gelirse çok faydalı olur costa olmazsa bony gelsin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Necmi

Burası sizin köy kadar özü sözü bir demokrat bir ortam değilki Necmi, burda göte göt demek yasak  :D
tamam tamam kendime mod vereyim ama şimdi hem kendime mod verip hemde onu
onaylamak garip olacak :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

berbat durumlari desene. çok üzüldüm aslinda :( futbolcular feda demiyor mu  ? :evillol:
Başkanı "Feda konsepti bize uymaz" diyen bir takımda, oyuncular feda demez doğal olarak.

Çevrimdışı ekrembaser

Cenk Gönen'in menajeri Ahmet bulut olunca o kadar şaşırmamak lazım adam canlı olan herşeyi pazarlamayı beceriyor

Çevrimiçi Koa_lAA

tamam tamam kendime mod vereyim ama şimdi hem kendime mod verip hemde onu
onaylamak garip olacak :alala:

dert ettiğin şeye bak... yetkiyi verirsin bize.. biz bi süzeriz yazdıklarını.. sen buna takılma abi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk Gönen'in menajeri Ahmet bulut olunca o kadar şaşırmamak lazım adam canlı olan herşeyi pazarlamayı beceriyor
Şimdi açıklığa kavuştu.

Ben burada Tolgay'ı Ahmet Bulut'a verin, 2 saat içinde İspanya'da bir takıma 5-6 milyona alıcı bulur derken karşı çıkan @mylife1903 açıklasın bu Cenk Gönen transferini.

Çevrimdışı Zafer55

Türkiye'ye gelmiş en kariyerli, en iyi futbolcular ektedir ; diğerleri ise
Hagi,Alex , V.B Futbolcular sadece Türkiye'de iyi oynamış futbolculardır
NOKTA !

O 4 ismin üçünün aynı sezon(bu sezon)  bizde olması çok güzel. :ok:
Ama o listeye R.Carlos'u da eklemek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasaklı link bony ile ilgilendiğimizi yazmış 28 yaşında adam gelirse çok faydalı olur costa olmazsa bony gelsin
Bony'den bir cacık olmaz, Fener'i yemlemk için ortaya atılmış bir isim muhtemelen.

Çevrimiçi Necmi

O 4 ismin üçünün aynı sezon(bu sezon)  bizde olması çok güzel. :ok:
Ama o listeye R.Carlos'u da eklemek lazım.

drogbada eklenmeli oda kariyerli oyuncu birde etoo unutulmamalı

Çevrimdışı sozkul

üzüldüğüm o zaten.. dünyada en çok para edenler genelde forvetler... türkiyede bunlarıda en iyi parlatan şenol hoca... cenk mandası dışında herkesi kral yaptı nerdeyse... böyle bi adam sayesinde çok paralar kazanabilirdik ama maalesef kiralık alabiliyoruz hep...
belirli mevki dediğin hükümetle arası iyi... hatta çok çok iyi de bunun karşılığı hiç destek olmadan gelipğ başköşeye oturmak olmamalı.. yanlışş..

ilaç şirketi bildiğim satmadıysa türkiye pazar payının çoğuna hakim.. büyük şirket.. yani bi kalde kadar olup onu bi sponsor yapamadımı.. hadi geçtim basket yada diğer amatörlere sponsor olsa ne olurdu..yanlış yanlışş

Yanlış filan yok mecburiyet var bence, hatta öyle oturtulmasını Rahmi bey bile istemiş olabilir. Bir korku var insanlarda. (bu korku tespiti bilimsel bir araştırmaya dayanmayan kendi kişisel gözlem ve hislerimin sonucudur :))
Ali Koç'un Fener başkan adaylığı bile bu korkuyla alakalı, bu ülkede bir tek futbola dokunulamıyor. Her adımını dikkatli atacaksın,
unutmayalım, ispiyonculuk en gelişmiş spor dallarından biri bu ülkenin.

Etiketler: