2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6967404 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

üzüldüğüm noktalardan biri şenol güneş gibi bir koçumuz varken forvet satıp para kazanamıyoruz.. çok ters zamana denk geldi ffp...

Ben eğer 9+ teklif varsa Cenk'in satılmasından yanayım. Bonservissiz ikinci forvet hertürlü buluruz. Gelen parayla da ffp'yi dengeleriz.

Çevrimdışı tangaz

ben düşündümde en iyi forvet kiralık olanı sankim. şöyleki ; bizim seviye çok uçtu lakin bizim seviyenin forvetlerinin bonservisi ile öküz alınır bu nedenle en iyisi kiralamak  :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

büyük ihtimal seneye şenol hoca bırakır bizi...sanmıyorum sonrasına devam edeceğini..

Tazminatı öderse bırakır.

Çevrimiçi Necmi

d.costa gelirse psikolocik üstünlüğü tümüyle kaybederiz diebilirmiyiz   :icool:
biz psikolojik üstünlüğü kayberderizde renklilerin ne kaybedeceğini bilemedim şimdi :alala:

Çevrimdışı onurturan

büyük ihtimal seneye şenol hoca bırakır bizi...sanmıyorum sonrasına devam edeceğini..
  :steamed:  :steamed:

Çevrimdışı Anıl1903

6 aylığına kiralamasın atl madrid söverim ama :D

1 seneliğine versinler işte :D

1 sene torres ile idare etsin onlar :D
Bir gelsin hele :icool:
Eğer gelirse başkan banko 1 sene kiralamak için uğraşır.6 ay çok anlamsız olur. :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, çok mutsuzmuş.

Dün baloda gördük, içi kan ağlıyordu.

Yakın çevresine de "Ben Serdar Aziz isterken bunlar Pepe'yi getirdi. Olmaz böyle şey" diyerek isyan etmiş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

bir satın alabilsek satacağızda :D

üzüldüğüm o zaten.. dünyada en çok para edenler genelde forvetler... türkiyede bunlarıda en iyi parlatan şenol hoca... cenk mandası dışında herkesi kral yaptı nerdeyse... böyle bi adam sayesinde çok paralar kazanabilirdik ama maalesef kiralık alabiliyoruz hep...
Ethem Sancak belirli mevkilerle arası çok iyi. Beşiktaşın güçlü olması için her kesimi kucaklıyor başkan.

Yalnız ben dikkat ediyorum uzun zamandır Nevzat Demiri bu tip organizasyonlarda ortamlarda göremiyorum. Küskünlük mü var acaba?

belirli mevki dediğin hükümetle arası iyi... hatta çok çok iyi de bunun karşılığı hiç destek olmadan gelipğ başköşeye oturmak olmamalı.. yanlışş..

ilaç şirketi bildiğim satmadıysa türkiye pazar payının çoğuna hakim.. büyük şirket.. yani bi kalde kadar olup onu bi sponsor yapamadımı.. hadi geçtim basket yada diğer amatörlere sponsor olsa ne olurdu..yanlış yanlışş

Çevrimiçi 38life

Felaket tellalligi yapmak istemem amma velakin ki öyle degil.
Bildigimiz kadariyla, adriano ve marcelo ya teklifler varmis buyuk paralara. eger ki sattik, bunlarin yerine adam almak lazim gelir. gelenler gidenler kadar katki  ve uyum sagliyacaklar mi ?

Herkes diyorki Pepe geldi çok saglam defansimiz oldu, ama geçen sezon sakatlik geçirmis ve bu sezonda sakatlik geçirme ihtimali var. marcelo gitti varsayarsak, defans bu sefer çok vasat kaliyor.

En önemlisi de forvet, rakiplerin yaptiklar transferleri göz önünde bulundurursak, bize leblebici sart oglu sart.

Transfer sezonu bitmedi tabiki. Pepe yi transfer eden bir yönetim, herhalde bu kadarini dusunmustur  :)

Adrianı ve Marcelo satılmayacak. Kesin bilgi. Oyüzden böyle senaryolara gerek yok.

Pepe sık sakatlık yaşayan biri değil. Geçen sene ikili mücadele ile sakatlandı. Açıp seyredebilirsin. Doktorumuz Sarper Bey Pepe'nin 24 yaşında gibi olduğunu söyledi.

Çevrimdışı abdusta

@Necmi

Okuyormusun Karizma?
neyseki Gökhan Töre takıma geri döndü,
bazı taraftarların sana yolladıkları haksız şer okları G.T ye döndü
sende Pepe transferindeki etkin rölünle G.ö.T ü kurtardın.
şimdi uslu ama agresif kartsız en iyi performanslı bir sezon geçir
kalpleri fethet yeniden

saygılar

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı kyiv

Canım, dikimhaneden yeni çıkmış taze 3 yıldızlı forma çekti. Ucundan görseydik bari...

Çevrimdışı Anıl1903

%1 ihtimal bile varsa gitsinler. Zİra Gomez'de de % 1 lik bir ihtimal vardı   :upto:
Dediğiniz gibi % 1'lik ihtimal varsa bile denenmeli,Costa ya da benzer kalitedeki bir forvet için büyük uğraş veriyordur yönetim buna eminim.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Felaket tellalligi yapmak istemem amma velakin ki öyle degil.
Bildigimiz kadariyla, adriano ve marcelo ya teklifler varmis buyuk paralara. eger ki sattik, bunlarin yerine adam almak lazim gelir. gelenler gidenler kadar katki  ve uyum sagliyacaklar mi ?

Herkes diyorki Pepe geldi çok saglam defansimiz oldu, ama geçen sezon sakatlik geçirmis ve bu sezonda sakatlik geçirme ihtimali var. marcelo gitti varsayarsak, defans bu sefer çok vasat kaliyor.

En önemlisi de forvet, rakiplerin yaptiklar transferleri göz önünde bulundurursak, bize leblebici sart oglu sart.

Transfer sezonu bitmedi tabiki. Pepe yi transfer eden bir yönetim, herhalde bu kadarini dusunmustur  :)
Kimlermiş rakiplerin transferleri?
Tek santraforla ve 10 numarasız sezona girecek olan Fenerbahçe ve tüm kasayı gönderemediği Sneijder'in yerine aldığı Belhanda'ya basan Galatasaray'ın transferlerinden mi bahsediyoruz?

Sbir de Pepe'nin sakatlıklarının nükseden cinsten olduğunu nereden anladın, sağlık kontrolü raporlarına mı baktın? :alala:

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 14:33:03 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Koa_lAA

E 2 yıllık mukavelesi yok mu?  :alala:

kap a göre yok..

sana bana göre var ama kap a göre bildiğim kadarıyla yok :D

umarım yapmışlardır iki yıllıkta gitmez.. ffp de biter.. istediği topcuları alırız..

Çevrimdışı Anıl1903

Canım, dikimhaneden yeni çıkmış taze 3 yıldızlı forma çekti. Ucundan görseydik bari...
1 hafta daha dişimizi çıkacağız gibi sızıntı olursa tanıtıma yakın olur ancak.

Çevrimiçi Samet Demir

Aras'ın geçen sene kiraya gitmemesi bize ekstra 1 milyon liraya mal oldu, bildiğim kadarıyla 14. yabancı için federasyona 1 milyon lira harç ödüyoruz.

Ekstra değil o para benim bildiğim her fazladan yabanci oyuncu için katlanıyor.

Misal 8 yabanci 1milyon
9 yabanci 1.1 milyon gibi

Dediğin gibi bize zararı oldu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Zafer55

yoo hakaret etmedimki bizim köyde g.te g.t denir. :D
o fıkrayı biliyormusun
köylü doktora gidiyor doktor fitil veriyor anüsden uygulanacak yazıyor köylü gidiyor
ertesi gün geliyor doktor bey ben anüsü anlamadım diyor. doktorda tamam diyor
tekrar yazıyor receteyi makattan uygulanacak diyor köylü ertesi gün tekrar geliyor doktor bey ben bu makatıda anlamadım
diyor. Doktor sinirleniyor kardeşim g.tüne sokacaksın işte diyor. köylü hee tamam diyor sonra ama doktor
bey bizim köyde g.te g.t denir diyor.
bu fıkranın başka bir versiyonu daha vardı sanırım

haklısın söylemek istediğinde töre aklıma geldikçe sinirlerime
hakim olamıyorum.
Biliyorum o fıkrayı  :tabe:  can yücel bir yazısında g.t dediği için çıktığı mahkemede o fıkrayla savunmuş kendini diye de hatırlıyorum. :ok:

Çevrimdışı onurturan

kap a göre yok..

sana bana göre var ama kap a göre bildiğim kadarıyla yok :D

umarım yapmışlardır iki yıllıkta gitmez.. ffp de biter.. istediği topcuları alırız..
istedigi topculari alirsak braz sikinti olabilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi isteyip alınmayan ve yönetimin aldığı futbolcuların mevcut durumlarını görünce, artık futbolcu istemiyordur.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimiçi Koa_lAA

he oda doğru.. istediği mevkilere genç potansiyelli ve yönetimin karar vereceği topcuları alırız daha mantıklı :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Okuyormusun Karizma?
neyseki Gökhan Töre takıma geri döndü,
bazı taraftarların sana yolladıkları haksız şer okları G.T ye döndü
sende Pepe transferindeki etkin rölünle G.ö.T ü kurtardın.
şimdi uslu ama agresif kartsız en iyi performanslı bir sezon geçir
kalpleri fethet yeniden

saygılar
quaresmayı her şekilde töreye tercih ederim zaten ama
kendimide ikisinden birini tercih etmek zorunda hissetmiyorum
quaresma satılırsa mutlu olurum ama kalırsada karalar bağlamam
bu sene geçen seneki gibi olmayacak çünkü takımın yıldızlık statüsünden düştü
bundan sonra haddini bilerek oynar :D öyle olduğundada büyük katkısı olur

Etiketler: