2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6948714 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Talisca'nın mukavelesi var. Tıpış tıpış gelecek ve tonla ceza yiyecek. Maçlara da çıkacak. Ama o noktadan sonra sahada nasıl davranır? Zaten ayağına gelen her şutu fütursuzca, düşünmeden kaleye yollamaya çalışan, bencilce oynayan Talisca bu noktadan sonra nasıl oynar bu muamma... Buyüzden Talisca'nın durumu ne olursa olsun Sosa alınmalı...

Çevrimdışı abdusta

Talisca'nın mukavelesi var. Tıpış tıpış gelecek ve tonla ceza yiyecek. Maçlara da çıkacak. Ama o noktadan sonra sahada nasıl davranır? Zaten ayağına gelen her şutu fütursuzca, düşünmeden kaleye yollamaya çalışan, bencilce oynayan Talisca bu noktadan sonra nasıl oynar bu muamma... Buyüzden Talisca'nın durumu ne olursa olsun Sosa alınmalı...
İyi oynamak zorunda,kendini gösterecekki transfer olsun
+30 yasında kontratlı olsaydı sizin dediğiniz olabilirdi yani SOSA.
saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de sana yüzde yüz katılıyorum . Başkan elimizde bir şans onu doğruya yönlendirebilir miyiz bunun üstüne kafa yormak lazım. Ben başkanın bugün pepe tanıtımına çıkmaması gerektiğini düşünüyordum bu konuyu direkt iletişim departmanına havale etmesi gerekiyordu . Zaten farkettiyseniz basın mensupları başkana mı pepeye mi sorcaz ikilimine çok düştüler. Oysa hiç çıkmasa daha cool olurdu zaten bu transferleri başkanın yaptığını herkes biliyor neden bunu göstermeye çalıştı bence öyle yapmamalıydı. Bu tarz hareketler bazen beni de umutsuzluğa sürüklüyor ama çalışkanlığı ve insanları dinleyen bir yapısı olması sebebiyle yönlendirilebilir olduğunu düşünüyorum.
Başkanın bu tanıtıma çıkmaması düşünülemezdi, ülkeyi yanlış değerlendiriyorsunuz.
Fazla Low-profile takılmak, şu sosyal medya çağında takdir görmez, eziklik olarak nitelendirilir hatta.
Başkan bu ego işini iyi idare ediyor, kararında götürüyor. Şenol hocadan ve oyunculardan fazla rol çalmıyor, transferin son anına kadar ortaya çıkmıyor.

Başkanı yönlendirme işine gelirsek... Adam geleceğe yönelik Mitrovic'i aldı, bin tane laf işitti. Bugün için Pepe'yi aldı, kral oldu.  Başkanı nasıl yönlendirmeyi düşünüyoruz bu futbol aklına sahip ülkede?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 23:20:04 tuncaboylu ]

Çevrimiçi murat

:olmaz

beni tanıyamamışsın vizyonreisin demecine ilk tepkiyi koyan benim burda. ben gitmesini en son darbeye teröre vbvb bağlamasına hiç ses etmiyorum anası babası karısı tırstı evlatları için gitme dedi eyvallah ama bizi aşağılayıcı sözleri ŞLde fark yemek istemiyorum sözleri kabul edilemez benim için.
Hayır benim :lol:

Çevrimdışı tangaz

costayu almak için ne oyuncusu takımı satmak lazım olmadı kendimizide satışa koyarız :bandit:
Atletico seneye alır sen bir sene opsiyosuz kiralarsın seneye abou gelene kadar ihtiyacı doldurmuş olursun
garibim abouda bir gomez bir costa üzerine gelir tangazın sövmesine uğrar :D

hakediyor kerata hakedene şeederim ama asla sövmem beşiktaş forması giyene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Yalnız Llorente'de Abu gibi leblebici değil, fizik gücü önde santrafor. Bize leblebici lazım;

1)Costa
2)Eyşan
3)Gignac
1 senelik aduriz olsa ne güzel olurda takım emekli takımı oldu.genç birini bulmak lazım.

Çevrimdışı mrred

@atalay pedro franco ile ilgili dediklerin gerçekten çok doğru bir insan 7 senede vücudunu geliştiremiyorsa üç sebebi vardır . Sporcu eksiğinin farkında değildir yada farkındadır ama gelişime kapalıdır ya da antrenörler eksikliğinin farkında değildir. Üçüncü ihtimal çok vahim çünkü oyuncu 3 senedir bizim gözetimimizde. İlk iki ihtimale yapacak bir şey yok zorla güzellik olmaz. Yönetimin bunlara kafa yorması lazım biz bu oyuncuyu gelişecek diye aldık ama gelişmedi neden ? "ey oyuncuyu geliştirmesi gereken antrenörler ya da teknik ekip bana bunu raporlayın" bu oyuncu neden gelişmedi ?
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 23:34:56 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Normal. Pepe kağıt üzerinde iyi transfer. @tuncaboylu Mali açıdan da anlaşılabilir meblağları görebiliyorsak en azından ilk etapta başarılı addedebiliriz. Transferin ana mevzusu bu zaten.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 23:25:54 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Esporte Interativo'ya demeç veren genç yıldız, Manchester United'dan teklif alıp almadığı yönündeki soru üzerine, "Yorum yapmamayı tercih ederim. Bir şey olursa, haberiniz olur" ifadesini kullandı.
Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında da, "Benfica'dayken, benim hakkımda halihazırda övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Çok mutluyum, harika bir teknik direktör. Halen bu tarz büyük teknik direktörlerle çalışacağımı düşünüyorum" dedi. Öte yandan Talisca, kariyerinin sonunda ülkesinin takımı Corinthians'ta forma giymek istediğini de açıkladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

:olmaz

beni tanıyamamışsın vizyonreisin demecine ilk tepkiyi koyan benim burda. ben gitmesini en son darbeye teröre vbvb bağlamasına hiç ses etmiyorum anası babası karısı tırstı evlatları için gitme dedi eyvallah ama bizi aşağılayıcı sözleri ŞLde fark yemek istemiyorum sözleri kabul edilemez benim için.
Gomez'in sorunu öngörü yetmezliği idi.

Bir bakıma haklıydı. Evet Tolga ve İsmail'le gitsek, CL'de en fazla 4-5 puan alabilirdik.

Ama Beşiktaş'ın son 3 senede nereden nereye geldiğini idrak edemedi ve bir sonraki sene nereye geleceğini de öngöremedi.

İyi yönetilen, taraftarı ile muazzam bir potansiyel sahibi bir kulübüz. Bu takımın önünün açık olduğunu görüp, burada kalıcı olmalıydı. Aksine gidip Almanya'da küme düşme mücadelesi verdi.

Çevrimdışı mrred

Başkanın bu tanıtıma çıkmaması düşünülemezdi, ülkeyi yanlış değerlendiriyorsunuz.
Fazla Low-profile takılmak, şu sosyal medya çağında takdir görmez, eziklik olarak nitelendirilir hatta.
Başkan bu ego işini iyi idare ediyor, kararında götürüyor. Şenol hocadan ve oyunculardan fazla rol çalmıyor, transferin son anına kadar ortaya çıkmıyor.

Başkanı yönlendirme işine gelirsek... Adam geleceğe yönelik Mitrovic'i aldı, bin tane laf işitti. Bugün için Pepe'yi aldı, kral oldu.  Başkanı nasıl yönlendirmeyi düşünüyoruz bu futbol aklına sahip ülkede?

Biz bu ülkenin en iyi futbol kulubü iddiasında isek bu ülkenin çağdışı adetlerine örflerine ayak uydurcaz mı uydurmıcaz mı ? Madem farklıyız işte bize fırsat tam sırası farkımızı böyle ortaya koyalım. Herkesin yaptığını yaparsan herkes gibi olursun. Arnolda sormuşlar bu vücudu nasıl yaptın ? Cevap "aynı çalışırsan aynı kalırsın her zaman daha sert antreman yaptım"
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Süper Kupa Samsunda oynanacak.

Çevrimiçi murat

bu pedroda nasıl bir kangrense herifler tüm maçlarda oynattılar sonra da almayacaz seni deyip geri yolladılar. muhtemelen satış opsiyonu altında bir bedelle alırız nasıl olsa yada free gelir gibi bir beklenti yapıyor eski kulübü.
Ben pedroya haksızlık yapıldığını düşünüyorum.biraz sertlik kazansa 3. Stoperimiz olur.atınç milosevic mitrovic pedro dörlüsünde mitroviçle çekisir.

Çevrimdışı Fatih_

Bu gun baskan cok sikti.
Giydigi takimin rengi cok hostu bosunada oldugunu dusunmuyorum.
Bu sezon acik gri bir forma bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 23:33:18 Fatih_ ]

Çevrimdışı ZEKI

1 senelik aduriz olsa ne güzel olurda takım emekli takımı oldu.genç birini bulmak lazım.
sen kuweike yi seversin

Çevrimdışı 38life

Ben de Pedro'nun gereğinden fazla gömüldüğünü düşünenlerdenim. Tosic'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Bu gun baskan cok sikti.
Giydigi takimin rengi cok hostu bosunada oldugunu dusunmuyorum.
Bu sezon acik gri bir gorma bekliyorum.

töbe töbe

Çevrimdışı atalay

Yalnız konu "stopercilik" ise Tosic ölçü olmaz. @38life O pozisyonda daha yüksek verim, daha iyi performans almak ise başka bir şey.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2017, 19:00:54 atalay ]

Çevrimdışı Karabay

Evett. Samsuna kimler geliyor  :sevinc

Çevrimdışı tuncaboylu

Normal. Pepe kağıt üzerinde iyi transfer. @tuncaboylu Mali açıdan da anlaşılabilir meblağları görebiliyorsak en azından ilk etapta başarılı addedebiliriz. Transferin ana mevzusu bu zaten.
Ben de katılıyorum sana, zaten asıl sorun Pepe için yapılan övgüler değil. Pepe transferi, hele şu mali şartlarla büyük başarı gerçekten.

Benim sorunum, Mitrovic transferine yapılan abartılı eleştiriler. Adamların ne komisyonculuğu kaldı, ne bilmem nesi.

Adam da hepi topu 6 ay oynadı ha. Avrupa'da dikiş tutturamayıp ülkesine dönen Brezilyalı stoperlere bile 7-8 milyon Euro'lar ödenen futbol piyasasında Mitrovic'e ödenen 4 milyon aylarca konuşuldu.

Sonra da gençlere yatırım yapılsın. Bu tarz yatırım taraftarın genelince desteklenmezse devamı gelmesi zor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yanliz bu süper kupayi mutlak almamiz lazim. ilk alan biz olduk ondan sonra birdaha alamadik.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yeni sezon formaları bunlar diyolla  :alala:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de Pedro'nun gereğinden fazla gömüldüğünü düşünenlerdenim. Tosic'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Benim izlediğim Pedro Tosic'ten daha yavaş, daha kötü hamle zamanlaması var, daha pasif, fizik olarak daha çelimsiz, hava toplarında daha zayıf.

Bütün bunların dışında Tosic'ten daha iyi bir stoper bence de.

Çevrimdışı 38life

Benim izlediğim Pedro Tosic'ten daha yavaş, daha kötü hamle zamanlaması var, daha pasif, fizik olarak daha çelimsiz, hava toplarında daha zayıf.

Bütün bunların dışında Tosic'ten daha iyi bir stoper bence de.

Çünkü Tosic stoper değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çünkü Tosic stoper değil.
Ben yine de hayatım söz konusu olan bir maça stoperde Pedro ile değil ,Tosic ile çıkmak isterim.

Etiketler: