2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949955 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Başkan 5 bin forma alıyormuş sene de :D
vay hayırsız birini de bize hediye etmiyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Olabilir şimdi haberin kaynağı gözüken sayfa sildi zaten.
Baktım İngiliz medyasına: Satış listesine konmuş, tepkiler onaymış.

İngilizce bilmeyen birinin yanlış haberi herhalde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

sana şöyle bir şey söyleyeyim o akan paralar bir şekilde hep akıyordu.
şimdi Başakspora akıyor öncesinde renklilere akıyordu. Ben razıyım akacaksa bu
şekilde aksın. Bu ligde güçlenen her takım bizim işimize gelir bu saatten sonra
renkliler böyle kalmayacak elbet toparlanacak güçlü olan takımlar sadece bunların toparlanmalarına engel
olur. evet bir başak bir ts bir osmanlı bir konya güçlensin biz güçlü olduğumuz sürece
renklilerle aramızda tampon bırakmak iyidir. Biz on yıl can çekişirken bu paralar renklilere
oluk oluk akmışdı. şimdi sistem onlara çalışmıyor bizim sistemi doğru şekilde kurabilmemiz için
daha zamana ihtiyacımız var. Hakem kadroları yenilenecek renkli artıklarından federasyon
temizlenecek. YD belki bize çok kötülük yaptı ama federasyondaki bir YD bizim çok işimize geliyor
şu sıralar.
Bu kulüp borçları eninde sonunda devlet tarafından temizlenecek ve sıfır başlangıç olacak
işte o zaman bizim başka bir boyutta olmamız gerekiyorki bizi yakalama hayali içinde olamasınlar.
şu ara onlara para akması nefes aldırır bu dönemi ağır hasarla atlatmalarını engeller para aksın gene
buna engel olamayız ama yönünü belirlemekte bir başarıdır.

Abi katılıyorum aksın para renklilere akacağına başka yatırımlara aksın. Ama itirazım bu paranın basaksehir gibi en hayati maçında 1.920 seyirciye oynayan takıma akması. O kadar taraftarı olan şehir takımı var bu ligde bir kısmı silinip gitti bir kısmı aşağılarda debelebiyor. Misal yaşadığım şehir olan eskisehir yıllardır ekonomik bunalımda ve aramızda kalsın adamlardan nefret ediyorum 2 yıldır şampiyonluğun ş'sini kutlatmadilar bize burada ayrıca 3 temmuz sürecinin aktörlerinden biri hepsine kabul. Ama bu adamlar bile gözüme basaksehirden daha antipatik gelemiyor. En azından bir kulüp kültürü var hala fethi heper gibi kült olmuş kişilere sahip çıkabiliyorlar yani adamların bi olayı var bu basaksehirin hiçbir şeyi yok be abi. Altayiydi kocaelisiydi sakaryasiydi en azından bunlar burada olsaydı keşke diyorum sadece basaksehir yerine.

Çevrimdışı brkntcnr

Baktım İngiliz medyasına: Satış listesine konmuş, tepkiler onaymış.

İngilizce bilmeyen birinin yanlış haberi herhalde.

Biz almayı düşünsek 4-5 e alırız ama gs gider 7-8 bayılır.

Çevrimiçi Necmi

Herhalde abi, senin elden çıkarmak zorunda olduğunu bildikleri için bedavaya almak amacıyla bekliyor adamlar.

"Bunlarda 15 yabancı ve 7 stoper var, Pepe'yi aldılar, medyada her gün gidecek oyuncular arasında adı geçiyor, başka talibi de yok" diyorlar.

Bizim başkan karşı tarafta olsa, maaşını da bize ödeterek alırdı.

Benin tanıdığım başkan yemez bunu gider başka takıma verir :D

Çevrimdışı Türkay

vay hayırsız birini de bize hediye etmiyor :D

Forumda 3637 üyesi varmış. Necmi abi 3637 forma alsa da biz dağıtsa   :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca'ya kızmış başkan, haftalardır yazıyorum kendi oyuncumuz olmayan adamlara bu kadar değer biçmeyin diye, Sosa'yı gömdük ki para kazandırıp gitti bu adam diğeri bizim oyuncumuz bile değil bi tarafları oynuyor. Saha içindeki katkısından bağımsız konuşuyorum, kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Talisca'ya kızmış başkan, haftalardır yazıyorum kendi oyuncumuz olmayan adamlara bu kadar değer biçmeyin diye, Sosa'yı gömdük ki para kazandırıp gitti bu adam diğeri bizim oyuncumuz bile değil bi tarafları oynuyor. Saha içindeki katkısından bağımsız konuşuyorum, kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyin.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz almayı düşünsek 4-5 e alırız ama gs gider 7-8 bayılır.

Transfermarkt diğerinden daha ucuza adam alamıyor bu Dursun Özbek yönetimi.
2 senedir tüm transferlerine bakın, bir tek bedava gelen De Jong var buna uymayan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benin tanıdığım başkan yemez bunu gider başka takıma verir :D
Eski başkan yerdi, hatta sözleşmesini feshedip FİFA'lık olurdu.

Çevrimiçi Necmi

kibir,rakipleri küçük görme,inşaallah demeden kesin şampiyonuz demek bizi rehavete sokar.
eski fener gibi herkese tepeden bakmağa gerek yok...
:upto: ama tepedeyiz nasıl nerden bakabilirizki :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıllık 5 M ye costa getiremezsin
@Necmi abi ne kadara getirebilirsin

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca'nın bonservisini almaz artık, yerine adam bakmak lazım şimdiden.

Zaten bu yeteneği Benfica boşuna bırakmazdı.

Feghouli bundan da beter bu arada, Galatasaray'a gelirse kan kusturur takıma ve yönetime.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş forvet teamüllerine göre en uygun aday Costa görünüyor, Ba, Gomez,Abou ve sonrasında yine 1 senelik 1 aşk Costa. Costa geliyor yazın her yere :D
hayydeee breee serhat çoştu  :D

Çevrimdışı matias_27

:upto: ama tepedeyiz nasıl nerden bakabilirizki :alala:

Kibir değil büyüğüz ve bunu onların kafasına vura vura öğreteceğiz. Korkuyorlar, söyleyemiyorlar, endişeliler belli etmemeye çalışıyorlar. Sen önce buranın babası ben diyeceksin hem de yüksek sesle hem de bağıra bağıra ki anlayacaklar.  Necmi abi çok daha iyi bilir bizden gerek yaşı gerek tecrübesiyle. Beşiktaşın büyüklüğüyle ilgili yeni nesilin öğreneceği çok şey var Necmi abilerin kuşağından
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

kayserispor asamoah gyan'ı almış bizim ilgilendiğimiz bi oyuncuydu bi ara :)

Çevrimiçi Necmi

Sadece ve sadece "performans" açısından soruyorum: Gomez mi? Costa mı?
şakamı bu gomezi top niyetine oynar
iki türlü çalışır hem gol atar hem rakibi döver :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şakamı bu gomezi top niyetine oynar
iki türlü çalışır hem gol atar hem rakibi döver :D
Costa sadece ligde 28 tane bırakır.

Çevrimdışı 38life

Böyle birşey ben duymadım diyor. Eğer sizin yazdığınız gibi bir olay olsa böyle tepki veririm diyor. Daha durun bi. Hemen galeyana geliyoruz. Belki hiçbir sorun yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca'nın bonservisini almaz artık, yerine adam bakmak lazım şimdiden.

Zaten bu yeteneği Benfica boşuna bırakmazdı.

Feghouli bundan da beter bu arada, Galatasaray'a gelirse kan kusturur takıma ve yönetime.

Hem Abou Hem Talisca mental açıdan sorunlu adamlar, bu yönleri gelişir mi gelişir bu da yüksek ihtimal ama kendi oyuncumuz olmayan adamları rehabilite edip değer kazandırıp göndermek koyuyor, bizim olsun biraz daha verimsiz olsun.. Eskiden bazı oyuncular bu kampa gelmeme olaylarını çok yaparlardı ama senin etin ne budun ne?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat baltacı

Kesince neler olduğunu ikinci yarı görmedik mi? Abuş Şenol Hoca'nın gol kralı çıkartma sevdasının kurbanı oldu. Cenk'e fazla güvendi hoca. Küstürmek istemedi belki de. Neyse tabii ki bu adam bulunmaz hint kumaşı değil. Bahsettiğin büyük isimler bence ne Gignac ne de Llorente. Bunlar gelirse Abuş'u çok ararız. Gomez, Mandzukic, Costa gibi birisi olmalı.
gıgnac ve lıorente abunun atamadığı basit golleri hiç zorlanmadan atsın bak bakalım abouyu kim arıyor. abou bulunmaz hint kumaşı kesinlikle değil enteresan bir oyuncu kabul ama skoru değiştiren kritik maçlarda sahne alan bi oyuncu değil henüz attığı goller mücadelesinin azminin ürünü birazda futbol şansı ama kafa hakimiyeti hiç yok karşı karşıyalarda güven vermez kritik bir gs fb derbisinde kaçırdığı net golü takım telafi edemezse abou seyirci baskısından kurtulamaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kutay

Arttırıyorum costo ligde 30 ve üstü saplar,gomezde maksimum 25 atar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ