2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951150 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

marcelo zu lyon istihbaratını ilk servis eden kişi bizim altyapıda oynamış profesyonelliğe geçiş yapmış vbvb

Pepe sürecinde baya elle tutulur bilgi verdi ondan dikkatimi çekti abi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Fırat Günayer @firatgunayer
·
3d

Babel, iş resmileşmediği için,kulüp tarafından uyarıldı ve paylaşımını kaldırdı..
Olumsuz bir durum yok..
Görüşme sürüyor..

Çevrimdışı bjk4ever

Eldeki fazlalıkları göndersek yeter diyorsunuz da, onlara da kimse bonservis teklifi sunmuyor, kıytırık kiralık teklifleri geliyor, bizim bonservis satış geliri göstermemiz gerekiyor. O yüzden ya o oyunculara 1 m euro civarı teklif gelecek şans eseri satacağız ya da gerçekten para eden birini satacağız.(Tolgay, Adriano, İnler vs.)

Cozum gayet basit. Mesela Milosevic'in maasi 1 milyon euro ise ve onu karsilayacaksa maasini biz odemeye devam ederiz, 1 milyon euro kiralama bedeli oderler. Bu kadar basit bir cozum var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

pepe konusunda ben temkinliyim. sonu nasri ye benzemez inşallah. çünkü o transferde bu seviyedeydi ama olmadı. son anda bir takım araya girebilir.

Çevrimdışı Sercan62

Pepe transferi gerçekleşirse bize çok iyi bir stoperin yanında iyi de bir reklam şansı katacak. Fikret Orman dünya çağında tanınabilir olmanın kendisi için ne kadar öneli olduğundan bahsediyor bir süredir. Zaten Çin'de kamp yapma fikri de bu düşünceden kaynaklanıyor. Çin'e Pepe ile gitmek böylesi bir durumda bizim için çok önemli. Pepe sonuçta bir marka ve bu markanın aynı zamanda bizim kulübümüze katacağı çok fazla şey olacaktır. Pepe'nin yıllık ücreti belki birilerine fazla gelecektir ama getirisi daha fazla olacaktır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Pepe transferini bence 3,4 gün daha açıklamayacaklar. Açıkladıktan 3,4 gün sonra da 3 yıldızlı formalar satışa çıkar. Önümüzdeki 10 gün Beşiktaş gündemde en üstte kalmaya devam eder.  :bandit:
forma tanıtıma daha 9 gün var, ben dayanamam buna :by2:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı bjk4ever

Beşiktaş düşmanlarına fazla güvenme derim.

Besiktas dusmanidir degildir bilemem, ama haber1903 1 yillik olusum degil, Adali yonetime girdiginden beri var. Tam olarak kac yil simdi hesaplamadim, ama baya var.
Su ana kadar bitti dedikleri ve bitmeyen tek transfer olarak aklimda Benayoun var, baska da yok. O yuzden bana guvenilir geliyor, zira ozel haberlerinin fos ciktigini pek duymadim ben. Yoksa ben de tanimam etmem, umrumda da degil pek (diger BJKli gazeteciler/duyumcular gibi).

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yeni formalar nasıl acaba. geçmiş yıllarda sızdırılıyordu ama bu sene yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

PEs etmiyoruz, PEnçeliyoruz! 😉😁
Nöbetteyiz... 🤔(via. Vodafone Park)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

"Pepe yatmaya geliyor, Emekli maaşını alacak, oynamaz, yaşlı adam " diyen renkliler sanırım burdasınız :

2018 Dünya Kupasına katılmak için Q7'de -Pepe'de gelecek sezon yardıracak merak etmeyin.

Yardıracaklar ki Fernando Santos ikisinide alsın  :biggrinking:

Korkmayın , Titreyin...... !!!!!

Çevrimdışı Sarp

Vodafone Park da çıldırdı...  :D

Çevrimdışı bjk4ever

Keske Pepe disinda Balotelli'yi de zorlasaydik. Hem 2 tane cuk oturacak oyuncu transfer etmis olurduk, hem de muthis bir pr calismasi olurdu bizim icin. 2 oyuncu da surekli oynayan tas gibi oyuncular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vodafone Park 'da çıldırdı...  :D
Alemin gözü yaşlı, Pepe Beşiktaşlı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

00:15'te Mansimov'un uçağıyla İstanbul'daymış. Fatih Doğan diyor.

Çevrimdışı esguel

Aynısını şafak malatyada söyledi sanırım doğruluk payı var

Çevrimdışı cursedofdragon

şafak malatya diyor :D

Türkiyeden 20'de oraya gidicekmiş.

00:15 te geri gelicekmiş bi aksama birşey olmazsa :)

Çevrimdışı sermet00

Gslinin biri bunu paylaşmış kanı bozuk ....

Çevrimdışı Berat

Fatih Doğan değil Şafak Malatya diyor onu kaynağa dikkat.

Çevrimdışı 38life

Gslinin biri bunu paylaşmış kanı bozuk ....

Pepe'ye Beşiktaşlılar tarafından dakikada 100 tane tweet atılıyor. Bu zavallının bunu okur diye umutlanması gerçekten zavallılığının seviyesinin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor :) okadar çaresizler ki... Tanrıyı gökyüzüne taş atarak öldürmeye çalışıyorlar.

Bi de öyle bi korkaklar ki birisi EminyetGM'yi mentionladı anında sildi...

Çevrimdışı esguel

Fatih Doğan değil Şafak Malatya diyor onu kaynağa dikkat.

Aynen bende okuyunca fatih doğanda mı söyledi dedim şimdi kontrol edince fatih doğan şafak malatyayı doğrular bi tweet atmış

Çevrimdışı benyv-

Onazi maaşını 2 aydır alamadığı için sözleşmesini feshetmiş. Aklımız varsa şu adamı alalım daha trabzon yeni 3.5 m euro'ya almıştı. Hem kaliteli hem bedava transfer olur.

Çevrimdışı sermet00

Pepe'ye Beşiktaşlılar tarafından dakikada 100 tane tweet atılıyor. Bu zavallının bunu okur diye umutlanması gerçekten zavallılığının seviyesinin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor :) okadar çaresizler ki... Tanrıyı gökyüzüne taş atarak öldürmeye çalışıyorlar.
Aynen o da var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onazi maaşını 2 aydır alamadığı için sözleşmesini feshetmiş. Aklımız varsa şu adamı alalım daha trabzon yeni 3.5 m euro'ya almıştı. Hem kaliteli hem bedava transfer olur.
Çöp... Gereksiz yere yabancı doldurmaya gerek yok takımı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Çöp... Gereksiz yere yabancı doldurmaya gerek yok takımı.

Takımdaki şişliği rahatlatamadık henüz, formalar ile birlikte beklediğim mevzulardan biri.

Etiketler: