2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6946703 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Beşiktaş taraftarını sinir eden Turgay Demir sahneye çıktı

Turgay Demir‏Onaylanmış hesap @turgaydemirr · 3 Tem 

Beşiktaşlılar PEPE hayırlı olsun. Dayı sözü...

Çevrimdışı abdusta

Kenarda dursun

passokart sahibi

Pepe gelmeden önce
1)Fenerbahçe   528.225
2)Beşiktaş       513.804
3)Galatasaray  509.825

Pepe geldikten sonra

??

saygılar

Çevrimiçi Necmi

başkan bu arkadaşın siteye röportaj verdikten sonra duruldu... mualiflikten istifa etti gibi... daha usturuplu davranıyor.. o yüzden yönetimin istemediği bişeyi fazla kurcalamaz bence..
Başkanın neden röportaj verdiği kimse tarafından anlaşılmadı zaten röportajın ertesi
gene düşmanca bir haber girmişdi. bunun desturu yok para kazanmak sitesinde hiti yükseltmek için her şeyi yapar.

Çevrimdışı bordele

görüştüklerini sanmıyorum şu anda yolculuğa hazırlanıyorlardır :D
gece saat 2 de bana çok sağlam kaynaktan iş bitti imzalar atıldı haberi geldi
sonrası detaydır avukatlar bir araya gelir sözleşme hazırlanır bu bayağı zor bir iş
sonrada ön sözleşme asli sözleşmeye döner bazı sözleşmeleri hazırlamak bir kaç gün sürüyor :D

şu Deniz Türüç yüzde yüz bitmiş diyen çok sağlam kaynağın mı ?  :D
Av zamanı

Çevrimdışı 38life

linkler yenilendi @38life izlemeyen kalmasın.(Tiner içerir)

Seyretmiştim bunu :)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Herkez hazırlığını yapsın gece yarısı uçak inebilir

Çevrimdışı Eray_Steiermark

başkan bu arkadaşın siteye röportaj verdikten sonra duruldu... mualiflikten istifa etti gibi... daha usturuplu davranıyor.. o yüzden yönetimin istemediği bişeyi fazla kurcalamaz bence..

Zamanında az Adalı şakşakçılığı yapmadı :) Şampiyonluklar gelince hizaya geldi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kenarda dursun

passokart sahibi

Pepe gelmeden önce
1)Fenerbahçe   528.225
2)Beşiktaş       513.804
3)Galatasaray  509.825

Pepe geldikten sonra

??

saygılar
gs farkı kapatıyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Daha imza yok, anlaşma yok, 2 saat sonrasına sözleşildi diye soyleniyor sonra geceden anlaşıldı uçak akşam istanbula inecek deniyor benim kafam çok karıştı geliyor mu gelmiyor mu bu adam :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha imza yok, anlaşma yok, 2 saat sonrasına sözleşildi diye soyleniyor sonra geceden anlaşıldı uçak akşam istanbula inecek deniyor benim kafam çok karıştı geliyor mu gelmiyor mu bu adam :alala:
Geliyor nokta

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

takip ettiğin evren manchester den sağlamdır @Necmi abi :)

geliyor geliyor sözleşmeyi hazırlamışlar hem onlara hem bize hazırlanıyor sözleşme tek tek okunuyor kelimeler harfler bile önemli :D

Bugün burda inşallah karşılamaya kimler gidicek :D

Çevrimdışı abdusta

ÇOK ACİL !!

Pepeden fanlarına geleceği ile ilgili mesaj
İspanyol medyasından

serinleyiniz..

http://www.defensacentral.com/real_madrid/1499176205-el-mensaje-mas-enigmatico-de-pepe-sobre-su-futuro

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın neden röportaj verdiği kimse tarafından anlaşılmadı zaten röportajın ertesi
gene düşmanca bir haber girmişdi. bunun desturu yok para kazanmak sitesinde hiti yükseltmek için her şeyi yapar.
Ben devamlı takipteyim, son zamanlarda biraz daha iyi abi.

Adalı abisi umudunu ve desteği kesti herhalde.

Ama önceki hurmaları hatırlatacak tırmıkçılar aklını başında tutmasına yardım edecektir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gs farkı kapatıyor.
50 tane transfer yapdilar, güya yildiz transferi :D. biz daha yeni basliyoruz. pepe gelirse o fark nekadar olur sen düşün  :icool:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

2 saat öncesine ait o yav :)

En son bilgi incelenmiş imzalar atılcakmış artık :D

Sonra KAP gelicek Pepe ile görüşmelere başlanılmıştır diye.

PEPE'nin formamızla resmi yayınlanacak resmi hesaptan  ve şu saatte istanbula şu havaalanına inicez diye mesaj girilecek :D

Sonra "Merhabe Beşiktaş ben geldim" mesajı yayınlayacak PEPE.

Sonrası malum zaten :D 3.cü dünya savaşı :D  :evillol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Okan Topaloğlu'da baya iddalı bir adam sanırım. :alala:
Rahmetli Hilmi Topaloglunun ogluymus bu arada.

Çevrimdışı Alparslan

Merhaba Arkadaşlar. Çok uzun zamandır vaktim olmuyordu girmeye. Ama uzaktan takip ediyordum. Fırtına öncesi sessizlik var gibi :)

Çevrimdışı Fatih_

Ahahaha çok doğru yazmış :D :D

Osmanlı Böyle Yükselmedi Be Kardeşim

4yıl önce : Hilbert - Toroman - Sivok - Gökhan Süzen

2 yıl önce : Beck- Rodolfo - Ersan - İsmail

Günümüz : Gökhan - Marcelo - Pepe - Adriano

Çevrimiçi Necmi

ne zaman dedim Deniz türünç %100 bitti diye ben sözleşmeyi görsem gene söylemem
burda tanımadığın insanlar hakkında sakın yorum yapma üslubuna dikkat et.
ıslak imza atılmadan hiç bir transfer bitmez

Çevrimdışı tangaz

Okan Topaloğlu'da baya iddalı bir adam sanırım. :alala:
Rahmetli Hilmi Topaloglunun ogluymus bu arada.

marcelo zu lyon istihbaratını ilk servis eden kişi bizim altyapıda oynamış profesyonelliğe geçiş yapmış vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Pepe transferini bence 3,4 gün daha açıklamayacaklar. Açıkladıktan 3,4 gün sonra da 3 yıldızlı formalar satışa çıkar. Önümüzdeki 10 gün Beşiktaş gündemde en üstte kalmaya devam eder.  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Pepe transferini bence 3,4 gün daha açıklamayacaklar. Açıkladıktan 3,4 gün sonra da 3 yıldızlı formalar satışa çıkar. Önümüzdeki 10 gün Beşiktaş gündemde en üstte kalmaya devam eder.  :bandit:

Bana da öyle geliyor.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: