2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6935446 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

9 kişilik, maç boyunca kaleye gidemeyen fenerden son saniyede gol yedik. Oyüzden ben bitiş düdüğü çalmadan kutlama yapmıyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yeni sezon formasını görelim yeter :D

Pepe den daha çok yeni sezon formasını merak ediyorum bende. :)

Çevrimiçi Necmi

abi çok kısıtlı bilgi veriyorsun :D

Ama mandzukic olduğu kesinleşiyor gibi acık daha bilgi ver lütfennn :D
valla kovalananlar olmazsa Burak yılmazla yola devam :bandit:
böyle bir durumda var.

Çevrimiçi Samet Demir

9 kişilik, maç boyunca kaleye gidemeyen fenerden son saniyede gol yedik. Oyüzden ben bitiş düdüğü çalmadan kutlama yapmıyorum.
Sen hazırlıklı ol hocanın eli kulağında. :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

böyle bir durumda var.
Allah yazdıysa bozsun. Günahım kadar sevmem Burak Yılmaz'ı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

böyle bir durumda var.

söverim çok net  :bandit:

Çevrimdışı matias_27

Necmi abi burdan paylaşayım artık herkes biliyor zaten var olan durum şu benim aldığım bilgi bu yönde

Abi pepe ile ilgili kıran kırana pazarlık varmış.  Baya terletiyormuş baskı altına alınmış yönetim galiba hem ulusal medyaya yayılması vs gibi durumlardan dolayı. Temel kemik parada anlaşılmış bonuslar bilet vip ev araba vs baya bi madde sözkonusu.  Bunların biraz çokluğu yönetimin tadını kaçırmış işte yıldız adam abi real oyuncusu.  Başka bi adam olsa başkan çoktan s.... İ çekmişti. Ama çok istiyor başkan olacak gibi son anda bi çıldırma olmazsa başkanda.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı 38life

Sen hazırlıklı ol hocanın eli kulağında. :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahu Ekber dedi miydi bozarım orucu, yoksa yok.  :)

Çevrimdışı Berat

Pepe den daha çok yeni sezon formasını merak ediyorum bende. :)

+1

Çevrimiçi Necmi

Allah yazdıysa bozsun. Günahım kadar sevmem Burak Yılmaz'ı
ciddi anlamda Beşiktaşı güçlendirmek için mücadele ediyorlarsa mecburiyetlerede hazır olmak lazım
sosayıda istemem ama kapıda bekliyor. kapıda bekleyen ikide renkli var. :D

Çevrimdışı 38life

Necmi abi burdan paylaşayım artık herkes biliyor zaten var olan durum şu benim aldığım bilgi bu yönde

Abi pepe ile ilgili kıran kırana pazarlık varmış.  Baya terletiyormuş baskı altına alınmış yönetim galiba hem ulusal medyaya yayılması vs gibi durumlardan dolayı. Temel kemik parada anlaşılmış bonuslar bilet vip ev araba vs baya bi madde sözkonusu.  Bunların biraz çokluğu yönetimin tadını kaçırmış işte yıldız adam abi real oyuncusu.  Başka bi adam olsa başkan çoktan s.... İ çekmişti. Ama çok istiyor başkan olacak gibi son anda bi çıldırma olmazsa başkanda.

E bunlar zaten normal olanı. Aksi anormal olurdu. Sen bütün basın kuruluşlarına tek tek bilgi verirsen adamlar bu kozu elbette değerlendirir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

ciddi anlamda Beşiktaşı güçlendirmek için mücadele ediyorlarsa mecburiyetlerede hazır olmak lazım

Biri Lens mi ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı El Nino

Sabri'yi de alır sol beke alternatif koyabiliriz mesela. Adriano + Sabri sol bek değişerek oynarlar. Caner'i de sol açıkta düşünebiliriz. Babel'de forvet oynar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah gelmez de lafımızı yemeyiz. Renklilere de başka kapıya demek lazım. Şu taliplisi olanları bir değerlendirsek de transferi arkamıza yaslanıp izlesek. Neyseki seneye kalkıyor da kurtuluyoruz şu dertten...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

Ws ile Lens sanırım onlar. Q7 giderse Lens gelir de Ws zor. Yani bence biz almayız ki gerenk de yok.

Ws de olsa gese çöpü istemiyorum takımda ben.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

böyle bir durumda var.

@Necmi Abi Burak gelirse sen burada epey bir mesai yapmak zorunda kalabilirsin. Bence şimdiden hazırlan derim  :biggrinking:

Çevrimdışı Orhan_

Abi bütün forumun aklıyla oynuyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

başkan lizbonda dedik şimdi asporda söylüyor :D
şimdimi öğrenmişler

Çevrimdışı fatihbjk

Renklilerden teki Volkan Sen sanirim. Digeri?

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Necmi Abi Burak gelirse sen burada epey bir temizlik yapmak zorunda kalabilirsin. Bence şimdiden hazırlan derim  :biggrinking:
No posttan kimse kalmaz forumda. Yöneticiler kendi arasında halay çeker artık  

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı matias_27

başkan lizbonda dedik şimdi asporda söylüyor :D
şimdimi öğrenmişler

Geriden geliyorlar abi
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi Burak gelirse sen burada epey bir mesai yapmak zorunda kalabilirsin. Bence şimdiden hazırlan derim  :biggrinking:
yoo ilk ben banlanırım :bandit:

Etiketler: