2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923939 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

o uçak görüşmeye değil almaya gidiyor :D

Almağa gidiyorsa bu akşam yakarız ortalığı :)

Çevrimdışı bjk4ever

birde anlamadığım bir şey var. Türkiyede şampiyon olunur çünkü kalitemiz ülkenin üzerinde
bir oyuncu gider başkası gelir ama iskelet şampiyonluğa yetiyor.
biz sosalı gomezli kadroyla EL de gruptan çıkamadık takımdan ikisi gitti
yerlerine talisca ve abou geldi takım şlde nerdeyse gruptan çıkıyordu
uefaya döndü çeyrek oynadı.nasıl hala o takım bu takımın üstünde görülüyor
şampiyonluk yolunda zor bir avrupa macerası güderken ligde bir önceki senenin
iki puan gerisinde kaldık bizi zorlayan rakip olsaydı geçen senedende daha fazla puan toplardık
resmen rölantiyle götürdüğümüz ligi kolayca şampiyon olarak bitirdik.
hala gomez sosa deniyor ya yazık bu gün avrupada maç yaparken bir düşünün sosa taliscayı kesebilirmi
gomez abouyu kesebilirmi. abounun avrupada attığı gollerin hiç birini gomez atamazdı.
gomezin atabileceği pozisyonlarıda avrupada biz yaratamazdık. gomez olsaydı kadroda
biz napoliden mağlup dönerdik. abou topa vurmayı bilmiyor gol vuruşları kötü falan ama
mucize goller çıkartıyor küfeden hemde hayati önemde goller. Abou kadroda olsaydı biz lyonu elerdik diyebiliyoruz
bence manu ile final oynardık ve o maçında sonucu belli olmazdı. biz bu sene uefa kupasını kaçırdık
oraya kadar abou sayesinde geldik ama kaybettirende o oldu.

Gecen sene daha goze hos gelen bir futbol oynuyorduk, millet ona aldaniyor bence.
Gecen sene cok daha direkt bir oyun oynuyorduk, daha fazla pozisyon veriyorduk, ama asiri bitirici bir forvetimiz oldugu icin sikinti olmuyordu.
Bu sene daha az pozisyon veren, topa sahip olan, rakip yari alana yerlesip hukmeden bir takim var bence. Mesela bu sene oynadigimiz icerideki Konyaspor (ilk 20 dakika), Akhisar (ilk yari), Genclerbirligi (ilk yarinin sonlarina dogru) maclarindaki oyunu 2 sene evvel kesinlikle oynamamistik. 

Çevrimdışı Necmi

Ilk dedigin sey cok sacma, borsaya ve denetime tabii sirket aciktan falan veremez. Oyuncuya odeyecegin para bellidir ve kontratinda yazilidir. Eger oyuncuyla anlasirsan onun almak istedigi imza parasini maasina yedirebilirsin elbette. Kontratina o sekilde yazarsin, ama o andan sonra zaten imza parasi degildir, maastir o.
Ama aciktan verme, kontratta yazan maddeler disinda baska odemeler vs yapip belirtmemek gibi seyler mumkun olamaz.
Onun disinda bence mantiken de imza parasi bonservis olarak sayilmaz, personel giderleri olarak gozukmesi gerekir.
bunun bir milyon tane yolu var. illaki herşey kayıt altındamı olacak sanıyorsun ne imza paraları ödedik borsaya bildirilmeyen
hatta kayıtlarda bile görünmeyen bu işler senin yaşadığın ülkelerdeki gibi işlemiyor. Biri açıktan iki milyonu atar oyuncuya yürür gider.
reklam yaptırır. biz gomeze 3 verdik ama bize 5 e nasıl maal oldu kayıtlarda 3 görünüyor.
şimdi beko der gel kardeşim şu buzdolabının kapağını aç kapa aha sana iki milyon kayma.
bunu hem reklam gideri olarak düşer hem senin imzayı halleder herkes mutlu mesut
bu ülkede tek saçma olan bir şeye saçma demektir emin ol. biz borsaya tabiyizde başka
şirketlere yapılan muamele bize yapılsa çoktan canımıza okurlardı.

Çevrimdışı Necmi

İnşallah...

Ben kadroyu güncelledim bile. Artık buradan dönmesin. Elim gitmez Pepe'yi transfer listesine koymaya...

bence sol bekte bir değişiklik yapacaksın

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Ismaele koysun tabi

Çevrimdışı Necmi

quaresma ne paylaşımı yaptı ki abi ? :alala:
pepe ile birlikte çekilmiş bir paylaşım yaptı

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Kutay

Kulübün resmi twitter hesabı Adriano ile ilgili bir paylaşım yapmış Necmi Abi'nin de ima ettiği gibi Adriano gidecek galiba
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı sermet00

Bir gece ansızın Pepe 3 Kolarov 4 :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adri çıkarda kim gelir yerine bilemem.
Adri minimum 10 milyona gider yerine de Bedava Kolarov gelirse Kaymakli ekmek kadayifi olur yeminle
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

para cazip :bandit:

Bizim diğer adama yok mu teklif yoksa hala mı diretiyor?  :bandit:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

pepe ile birlikte çekilmiş bir paylaşım yaptı

Nerde yaptı peki? Instagram'da görmedim ben bir şey..

Çevrimdışı Necmi

Nerde yaptı peki? Instagram'da görmedim ben bir şey..
twiteer sanırım emin değilim bende imajlanmış halini gördüm
çok önemli bir şey değildi pepe ile fotoda türkçede bir şey demişdi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Adriano iyi paraya giderse Kolarov gelirse güzel bir hamle olur.

Çevrimdışı brkntcnr

para cazip :bandit:
Şöyle 10-12 ye gitse yerine de 2-3 e Kolarov gelse mükemmel hamle olur.

Çevrimdışı 38life

Yaparız duruma göre  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Baya hazırlıklıymışsın sende

Fikret Orman gibi cimri değilim ben anında parayı basıp alıyorum  :lol: :lol:

Çevrimdışı sozkul

Ilk dedigin sey cok sacma, borsaya ve denetime tabii sirket aciktan falan veremez. Oyuncuya odeyecegin para bellidir ve kontratinda yazilidir. Eger oyuncuyla anlasirsan onun almak istedigi imza parasini maasina yedirebilirsin elbette. Kontratina o sekilde yazarsin, ama o andan sonra zaten imza parasi degildir, maastir o.
Ama aciktan verme, kontratta yazan maddeler disinda baska odemeler vs yapip belirtmemek gibi seyler mumkun olamaz.
Onun disinda bence mantiken de imza parasi bonservis olarak sayilmaz, personel giderleri olarak gozukmesi gerekir.

Menejerlik komisyonunu büyütsek ve menejer onun bir kısmını futbolcuya transfer etse, ne oluyor? Menejerlik masrafı hangi kaleme giriyor?

Çevrimdışı Yado

İnşallah...

Ben kadroyu güncelledim bile. Artık buradan dönmesin. Elim gitmez Pepe'yi transfer listesine koymaya...

Orada bir sosa gördüm sanki  :busted_cop:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı sozkul

bunun bir milyon tane yolu var. illaki herşey kayıt altındamı olacak sanıyorsun ne imza paraları ödedik borsaya bildirilmeyen
hatta kayıtlarda bile görünmeyen bu işler senin yaşadığın ülkelerdeki gibi işlemiyor. Biri açıktan iki milyonu atar oyuncuya yürür gider.
reklam yaptırır. biz gomeze 3 verdik ama bize 5 e nasıl maal oldu kayıtlarda 3 görünüyor.
şimdi beko der gel kardeşim şu buzdolabının kapağını aç kapa aha sana iki milyon kayma.
bunu hem reklam gideri olarak düşer hem senin imzayı halleder herkes mutlu mesut
bu ülkede tek saçma olan bir şeye saçma demektir emin ol. biz borsaya tabiyizde başka
şirketlere yapılan muamele bize yapılsa çoktan canımıza okurlardı.

Reklamda oynayıp kazandığın paranın vergisi %15 den çok daha büyük ama

Çevrimdışı sermet00

Yaparız duruma göre  :bandit:

Bu kadro Avrupa ligini sarhoş oynasa bile alır be

Çevrimdışı kyiv

Gelecek hafta sonu şampiyonluk balosu düzenleniyormuş. Bu baloya camiamızın bol konuşan icraat yapmayan isimleri Levent Erdoğan, Celal Kolot, Adnan Dalgakıran, Sinan Vardar ve Yalçın Karadeniz de organizasyona maddi manevi destek verirler değil mi? Attı mı mangalda kül bırakmayan camiamızın büyüklerinden katılım sağlamalarını beklemek, olacak açık artırmalara destek vermelerini beklemek Beşiktaş taraftarları olarak hakkımızdır değil mi?

Etiketler: