2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923843 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı wbishop82

Arkadaslar hayatimda ilk kez duyum vercem.iddaali degilim bu konuda aman diyim saldiri olmasin😁subemde trabzonlu bi arkadasim var.dogma buyume ve a.n.cebi nin ogluyla arkadasliklari var.bir haftadir is yerinde pepe sayikliyorum diye senin icin aricam dedi.yanimda aradi cocugu.adı da yasar oglunun.cocuk birazdan donecem dedi.donus yapti ve pepe bitmis,imzlamaya gidiyorlar dedi.hatta daha onceden bitmis soyledigine gore.baskanin gitme sebebi sadece pepe degilmis.baska bir oyuncu icin gidiyormus aslinda.duyduklarim bunlar.inanin veya inanmayin diye solemedim.sadece heyecanimi sizlerle paylasmak istedim.gelir gelmez bilniorum,linc olmasin aksi durumda

Çevrimdışı mylife1903

Asıl Aboubakar'ın%60'ını alsaydık oyuncu satmak zorundaydık.

Çünkü Porto'dan %40'ını kesin almak zorunda kalacaktık. Çünkü Aboubakar'ı oynatma hakkı onlardaydı ve pazarlık avantajı onlarda olacaktık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Portoyla her sekil anlasirsin, cozersin isi.
Olay bizim abuyu gommemiz degil, yonetimin ne yapacagini bilmemesi. Sen cikip 4 senelik anlasma imzaladik, seneye alacaz tapusinu dersen zaten pazarlik kozunu rakibe veriyorsun

Çevrimdışı Necmi

Artık koldan vuruluyor,hindistandan geliyor aşılar
ucuz atlatmışsınız

saygılar
biliyorum 3 aşı ufak iğneler o aşılar ilk geldiğinde ananeye vurdurmuştuk
hem çok zor bulduk hemde çok pahalıydı zaten küçük bir buzdolabıyla satılıyordu
25x25 bir kutu fişi falan var şarz oluyor üç iğne içinde hastaneye öyle götürüyorduk
onlar fransızdı sanırım üçer gün arayla vuruluyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Pepe beşiktaş ta dediğim de böyle diyordun aynen kaybol alıntı yapma  :)
Balojan nerde kaldi, hala bekliyoz, cocuk ne zaman kesecen beni baba diye soruyor

Çevrimiçi Sinan66

insaAllah makul bir fiyata almisizdir  :)

Çevrimdışı tangaz

Olay bizim abuyu gommemiz degil, yonetimin ne yapacagini bilmemesi. Sen cikip 4 senelik anlasma imzaladik, seneye alacaz tapusinu dersen zaten pazarlik kozunu rakibe veriyorsun

anlamaaaaaz :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Arkadaslar hayatimda ilk kez duyum vercem.iddaali degilim bu konuda aman diyim saldiri olmasin😁subemde trabzonlu bi arkadasim var.dogma buyume ve a.n.cebi nin ogluyla arkadasliklari var.bir haftadir is yerinde pepe sayikliyorum diye senin icin aricam dedi.yanimda aradi cocugu.adı da yasar oglunun.cocuk birazdan donecem dedi.donus yapti ve pepe bitmis,imzlamaya gidiyorlar dedi.hatta daha onceden bitmis soyledigine gore.baskanin gitme sebebi sadece pepe degilmis.baska bir oyuncu icin gidiyormus aslinda.duyduklarim bunlar.inanin veya inanmayin diye solemedim.sadece heyecanimi sizlerle paylasmak istedim.gelir gelmez bilniorum,linc olmasin aksi durumda
bittiği bilgisi daha önce gelmişti ama geliyor sonra patlıyor bu bilgiler
hemde daha sağlam kaynaklardan geldiği halde. Bence quaresma o paylaşımı yaptığı zaman bitmişdi iş.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Evet an itibarı ile ufak pürüzler safhasına gelmiş olmamız lazım  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Koz verdiğimiz yok, almayız olur biter.

Başkanın o açıklaması bence de anlamsızdı ama isabetli oldu. Taraftar bizim oyuncu gözüyle baktı ve çok fazla gömülmedi. Yoksa devre arasında Porto'ya geri gönderilsin diye isyan edenler olurdu sosyal medyada.

Çevrimdışı mylife1903

Evet an itibarı ile ufak pürüzler safhasına gelmiş olmamız lazım  :D
Kronik sakat evresi var daha
Sonra haftaya netlesir
Bugun bitmez bu is

Çevrimdışı Necmi

Bu işin sonu nereye gidecek bilemiyorum. Eskiden gelen futbolcunun uçağı takip edilirdi, şimdi görüşmeye giden ekibin uçağını takip ediyoruz.
o uçak görüşmeye değil almaya gidiyor :D

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı sosyalkartal

Balojan nerde kaldi, hala bekliyoz, cocuk ne zaman kesecen beni baba diye soruyor
nerde olduğunu söylemiyeyim  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Necmi

insaAllah makul bir fiyata almisizdir  :)
korkmana gerek yok abi  :D
bundan sonra forvete odaklanırız. Bu transfer olursa tek hamleyle rakipleri nakavt etmiş oluyorsun
şimdi korkuyla forvet transferimizi beklerler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kronik sakat evresi var daha
Sonra haftaya netlesir
Bugun bitmez bu is

Bir kere de bitsin be abi :) Yeni formayla insin uçaktan :)

Çevrimdışı tuncaboylu

anlamaaaaaz :bandit:
Bana bulaşma bence

Pepe'nin alındığı gün senin "Titi alınsın" mesajlarını çıkartıp uğraşırım senle, izleyiciler sıkılır.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

bundan sonra forvete odaklanırız. Bu transfer olursa tek hamleyle rakipleri nakavt etmiş oluyorsun
şimdi korkuyla forvet transferimizi beklerler.
Görece makul bir fiyata ve garanti para düşük olursa 10 numara olur.

Çevrimdışı Karabay

akşama pepenin formalı resmi düşünce buralara sür bıçağı abi. Yazık ya kuzuya :)

Çevrimdışı Orhan_

Yahu bu forumda Metin Albayrak şef scout diye onlarca mesaj dalga geçildi. Meğerse adamın koltuğunda gözler varmış :D. Yeni anlıyorum. O futbolcu, bu değil, onun ederi bu, bunun ederi şu. Ali Ağaoğlu'nun "bu değil, bu da değil, bu hiç değil" diye zırvaladığı reklama benzedi iyice.

Pepe gelsin, Quaresma gitsin... Transfer döneminin en güzel iki hareketi bu olur.

Çevrimdışı bjk4ever

sallamış kontrolü imkansız bir şeyi nasıl bonservis sayacaksın gider kulüp açıktanda verir.
bunun kanıtı yokki imza parasını ekler maaşın üzerine yüksek maaş verir imza parası vermemiş olur
uefa böyle kuralları alırken bunları hesaplamıyormu. herkes bir şey söylüyor.madde açık bonservis ödemeden istediğin kadar oyuncu alabilirsin
kiralarsan kira ücreti sayılıyormu bunu bilmiyorum. ama imza ücreti maaşdır. imza olsun prim olsun
bunların hepsi maaş kabul edilir. yoksa bunun yolu her türlü kırılır adama dersin 5 maç oynarsan 2 M prim
al işte üstü kapalı imza parası verdin.
ama şu olayı değiştirir bonservisi olan bir oyuncuya imza parası verip bonservisini al dediğinde buna uefa müdahale eder
yani oyuncu kendi bonservisini para karşılığı aldığında senin ödediğin imza parasını o zaman bonservis olarak sayarlar.
açık şekilde bonservisi olmayan oyuncuları almana karışmıyoruz deniyor.

Ilk dedigin sey cok sacma, borsaya ve denetime tabii sirket aciktan falan veremez. Oyuncuya odeyecegin para bellidir ve kontratinda yazilidir. Eger oyuncuyla anlasirsan onun almak istedigi imza parasini maasina yedirebilirsin elbette. Kontratina o sekilde yazarsin, ama o andan sonra zaten imza parasi degildir, maastir o.
Ama aciktan verme, kontratta yazan maddeler disinda baska odemeler vs yapip belirtmemek gibi seyler mumkun olamaz.
Onun disinda bence mantiken de imza parasi bonservis olarak sayilmaz, personel giderleri olarak gozukmesi gerekir.

Çevrimdışı Kutay

bittiği bilgisi daha önce gelmişti ama geliyor sonra patlıyor bu bilgiler
hemde daha sağlam kaynaklardan geldiği halde. Bence quaresma o paylaşımı yaptığı zaman bitmişdi iş.
quaresma ne paylaşımı yaptı ki abi ? :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

o uçak görüşmeye değil almaya gidiyor :D

İnşallah...

Ben kadroyu güncelledim bile. Artık buradan dönmesin. Elim gitmez Pepe'yi transfer listesine koymaya...

Çevrimdışı 38life

Merhaba Beşiktaş, ben geldim!

Etiketler: