2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922153 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Devre arası Abuyu almaya kalksa yönetim ohooo şuan eleştirinin bini bin paraydı. Bence hala belli bi miktara kadar çıkılmalı. Geçen yılki Abuş 9-10 milyon etmez.

Çevrimdışı Berat

Hocanın kadroda düşünmediği oyuncuların 2017-2018 sezonu garanti maaş değerleri

Boyko : 1 M €
Mustafa : 1.6 M €
Milosevic : 500.000 €
Pedro Franco : 500.000 €
Veli Kavlak : 1.6 M €
Aras Özbiliz : 1 M €
+

Toplam : 6.2 M €

Bu oyunculara başarı dilenirse Pepe'nin maliyetinin karşılanması daha da rahatlayacaktır.

Listeye ilerleyen zamanda İnler(1.8 M €) ve Töre(1.7 M €) de eklenebilir.

Çevrimdışı Necmi

Aynisi basima geldi kadirgada gobekten yedim iki igne, hala igneden korkarim
3-4 hemsire zor tutuyordu sonra zor bela isiran kopengi bulduk babamla da kurtuldum ignelerden
biz köpeği bulamadık 14 tane yedim. hemşire sıraya dizip elinde koca şırınga
ucundada kasatura deşe deşe gidiyordu. allahtan o dönemler aids falan yoktu iğneyi otomatiğe bağlayıp sok çıkar yapıyordu :bandit:
iğneden sonra bir miğde bulantısı geliyordu çemberli taşda yedim iğneleri dikkat ettim çıktığımda hep aynı yere kadar ulaşabiliyor
sonra kusuyordum :D o zamandan beri çemberlitaşdan her geçişimde tırsarım :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Korkarak söylüyorum ama Pepe ho

Çevrimdışı Kalyoncu

ucundada kasatura deşe deşe gidiyordu. allahtan o dönemler aids falan yoktu iğneyi otomatiğe bağlayıp sok çıkar yapıyordu :bandit:
iğneden sonra bir miğde bulantısı geliyordu çemberli taşda yedim iğneleri dikkat ettim çıktığımda hep aynı yere kadar ulaşabiliyor
sonra kusuyordum :D o zamandan beri çemberlitaşdan her geçişimde tırsarım :bandit:
Otursaydın abi ısırmazdı. :)

Çevrimdışı harun1903

Çevrimdışı Necmi

Devre arası Abuyu almaya kalksa yönetim ohooo şuan eleştirinin bini bin paraydı. Bence hala belli bi miktara kadar çıkılmalı. Geçen yılki Abuş 9-10 milyon etmez.
bu yılki abuş edermi :D
geçen yılkinin etmeyeceğine hem fikirim

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonra kulubu bunlar yonetmesin. Yahu sene sonunda senin oyuncu satma zorunlulugun oldugunu bilen adam satacagin oyuncuya duzgun para verir mi?
Eksisozluk falan okuma gozunu sevem, okuma cok gerizekali var orda.
Asıl Aboubakar'ın%60'ını alsaydık oyuncu satmak zorundaydık.

Çünkü Porto'dan %40'ını kesin almak zorunda kalacaktık. Çünkü Aboubakar'ı oynatma hakkı onlardaydı ve pazarlık avantajı onlarda olacaktık.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Pepe yeni sezon formasıyla gelecek anladığım kadarıyla, Roma şekli bir tanıtım yapalım :D

Çevrimdışı Necmi

Otursaydın abi ısırmazdı. :)
yok kardeşim tek köpek değildi planlı gelmişler biri önden diğeri arkadan saldırdı.

Çevrimdışı brkntcnr

bu yılki abuş edermi :D
geçen yılkinin etmeyeceğine hem fikirim
Alırsak inşallah eder  :D Gelmemesi dünyanın sonu da değil daha iyisini de alırız ama nedense benim içimde Abuşu almazsak gelecekte çok kafamızı taşlara vuracakmışız gibi geliyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman ho ho ho.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sosyalkartal

Dario benedetto imza an meselesi  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Dur söyleme, çünkü inanırım." diyesim geldi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2017, 18:02:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bjk hisseleri 4,20 den 4.46 ya çıkmış bir haber fiyatlanıyor.borsada para babaları her zaman haberi önceden bilip pozisyon açarlar. Bugün yarın kap bekliyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı esguel

Uçakta bulunduğu söylenen Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise kulüp avukatıymış galiba :eyes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dario benedetto imza an meselesi  :)
Şimdi geleceği varsa da gelmez. Zaten bana göre gelmesi imkansız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan ya..

O kadar da beklemiştik tüh kötü oldu bu :naughty: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sosyalkartal

Şimdi geleceği varsa da gelmez. Zaten bana göre gelmesi imkansız...
Pepe beşiktaş ta dediğim de böyle diyordun aynen kaybol alıntı yapma  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı abdusta

Artık koldan vuruluyor,hindistandan geliyor aşılar
ucuz atlatmışsınız

saygılar

Çevrimdışı Necmi

gençliğimde rivada bahçeli bir evde çalışıyorum orda bir köpek vardı adı berduş
yatardı gelip geçenleri kollardı bakışından ısıracağını anlardım. ısıracağı kişiye yan ya bakardı
bir gün bahçade bir katır var bizimki gene yan yan bakıyor aha dedim ısıracak demeye kalmadı hamleyi yaptı
katır çifteyi bir koydu köpek iki katlı evden daha yükseğe fırladı.
kızan zamanı bir dişi kangala göz koymuş yanındada iki erkek kangal var bizimki kayboldu
akşam üzeri bir döndü beyaz köpek kıpkırmızı kemikler görünüyor. doğru gitti kulübeye
yattı 15-20 gün çıkmadı evin sahipleri arada geliyor veterinere götürüyor falan neyse iyileşti dikildi
ayağa bir iki gün sonra gene kayboldu gene döndü kan revan içinde bize öyle bir bakışı varki
erkek kangallar gene ordaydı der gibi :kop:

Çevrimdışı tangaz

Bir Zapata konuyu nereye getirdi. İkiside raydan çıktı o güzel üslupla yazan insanlar git
ti yerlerine tezlerini savunacağım diye türlü türlü saçmalayan iki insan geldi. Çekirdeği aldım izliyorum sonu nereye gidecek bakalım.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok be ne zapatası diatta diatta  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

"Dur söyleme, çünkü inanırım." diyesim geldi

Thiago Maia 3 M € :D

Çevrimdışı 38life

Bu işin sonu nereye gidecek bilemiyorum. Eskiden gelen futbolcunun uçağı takip edilirdi, şimdi görüşmeye giden ekibin uçağını takip ediyoruz.

Etiketler: