2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924272 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abou ligde 18 maç bile oynamadı toplamda. Aldığı süre hep es geçiliyor. Kasıtlı olarak yapılıyor bu :)
ligde ilk yarı oynadığı 14 maçın
ikisinde 7 dakika
birinde 30 dakika
dördünde 45 dakika süre aldı
5 maça kanat oyuncusu olarak çıktı
ikinci yarı düzenli oynamaya başladı gollerde geldi. Kendine güvenide geldi.

Çevrimdışı tuncaboylu

o dönemki sözümün arkasındayım yaşı da 37idi, şampiyona performansı esnasında 38 idi ve o performansına bakıp geçen sene biz carvalho diyorduk şimdi gelse hala oynar gibi yorumlar yaptık.

dünya futbol tarihine damga vurmuş 10 efsaneye altın karma yaptırılsa bu adamlar defans merkezine bekenbauer ve baresiyi yazıyorlar sen kalkıp baresiye bok atıyorsun yok sıçrayamazdı yok güçsüzdü şuydu buydu.

resmen trollüyorsun forumu...
Yahu 2 saat önce yazdın Carvalho gelse iyi olur diye, hangi dönemki sözünden bahsediyorsun?

terry pepe carvalho üçlüsü süper olurdu dönüşümlü oynatırdık

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın yazın minnoşa. 40 dakika önce yasaklı site yazmıştı bunu. Kaynağı çok yavaş

Minnoş böyle yazmıştı :D

https://twitter.com/imraklar13/status/881872490968080384

Abi diyorum en çok bu adamı kayırıyor bizim yönetim cebine biraz kaju koyup yolluyorlar bunu geçiştiriyorlar iplenmeyen adam :D  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

skor değilde performans değerlendirmesi yapıyorsak

5. Tr ligi, Cenk 14 gol (4 asist), Abou 12 gol (4 asist) bu şekilde olmalı penaltıları neden sayıyoruz bu performans değilki.
birde takıma uyumu tam olan takımın patronlarından biriyle takıma yeni gelmiş ciddi uyum sorunu olan birinin performans değerlendirmesi olduğunada dikkat çekerim birde atılan gollerin değeri önemli mesela abou hep ilk golleri atan oluyor genelde rakibin gardını düşürüyor.
cenki gömmüyorum sadece eleştiriyorum daha iyisini yapabilirdi yapacak kapasitede vardı ama bekleneni veremedi
gomezde yeniydi ama onun gibi bir kaşarla genç oyuncuyu aynı kefeye koymamak gerekir. genede gomez sürelerine yaklaşsa skor olarak gomez skorunada yaklaşırdı bence

Penaltıları yazsan da yazmasan da sonuç değişmiyor ki. Tartışmanın asıl konusunu bu şekilde kaydırmaya gerek yok. Cenk iyi penaltı atıyor, bu kadar. Bunu zaten performans değeri olarak göreceklerse ne denir ki?

Ayrıca, bence, Cenk gömülmeyi hakediyor. Bu fırsat her sene geçmez eline. Koşup mücadele etmek yerine, elini koydu beline, kayboldu gitti stoperlerin arasında.

Çevrimdışı tangaz

Yahu 2 saat önce yazdın Carvalho gelse iyi olur diye, hangi dönemki sözünden bahsediyorsun?

bilip bilmeden sazan gibi atlıyorsun işte o ismin mazisi var bizde ondan ötürü yazıyoruz ekürimle birlikte.

terry pepe 11 oyuncusu olsa yedeğide carvalho olsa bu lig için lüks bile kaçar.

gerçi sen şimdi çıkıp bunada diatta kadar oynayamazlar die bir yorum sıkıştırırsın da neyse.

2 kişi konuşurken 3.ye başka şeyler düşer misali söze daldın sonrada uzatma uzatma die debeleniyorsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Minnoş böyle yazmıştı :D

https://twitter.com/imraklar13/status/881872490968080384

Abi diyorum en çok bu adamı kayırıyor bizim yönetim cebine biraz kaju koyup yolluyorlar bunu geçiştiriyorlar iplenmeyen adam :D  :evillol:
Yazık ya dalga konusu oldu yine

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cagdas44

Twitterda kimi takip edip kime güveneceğimize dikkat etmeliyiz

Örnek 1: https://twitter.com/alperbah/status/881843057808879616

Çevrimdışı tuncaboylu

bilip bilmeden sazan gibi atlıyorsun işte o ismin mazisi var bizde ondan ötürü yazıyoruz ekürimle birlikte.

terry pepe 11 oyuncusu olsa yedeğide carvalho olsa bu lig için lüks bile kaçar.

gerçi sen şimdi çıkıp bunada diatta kadar oynayamazlar die bir yorum sıkıştırırsın da neyse.

2 kişi konuşurken 3.ye başka şeyler düşer misali söze daldın sonrada uzatma uzatma die debeleniyorsun
Forumda 2 kişi kişi konuşulmaz, özel mesaj fasilitesi vardır bu iş için. Bu yaştan sonra forum adabı öğrenmen zor olacaksa da başarabilirsin. Bu bir.

İşin mazisi şusu ayrı mesele, senin mesajında Carvalho gelse güzel olacak yazarsan ve başkası yanlış anlarsa, buna karşıt yorum yapana kibarca açıklarsın. Bunu da öğrenebilirsin, sende var o potansiyel.

Neyse, biraz takip ederim seni. Öğrenemeyecdk gibiyken uğraşmam.

Çevrimdışı Necmi

Abou'nun bir alışma evresi oldu. Uzun sürdü belki ama görünen o ki ilk yarı daha durgunken ikinci yarı açıldı gitti. Bununla bile baya bir süre dalga geçildi. Ha aldığı paraları hakediyorlar mı haketmiyorlar mı, orası çok uzman olduğum bir konu değil ama maşallah burada herkes o konuda uzman :D...

Mesela Cenk'i 1. forvet yapıp yola çıkar mısın deseler kimse evet demez ama Cenk 1.8 alıyor. Demek ki Cenk'ten daha iyi bir futbolcunun alacağı maaş 2.5 ila sonsuz arasında bir yerde olması lazım. Abou'yu bu noktada nereye koyarsın? Gomez ve Cenk arasında bi yerde mi? Cenk'ten aşağıda mı? (istatistikler ve oyun içi etkileri bunu direk eliyor). Gomez'den yukarıda mı? Bir de bunların yanına ülkenin ve ülke futbolunun vadettiği koşulları koyarsan sonuç ne olur? Daha çok nokta vardır bu para ölçeğini belirleyen ama ben bilmez.
Bence bayağı iyi biliyorsun :D

Çevrimdışı mylife1903

40 yaşındaki Carvalho'yu önerdin be dostum, kendi aklına bir bak önce :evillol:

karvalhoyu oneren galiba bendim ama fark etmez @tangaz onermisde olabulu
Ha sen mitrovic kadar oynayamazdi diyorsAn o baska. 4.2 mitrovice verecegime karvalhoyu alirdim 700-800 verirdim maas. Elde kalan 4-5 milyonu da abunun durumuna gore loriente kullanirdim.
Sanki abunun lorient hikayesi lig bitince cikti meydana

Çevrimdışı tuncaboylu

Twitterda kimi takip edip kime güveneceğimize dikkat etmeliyiz

Örnek 1: https://twitter.com/alperbah/status/881843057808879616
Bugün sözlükte de ipini pazara çıkardılar bu herifin.

Ama millet unutur, takip eder yine.

Çevrimdışı tuncaboylu

karvalhoyu oneren galiba bendim ama fark etmez @tangaz onermisde olabulu
Ha sen mitrovic kadar oynayamazdi diyorsAn o baska. 4.2 mitrovice verecegime karvalhoyu alirdim 700-800 verirdim maas. Elde kalan 4-5 milyonu da abunun durumuna gore loriente kullanirdim.
Sanki abunun lorient hikayesi lig bitince cikti meydana
İyi ki siz yönetmiyorsunuz bu kulübü. :bandit:

Abou'yu 4.2 'ye alamazdık kış döneminde, o para da bu seneye sarkmazdı.

Çevrimdışı tangaz

Forumda 2 kişi kişi konuşulmaz, özel mesaj fasilitesi vardır bu iş için. Bu yaştan sonra forum adabı öğrenmen zor olacaksa da başarabilirsin. Bu bir.

İşin mazisi şusu ayrı mesele, senin mesajında Carvalho gelse güzel olacak yazarsan ve başkası yanlış anlarsa, buna karşıt yorum yapana kibarca açıklarsın. Bunu da öğrenebilirsin, sende var o potansiyel.

Neyse, biraz takip ederim seni. Öğrenemeyecdk gibiyken uğraşmam.

tiner kullandığın dönemlerde seni eğitmek için eğiliyordum konuya ama sonra ileri seviyeye taşıdın mevzuyu ve durum beni aşıyor açıklamaları anlamamakta direniyorsun saçma tezlerini savunacam die baresi futbolcu dahi değildir deme noktasına getirdin.

sana artık önerim bu aşama da amatem olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

tiner kullandığın dönemlerde seni eğitmek için eğiliyordum konuya ama sonra ileri seviyeye taşıdın mevzuyu ve durum beni aşıyor açıklamaları anlamamakta direniyorsun saçma tezlerini savunacam die baresi futbolcu dahi değildir deme noktasına getirdin.

sana artık önerim bu aşama da amatem olacaktır...
Deneyimlerini dikkate alacağım. :tabe:

Çevrimdışı cagdas44

Sözlük ya da forum ya da Twitter tek başına yeterli değil kar toğu gibi zincir gibi böyle tipleri her gördüğümüzde ifşa edip bir kişiyi daha haberdar etmeliyiz ki güç kaybetsinler

Çevrimdışı tangaz

madem abunun  tapusu 2 parça kış dönemi sende hissenin lorientte olan kısmını alırdın  :money:

gerçi dumanlı kafayla bu detayları düşünememen normal  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Deneyimlerini dikkate alacağım. :tabe:

bence de dikkate almalısın!

sen gibi ümitsiz vakaları çok ıslah etmişliğim vardır  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kaçıncı pazara çıkışı herifin. Her transfer döneminde unutuluyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

madem abunun  tapusu 2 parça kış dönemi sende hissenin lorientte olan kısmını alırdın  :money:

gerçi dumanlı kafayla bu detayları düşünememen normal 
Devre arasında Abou'nun hissesi alınsaydı yazacaklarınız:

- Adam sene sonuna kadar bizimle zaten, ne yapıyor bu adamlar? (Senin nostalji kuşağından örneklerinle)

- Gol atamayan bu adamın %60'ına şu kadar para verilir mi?(Serhat'ın yanlış hazırladığı iststistikler eşliğinde)

- Takıma stoper ve santrafor lazımken, zaten elimizdeki adamı satın aldılar.(mylife in ironik üslubu ile)

O yüzden şimdi konuşmak kolay.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu gene penalti mevzusuna donecek is.
Lorient abunun %bilmemnesine sahip degil mi, yeni mi cikti bu sozlesme meydana. Harcayacak paran varsa ver loriente parasini devre arasi kalan hissesi icin porto ile anlasmak kolay, adamlar transfer olayinin piri.
Anlayamadin mevzuyu hala

Kulubu yonetenler abu konusunda net degil, kararsiz kalmislar. Bu kararsizlik bile ne sacma bir transfer oldugunu gosteriyor zaten. Abu anormal pahali bir oyuncu alip satsan ki o 25 falan etmez kimse vermez turkiyeye o paralari gene zararda olacaksin.

Sosayi satip taliskayi alinca kar mi etti kulup?

Boyle oyuncu satacaklarsa satmasinlar, almayi da beceremeyecekler yakinda

Çevrimdışı Necmi

aldığım bir bilgiye göre saat 16:00 da bir özel uçak bizimkileri doldurup havalanmış
varış yeri lizbon varış saati 20-21 arası içinde kim var bilgiye ulaşmaya çalışıyorum

Çevrimdışı Orhan_

gerçi dumanlı kafayla bu detayları düşünememen normal  :lol:

Belki almak istemişlerdir ama Lorient vermemiştir :D. Ayrıca ilk yarı sonunda yönetim böyle bir işe girişseydi sizin nasıl gömeceğinizi düşünmek bile istemiyorum :D.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu gene penalti mevzusuna donecek is.
Lorient abunun %bilmemnesine sahip degil mi, yeni mi cikti bu sozlesme meydana. Harcayacak paran varsa ver loriente parasini devre arasi kalan hissesi icin porto ile anlasmak kolay, adamlar transfer olayinin piri.
Anlayamadin mevzuyu hala

Kulubu yonetenler abu konusunda net degil, kararsiz kalmislar. Bu kararsizlik bile ne sacma bir transfer oldugunu gosteriyor zaten. Abu anormal pahali bir oyuncu alip satsan ki o 25 falan etmez kimse vermez turkiyeye o paralari gene zararda olacaksin.

Sosayi satip taliskayi alinca kar mi etti kulup?

Boyle oyuncu satacaklarsa satmasinlar, almayi da beceremeyecekler yakinda
Devre arasında tüm paramızı henüz bekleneni tam veremeyen ve zaten sene sonuna kadar sözleşmesi olan santraforun%60'ına harcamalıydık yani.

Üstelik herkes stoper ve santrafor isterken.

Komiksiniz abi. Günümüzden geriye bakıp bunu öneriyorsunuz. O zaman yapılsa ilk siz gömerdiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki almak istemişlerdir ama Lorient vermemiştir :D. Ayrıca ilk yarı sonunda yönetim böyle bir işe girişseydi sizin nasıl gömeceğinizi düşünmek bile istemiyorum :D.
Bu sayede kimlerin boş konuştuğu da ortaya çıkıyor iyice. :tabe:

Çevrimdışı Orhan_

Devre arasında Abou'nun hissesi alınsaydı yazacaklarınız:

- Adam sene sonuna kadar bizimle zaten, ne yapıyor bu adamlar? (Senin nostalji kuşağından örneklerinle)

- Gol atamayan bu adamın %60'ına şu kadar para verilir mi?(Serhat'ın yanlış hazırladığı iststistikler eşliğinde)

- Takıma stoper ve santrafor lazımken, zaten elimizdeki adamı satın aldılar.(mylife in ironik üslubu ile)

O yüzden şimdi konuşmak kolay.

Yönetimden topçusuna kimseyi sağ bırakmazlardı :D.

Etiketler: