2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923803 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi uyarlama yapamiyor. Simdi pilatiniyi gostersen halisahaya cagirmazlsr o fizikle.
Bareside bugun 18 yasinda olsa once ortasaha oynatirlar sonra azicik guclendirirled atarlar kisa stopere 40 yasina kadar oynar. Akilli hoca elinde baresi varken zaten ucluye doner hemen.

uyarlayamadığı gibi yanlışta ısrar ediyor ben sabırla ve şefkatle onu madde bağımlılığından kurtarıp sağlıklı yorumlar yapabilmesi için debeleniyorum sonra da ne uzatıyorsun die posta koyuyor. hem tinerci hem nankör  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Yav PEPE'yi alıcaz şu konuştumuğuz şeylere bak :D

Daha dur. Baresi'ye modern futbolda mevki bulacağız. Ondan sonra Maradona-Messi kıyası. Kapanışta kim daha uzağa... :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi uyarlama yapamiyor. Simdi pilatiniyi gostersen halisahaya cagirmazlsr o fizikle.
Bareside bugun 18 yasinda olsa once ortasaha oynatirlar sonra azicik guclendirirled atarlar kisa stopere 40 yasina kadar oynar. Akilli hoca elinde baresi varken zaten ucluye doner hemen.
Yerden 10 santim yükselemeyen 1.76'lık adam kısa stoper de oynayamaz.

Takım üçlü oynarsa da, stoper oynamamış olur zaten.

Uyarlaması mı var, adam Baresi'yi günümüz stoperleri ile karşılaştırdı.

Gerd Müller şimdi oynasa 50 gol atardı demek gibi saçma bir şey bu, hala da anlamsız bir şekilde uzatılıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Zamanında Süleyman Seba Baresi'yi istemiş, talebi Berluskoni'ye iletmişler. Berluskoni şaşırmış, demiş ki "Sizde Recep, Ulvi, Kadir gibi yetenekler var. Baresi size yaramaz. Zaten Baresi adam olsaydı Milan'da değil İngiltere'de İspanya'da oynar Barselonayı Liverpool'u Natingam foresti şampiyon yapardı".

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Gerd Müller şimdi oynasa 50 gol atardı demek gibi saçma bir şey bu, hala da anlamsız bir şekilde uzatılıyor.

Atamazdi mi demek istiyorsun?
Gozu kapali atardi

Olay seye benzedi alain prost hamiltonu donunda sallardi, desem arabalarin mekaniginden girecez, arabalar gizlandi gelisti falan filan

Top ayni top, saha ayni saha, kala hala 7m

George best hepsini donunda sallardi

Çevrimdışı tangaz

cannavaro da selvi boylu idi değil mi? misal mascerano ve dün finalde stoper oynayan şilili medel falan da selvi boylum al yazmalım hepsi ve sıçrama konusunda ekselansları ellerine su dökemezdi...

boş konuşmakta üzerine yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bencede tüm şubeleri kapatalım futbol şubesi açık kalsın, kulübün adını da Beşiktaş FK yapalım, nasıl olsa bu ekonomik durum düzelmeyecek uzun bir süre, düzelince tekrar açarız şubeleri. Bi de koskoca kulübün şubelerini kapatma yetkisi genel kuruldan izinsiz nasıl yapılabiliyor gerçekten merak ediyorum? Tüzüğü bilmediğim için soruyorum.

Bir kongre üyesinin paylaştığına göre tüzüğe göre kapatılamıyormuş zaten. Bulursam paylaşırım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Konuyu genisletiyorum
Maradona adam mıdır ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

cannavaro da selvi boylu idi değil mi? misal mascerano ve dün finalde stoper oynayan şilili medel falan da selvi boylum al yazmalım hepsi ve sıçrama konusunda ekselansları ellerine su dökemezdi...

Olayi baska boyuta tasiyam

Zago>pepe

Hatta donunda sallardi pepeyi

Çevrimdışı tuncaboylu

Cannavaro senin üstünden bile zıplardı, Puyol da aynı şekilde.

Çevrimdışı Çağatay

Zago>pepe

Alpay>Zago
Unal Karaman > Alpay
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

dudu haberleri çıkmaya başlamış yine

Çevrimdışı tangaz

Zago>pepe

yaw diyorum ya boşboş konuşuyor die çok kaale almamak lazım diatta öven bas dostla higuaini bir tutup aynı cümle içinde kullanma cüreti gösteren bir akıldan bahsediyoruz nihayetinde.

ben terry transfer yapmış çok isterdim bizde görmeyi gibisinden bir mesaj attım ordan sazan gibi atladı sonrada ne uzatıyorsun die laf konuşuyor...

Çevrimdışı Necmi

Şöyle yapalım;

1. Şampiyonluğun belirleneceği  haftalarda düşüşe geçen Cenk, yükselişe geçen Abou.

2. O.Lyon maçı için söylenen tek şey Abou olsaydı turu geçerdik. Cenk'in ise bu maçlarda golü yok. (Aradaki farkı en güzel özetleyen şey bence bu)

3. Şampiyonlar Ligi Cenk 1 gol, Abou 3 gol

4. Tr ligi, Cenk 2534 dakika, Aboubakar 1587 dakika süre aldılar.

5. Tr ligi, Cenk 20 gol (4 asist), Abou 12 gol (4 asist)

6. Abou Cenk'e göre daha fazla oyun içinde, daha rahat adam eksiltiyor, Cenk'in kafa vuruşları daha başarılı.

7. Cenk 1.8, Abou 3.3 alıyor.
skor değilde performans değerlendirmesi yapıyorsak

5. Tr ligi, Cenk 14 gol (4 asist), Abou 12 gol (4 asist) bu şekilde olmalı penaltıları neden sayıyoruz bu performans değilki.
birde takıma uyumu tam olan takımın patronlarından biriyle takıma yeni gelmiş ciddi uyum sorunu olan birinin performans değerlendirmesi olduğunada dikkat çekerim birde atılan gollerin değeri önemli mesela abou hep ilk golleri atan oluyor genelde rakibin gardını düşürüyor.
cenki gömmüyorum sadece eleştiriyorum daha iyisini yapabilirdi yapacak kapasitede vardı ama bekleneni veremedi
gomezde yeniydi ama onun gibi bir kaşarla genç oyuncuyu aynı kefeye koymamak gerekir. genede gomez sürelerine yaklaşsa skor olarak gomez skorunada yaklaşırdı bence

Çevrimdışı tuncaboylu

yaw diyorum ya boşboş konuşuyor die çok kaale almamak lazım diatta öven bas dostla higuaini bir tutup aynı cümle içinde kullanma cüreti gösteren bir akıldan bahsediyoruz nihayetinde.

ben terry transfer yapmış çok isterdim bizde görmeyi gibisinden bir mesaj attım ordan sazan gibi atladı sonrada ne uzatıyorsun die laf konuşuyor...
40 yaşındaki Carvalho'yu önerdin be dostum, kendi aklına bir bak önce :evillol:

Çevrimdışı panic13

Alpay>Zago
Unal Karaman > Alpay

Ünal karaman türk futbol tarihinin en büyük ülkücüsü idi. İdeolojisini hayatın her anında gösteren böyle bir adam daha gelmemiştir türk futboluna.

İyi topçu idi ayrıca, memlekette bizim Şifo ile birlikte değeri pek bilinmeyen adamlardandır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Cannavaro senin üstünden bile zıplardı, Puyol da aynı şekilde.

ölçtün mü?

boş konuşmakta çığır açıyorsun...

Çevrimdışı 38life

SON DAKİKA!

Pepe ile Beşiktaş ortak rakamda buluştu..
Detaylar, bonus vs vs konuşmak üzere Beşiktaş transfer komitesi,Portekiz'e hareket etti..

Fırat Günayer.

Çevrimdışı abdusta

Pepe Tiyatrosu

Türk medyasının gelini almaya gidiyoruz haberinden sonra
Fransızlardan karşı cevap yok.
sessizlik bana ısıracak kopek havlamaz deyişini hatırlattı

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA!

Pepe ile Beşiktaş ortak rakamda buluştu..
Detaylar, bonus vs vs konuşmak üzere Beşiktaş transfer komitesi,Portekiz'e hareket etti..

Fırat Günayer.
Günaydın yazın minnoşa. 40 dakika önce yasaklı site yazmıştı bunu. Kaynağı çok yavaş

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Günaydın yazın minnoşa. 40 dakika önce yasaklı site yazmıştı bunu. Kaynağı çok yavaş

Yasaklı site ortak rakamda buluşulduğuna dair birşey yazmadı.

Çevrimdışı tangaz

40 yaşındaki Carvalho'yu önerdin be dostum, kendi aklına bir bak önce :evillol:

o dönemki sözümün arkasındayım yaşı da 37idi, şampiyona performansı esnasında 38 idi ve o performansına bakıp geçen sene biz carvalho diyorduk şimdi gelse hala oynar gibi yorumlar yaptık.

dünya futbol tarihine damga vurmuş 10 efsaneye altın karma yaptırılsa bu adamlar defans merkezine bekenbauer ve baresiyi yazıyorlar sen kalkıp baresiye bok atıyorsun yok sıçrayamazdı yok güçsüzdü şuydu buydu.

resmen trollüyorsun forumu...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Baki Mercimek gibi stoper gelmedi gelmezde.

Not: Baki Mercimek değilim sormayın.  :icool:

Çevrimdışı abdusta

Pepe transferi için Başkan gidiyormu?
yarınmı görüşme olacak ?
Lizbonda saat 15:00 şu anda uçak 5 saat suruyor
havalimanı çıkş v.s -şehir transfer 22.00 de merkezde olurlar
Eger olumluluk var ise ve ön protokol yapılacaksa
başkan mutlaka Lizbonda kamera karşısı yapar
bu detayıda takip edelim

saygılar

Çevrimdışı Liquidator

Şu Pepe artık gelsin. Şu sıcakta bu heyecanı kalp kaldırmıyor.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: