2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925056 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ben kimseyle karıştırmadım, sen olayı anlamadan dahil olmuşsun muhabbete. Öyle sanırım manırım derken komik duruma düşersin böyle.

Baresi'ye stoper diyen biri vardı, ona stoper olmadığını söyledim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

warsayımlarla boşboş konuşmaya dewam ediyorsun yok o zamanki liberolar oynayamazdı yok atlet değildi yok fiziği güçsüzdü vbvb hep varsayımlarla sallıyorsun. bunun adı trollemekle eşdeğerdir. kendi yorumunu gerçek gibi empoze ediyorsun.

baresi şimdi 25 yaşında olsun italya milli takımında stoper oynar senin stoper die övdüğün adamlarıda donunda sallar. gerçi sen zaten diattayı öven bir stoper seçicisin ya. neyse  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Baresi icin liberoydu stoperdi falan diye tartisma mi olur. Adam futbolcuydu. Sagbeke koy oynardi

Su yasinda gelsin, santrafor oynasin abudan cok atar

Kostakurta dese falan neyse

Evet.

Çevrimdışı tangaz

Baresi icin liberoydu stoperdi falan diye tartisma mi olur. Adam futbolcuydu. Sagbeke koy oynardi

Su yasinda gelsin, santrafor oynasin abudan cok atar

yahu reis biz boşuna boşboş konuşuyor demiyoruz diattayı öv sonra baresiye bok at. neyin kafası bu yaa. düşündüm de bizim camiaya tinerci denmesinin nedeni hep bunlar yüzünden işte  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıl değildi? Üstelik bu sezon ki bütçe ve başarı düşünülürse. Forumdaki basketbol tayfayı, @tuncaboylu dostumuzu linç etmeye davet ediyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

warsayımlarla boşboş konuşmaya dewam ediyorsun yok o zamanki liberolar oynayamazdı yok atlet değildi yok fiziği güçsüzdü vbvb hep varsayımlarla sallıyorsun. bunun adı trollemekle eşdeğerdir. kendi yorumunu gerçek gibi empoze ediyorsun.

baresi şimdi 25 yaşında olsun italya milli takımında stoper oynar senin stoper die övdüğün adamlarıda donunda sallar. gerçi sen zaten diattayı öven bir stoper seçicisin ya. neyse  :bandit:
Sen stoperleri kıyaslarken araya Baresi'yi sıkıştırırsan, buna karşı çıkılır.

O adam o zekayla bir şekilde bir yer bulurdu futbolda, ama ne stoperdi diyeceğin bir adam değildi. O takımda kadim dostun mylife1903'ün bahsettiği Costacurta varken Baresi demen anlamsızdı.

Çevrimdışı tangaz

Nasıl değildi? Üstelik bu sezon ki bütçe ve başarı düşünülürse. Forumdaki basketbol tayfayı, @tuncaboylu dostumuzu linç etmeye davet ediyorum.

arkadaş diattayı övüp franco baresiye bok atan bir zihniyete sahip çok görmemek lazım böle ifadelerini  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Evet.

Taktin kostakurtaya aaaaa
Ancelotti de vardi eski kulagi kesik

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sezon fazla başarılı olduk, o dönem farklıydı.

O ilk sezon sponsor bile yoktu, bütçe de şimdikinin yarısı idi. Ayrıca tüm kaynak stada ve futbol borçlarına gidiyordu. Yönetimin basketbola ayıracak zamanı da kısıtlıydı.

Ayrıca Play-off'a kalıp 2 maç oynamakla, 9. olmak benim gözümde aynıydı.

Çevrimdışı tangaz

Sen stoperleri kıyaslarken araya Baresi'yi sıkıştırırsan, buna karşı çıkılır.

O adam o zekayla bir şekilde bir yer bulurdu futbolda, ama ne stoperdi diyeceğin bir adam değildi. O takımda kadim dostun mylife1903'ün bahsettiği Costacurta varken Baresi demen anlamsızdı.

baresi günümüzde oynayan stoperlerin %95ini cebinden çıkaracak kadar stoper oynar sende ağzı açık seyredersin. italyanlara şu koyulaştırdığım iletini göndersem sana bir daha vize vermezler  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

baresi günümüzde oynayan stoperlerin %95ini cebinden çıkaracak kadar stoper oynar sende ağzı açık seyredersin. italyanlara şu koyulaştırdığım iletini göndersem sana bir daha vize vermezler  :D
Senin bu mesajını İtalyan bir adama iletsem, adam gülmekten cevap veremez.

Günümüzde stoper oynamak için zekası dışında hiç bir yeterli özelliği yoktu o adamın, neyi uzatıyorsun?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon fazla başarılı olduk, o dönem farklıydı.

O ilk sezon sponsor bile yoktu, bütçe de şimdikinin yarısı idi. Ayrıca tüm kaynak stada ve futbol borçlarına gidiyordu. Yönetimin basketbola ayıracak zamanı da kısıtlıydı.

Ayrıca Play-off'a kalıp 2 maç oynamakla, 9. olmak benim gözümde aynıydı.

O senin gözünde öyle. Beşiktaş gibi basketbolda köklü bir camianın play-off dışı kalması düşünülemez. Bizim üatümüzde yer alan takımlardan bazıları ile aramızda bütçe olarak uçurum olsa da bazılarının bütçesi ya düşük ya da bizimle eşitti. Basketbola zaman ayıramamak ne demek? Her şubeyi bizzat başkan mı yönetiyor? Şubenin başında Hakan Özköse yok muydu?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı panic13

Günümüzde stoper oynamak için zekası dışında hiç bir yeterli özelliği yoktu o adamın, neyi uzatıyorsun?

Gözlerim kanadı yav, gömecek adam kalmayınca baresi'yi de gömmüşüz. Neyse...

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Baresi adamsa Milan'ı şampiyon yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

O senin gözünde öyle. Beşiktaş gibi basketbolda köklü bir camianın play-off dışı kalması düşünülemez. Bizim üatümüzde yer alan takımlardan bazıları ile aramızda bütçe olarak uçurum olsa da bazılarının bütçesi ya düşük ya da bizimle eşitti. Basketbola zaman ayıramamak ne demek? Her şubeyi bizzat başkan mı yönetiyor? Şubenin başında Hakan Özköse yok muydu?
Neden düşünülemez? Ben bu takımın küme düştüğünü de gördüm, ne bu play-off sevdası? Çarşı o dönem Srba'yı istifaya davet ediyordu hatta.

Basketbol forumunda devam edelim isterseniz.

Çevrimdışı tangaz

giderek komikleşiyorsun saçmaladığını kabul et artık italyanlar gülermiş  :)

böle konuşmaya dewam et birazdan foruma italyan misafirler gelip engizisyon mahkemesi kuracaklar senin için  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Sen askerlik arkadaşlarını önerirken çok dolu konuşuyorsun :alala:

Arkadaşlar gereksiz yere itişip didişmeyin dikkatim dağılıyor. Pepe'ye odaklanamıyorum, lütfennnn.  :)

Çevrimdışı panic13

İbrahim Toraman Baresi gibi oynarken nerdeydiniz? KEndi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz. İsmail Tr'nin en iyi sol beki idi değerini bilmedik, Tolga Tr'nin en iyi kalecisi idi yine değerini bilmedik. Aynısını Pektemek'e yapmanıza izin vermiycem.

#Pektemekgoldemek

Milan deseki "Pektemek'i istiyoruz" onlara derim ki Baresi'ye ne verdi iseniz 2 katını isterun. 2,5 milyon liret

Çevrimdışı tangaz

Gözlerim kanadı yav, gömecek adam kalmayınca baresi'yi de gömmüşüz. Neyse...

birazdan "zaten baresi futbolcu falan değildi berlusconi torpilinden forma şansı buluyordu" diyecek  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bencede tüm şubeleri kapatalım futbol şubesi açık kalsın, kulübün adını da Beşiktaş FK yapalım, nasıl olsa bu ekonomik durum düzelmeyecek uzun bir süre, düzelince tekrar açarız şubeleri. Bi de koskoca kulübün şubelerini kapatma yetkisi genel kuruldan izinsiz nasıl yapılabiliyor gerçekten merak ediyorum? Tüzüğü bilmediğim için soruyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Baresi milan'da 2,5 milyon liret'e oynamış. Bence Pepe de olsa olsa 3 milyon lirete oynar. Fikret başkan burayı okuyorsa bunu iyi dinlesin. Asla tongaya düşmesin.

Çevrimdışı tuncaboylu

İbrahim Toraman Baresi gibi oynarken nerdeydiniz? KEndi değerlerimizin kıymetini bilmiyoruz. İsmail Tr'nin en iyi sol beki idi değerini bilmedik, Tolga Tr'nin en iyi kalecisi idi yine değerini bilmedik. Aynısını Pektemek'e yapmanıza izin vermiycem.

#Pektemekgoldemek

Milan deseki "Pektemek'i istiyoruz" onlara derim ki Baresi'ye ne verdi iseniz 2 katını isterun. 2,5 milyon liret
Komikmiş, evet.

Çevrimdışı tangaz

Baresi milan'da 2,5 milyon liret'e oynamış. Bence Pepe de olsa olsa 3 milyon lirete oynar. Fikret başkan burayı okuyorsa bunu iyi dinlesin. Asla tongaya düşmesin.

aman deyim burayı okumasın başkan gidip algıcının birinin gazına gelip diattayı falan alır

Çevrimdışı mylife1903

Abi uyarlama yapamiyor. Simdi pilatiniyi gostersen halisahaya cagirmazlsr o fizikle.
Bareside bugun 18 yasinda olsa once ortasaha oynatirlar sonra azicik guclendirirled atarlar kisa stopere 40 yasina kadar oynar. Akilli hoca elinde baresi varken zaten ucluye doner hemen.

Çevrimdışı Necmi

Abi boşver kendini yorma. Abu Gomez'den  905 dk yani yaklaşık 10 maç daha az oynadı 19 gol attı ama yatmış oluyor. Gomez'i de gördük bu sene kaç gol attı :) Sen de Avrupa umurumda değil diyorsun sürekli ama Abu'yu savunmak için sürekli Avrupa'da attığı gollerden bahsetmen gözümden kaçmıyor  :D
Avrupa neden umrumda olmasın önceliğim lig diyorum avrupada umursadığımda para zaten şu anda birde topladığımız puanlar beni doğru takip etmiyorsun sanırım ne dedim biri iki sene lig bizim için önemli şl nin değeri gruplara kalıp parayı ve puanları cukkalamak sonra el yapıp gidebildiğimiz kadar gider puan alırız her sene 20 altı puana düşmemek
gerekiyor. işte şl nin önemli olduğu zamana geldiğimizde bu şekilde ikinci torbada kendimize yer buluruz şimdi sadece güçlenip zemini sağlamlaştırma yapmamız lazım yoksa uzun vadede amaç elbette avrupa başarıları olmalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav PEPE'yi alıcaz şu konuştumuğuz şeylere bak :D

Etiketler: