2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925180 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2017, 15:41:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
forum çok sıcak klimayı çalıştırın :iwantattention:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

O takım ve o takımın antrenörü ile ilgili tek bir şey yazmadım. O takımın, o noktadan iki kez üst üstte play-off yapamadığı kadarki süreçten bahsediyorum. @tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

Sen askerlik arkadaşlarını önerirken çok dolu konuşuyorsun :alala:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok artık yaşları tutmaz gene kafan güzel sanırım  :bandit:

liberolu futbol oynanan yıllarda oynayan bir oyuncuyu günümüz futboluna uyarlarsan stopere koyarsın evvela olmadı defansif orta saha. transfermarkta bakıyorsun orada mevkii libero görünce aha die atlıyorsun sazanımsı hareketlerle. stoper olsun libero olsun defansın merkezi ve eşdeğer oyunculardır. baresi şuan faal oyuncu olsaydı italya milli takımının 1 numaralı STOPERi olurdu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsim sponsorluğu dışındakilerden alacağımız para belli.

O sene basketbola 8 milyon dolarlık bir sponsor vardı, o da başkanın şirketiydi. 4 kupalı takımı dağıtma muhabbeti çok yüzeysel bir suçlamaydı o yüzden. Barcelona bile şu anda 4-5 milyon dolarlık bir sponsor bulabiliyor o branşa.

O maddi şartlarda ve basketbol ayrı bir şirket değilken, kimse o paranın 5'te birini bile vermezdi o şubeye. Oyuncuların piyasası da artmıştı ve o takımın dağılacağı belliydi.

O sponsorluk hikayeydi. Fikret Orman bir demecinde o dönemki kadrodaki oyuncuların parasını hala ödüyoruz demişti. Zaten basketbol takımının o dönemden sonra küçülmeye gitmesinin nedenlerinden biri de buydu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

Görüşmelerde değişen bir şey olmadığını belirtmiş Umur Güner.Bu da demek oluyor ki yönetimin amacı işi sonuçlandırmak,olumlu ya da olumsuz.
Benim şahsi görüşüm bu transfer olmaz.Genelde futbolcunun bitmek tükenmek bilmeyen isteklerinden dolayı böyle görüşmeler sonlandırılıyor.Neyse hayırlısı diyelim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şafak mahmutyazıcıoğlu'da gitmiş bu adam neci  :alala:

Ayrıca bu umut güner ile şafak neden sonradan gidiyor  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kostakurta dese falan neyse

nesini beğeneyim milanın çöp bir takım kaç senedir. sen diattayı övdüğün gibi övüyosun zapatayı resmen stoper seçme özürlüsün. şimdi önüne 3 stoper koysak seçenekler baresi pedro miloş olsa ve sen baresiyi seçsen ben direkt elerim baresiyi tuncaboylu seçtiyse kesin çöptür bu herif die düşünürüm, referansın o derece fecaat yanii  :bandit:

Baresi stoper değildi. :bandit:

10 seneden fazla Udinese ve Milan forması giyen adam, sırf tecrübesiyle şu ligi götürür.

Titi'yle Çiçi'yle uğraşana kadar bir fiyat alınır, 1.5 civarındaysa sepete atılır.

Görüşmelerde değişen bir şey olmadığını belirtmiş Umur Güner.Bu da demek oluyor ki yönetimin amacı işi sonuçlandırmak,olumlu ya da olumsuz.
Benim şahsi görüşüm bu transfer olmaz.Genelde futbolcunun bitmek tükenmek bilmeyen isteklerinden dolayı böyle görüşmeler sonlandırılıyor.Neyse hayırlısı diyelim...

yav sen fenerin kanalı ntvspor'a mı inanıyon ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

liberolu futbol oynanan yıllarda oynayan bir oyuncuyu günümüz futboluna uyarlarsan stopere koyarsın evvela olmadı defansif orta saha. transfermarkta bakıyorsun orada mevkii libero görünce aha die atlıyorsun sazanımsı hareketlerle. stoper olsun libero olsun defansın merkezi ve eşdeğer oyunculardır. baresi şuan faal oyuncu olsaydı italya milli takımının 1 numaralı STOPERi olurdu...
Ön liberoya bak sen hep defansta takılmış nedense, son müdahaleleri hep o yapmış :D Sık sık ileri çıkıp gol arıyor gol atıyor diye yılların Baressisini ön libero yapmış bizim Tuncaboylu, adamda hiç geri vites yok bi kere hata yapsada nuh diyor peygamber demiyor :D

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sermet00

yav sen fenerin kanalı ntvspor'a mı inanıyon ?
Ntvspor nerden cıktı ki ben görüşümü yazdım.
Nasri,Ronaldinho,Robinho örnekleri taze.

Çevrimdışı Orhan_

Abou ligde 18 maç bile oynamadı toplamda. Aldığı süre hep es geçiliyor. Kasıtlı olarak yapılıyor bu :)

Abou'nun bir alışma evresi oldu. Uzun sürdü belki ama görünen o ki ilk yarı daha durgunken ikinci yarı açıldı gitti. Bununla bile baya bir süre dalga geçildi. Ha aldığı paraları hakediyorlar mı haketmiyorlar mı, orası çok uzman olduğum bir konu değil ama maşallah burada herkes o konuda uzman :D...

Mesela Cenk'i 1. forvet yapıp yola çıkar mısın deseler kimse evet demez ama Cenk 1.8 alıyor. Demek ki Cenk'ten daha iyi bir futbolcunun alacağı maaş 2.5 ila sonsuz arasında bir yerde olması lazım. Abou'yu bu noktada nereye koyarsın? Gomez ve Cenk arasında bi yerde mi? Cenk'ten aşağıda mı? (istatistikler ve oyun içi etkileri bunu direk eliyor). Gomez'den yukarıda mı? Bir de bunların yanına ülkenin ve ülke futbolunun vadettiği koşulları koyarsan sonuç ne olur? Daha çok nokta vardır bu para ölçeğini belirleyen ama ben bilmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

O takım ve o takımın antrenörü ile ilgili tek bir şey yazmadım. O takımın, o noktadan iki kez üst üstte play-off yapamadığı kadarki süreçten bahsediyorum. @tuncaboylu
Sen yazdın diye demedim zaten, yönetimi eleştirenler vardı sağda solda.

2 sene play-off'a girememek büyük bir fecaat değildi bence, o yokluk sırasında basketbol şubesinin açık kalması ve lig'de tutunması bile bence yeterlidir.

Ntvspor nerden cıktı ki ben görüşümü yazdım.
Nasri,Ronaldinho,Robinho örnekleri taze.

Görüşmelerde değişen birşey olmadı yazısı ntvspor'da yazıyor o yüzden.

Umut güner lizbona gidiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ön liberoya bak sen hep defansta takılmış nedense, son müdahaleleri hep o yapmış :D Sık sık ileri çıkıp gol arıyor gol atıyor diye yılların Baressisini ön libero yapmış bizim Tuncaboylu, adamda hiç geri vites yok bi kere hata yapsada nuh diyor peygamber demiyor :D

Ön libero mu yapmışım.

Ağzımdan ön libero diye bir kelime bile çıkmadı, ahahaha. Kafan güzel herhalde. 

Şu futbol düzeninde bile ön libero tabiri kullanmam, defansif orta saha lafını kullanırım ben.

Çevrimdışı atalay

2 sene play-off'a girememek büyük bir fecaat değildi bence, o yokluk sırasında basketbol şubesinin açık kalması ve lig'de tutunması bile bence yeterlidir.

Nasıl değildi? Üstelik bu sezon ki bütçe ve başarı düşünülürse. Forumdaki basketbol tayfayı, @tuncaboylu dostumuzu linç etmeye davet ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

o nedenle daha fazla dayanamayıp boşboş konuşuyor dedim ya işte :D

bu yaptıgı açıklamaların tinerle falan açıklanması olanaksız tiner varilinden yazsa yazamaz bu eserleri  :D

hata demişken yaptığı hatalar burdan fizana yol olur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

O sistemdeki liberoların çoğu şu futbol düzeninde stoper oynayamadı, fiziksel olarak güçlü değillerdi, atletik özellikleri hemen hiç yoktu ve hava toplarında etkin değillerdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ön libero mu yapmışım.

Ağzımdan ön libero diye bir kelime bile çıkmadı, ahahaha. Kafan güzel herhalde. 

Şu futbol düzeninde bile ön libero tabiri kullanmam, defansif orta saha lafını kullanırım ben.

SAnırım M.Sammer ve Mattheus ile filan karıştırdın sen Baressi'yi :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

o nedenle daha fazla dayanamayıp boşboş konuşuyor dedim ya işte :D

bu yaptıgı açıklamaların tinerle falan açıklanması olanaksız tiner varilinden yazsa yazamaz bu eserleri  :D

hata demişken yaptığı hatalar burdan fizana yol olur  :bandit:
Ahah, git bir tomografi çektir sen, hatta Serhat'ı da götür. Olmayan şeyleri olmuş sanıp ona göre yorum yaşıyorsunuz, iş iyice delüzyonlara dönmüş durumda.

Neydi o hastalığın adı, şizofreni miydi? Neyse, siz tomografi çektirin sonra konuşuruz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou'nun bir alışma evresi oldu. Uzun sürdü belki ama görünen o ki ilk yarı daha durgunken ikinci yarı açıldı gitti. Bununla bile baya bir süre dalga geçildi. Ha aldığı paraları hakediyorlar mı haketmiyorlar mı, orası çok uzman olduğum bir konu değil ama maşallah burada herkes o konuda uzman :D...

Mesela Cenk'i 1. forvet yapıp yola çıkar mısın deseler kimse evet demez ama Cenk 1.8 alıyor. Demek ki Cenk'ten daha iyi bir futbolcunun alacağı maaş 2.5 ila sonsuz arasında bir yerde olması lazım. Abou'yu bu noktada nereye koyarsın? Gomez ve Cenk arasında bi yerde mi? Cenk'ten aşağıda mı? (istatistikler ve oyun içi etkileri bunu direk eliyor). Gomez'den yukarıda mı? Bir de bunların yanına ülkenin ve ülke futbolunun vadettiği koşulları koyarsan sonuç ne olur? Daha çok nokta vardır bu para ölçeğini belirleyen ama ben bilmez.

Bence Abou'nun maaşı en fazla 2.8 olmalıydı. Kendini kanıtlamış bir oyuncu değil sonuçta. Talisca mesela 1.5 alıyordu. Leblebici, bulduğunu atan santraforumuz Gomez efendi bizi son ana kadar oyaladığı için aceleye geldi sözleşmesi.

Çevrimdışı tuncaboylu

SAnırım M.Sammer ve Mattheus ile filan karıştırdın sen Baressi'yi :)
Ben kimseyle karıştırmadım, sen olayı anlamadan dahil olmuşsun muhabbete. Öyle sanırım manırım derken komik duruma düşersin böyle.

Baresi'ye stoper diyen biri vardı, ona stoper olmadığını söyledim.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2017, 16:00:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Pepe'de ufak pürüzler kalmış mı?
pepenin köpeği için vize çıkartılmaya çalışılıyor haberi vardı ufak pürüz budur inşaallah :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

O sistemdeki liberoların çoğu şu futbol düzeninde stoper oynayamadı, fiziksel olarak güçlü değillerdi, atletik özellikleri hemen hiç yoktu ve hava toplarında etkin değillerdi.

bu bağlamda bakarsak pele de şimdi 3 gol 2 asistle oynardı. velhasıl kelam o dönem libero oynayan elemanlar günümüzün stoperidir. diğer taraftan antrenmanları olsun atletik performansları vb mutlaka değişecekti. adam dünya futbol tarihinin en iyi 3-5 merkez defans oyuncusundan biri kabul ediliyor sen hala liberoydu stoperdi bıdıbıdı ediyorsun dostum

Çevrimdışı mylife1903

bu bağlamda bakarsak pele de şimdi 3 gol 2 asistle oynardı. velhasıl kelam o dönem libero oynayan elemanlar günümüzün stoperidir. diğer taraftan antrenmanları olsun atletik performansları vb mutlaka değişecekti. adam dünya futbol tarihinin en iyi 3-5 merkez defans oyuncusundan biri kabul ediliyor sen hala liberoydu stoperdi bıdıbıdı ediyorsun dostum
Baresi icin liberoydu stoperdi falan diye tartisma mi olur. Adam futbolcuydu. Sagbeke koy oynardi

Su yasinda gelsin, santrafor oynasin abudan cok atar

Etiketler: