2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927809 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Simaoyu quaresmayi bedelsiz gonderen de bizim baskandi. Onun ustune basina isedi diye haber yaptirilmadi mi? Sureyya abinin ustune birisi isese onun agzini yuzunu kiracak ilk adam quaresma olur herhalde.
Cinliler de salak degildir boru gibi ticaret yaparlar, mallarini da iyi okuturlar. Ne istedin de vermedim diyen bir suru cinli var etrafimda. Ne istediysen onu aldin derler ustune ticart sonrasi
Çinliler futbol ekonomisinden pek anlamıyor abi. Herifler anlasaydı, 1 ay içinde pazarlık yapmadan 4 tane adama 100 milyon euro bayılmazdı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Pektemek eli belinde gezen Cenk ten daha mı iyi olur?Tamam Cenk enerjisini idaresiz kullanıyor diye eleştirebilirsiniz,taraftar ve eleştiriler oyununa olumlu olumsuz çok etki ediyor diye eleştirebilirsiniz ama bu kadarı da ayıp gerçekten.Çok Değerli oyuncumuzu, özellikle de oynadığı takıma bizler kadar taraftarlık bağı ile bağlı olan Cenk imize bu tabirler büyük haksızlık.
taraftarlık ayrı bir şey bağlılıkta. Buna laf etmem kimseyede ettirmem.
ama lakin bizede yazık cenk bu sene bir garipti geçen seneki yiyen ısıran cenk gitmiş
nasılsa yerim garanti diyen cenk gelmiş. Elbet eleştireceğim adam eli belinde gezdi.
Burası Beşiktaş bunun farkında olmalılar. oyuncumuzu severizde Beşiktaşı daha çok severiz.

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı abdusta

An itibarıyla
Pepe ile ilgili olan dış basın sadece Fransa
anlık tepki verip Fanatiğin Pepe Beşiktaş da haberlerini
alıntılayarak haber yapmışlar

saygılar

Çevrimdışı 38life

Fatih Doğan: Bşk.Fikret Orman Yunanistan'da yarın İstanbul'a geliyor. Umut Güner Yeniköy'de. Uçaklı-uçaksız PEPE ile ilgili bugün bir gelişme yok.

Hepsi uydurmaymış demek. İlginç gerçekten. En iyisi televizyonu interneti kapatıp başka şeylerle ilgilenmek...

Çevrimiçi Necmi

+1903 üstelik de pektonun 4 yılda attığı golü 1 yılda attığı, ligin ilk devresi takım hocanın ŞL sevdasına sallandığı ilk devrede attığı gollerle zirvede kalmamızı sağladığı sezon akabinde yapılan yorum çok ayıp olmuş...
hiçde ayıp olmadı valla bir sezon boyunca tuttum kendimi şimdi gömerim
sende iki yüzlü olma ligin ikinci yarısıda abou bizi tuttu zirvede
en azından senin gibi lig devam ederken gömmüyorum
cenkin gol atmadan geçirdiği 5 maç var gol atmadı geçtim varlık bile göstermedi
şampiyonluğa giden bir takım böyle şeyleri kaldırmaz.
Gerçekci olalım biraz.
Genede sövsemde gömsemde cenk bizim cenkimiz

Çevrimdışı abdusta

Fatih Doğan: Bşk.Fikret Orman Yunanistan'da yarın İstanbul'a geliyor. Umut Güner Yeniköy'de. Uçaklı-uçaksız PEPE ile ilgili bugün bir gelişme yok.

Hepsi uydurmaymış demek. İlginç gerçekten. En iyisi televizyonu interneti kapatıp başka şeylerle ilgilenmek...

Bence doğrusu bugun içinde gelişme bekleniyor,bu duruma göre gidilecek veya gidilmeyecek.
sanıyorum PSG hala masada 2 yıllık kontrat tartışılıyor

saygılar

Çevrimdışı 38life

Bence doğrusu bugun içinde gelişme bekleniyor,bu duruma göre gidilecek veya gidilmeyecek.
sanıyorum PSG hala masada 2 yıllık kontrat tartışılıyor

saygılar

Psg 2 yıllık kontrat verirse biz 3 verelim. Pepe'nin biyolojik yaşı 30 daha.

Çevrimdışı tangaz

Gerçekci olalım biraz.

ilk devre cenkin golleri ile yarışta kalmasaydın ikinci devreyi zaten konuşamayacaktın.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçekci olalım biraz.
keşke 3.3 milyon kemiksiz maaş alıp ilk yarıda yatan adamı da gömseydin biraz abi de dengeleseydin durumu :) Yok bi de bizim oyuncumuz bile değil kiralık öbürü has oyuncumuz.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 14:30:45 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

keşke 3.3 milyon kemiksiz maaş alıp ilk yarıda yatan adamı da gömseydin biraz abi de dengeleseydin durumu :) Yok bi de bizim oyuncumuz bile değil kiralık öbürü has oyuncumuz.

:claps: :claps: :claps:

total lig golü 20 maaşı 1,8 mio
   "    "     "   12     "    3,3 mio
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı esguel

Transfer oranı olarak Beşiktaş 1.62 den 2.38 e yükseldi psg ise 2.88 den 1.62 ye düştü bu nasıl iş :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

ilk devre cenkin golleri ile yarışta kalmasaydın ikinci devreyi zaten konuşamayacaktın.  :bandit:
abartmayalım lütfen ilk yarı attığı gollerin çoğu penaltıydı o olmasa başkası atardı
önce bir bak puan getiren kaç golü var. bunlar penaltımı. oynadığında oyuna katkısı ne
ben aklımda kalan bir Benfica maçı cenk performansı maçı döndürdü ama ligde cenk iyiki
varsın diyeceğim maç olmadı stoperlerin arasında kayboldu bütün sene en ufak biri temas
ettiğinde anca kendini yere bıraksın. Evet eleştireceğizki düzeltsin kendini bu sene hallettik
ama her sene bu kadar lüksümüz olmaz sahaya çıkan oyuncu savaşacak. Bu sene hiç direnç yoktu
ligde resmen yürüyerek şampiyon olduk. Ama seneye bu tip oyun anlayışı bizi kurtarmaz
sonra dizimi neden döveyim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transfer oranı olarak Beşiktaş 1.62 den 2.38 e yükseldi psg ise 2.88 den 1.62 ye düştü bu nasıl iş :alala: :alala:
Bu iş bitse şimdiye kadar biterdi, bu kadar uzayıp da alabildiğimiz birisi olmadı henüz, geçmiş transfer dönemlerini biraz araştırmak yeterli. Sürüncemeye girip bitirdiğimiz bi tane transfer hatırlamıyorum, Gomez, Adriano, Sosa hep tak diye bitirildi belki biraz Ba olayı uzadı sanırım ama onunda belli nedenleri vardı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

john terry  aston villaya transfer olmuş en çok istediğim stoperlerden biriydi. terry-pepe ikilisi de ne duvar olurdu bee

Çevrimiçi sozkul

Ben KAP görene kadar inanmam.Gelirse tarihimizin en büyük transferi olur o derece zor görüyorum,temkinli olmakta fayda var

Ben antremanlara başlayana kadar inanmam, bakınız Yalçın Ayhan.
Uçağa binip kamp yapılan otele gitmek bile yetmez.

Çevrimdışı 38life

Fırat Günayer‏ @firatgunayer  2 dk.2 dakika önce

Beşiktaş yönetimi Pepe'ye gidecek mi? Gitmeyecek mi? Bilgi karmaşası var medyada..
Sebebini öğrendim,anlatacağım..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu iş bitse şimdiye kadar biterdi, bu kadar uzayıp da alabildiğimiz birisi olmadı henüz, geçmiş transfer dönemlerini biraz araştırmak yeterli. Sürüncemeye girip bitirdiğimiz bi tane transfer hatırlamıyorum, Gomez, Adriano, Sosa hep tak diye bitirildi belki biraz Ba olayı uzadı sanırım ama onunda belli nedenleri vardı.
Gomez işi 15 gün sürdü.

Çevrimdışı abdusta

Fırat Günayer‏ @firatgunayer  2 dk.2 dakika önce

Beşiktaş yönetimi Pepe'ye gidecek mi? Gitmeyecek mi? Bilgi karmaşası var medyada..
Sebebini öğrendim,anlatacağım..
sebebini yazdık
Psg 2 yıllık kontartı kabul ederse Pepe Psg de

bunu tartışıyorlar,ama dun Fransız gazetesi psg 2 yıllık kontratı kabul etti diye yazmıştı
Psg yle görüşme tıkandığı anda Beşiktaş öne çıkıyor

saygılar

Çevrimdışı caner.eryigit

Görsel paylaşabilirmisin?ben az önce 2 siteye baktım hala çok büyük favori bizim oranımızdı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu işten para kazanabilirdik.

PSG 2.88 iken 10 bin yatır.
Şimdi Beşiktaş 2.38 iken 10 bin daha yatır.

Bize gelirse 3800 lira kazanırsın, Psg'ye giderse 8800 lira.

Çevrimiçi sozkul

Güzel noktaya parmak basmışsın abi eline sağlık..

Birde sana herşeye muhalif diyorlar  :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu işten para kazanabilirdik.

PSG 2.88 iken 10 bin yatır.
Şimdi Beşiktaş 2.38 iken 10 bin daha yatır.

Bize gelirse 3800 lira kazanırsın, Psg'ye giderse 8800 lira.

Başka bir yere giderse de buz gibi su gider ;)

Çevrimiçi sozkul

önemli olan bu değilki cenkde saç baş yoldurdu abouda an geldi gomezde saç baş yoldurdu.
bunlar işin teknik boyutu birde işin ahlaki boyutu var. tıpkı sosa gomez olayında olduğu gibi
gelirlerse katkı vermezlermi alasını verirler o zaman neden gelmesin diyoruz.

Adam ameliyatlı ameliyatlı gerdeğe mi girecekti, ordaki maç değil mi yahu?

Etiketler: