2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936165 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

antreman forması olmamış.

Çevrimdışı brkntcnr

Emre Tilev Twitter hesabından "Peeeeeee Peeeeee hayırlı olsun İstanbul'a geliyorrrr" yazdı.

Çevrimdışı sermet00

Herkese selamlar
Pepe geliyor haberlerini görünce delirdim dayanamadım üye oldum foruma inşallah biter bu iş Emre Tilev'i Gomez transferinden biliyoruz hiçbir haber yokken birden Beşiktaş'a yazmıştı.

Gelsin de yüzümüz gülsün biraz be!

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkese selamlar
Pepe geliyor haberlerini görünce delirdim dayanamadım üye oldum foruma inşallah biter bu iş Emre Tilev'i Gomez transferinden biliyoruz hiçbir haber yokken birden Beşiktaş'a yazmıştı.

hoşgeldiniz :)

Yüzümüz gülmüyor mu bizim 2 senedir :)

Çevrimdışı sermet00

hoşgeldiniz :)

Yüzümüz gülmüyor mu bizim 2 senedir :)
Sezon içinde gülüyor yazın sinir-stres'ten uyuyamıyoruz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkese selamlar

@sermet00   :hosgeldin . Yaşını girersen iyi olur. Beşiktaş hakkında sakın renkli deme, Beşiktaş'ın oyuncusuna kötü söz söyleme, yunus emre dökmeci varken q7 ye laf söyleme tangaz ve mylife ile tartışmaya girme  :kop: :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Pepe, PSG için ABD'de sağlık kontrollerinden geçmiş. Fakat buna rağmen beklenmedik bir şekilde anlaşma sağlanamamış. Beşiktaş ile görüşmek ve transferi noktalamak için haftaya İstanbul'a gitmeyi planlıyormuş. @Berat
heryerden bu haber geliyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

heryerden bu haber geliyor
pepe milli takımdan yani rusya dan ayrıldı mı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Marca gazetesine gore Pepe çok önceden Amerikada PSG hesabına Sağlık kontrollerinden geçmiş
ancak hala anlaşma sağlanamamış

diğer yandan bugünkü Fransız haberleri Pepeyle anlaşma sağlandığını ancak önündeki 2 stoperden dolayı
3cu stoper olarak faudalanmayı düşünüldüğü yazıyor,birde dün itibarıyla masadaki Psg anlaşması 1+1 ve Pepenin bunu kabul ettiği idi
ve daha önceki haberlerdede dizindeki geçmiş sorunlarından dolayı sağlık kontrolünden geçmesinden sonra anlaşma olacağı idi

http://www.sport.fr/football/ligue-1-accord-trouve-pour-paris-avec-pepe-et-fabinho-417132.shtm
http://www.sports.fr/football/transferts/articles/psg-pepe-et-fabinho-ca-brule-1879070/
http://www.foot01.com/equipe/paris/psg-apres-pepe-mendes-amene-james-rodriguez-a-paris,252001

Turkiye acısından bakıldığında,Umit gunerin açıklamasına gore ptei,salı gunu Pepe ile yuzyuze gorusuleceği idi
nezaketende olsa böyle bir görüşme beklenir,sonrası PSG açıklaması olabilir

not:İspanyolların Ottoman kelimesini kullanması küçümseyici bir deyim değil bilakis İmparatorluga vurgu yapılarak yüceltilmesidir

saygılar

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yanlis psg'nin veremedigi parayi biz nasil verecegiz :alala:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Haberin içeriği genişledi. PSG ile kontrat süresinde anlaşamadığını yazmışlar.

Çevrimdışı matias_27

Son dakika beni geçen seneden bilen bilir pepe ile büyük oranda anlaşılmış bilgi kaynağımı lütfen sormayın ufak pürüzler kalmış bonuslar vs  şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yapmış eğer oyuncu Türkiye yerine başka bi ülkede oynama fikri son dakikada gelişmezse yüzde 90 anlaşılmış. Hayırlı olsun

Demiştim demeyi sevmem ama buyrun. Hayırlısı olsun. Gelişme oldukça bilgilendireceğim arkadaşlar...
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Sarp

Psg için konu para değil ki. Oyuncunun nüksetmesi muhtemel sakatlığı ve yıl içindeki devamlılığı.

Çevrimiçi Necmi

konu para değil sanırım 3. stoper oluyor forma görme şansı düşük dünya kupasına gitmek isteyen
pepe için iyi bir şey değil birde 1+1 veriyorlar biz 2+1 veriyoruz rakamda aslında arada düşünülmeyecek bir farkın olduğu rakam değil
ekonomik olarak bizim sözleşme daha cazip

Çevrimdışı abdusta

daha once bir yerde yazmıştı,PSG takım içindeki dengeler nedeniyle
kontrat 1+1 ve 2,5milyon imza parası ile 3,2 milyon Euro yıllık odeme yapacaktı(MArquinhos ile aynı rakam)

gördüğün gibi PEPE konusu en iyi burada detaylı biliniyor,
TV lerde palavra sıkıyorlar

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Pepe- Marcelo Çin Seddi'ne hazır olun  :D

Çevrimdışı abdusta

Bizim rakamımız ise disclosed.
yani bilinmiyor tahmini söyleniyor

ancak uygulaması şöyle olacak sanırım
imza parası yok ,fix para mesela 3,3 milyon Euro diyelim
üzerine bonuslar geliyor ,işte burada olasalıklar olursa 5,5milyon Euro kadar çıkabilir kazancı
oynadığı oyun sayısı,gruplardan çıkma,lig şampiyonluğu,avrupa kupası turlar,uefa şamp v.s

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Pepede bir haber daha vardı geçen Ocak Çini beklemiş ama oradan teklif gelmemiş,
demekki Çine gitmeye meyilli.
Transfer olursa
kimbilir belki ucunu adriano,quaresma,pepe 70milyon Euro bonservisle Çine yolcu ederiz.

saygılar

Çevrimdışı sermet00

Umarım İstanbul'a gelip işi yokuşa sürmez Pepe.

Çevrimdışı brkntcnr

Adriano' ya Çin' den 12-13 milyon € teklif geldiği doğru mu?

Çevrimdışı El Nino

Pepede bir haber daha vardı geçen Ocak Çini beklemiş ama oradan teklif gelmemiş,
Transfer olursa
kimbilir belki ucunu adriano,quaresma,pepe 70milyon Euro bonservisle Çine yolcu ederiz.

saygılar

Demba Ba'yı 13 milyon Euro'ya Çin'e gönderdik. Bu 3'ün den 70 milyon Euro kazanmayı düşünmek hangi aklın ürünü acaba. Çok hayalperest takılıyorsunuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer olursa

saygılar
70 milyon TL'dir o. Euro olsa duramazsın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi bi kamp olmayacağı ortada startın ist olması yanlış bari eskilerin yaptığı gibi kızılcahamama gelselerdi :D

bu arada konop transferi geçiyor forumda şalke tapusunu 11 milyona yeni almış...
Schalke almaya mecbur kalmış maç sayısından ötürü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yado

imajı oluşturan ülke ve halk, sokaklar sakallı ortadoğulu imajından geçilmiyor

ülkenin neredeyse tüm şehirlerinde birden fazla ortadoğu göçmeni dolu mahalle var. şuan tahmini olarak ülkenin %10'u mülteci  , göçmen , sığınmacı ..
%1 felan da hapiste

darmadağın ettiler memleketi , biz ne diyelim ne olsunlar ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe- Marcelo Çin Seddi'ne hazır olun  :D
Cin seddi de neymiş Canakkale varken :bandit:

Marcelo - pepe = Çanakkale geçilmez

Zago - Ronaldo Efsanesi geri döndü :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık