2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932648 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi Pedro'yu kahvaltı için ekmeğe yollasak öğle yemeğine anca yetişir bence birdaha düşün zira ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kalabiliriz :ebebe:

he yaw haklısın kahvaltıda sıcak ekmek severim ben :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Serdar Sarıdağ'ın bahsettiği aslan uçacak dediği isim Hakan Balta olabilir mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakmaması lazım zaten, herşeyi geçtim gerçekten bu yapıda bir adama ihtiyacımız var. Şu anki piyasada Pepe için 2 senelik 10-12 milyon euro gibi bir maliyet fazla değil.

En azından en kangren bölgemizde 2 sene kafamız rahat edecek.
Marcelo satılmayacaksa, ki öyle duruyor, stoper bölgesinde o kadar yatırım yapmaya gerek yok bence.

Badstuber ya da Subotic gibi sağlam kaldığını kanıtlarsa satılabilecek ve çok daha uygun fiyata oynayacak bir adam alınabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Pepe psg ye , rami marsilya ya, titi bursa ya gidecek gibi. Her sezon yaptığımız gibi istediklerimizi alamayınca transfer olsun diye kötü transfer yapmayız‪ umarım.

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 13:57:04 brkntcnr ]

Çevrimdışı cagdas44

Beşiktaş Futbol A.Ş., Atınç Nukan’ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Atınç Nukan’ın transferi konusunda kulübü RB Leipzig ile görüşmelere başlanmıştır.”

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Atınç pırlanta gibi çocuk  :D

Çevrimdışı Zafer55

Bu sene erken geldi Atınç KAPı 
iyiye işaret bu

Çevrimdışı Mahmut

Beşiktaş Futbol A.Ş., Atınç Nukan’ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Atınç Nukan’ın transferi konusunda kulübü RB Leipzig ile görüşmelere başlanmıştır.”

Eger bonservisiyle 500k civarı aldıysak cok iyi, kiralıksa mecburiyetten zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Atınç için kulübüne 150.000 Euro verecek. Satın alma opsiyonu 2.5 m euro #Beşiktaş (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu Konoplyanka Türkiye'de bizden başka takıma giderse çok pis küfür ederim kendisine. :s20:

O kadar koştuk peşinde gelmedi ..
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 14:31:30 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı brkntcnr

Atınç Şampiyonlar Ligi listesi için işimize yarar. Keşke Tosic olmasa da rotasyonda kalsa.

Çevrimdışı caner.eryigit

Telefona son dakika geldi kalpten gidecektim meğersem Atınçmış.bu kap ölü toprağını üstümüzden atar inş.daş gibi bir stoper bir de forvet hadi bakalım

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş Atınç için kulübüne 150.000 Euro verecek. Satın alma opsiyonu 2.5 m euro #Beşiktaş (via. Murat Özen)
Güzel olmuş, maliyeti de düşük.

Satın almaya gerek yoktu, 1 sene daha deneyelim.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Konoplyanka Türkiye'de bizden başka takıma giderse çok pis küfür ederim kendisine. :s20:

O kadar koştuk peşinde gelmedi ..
Uyumsuz herif, nereye giderse gitsin.

Ona da 3.5-4 milyon maaş öder bu enayiler.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Öteki Mario Juventus ile sözleşme yenilemişti. Acaba kiralık olarak bi zorlanamaz mı arkadaşlar?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu diyorsun yani. Tövbe est.

Fabri

Gökhan     Marcelo      Pepe       Adriano

Atiba       Oğuzhan

Quaresma     Talisca       Ribery

Benzema
Kadroya baktim biraz, dusundum soyle
Riberi kalsin ikinci yuklemeyi ingilterede yapayim ben
Pepe, benzema olsun yanina da bi fabregaz rici idicim

Çevrimdışı tuncaboylu

Yazık, çok yazık.
Neye yazık? :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

atınç'ın kiralanacağını hepimiz biliyorduk zaten şampiyonlar ligi için şart.

Marcelo-Tosic-Mitrovic-Atınç ve ?

Çevrimiçi Samet Demir

Saglam ise Badstuber&mathieu&vermealen

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yado

Atınç Şampiyonlar Ligi listesi için işimize yarar. Keşke Tosic olmasa da rotasyonda kalsa.

Atınç geliyorsa mitroviç yada tosiç gidecek 5 stoper çok olur.

Senaryo 1 :  mitroviçten zarar etmeyi göze alıp 3 küsürlere satmak yada 1-1.5 gibi rakamlara kiralayarak bütçe yaratmak.

Senaryo 2 : Trabzon sol stoper arıyor verelim Tosiçi , Yazıcı yada Okayın tapusunu al 1 sene daha TS'ye kiraya ver .

Marcelo - ?              Yeni transfer- ?          2 soru işaretine 3 oyuncu. Atınç kesin ya Tosiç ya Mitroviç gidici
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Uyumsuz herif, nereye giderse gitsin.

Ona da 3.5-4 milyon maaş öder bu enayiler.

Zaten anca para ile ikna etmişlerdir adamı.
Yinede Lig'in üstünde bir oyuncu .

Ek olarak Aboubakarın menejeri Porto'dan 3.3 istemiş yoksa bizi salın demiş. Aboubakar tıpıs tıpıs geri gelecek sanırım bu maaşı bizdem başka biri vermez :)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2017, 15:37:01 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen seneyi bitiren kadrodan Aboubakar, 20 dakika oynayan Demba Ba ve hiç oynamayan Ersan gitti.

Gökhan Töre geldi.

Çok bir eksiğimiz yok, bir santrafor ve keyfe keder bir stoper ile tamamız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınç geliyorsa mitroviç yada tosiç gidecek 5 stoper çok olur.

Senaryo 1 :  mitroviçten zarar etmeyi göze alıp 3 küsürlere satmak yada 1-1.5 gibi rakamlara kiralayarak bütçe yaratmak.

Senaryo 2 : Trabzon sol stoper arıyor verelim Tosiçi , Yazıcı yada Okayın tapusunu al 1 sene daha TS'ye kiraya ver .

Marcelo - ?              Yeni transfer- ?          2 soru işaretine 3 oyuncu. Atınç kesin ya Tosiç ya Mitroviç gidici
Kimse gitmez, 5 stoper çok değil uzun maratonda.

Etiketler: