2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934518 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yado

Pektemek, Franco, Milosevic, Boyko , Veli , Ginler , Aras ! Bunların hiçbirini elden çıkartamamış olmamız sıkıntı veriyor.

Rodolfo satıldı. Kiralanan Ba , Ersan , Abubakar , Atınç  geri döndüler  ve ömer gitti.

1 Temmuz itibarı ile kadromuz:

Fabri-Tolga-Boyko

GG-beck    Marcelo-miloseviç-mitroviç-franco-Tosiç      Adriano-Caner

Ozzi-Atiba-Tolgay-Nejip-Ginler-Veli

Q7-Töre                Talisca                         Babel-Aras

Tosun-Pektemek

Özellikle Stoper ve merkez ortasaha da niteliksiz nicelik var. Çok çabuk fazlalıkları paraya çevirmemiz lazım.

Bu transfer döneminin en iyi hamlesi Llorente olur gibi geliyor bana eğer alabilirsek. Yanına Free Badstuber alırsak iş görür.

Başkanın dediği gibi 2 yada 3 transfer yaparız en fazla. 1 stoper 1 Santrafor duruma ve piyasaya göre 10 numara ortasaha

Almak için acelemiz yok fakat şu fazlalıklardan kazanç elde etmemiz zaruri umarım işler istediğimiz gibi gider..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

azspor'da emre bol denen gavast abuobakar'ı isterim ben diyor :D

Ne atiba ne talisca diyor.

Yani trtspor,ntvspor'a geçerken bi saniyeliğini açtım hemen İQ seviyem düştü :)

Çevrimiçi murat

Benedetto ismi gecmiş cnnturk te.çok zor ama olursa güzel olur.ister santrafor ister sol acık oynat.

Çevrimdışı Yado

Görüşmeler sürüyor , ŞL oynayan bir takıma gitmek isttiyorum diyen Badstuber'in sakatlık geçmişi , biraz ürkütücü !

16/17   Üsütme                               3 May 2017             9 May 2017           6 gün   1Schalke 04
16/17   Üsütme                               30 Kas 2016             3 Ara 2016   3 gün   1Bayern Münih
16/17   kas problemleri                       8 Ağu 2016             5 Eki 2016         58 gün   10Bayern Münih
15/16   Ayak bilegi yaralanmalari       11 Şub 2016            6 Haz 2016        116 gün   22Bayern Münih
14/15   Uyluk Yırtık                        23 Nis 2015             2 Kas 2015        193 gün   25Bayern Münih
14/15   iltihap                               26 Mar 2015               6 Nis 2015         11 gün   1Bayern Münih
14/15   Tendon yırtığı                       15 Eyl 2014              5 Oca 2015         112 gün   21Bayern Münih
12/13   yirtik ACL                              3 Ara 2012               19 May 2014      532 gün   124Bayern Münih
12/13   lif yırtılması                             29 Eki 2012     12 Kas 2012         14 gün   4Bayern Münih
10/11   kasik kemigine tahris              1 Kas 2010     30 Ara 2010         59 gün   11Bayern Münih

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benedetto ismi gecmiş cnnturk te.çok zor ama olursa güzel olur.ister santrafor ister sol acık oynat.
Baya iyi oyuncu ama çok zor transfer. Kiralamazlar da. En az 15 milyon isterler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adil Rami, Marsilya ile anlaşmış. Birer birer adaylar gidiyor. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Haber doğrumu!!

masabaşında yazılmış gibi geldi!!

Alıntı
TAMER TUNA'YLA ARASI İYİ

Fanatik'in haberine göre;  İzmir ekibi, teknik direktör  Tamer Tuna'nın da arasının çok iyi olduğu  Demba Ba'nın şartlarını öğrenmeye çalışacak.

Beşiktaş'ın devre arasında  Çin ekibi Sahnghai Shenhua'dan kiraladığı 32 yaşındaki forvetin ücretini kulübü karşılamıştı. Sakatlığı geçen ancak sözleşmesi devam ettiği  Uzakdoğu ekibinde kadroda düşünülmeyen başarılı oyuncu için aynı şartlar geçerli olursa Göztepe talepte bulunacak.

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Adil Rami, Marsilya ile anlaşmış. Birer birer adaylar gidiyor. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
Rami olacağına Badstuber olsun diye düşünüyordum, hayırlısı olsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Free bi benzema cok guzel olurdu bu sicaklarda. Ortuluden ateslesinler azicik

Çevrimdışı tangaz

Free bi benzema cok guzel olurdu bu sicaklarda. Ortuluden ateslesinler azicik

yeşil sermaye de ateşe 2 odun atarsa olur bu iş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yeşil sermaye de ateşe 2 odun atarsa olur bu iş
Yazik cocuga gavur elinde yasayan bir garip, kindar yetismesin kurtaralim onu oradan

Bi khkye bakar, ortuluden madrid belediyesine atesleriz, onlarda benzema cocugu paket yaparlar, ikinci yuklemeyide alamanyada yapar riberiyi de kurtaririZ gavurun elinden, ucagi da istanbula kadar ben kullanirim. Operasyonun adi J. Buyuk Je

Çevrimdışı mylife1903

Benzema, pepe, riberi
Nasil?
Mustafa pektemek kalabilir bu denklemde

Çevrimdışı Kalyoncu

Rami olacağına Badstuber olsun diye düşünüyordum, hayırlısı olsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı düşüncedeyim bonserviste vermeyiz.

Çevrimdışı sametbagan

Benzema, pepe, riberi
Nasil?
Hatta ismaili bile geri alabiliriz.Sadece şampiyonluk kutlamalarında kullanmak için ama  :D
O meşur bestesini canlı canlı seslendirir bize  :D

Çevrimdışı tangaz

Benzema, pepe, riberi
Nasil?

zapatayı milli takımdan kesen pedro franco bile kalabilir bu denkleme göre  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

zapatayı milli takımdan kesen pedro franco bile kalabilir bu denkleme göre  :D

Abi Pedro'yu kahvaltı için ekmeğe yollasak öğle yemeğine anca yetişir bence birdaha düşün zira ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kalabiliriz :ebebe:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Savaş

Benzema, pepe, riberi
Nasil?

Bunu diyorsun yani. Tövbe est.

Fabri

Gökhan     Marcelo      Pepe       Adriano

Atiba       Oğuzhan

Quaresma     Talisca       Ribery

Benzema

Çevrimdışı Yado

Fabri

Atiba       Oğuzhan

Benzema

Fabri

Atiba       Oğuzhan

Talisca       

Pettemeg                                   Ribery

Benzema

4-3-3
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı sametbagan

Rami marsilya ile anlaştı diyorlar.Sanırım bu transferde yattı.
Varsa yoksa pepe ama o da psg ye gidecek sanırım.
Marcelo tosicele devam edeceğiz sanırım.Üst düzey bir forvet kiralayıp transferi kapatalım bence

Çevrimdışı Savaş

Rami marsilya ile anlaştı diyorlar.Sanırım bu transferde yattı.
Varsa yoksa pepe ama o da psg ye gidecek sanırım.
Marcelo tosicele devam edeceğiz sanırım.Üst düzey bir forvet kiralayıp transferi kapatalım bence

Bence asıl kovaladığımız isimde sona geldik o sebeple diğerlerinin önünü açıyoruz. Yoksa 1 günde Titi, Rami, Pepe hepsi mi aynı anda anlaştı yani?

Var bu işte bi iş. Birini bitirdik yada bitiriyoruz muhtemelen ki ilgilendiğimiz isimlerde yoldan çekiliyoruz.

Çevrimdışı sametbagan

azspor'da emre bol denen gavast abuobakar'ı isterim ben diyor :D

Ne atiba ne talisca diyor.

Yani trtspor,ntvspor'a geçerken bi saniyeliğini açtım hemen İQ seviyem düştü :)

Adamlar gsnin aldığı topçuların maaşlarını taliscanın kiralama ücretiyle karşılaştırıyor.
Gomisin belhandanın bonservisleri ve maaşı yüksek ama aboubacar ve taliscanın da kiralama bedelleri çok bunları da göz ardı etmemek lazım dedi gsli bi yorumcu. :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence asıl kovaladığımız isimde sona geldik o sebeple diğerlerinin önünü açıyoruz. Yoksa 1 günde Titi, Rami, Pepe hepsi mi aynı anda anlaştı yani?

Var bu işte bi iş. Birini bitirdik yada bitiriyoruz muhtemelen ki ilgilendiğimiz isimlerde yoldan çekiliyoruz.
Eğer Çin'e açılmak istiyorsak Pepe transferinde üçe beşe bakmaz bizim Başkan. Ben yıllar önce Real'in Beckham transferini çok anlamsız bulmuştum ama Beckham ismi uzakdoğu da önemli miktarda forma sattırdı. Kaldı ki pepe zaten ihtiyacımız olan bir isim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Fabri

Atiba       Oğuzhan

Benzema

Pektemek demişten ...
Kan dolaşımına iyi gelir

Tolga

Beck    Tosic   Pedro   Caner

Necip      İnler

Aras    Tolgay    Q7

Pektemek

:D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Eğer Çin'e açılmak istiyorsak Pepe transferinde üçe beşe bakmaz bizim Başkan. Ben yıllar önce Real'in Beckham transferini çok anlamsız bulmuştum ama Beckham ismi uzakdoğu da önemli miktarda forma sattırdı. Kaldı ki pepe zaten ihtiyacımız olan bir isim

Bakmaması lazım zaten, herşeyi geçtim gerçekten bu yapıda bir adama ihtiyacımız var. Şu anki piyasada Pepe için 2 senelik 10-12 milyon euro gibi bir maliyet fazla değil.

En azından en kangren bölgemizde 2 sene kafamız rahat edecek.

Etiketler: