2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936358 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Böyle bir ihtimal var abi gayet :D

çocuk oyuncağı değil bu işler o güne kalmadan oyuncu bizimle kontrat imzalayacak öle son gün hadi ben gidiyorum işleri olmaz bu seviyede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

PEPE milli takım kampında
Nasıl psg nin saglık kontrolunden gececek?
Yazılan dizindeki sakatlık gecmişinden dolayı kapsamlı kontrol edilecek

Daha fikret başkan son sözü söylemedi

Saygılar

Çevrimdışı Berat

milli takım kampınımı terketmiş sağlık kontrolünden geçmek için
acele bir durummu varki milli takım kampını terketmesine izin verilsin

Haberlerin çevirileri öyle diyormuş abi bana da pek inandırıcı gelmedi de yazayım dedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadroya giremeyecekler ile yolları ayır, Titi'yi al forvet kirala bitir. Burda konuşması tabii kolay geliyor bize. Forma tasarımlarını da CIA saklıyor heralde.
Titi'ye de gerek yok, Gustavo Gomez'i ya da Willy Boly'i uygun satın alma opsiyonu ile kiralayalım.
Tutarlarsa seneye satın alır, 5 sene stoper aramayız. Tutmazlarsa, Marcelo-Tosic-Mitrovic ile devam ederiz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kampın yakınında bir hastane vardır herhalde abi.

Çevrimdışı tangaz

biz periyodik muayene için şirkete mobil sağlık aracı getirtiyoruz karavandan yada ambulanstan bozma oluyorlar koca şeyh ayarlamıştır öle bi araç yollamıştır pepenin ayağına  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

biz periyodik muayene için şirkete mobil sağlık aracı getirtiyoruz karavandan yada ambulanstan bozma oluyorlar koca şeyh ayarlamıştır öle bi araç yollamıştır pepenin ayağına  :D
Zor bir şey değil abi, milyarder herif. "Sağlam değilse uğrastırmasın, biz de işimize bakalım" dediyse yaptırır. Bir günlük iş.

Yalnız PSG sakatlık sebebiyle vazgeçerse, ortalık epey karışır.

Çevrimdışı Zafer55

Titi'ye de gerek yok, Gustavo Gomez'i ya da Willy Boly'i uygun satın alma opsiyonu ile kiralayalım.
Tutarlarsa seneye satın alır, 5 sene stoper aramayız. Tutmazlarsa, Marcelo-Tosic-Mitrovic ile devam ederiz.

Yalnız Şenol Hoca kiralık oyuncudan hiç haz etmiyor.Bein deki röportajda söylemişti.Kiralık gomez mi bonservisli titi mi desen titi der gibi sanki.

Çevrimdışı abdusta

Haberlerin çevirileri öyle diyormuş abi bana da pek inandırıcı gelmedi de yazayım dedim.
Sen bana inan ,bende çevirdim haberi..geçmişindeki dizindeki sakatlıklardan dolayı daha kapsamlı sağlık kontrolünden geçirilmeli diyor
http://www.sports.fr/football/transferts/articles/pepe-les-dessous-de-son-arrivee-au-psg-1876424/

senin aldığın kaynağın linkini ver kontrol edelim

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız Şenol Hoca kiralık oyuncudan hiç haz etmiyor.Bein deki röportajda söylemişti.Kiralık gomez mi bonservisli titi mi desen titi der gibi sanki.
Abou'yu alırsak, Talisca dışında kiralık adam kalmıyor takımda.

O yüzden bir tane daha gelse çok karşı çıkmaz herhalde.

Ha çıkarsa, Vermaelen'i alalım o zaman. Titi Miti uğraşmaya gerek yok, kalitesi belli adam.

Çevrimdışı Berat

Sen bana inan ,bende çevirdim haberi..geçmişindeki dizindeki sakatlıklardan dolayı daha kapsamlı sağlık kontrolünden geçirilmeli diyor
http://www.sports.fr/football/transferts/articles/pepe-les-dessous-de-son-arrivee-au-psg-1876424/

senin aldığın kaynağın linkini ver kontrol edelim

Twitter'da gördüm, ben özellikle duyum yazmıyorum bugün yazacağım tuttu görüp onda da patlama olasılığım yüksek.

Çevrimdışı tangaz

Abou'yu alırsak, Talisca dışında kiralık adam kalmıyor takımda.

O yüzden bir tane daha gelse çok karşı çıkmaz herhalde.

Ha çıkarsa, Vermaelen'i alalım o zaman. Titi Miti uğraşmaya gerek yok, kalitesi belli adam.

belçika yıllardır stopersizlikten dolayı eşik atlayamıyor yalnız, ben vermalen ismini yanlış buluyorum

Çevrimdışı atalay

Sağlık kontrolü, eski haber. Dizinde küçük çapta fraktür problemi var. Muhtemelen Avrupa Şampiyonası sonrası fissur sebebiyle oluşan stres kırığı. Olursa kapsamlı bir tetkikten geçirilmesi gerek. Turnuva öncesinde ise Nisan'dan beri kaburga kırığı sebebiyle oynamamıştı. Bu sezon halihazırdaki turnuva dahil neredeyse bütün maçlarını izledim, net göze çarpan fiziksel bir problemini görmedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

belçika yıllardır stopersizlikten dolayı eşik atlayamıyor yalnız, ben vermalen ismini yanlış buluyorum
Abi o bahsettiğin eşiği atlatacak stoperler ya senelik 6 milyon euro istiyor ya da klüpleri 10 milyon euro talep ediyor.

Belçika son 2 büyük turnuvada çeyrek final oynadı, o çapta bir ülke için kötü değil.

Çevrimdışı tangaz

Abi o bahsettiğin eşiği atlatacak stoperler ya senelik 6 milyon euro istiyor ya da klüpleri 10 milyon euro talep ediyor.

Belçika son 2 büyük turnuvada çeyrek final oynadı, o çapta bir ülke için kötü değil.

orta saha ve forvet havuzuna bakarsak yarıfinal final görememeleri kötü derce olarak gösteriliyor tüm dünyada. bize atlatması değil belçikaya atlatması önemli adamların yarı sahadan ilerisi tüm oyuncuları çok pahalı zaten. mesela belçika milli takımında marcelo ayarında bir stoper dahi yok...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağlık kontrolü, eski haber. Dizinde küçük çapta fraktür problemi var. Muhtemelen Avrupa Şampiyonası sonrası fissur sebebiyle oluşan stres kırığı. Olursa kapsamlı bir tetkikten geçirilmesi gerek. Turnuva öncesinde ise Nisan'dan beri kaburga kırığı sebebiyle oynamamıştı. Bu sezon halihazırdaki turnuva dahil neredeyse bütün maçlarını izledim, net göze çarpan fiziksel bir problemini görmedim.
Bu biraz da Pepe'yi 1+1 opsiyonlu sözleşmeue zorlamak için yapılan bir gösteri olabilir.

PSG ve Pepe vals yapıyorlar. Pepe "Beni Beşiktaş istiyor, 2 yıllık garanti sözleşme" diye iş atıyor. PSG de "Bir sağlık raporu görelim" diye göz süzüyor.

Buradaki masa süsü biz oluyoriz sanırım.

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 17:45:06 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tuncaboylu

orta saha ve forvet havuzuna bakarsak yarıfinal final görememeleri kötü derce olarak gösteriliyor tüm dünyada. bize atlatması değil belçikaya atlatması önemli adamların yarı sahadan ilerisi tüm oyuncuları çok pahalı zaten. mesela belçika milli takımında marcelo ayarında bir stoper dahi yok...
Bence gücünü biraz fazla abartıyorlar Belçika milli takımının. Yoksa stoperleri de fena değil kadroya göre, Kompany Vertonghen falan kadro genelinin gerisinde adamlar değiller.

Bana sorarsan, santraforu konusu daha büyük sorun onlarda, ama tüm santraforlarını Premier League ekipleri hayvan gibi paraya aldıklarından ötürü fazla iyi zannediliyor. Lukaku, Benteke falan o paraları edecek adamlar değiller bence.

Çevrimdışı abdusta

Bu biraz da Pepe'yi 1+1 opsiyonlu sözleşmeue zorlamak için yapılan bir gösteri olabilir.

PSG ve Pepe vals yapıyorlar. Pepe "Beni Beşiktaş istiyor, 2 yıllık garanti sözleşme" diye iş atıyor. PSG de "Bir sağlık raporu görelim diye göz süzüyor.

Buradaki masa süsü biz oluyoriz sanırım.

Pepe  Psg ye giderse 2 Brezilya milli stoperinin arkasına düşecek ,asıl masa süsü kendisi olacak orada!!

saygılar

Çevrimdışı atalay

Oyunculara ödenen maaşlar ve yeni kontratlar konusu geçmiş. Daha önce de yazmıştım, tekrarlayayım. Bazı sportif başarılar ile maaş skalanızda belli düzenlemeler yapabilirsiniz. Özellikle oyunculara böyle hormonlu ücretler ödenen bir ligde. Fakat Beşiktaş ideal olan alt taban ücretlendirmesini çok fazla yukarıya çekti. Üstelik bunu, üst taban ücretlerini hak etmeyecek oyunculara verdiği kontralar ile yaptı. Bu da başta iç transferde olmak üzere tüm transferlerde büyük sıkıntılar yaratır. Nitekim maaş ortalaması artacaktı lakin bazı isimlere verilen kontratlarda fiyat/performans dengesi yanlış kurgulanmış durumda. Nihayetinde azıcık kıpırdanın da, kapıyı çalanın da talep edeceği rakamlar maaş bütçesinin giderek yukarıya çekilmesine sebep olacak. Zaten bunu devre arasında iç ve dış transferde gördük. Herhangi bir performans sunmayıp maaş alan, aldığı rol oldukça sınırlı olup takımın oyun pratiğinin en önemli oyuncularından daha fazla kazanan isimler var. Burada doğal rakiplerinizi tamamıyla kıstas alamazsınız. Kaldı ki işler kötü gittiği zaman pek bi' farkınız kalmaz. Öncellikle kadroda süre alamayan ya da yedek bekleyip önündeki as oyunculardan fazla kazanan oyuncuları temizlemek gerek.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 18:02:51 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe  Psg ye giderse 2 Brezilya milli stoperinin arkasına düşecek ,asıl masa süsü kendisi olacak orada!!

saygılar
Abi o herifler senede 60 maç oynuyorlar, Pepe en az 30-35 maç oynar orada.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

abi kampı gectim, akşam macı var adamın  :D :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi o herifler senede 60 maç oynuyorlar, Pepe en az 30-35 maç oynar orada.

60 maç ne maçı bu kadar :)

Bu arada ziraat kupası maçlarında oynamadığını sayarsak 45 maç oynamış marcelo :)

Çevrimdışı tuncaboylu

60 maç ne maçı bu kadar :)

Bu arada ziraat kupası maçlarında oynamadığını sayarsak 45 maç oynamış marcelo :)
Bu sene 56 maç yapmış PSG

38 lig maçı yapıyor, en az 8-10 tane CL maçı.

Fransa'da 2 tane yerel kupa var, onlarda finale çıkmak için toplam 10 maç demek.

Yani standart bir PSG sezonu 58 eğer CL'de yarı final görürse 60 maçla kapatıyor. CL'de 3. olup Avrupa Ligi'ne gider ve finale çıkarlarsa 65'i de bulur.

Geçen sene yedek stoperleri tamamı ilk 11 olmak üzere 28 maç oynamış.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene 56 maç yapmış PSG

38 lig maçı yapıyor, en az 8-10 tane CL maçı.

Fransa'da 2 tane yerel kupa var, onlarda finale çıkmak için toplam 10 maç demek.

Yani standart bir PSG sezonu 58 eğer CL'de yarı final görürse 60 maçla kapatıyor. CL'de 3. olup Avrupa Ligi'ne gider ve finale çıkarlarsa 65'i de bulur.

Geçen sene yedek stoperleri tamamı ilk 11 olmak üzere 28 maç oynamış.

Ee sen 30 maç oynar orda dedin bizde de 45 maçın tamamında oynucak diyorum ben :)

Hatta Ziraat kupasında dahada ilerlersek 2-3 maçta orda oynar :) Şampiyonlar ligi veya avrupa liginde biraz daha ilerlersek  1-2 maç daha.

47-48 maç :)

Etiketler: