2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938809 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün bir kaç gazetenin spor sayfalarına baktım gülme krizine girdim. Her gazeteye aynı kafadaki insanları klonlamışlar herhalde. Çok ciddi güç kaybetmişiz. Giden oyuncu çokmuş. Saydıkları isimlerde şunlar;  Boyko, Pektemek, Aras, Veli, Pedro, Miloseviç, Ersan isimlere bakıyorsun bir tek Aras bu sene esame listesinde esamesini okutmuş. Diğerleri zaten yok. Bunun dışında Fener efsane kadro kuruyor. Cimbom  harika geliyor tarzı haberler. Şenol hocada bu adamlar gittiği için çok düşünceliymiş, 3 kulvarda işimiz çok zormuş falan. Aslında iyi oluyor. Yine balon yaratıyorlar. Patladığı zaman çok daha keyifli oluyor.
Hangi gazeteler?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Hangi gazeteler?

Sözcü ve (Küfür Yasak)₆

Çevrimdışı Orhan_

http://www.sports.fr/football/transferts/articles/pepe-les-dessous-de-son-arrivee-au-psg-1876424/

Buradaki taze habere görede Pepe nin kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilmesi gerektiği,dizinde daha önce yaşamış olduğu sakatlıkları işaret ediyor
anlaşmanın 1+1, 2,5mily Euro bonus ,ancak maaşının takımdaki dengeler acısından Marquinhos un aldığı 4.8 milyon Euro civarında olacağı

şimdi bu açıdan bakıldığında elimizde PSG rakamları oluşmaya başladı,bu durumda Pepe nin 1yıl+1yıl opsiyonu kabul etmesi halinde PSG ye daha yakın

üzülerek..

Saygılar

Bitmiş bir şey yok henüz ama olmazsa da canımız sağolsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fransız basınında Pepe'nin sağlık kontrolünden geçtiği konuşuluyormuş.
İyi bakalım, alana hayırlı olsun şimdiden.

Çok büyük hayalkırıklığı olmaz, zira taraftarın çoğunun maliyeti ve hırçın intibası yüzünden içine sinmiyordu.

Santrafor işine odaklanmış artık, eldeki stoperler lig için yeterli.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

TRANSFERSİZLİKTEN ÇILDIRDIM...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözcü ve (Küfür Yasak)₆
O sözcünün spor sayfası nedir öyle ya, geçici görme kaybı yaşıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözcü ve (Küfür Yasak)₆
O ikisi aynı galiba bu arada.

Çevrimdışı tangaz

Çok büyük hayalkırıklığı olmaz, zira taraftarın çoğunun maliyeti ve hırçın intibası yüzünden içine sinmiyordu.

taraftarın çoğu derken? sen çoğunlukmusun  :D bi sen bir de underworld karşıydınız forumda onun dışında coşkulu bi bekleyiş vardı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Böyle bir şey gerçekten var mıydı?

Çevrimdışı tuncaboylu

taraftarın çoğu derken? sen çoğunlukmusun  :D bi sen bir de underworld karşıydınız forumda onun dışında coşkulu bi bekleyiş vardı  :icool:
Sadece forumu okuyorsan evet, sosyal medyada sözlükte ve Twitter'da genel kanı öyle değil.

Ha gelirse, algı yönetimi ile bakış pozitife çevrilir belki, ama şu anda ortada.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle bir şey gerçekten var mıydı?
Nasıl bir şey?

Çevrimdışı tangaz

Sadece forumu okuyorsan evet, sosyal medyada sözlükte ve Twitter'da genel kanı öyle değil.

Ha gelirse, algı yönetimi ile bakış pozitife çevrilir belki, ama şu anda ortada.

sözlük profilini sen anlatıyorsun pek matah değil salak dolu diyordun :) twittera bakıyorum bende herkes bayram yapıyordu gelecek die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Abi asıl komedi transfer sezonunun son günü bir kulüp Talisca'ya parayı basıp alırsa yaşanacak.

Çevrimdışı tangaz

Abi asıl komedi transfer sezonunun son günü bir kulüp Talisca'ya parayı basıp alırsa yaşanacak.

öyle bir ihtimal olmaz şayet giderse de son güne kalmaz o işler

Çevrimdışı Berat

öyle bir ihtimal olmaz şayet giderse de son güne kalmaz o işler

Böyle bir ihtimal var abi gayet :D

Çevrimdışı Kuntz

O ikisi aynı galiba bu arada.

Aynı grubun sanırım. Web sitesine sen dedikten sonra baktım. Normal gazeteye göz gezdirmiştim bugün. Son sayfasını tamamen bizim nasıl bitip eridiğimize ayırmıştı :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca gitmek istemezse sorun olmayacaktır, Benfica'nım kararı yeterli değil.

Mevcut kadroyu koruyup Aboubakar'ı alsınlar, bir de sigorta niyetine bir stoper kiralasınlar, bana yeter.

Çevrimdışı Orhan_

Nasıl bir şey?

Alıntıladığım mesajındaki kalın harflerle belirtilmiş cümledeki gibi bir şey. İşte öyle bir şey.

Çevrimdışı Berat

Talisca gitmek istemezse sorun olmayacaktır, Benfica'nım kararı yeterli değil.

Mevcut kadroyu koruyup Aboubakar'ı alsınlar, bir de sigorta niyetine bir stoper kiralasınlar, bana yeter.

Kadroya giremeyecekler ile yolları ayır, Titi'yi al forvet kirala bitir. Burda konuşması tabii kolay geliyor bize. Forma tasarımlarını da CIA saklıyor heralde.

Çevrimdışı tuncaboylu

sözlük profilini sen anlatıyorsun pek matah değil salak dolu diyordun :) twittera bakıyorum bende herkes bayram yapıyordu gelecek die...
Maliyeti belirginleşince genel yorumlar değişti orada da.

Stopere o kadar maaş verecek kadar büyümedik henüz, imza parası dahil 2 sene 10 milyon Euro bile bence fazla ama kabul edebilirim. Ama bu konuşulanlar abartılı artık.

Çevrimdışı Necmi

Böyle bir ihtimal var abi gayet :D
öyle bir ihtimal yok bildiğim kadarıyla temmuz ayı bitince satış opsiyonlarıda bitiyor.
son ana kadar satma hakları yok

Çevrimdışı underworld

Pepe yem ,hedef mangala ( temenni), gerçek Çiçi
Saygılar

Çevrimdışı Berat

öyle bir ihtimal yok bildiğim kadarıyla temmuz ayı bitince satış opsiyonlarıda bitiyor.
son ana kadar satma hakları yok

İnşallah vardır öyle bir ibare, Gomez 1000 Euro olayından sonra insan iki kere düşünüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntıladığım mesajındaki kalın harflerle belirtilmiş cümledeki gibi bir şey. İşte öyle bir şey.
Ha tapatalk tan göremiyorum kalın yerleri, hep ince geliyor bana.

Benim gördüğüm var. Bir kısmı maliyetimden, bir kısmı da sert oynuyor diye istemiyor.

Pepe gelirse, yönetim süreci iyi idare etmek zorunda. Bu maliyet devamlı gündeme gelecek.

Kronik sakat Serdar Aziz'den ucuza gelen Mitrovic için kaç aydır maliyet algısı yürütülüyor, Pepe için daha fazlası yapılacak.

Çevrimdışı Necmi

Fransız basınında Pepe'nin sağlık kontrolünden geçtiği konuşuluyormuş.
milli takım kampınımı terketmiş sağlık kontrolünden geçmek için
acele bir durummu varki milli takım kampını terketmesine izin verilsin

Etiketler: