2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6938262 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Yalnız bu pepe işinin şöylede bir artısı var ki: pepe den başka bişey konuşulmuyor.Bu süreçtw gelmesi/gitmesi muhtemellerle ilgili, pepenin gölgesinin sağladığı karanlıkta daha rahat iş çeviriliyordur.

Çevrimdışı harun1903

Yalnız bu pepe işinin şöylede bir artısı var ki: pepe den başka bişey konuşulmuyor.Bu süreçtw gelmesi/gitmesi muhtemellerle ilgili, pepenin gölgesinin sağladığı karanlıkta daha rahat iş çeviriliyordur.

Hiç sanmıyorum ama umarım haklısınızdır  :s20:

Çevrimdışı Zafer55

Sağ bek:Gönül-Beck
Sol bek :Adriano-Caner
Soru şu: Sol bekteki hangi isim,sağ bekteki Beck rolünü kabullenir?

Çevrimdışı ahmetemre

Cenk Gönen

& Beşiktaş: İlk 2'ye giremedi.  Galatasaray şampiyon oldu (3)
& Galatasaray: İlk 3'e giremedi.  Beşiktaş şampiyon oldu. (2)
https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/877819399083786240
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

ekici ne kıvırdı hahaha :D hani açıklayacaktın herşeyi , ne oldu yemedi mi mehmet
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sosyalkartal

1) Ben arfa ile anlaştık
2)Adil rami ile anlaştık pepe bekleniyor
3) Serdar gürlerle anlaştık
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

1) Ben arfa ile anlaştık
Serdar osmanlıyla anlaşmamışmıydı!

Çevrimiçi levitate

1) Ben arfa ile anlaştık
Serdar Osmanlı ile anlaştı ama?
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 15:21:09 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Adil Rami madem Marcelo dan iyi, o zaman Lyon neden kendi vatandaşı ve milli takımının oyuncusu yerine Marcelo ya teklif yapıp daha fazla para veriyor @Necmi  @tangaz ve sevgili tüm forum ahalisi  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

1) Ben arfa ile anlaştık
Serdar Osmanlı'ya gitti. Yine sallıyorsun bakıyorumda  :D

Çevrimdışı Berat

Serdar osmanlıyla anlaşmamışmıydı!

Serdar Osmanlı işe anlaştı ama?

Eğleniyor kendi çapında.

Çevrimdışı tangaz

Adil Rami madem Marcelo dan iyi, o zaman Lyon neden kendi vatandaşı ve milli takımının oyuncusu yerine Marcelo ya teklif yapıp daha fazla para veriyor @Necmi  @tangaz ve sevgili tüm forum ahalisi  :alala:

abi transfer böle birşey bir maç bazen pek çok kararı tetikleyebilir marceloda lyon maçında iyi bir oyun ortaya koymuştu. @Hasan Tahsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı harun1903

1) Ben arfa ile anlaştık

İkili yazışmayı hiç sevmem de eski mesajlarına baktım,

Rhodolfo Çin'e satıldı
Rakitsky 4.2 ye kiralandı
Eto bitti yarın kap var olmazsa buradayım
Elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti 
Fabri adriano gil marcelo gönül atiba oğuzhan olcay quaresma hernanes benteke  :) hayırlı olsun
Hernanes kulubümüze hayırlı uğurlu olsun sonra da forumdan özürlerinizi alırım
Balotelliyle atılan imzalar var  :tabe:

2 sayfa baktım sadece mesajlarına. Hoş değil  :dont:
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 14:56:23 harun1903 ]

Çevrimdışı Savaş

İkili yazışmayı hiç sevmem de eski mesajlarına baktım,

Rhodolfo Çin'e satıldı
Rakitsky 4.2 ye kiralandı
Eto bitti yarın kap var olmazsa buradayım
Elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti 
Fabri adriano gil marcelo gönül atiba oğuzhan olcay quaresma hernanes benteke  :) hayırlı olsun
Hernanes kulubümüze hayırlı uğurlu olsun sonra da forumdan özürlerinizi alırım
Balotelliyle atılan imzalar var  :tabe:

2 sayfa baktım sadece mesajlarına. Hoş değil  :dont:
Alışırsın dostum çok kafana takma biz alıştık senelerdir. Oku geç boşver :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

@onurturan oğlana sor bakayım pepe mi diyor rami mi diyor  :)
Benim oğlanın dediğini alırsak işimiz yaş abim...
Baba baba baba diyor sürekli :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Emir büyük yerden ... Pazartesi gel işe başla  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

dem baba  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

sen oğlanı büyütmüşsün yakında kız peşinde koşmaya başlar.
işin zor senin.

Çevrimdışı abdusta

http://www.leparisien.fr/sports/football/psg/mercato-pepe-aux-portes-du-psg-28-06-2017-7093698.php
Taze Fransız haberi,
Pepe PSG kapısında diyor

PSG nin Para olarak bizim teklifimize yakın veya daha iyi teklif yapması lazım
dikkatimi çeken bizden istediği bizim verdiğimiz rakamlar ortalıkda
PSG rakamı sır..
Aklıma katakülle geliyor,Katarlılar,Bahreyn hesapları,Açıktan birseylermi döndürecekler
yani resmi şukadar-açıktanda Bahreyn hesabına şu kadarmı ?

saygılar

Çevrimdışı Kuntz

Bugün bir kaç gazetenin spor sayfalarına baktım gülme krizine girdim. Her gazeteye aynı kafadaki insanları klonlamışlar herhalde. Çok ciddi güç kaybetmişiz. Giden oyuncu çokmuş. Saydıkları isimlerde şunlar;  Boyko, Pektemek, Aras, Veli, Pedro, Miloseviç, Ersan isimlere bakıyorsun bir tek Aras bu sene esame listesinde esamesini okutmuş. Diğerleri zaten yok. Bunun dışında Fener efsane kadro kuruyor. Cimbom  harika geliyor tarzı haberler. Şenol hocada bu adamlar gittiği için çok düşünceliymiş, 3 kulvarda işimiz çok zormuş falan. Aslında iyi oluyor. Yine balon yaratıyorlar. Patladığı zaman çok daha keyifli oluyor.

Çevrimdışı abdusta

http://www.sports.fr/football/transferts/articles/pepe-les-dessous-de-son-arrivee-au-psg-1876424/

Buradaki taze habere görede Pepe nin kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilmesi gerektiği,dizinde daha önce yaşamış olduğu sakatlıkları işaret ediyor
anlaşmanın 1+1, 2,5mily Euro bonus ,ancak maaşının takımdaki dengeler acısından Marquinhos un aldığı 4.8 milyon Euro civarında olacağı

şimdi bu açıdan bakıldığında elimizde PSG rakamları oluşmaya başladı,bu durumda Pepe nin 1yıl+1yıl opsiyonu kabul etmesi halinde PSG ye daha yakın

üzülerek..

Saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Bugün bir kaç gazetenin spor sayfalarına baktım gülme krizine girdim. Her gazeteye aynı kafadaki insanları klonlamışlar herhalde. Çok ciddi güç kaybetmişiz. Giden oyuncu çokmuş. Saydıkları isimlerde şunlar;  Boyko, Pektemek, Aras, Veli, Pedro, Miloseviç, Ersan isimlere bakıyorsun bir tek Aras bu sene esame listesinde esamesini okutmuş. Diğerleri zaten yok. Bunun dışında Fener efsane kadro kuruyor. Cimbom  harika geliyor tarzı haberler. Şenol hocada bu adamlar gittiği için çok düşünceliymiş, 3 kulvarda işimiz çok zormuş falan. Aslında iyi oluyor. Yine balon yaratıyorlar. Patladığı zaman çok daha keyifli oluyor.
Pedroyu takımda tutamazsanız giderim diyomuş hoca.
Başkan para lazım diyormuş.Yönetimde ikiye bölünmüş bu kriz sonrasında.
 :D :D

Çevrimdışı harun1903

http://www.sports.fr/football/transferts/articles/pepe-les-dessous-de-son-arrivee-au-psg-1876424/

Buradaki taze habere görede Pepe nin kapsamlı bir sağlık taramasından geçirilmesi gerektiği,dizinde daha önce yaşamış olduğu sakatlıkları işaret ediyor
anlaşmanın 1+1, 2,5mily Euro bonus ,ancak maaşının takımdaki dengeler acısından Marquinhos un aldığı 4.8 milyon Euro civarında olacağı

şimdi bu açıdan bakıldığında elimizde PSG rakamları oluşmaya başladı,bu durumda Pepe nin 1yıl+1yıl opsiyonu kabul etmesi halinde PSG ye daha yakın

üzülerek..

Saygılar

Başından beri bu transfere kenar süsü yapıldığımızı düşünüyorum ama umarım yanılırım. Bipspor un Ahmet Bulut'tan gelen talimatla haber girmiş olma ihtimali çok yüksek. Karşılığında alırlar biraz sakal. Daha önce hiç böyle açık bir bayanatta bulunarak transfer yaptığını görmedim o Ahmet Bulut'un. Hele işin içinde Mendes varsa her türlü cinlik beklenir.

Çevrimdışı Berat

Fransız basınında Pepe'nin sağlık kontrolünden geçtiği konuşuluyormuş.

Etiketler: