2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942201 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Q7 sakat veya sarı kart cezalısı  olduğu zamanlarda

ADRIANO-PEPE-RAMI
           veya
DUSCO-PEPE-RAMI

bu takım 3-5-2 de oynar

saygılar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

rami pepe tandemi duvar olur. çok zor gol yeriz.

Marcelo Mangala da güzel olmaz mı? Daha hesaplı olur hem  :)

Çevrimdışı tangaz

fransada monaco %15 diğerleri %45 olması lazım

emin olmamakla birlikte bir de şöle bişey var belirli bir maaş üzerinde (ör. 5 mio) varlık vergisi gibi ekstra bişiler var o zaman %75lere dayanıyor hatta elit oyuncular (zlatan gibi) o vergiyi takımlara kitliyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

Hatem ben arfa ile anlaşmaya çok yakınız taraflar her konuda anlaştı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

rami pepe tandemi duvar olur. çok zor gol yeriz.

biraz abartayım yemeyiz  :D

ligde 34 maçın 18-20sinde falan gol yemeyiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Marcelo Mangala da güzel olmaz mı? Daha hesaplı olur hem  :)

Mangala'yı unutun, yok öyle bir stoper.

Çıtayı  Himalayalar'a kadar yükseltti Sayın Baskanımız  :D Forvetten sonra stoperde de Devrim yapacak kendisi .
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2017, 12:11:21 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tangaz

az parayla paris cekilmez cok para istanbul bütün insanlarin hayali :halay: pepe hayirli olsun

@onurturan oğlana sor bakayım pepe mi diyor rami mi diyor  :)

Çevrimdışı tangaz

hiç girmek istemiyorum duyum işine ama yarın bir şeyler olabilir piyasa hareketlenebilir  :D :D :D

bi ipucu atsana samet, yaklaşıyor yaklaşmakta olan alan secdeden kalkmayan sarışın uzun saçlı madrid kasabı vbvb gibi şifreler içersin şifreleri çözelim falan  :D

Çevrimdışı abdusta

emin olmamakla birlikte bir de şöle bişey var belirli bir maaş üzerinde (ör. 5 mio) varlık vergisi gibi ekstra bişiler var o zaman %75lere dayanıyor hatta elit oyuncular (zlatan gibi) o vergiyi takımlara kitliyor.

Benim bildiğim 1 milyon uzeri kazananlar %75 vergiye tabi,eger futbolcular oduyorsa indirim olmaması lazım.
psg nin ucret tablosuna baktım ancak vergilerle ilgili birsey yazmıyor

http://www.sportsind.com/football/paris-saint-germain-psg-player-salaries/

anlayan varsa analiz etsin lütfen

saygılar

Çevrimdışı kyiv

Hüseyin Mican kartal yuvalarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş. Fikret Orman Başkanlığı devraldığında 11 milyon tl cirosu varmış kartal yuvalarının şimdi 80 milyona ulaşmış. Hedef bu yıl 110 milyon tl konmuş. Kulüp sportif başarının haricinde Fikret Ormanla resmen çağ atladı. Yıldırım Demirörenin başkanlığı döneminde kartal yuvalarından haberdar mıydı acaba?

Hedefin 110 milyon olması güzel ama yetmez 2018 yılı için 200 milyon olmalı. Özellikle şampiyonlar ligine katıldığımız her sene bilinilirliğimiz arttığı her yeni yıl ciro artarak devam edecektir. Hele bir de şu uzak doğu işini 4,5 senede kıvırabilirsek daha büyük hedefler bile konulabilir.

Bu arada nerede kaldı bizim 3 yıldızlılarımız?

Çevrimdışı SDemirsoy

bi ipucu atsana samet, yaklaşıyor yaklaşmakta olan alan secdeden kalkmayan sarışın uzun saçlı madrid kasabı vbvb gibi şifreler içersin şifreleri çözelim falan  :D
abi oyuncuyu bilmiyorum ama hissediyorum yarın bi hareket olur :D

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

En son iki gün önce bakmistim, liste'de adimiz bile gecmiyor'du.
Demekki gercekten gelismeler var.

Rakamlar yine degismis...

PSG 1,40 --> 1,36
Besiktas JK 3,75 --> 4,50

Rakamlara bakarsak eger, PSG'ye transferi kesin gibi bir sey..

Burdan takip edebilirsiniz --> https://www.skybet.com/football/specials/transfer-specials
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı panic13

hiç girmek istemiyorum duyum işine ama yarın bir şeyler olabilir piyasa hareketlenebilir  :D :D :D

"Benim kaynın bi arsası var arnavutköy'de, imarı yok ama belediyede tanıdık var. seneye 250 m2 müstakil ev için çıkartacağım kararı. O sebeple şimdi kelepir fiyat 100 bin TL ama senden 2000 alırım" gibi mi?

Yoksa transfer duyumu mu? :D :D @SDemirsoy
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SDemirsoy

"Benim kaynın bi arsası var arnavutköy'de, imarı yok ama belediyede tanıdık var. seneye 250 m2 müstakil ev için çıkartacağım kararı. O sebeple şimdi kelepir fiyat 100 bin TL ama senden 2000 alırım" gibi mi?

Yoksa transfer duyumu mu? :D :D @SDemirsoy
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

abi oyuncuyu bilmiyorum ama hissediyorum yarın bi hareket olur :D

taam taam pepe kesinleşmiş beyler Samet özelden yazdı bana  :halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi Savaş

Rakamlar yine degismis...

PSG 1,40 --> 1,36
Besiktas JK 3,75 --> 4,50

Rakamlara bakarsak eger, PSG'ye transferi kesin gibi bir sey..

Burdan takip edebilirsiniz --> https://www.skybet.com/football/specials/transfer-specials
Bu mevzu en son konop transferinde takip edilmişti. Yattı demekki transfer :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Şimdi bu Rami bizim Marcelodan daha mı iyi?

Çevrimdışı benyv-

Teorik olarak evet ama pratikte işler değişebilir.(Sakatlığı ve uyum meselesi)

Çevrimdışı tangaz

bence daha iyi ama gelince görmek lazım uyum benimseme profesyonellik hangi seviyede bilmiyorum geçen sene fransa milli takımında 3 maç izledim çok beğenmiştim...

Çevrimdışı harun1903

Sirigu bedelsiz Torino' ya gitti.
Costil bedelsiz Bordeaux'ya gitti.

Fabri iyidir, candır ama yukarıdakilerin yanında esamesi okunmaz.

İkisi de 1-2 sene öncesini mumla aratır durumdalar, her halükarda iyi kaleciler tabi. Bu arada Rene Adler - Mainz (O da bedelsiz gitti)

Çevrimdışı caner.eryigit

Sanki Hatem ben arfa yı alacağız gibi bir his var içimde...

Çevrimdışı ilhan mansız

Hüseyin Mican kartal yuvalarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş. Fikret Orman Başkanlığı devraldığında 11 milyon tl cirosu varmış kartal yuvalarının şimdi 80 milyona ulaşmış. Hedef bu yıl 110 milyon tl konmuş. Kulüp sportif başarının haricinde Fikret Ormanla resmen çağ atladı. Yıldırım Demirörenin başkanlığı döneminde kartal yuvalarından haberdar mıydı acaba?

Hedefin 110 milyon olması güzel ama yetmez 2018 yılı için 200 milyon olmalı. Özellikle şampiyonlar ligine katıldığımız her sene bilinilirliğimiz arttığı her yeni yıl ciro artarak devam edecektir. Hele bir de şu uzak doğu işini 4,5 senede kıvırabilirsek daha büyük hedefler bile konulabilir.

Bu arada nerede kaldı bizim 3 yıldızlılarımız?
nasip olursa en az 3 forma alacağım. İki forma kendime bir forma bir arkadaşıma. Çok geç kaldı formalar bir an önce çıksın artık,,

Çevrimiçi Samet Ç

Psg bizim yaptığımız tekliften sonra Pepe'nin önüne daha iyi bir kontrat koydu ama kontrat hala 1+1 yıllık. Pepe işi zor ama Ahmet Bulut belki bir şeyler yapabilir.

Çevrimdışı atakan eraslan

pepe le pew  :icool: ileriye de bi road runner buldummu tamamdır bu iş , abu 3.3 ten aşşa inmez , öküz alırık o paraya

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: