2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942202 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

rami-pepe ikilisi efsane olur yalnız :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Hoca döve döve adam edecek töreyi.

ya bırakın şu adamı artık kabahatları  birer birer saymakla bitmiyor.

Gittiği gün west ham'a bilic'i övdü şenol hoca'ya giydirdi.

Bizim taraftara giydirdi.

Kıçına tekmeyi vurdular tutanamadı şimdi bize yaranmaya çalışıyor işte.

Bi halt olmaz Töreden.

Çevrimdışı Kuntz

Töre'yi Şenol hoca bile düzeltemez. İçinde yok adamın. Takımı karıştırmasın kafi. Töre gibi adamlara uyuz oluyorum. Q7 mesela şımarıktır falan ama köpek gibi çalışıyor. Şenol hocada söyledi bunu çok sağlam idman yapıyor adam. Zaten Avrupa şampiyonası, üzerine bizimle geçirdiği sezon şimdide konfederasyon kupası sağlam kondisyon varmış hergele de. Töre gibiler yan gelip yatayım topçusu. Silinir gider yakın zamanda. Emre Mor'dan bahsedilmiş aynı kafanın farklı versiyonları işte. Başta söylediğim gibi Töre huzur kaçırmasın yeter.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tore yorumlarina katiliyorum. Karakter problemi olan bir insani kimse duzeltemez. Gozlerinden belli ne firildak bir adam oldugu.

Besiktas'in futbolcusu ama umutsuz vaka.

Çevrimdışı abdusta

Töre iyi oynayabilir eski günlerdeki gibi
Ancak Beşiktaş o günden bugüne level atladı
G.Törenin 2 tık daha iyi oynaması lazım sakatlık sonrası
form tutması uzun zaman alacaktır.
Q7 ye iyi yedek olur

Saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

Töre iyi oynayabilir eski günlerdeki gibi
Ancak Beşiktaş o günden bugüne level atladı
G.Törenin 2 tık daha iyi oynaması lazım sakatlık sonrası
form tutması uzun zaman alacaktır.
Q7 ye iyi yedek olur

Saygılar
Yedek olsun kafi. Seneye de q7 yerine başkasını bakacağız zaten.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı arda

FEDA'mızı taçlandıracağımız 2017/18 ******* sezonu'nun bir transfer dönemi sabahında herkese günaydın.
Bu sene de bütün emeklerimizin karşılığını alacağımız O sene.

Nasıl keyifler?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sirigu bedelsiz Torino' ya gitti.
Costil bedelsiz Bordeaux'ya gitti.

Fabri iyidir, candır ama yukarıdakilerin yanında esamesi okunmaz.

Çevrimdışı tangaz

FEDA'mızı taçlandıracağımız 2017/18 ******* sezonu'nun bir transfer dönemi sabahında herkese günaydın.
Bu sene de bütün emeklerimizin karşılığını alacağımız O sene.

Nasıl keyifler?

keyifler güzel şu pepeyi de kaplasaydık tam sugar olacaktı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın BEŞİKTAŞ Ailesi,

Sanırım parasızlıktan Marcelo'yu satıp, Adil+Pepe'yi alıcaz gibi gözüküyor, Forvete göre birinide alabiliriz gibi.

Çevrimdışı tangaz

Sanırım parasızlıktan Marcelo'yu satıp, Adil+Pepe'yi alıcaz gibi gözüküyor, Forvete göre birinide alabiliriz gibi.

marcelodan gelecek para ile free pepe+ 3-4 bonservisle rami yapabiliyorsak müthiş bir transfer başarısı gerçekleştirmiş oluruz.

Çevrimdışı Ensar

marcelodan gelecek para ile free pepe+ 3-4 bonservisle rami yapabiliyorsak müthiş bir transfer başarısı gerçekleştirmiş oluruz.
artan para ile de forvet lazım ama kim kim ??
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Sirigu bedelsiz Torino' ya gitti.
Costil bedelsiz Bordeaux'ya gitti.

Fabri iyidir, candır ama yukarıdakilerin yanında esamesi okunmaz.
Günümüz futbolunda hiç bir şey bedelsiz değildir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Rami'yi cok fazla bilmiyorum ben abi ama Pepe konusunu herseyden cok istiyorum, daha öncede dedik.
Pepe bize gelecekte başka isimlerde kazandırmada artı bir değer katacaktır.
Su turnuva bitsin biran önce artık.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Porta abouyu tamamiyle alacakmış o zaman bir yıl daha bize kiralıcaklardı ne oldu o iş acaba?
Abou+pepe+adil yeter bize.

Çevrimdışı Ensar

bugün portekiz elense miii yoksa bu turnuva da sampiyon mu olsa , bize hangisi daha çok katki saglar

Çevrimdışı Ensar

Porta abouyu tamamiyle alacakmış o zaman bir yıl daha bize kiralıcaklardı ne oldu o iş acaba?
Abou+pepe+adil yeter bize.
valla abubakar iyi hos bende çok alinmasini istedim ama hala kimse çıkıp 10 12 verip almiyor , benim kafam karışık o yüzden , elimizde kalacakmis gibi geliyor , daha net daha iyi bir bitirici lazim bize

Çevrimdışı arda

Le Figaro: Pepe, Qu'ils mangent de la brioche.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

artan para llorenteye yeter  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün portekiz elense miii yoksa bu turnuva da sampiyon mu olsa , bize hangisi daha çok katki saglar

farketmiyor pepe oynamıyor zaten cezalı :D

Çevrimdışı Ensar

farketmiyor pepe oynamıyor zaten cezalı :D
ya pepenin şampiyon olmaya ihtiyacı yok ki zaten :D hani bir an önce bitse de transfer işine mi girişsek yoksa alemlerde şampiyon takımın stoperini aldık mı desek :D

Çevrimdışı tangaz

Rami'yi cok fazla bilmiyorum ben abi ama Pepe konusunu herseyden cok istiyorum, daha öncede dedik.
Pepe bize gelecekte başka isimlerde kazandırmada artı bir değer katacaktır.
Su turnuva bitsin biran önce artık.

adil ramiyi geçen sene avrupa şampiyonası grup maçlarında izlediğimde hayran kalmıştım kendisine

Çevrimdışı benyv-

Marcelonun gitmesi pepe'nin gelmesi bir işe yaramaz. Marcelo varken Pepe gelmeli. Yoksa Tosic-Pepe oynasa içim hiç rahat olmaz. Verdiğimiz 4-5 m maaş da boşa gider gibi hissediyorum. Ama Marcelo satılmadan da alamıyoruz kimseyi şu anda. Bedelsiz oyuncu almaş hoş da, 3 m imza parası 5 m maaşla aldıktan sonra, ve de en iyi defansını satacaksan alma daha iyi bence.

Çevrimdışı arda

Fransa'da vergiler hala %75 mi?

Atıyorum biz 3 verdik PSG 12 mi verecek, 35 Yaşına gelmiş, her maç 10 kişi bırakma riski olan, vandal, asabi eski temposunda olmayan adama :D

Hadi aşkın şehri Paris illüzyonu diyelim biz 4 verdik, PSG'de 10 verse yuvarlak hesap :D kafa gitti sabah sabah kapa az kaldı ama

Kaynak: Skaler Spor Medyası

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sevilla‚ Ever Banega´nın transferi için Inter ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı! Bonservis bedeli €9M .

Seneye ffp kalkınca böle iyi oyuncular ve böyle bedeller bekliyoruz.  :biggrinking:

Etiketler: